داش رضا منم قبول دارم كه بارسا مثل هميشه بازي كرد ولي نوع بازي چلسي فوق العاده بود ! شانس نميتونست چلسي رو در اين بازي به پيروزي برسونه ! تيمي به بزرگي رئال و مهره هاي بسيار چندين بار در اين چند سال مقلوب بارسا شده و در زمان حضور مورينيو چندين بار تاكتيكهاي دفاعي مقابل بارسا شكست خرده !
اما مربي جوان چلسي من و خيلي از فوتبال دوستانه شگفت زده كرد ! امكان نداره بدون تاكتيك بشه بارسارو برد ! داداش تو بازي دقت نكردي !
ليونل مسي تو سخت ترين شرايط هم معمولا خوب بوده ولي تو اين بازي ميشه گفت نتونست كارشو انجام بده و بارها و بارها با پرس و يارگيري بازيكنان چلسي توپهاي مسي خراب ميشد و روي يكي از اين توپها كه مسي ميانه ميدان لو داد چلسي ضدحمله اي رو پي ريزي كرد و به گل رسيد ! همه چيز برنامه ريزي بود . بازيكنان خط مياني بارسا هم مثل ژاوي و اينيستا و سسك هم نمايش نسبتا ضعيفي نسبت به بازيهاي قبل داشتند.اينها همش به خاطر تاكتيمك هاي هوشمندانه ديمتئو و تلاش بيش از حد لندني ها بود.ولي در اين بين گاهي شانس هم به كمك چلسي اومد ولي اين دليلي نميشه كه بازي چلسي رو بي تاكتيك جلوه بديم !
دفاع چلسي تو اين بازي بي نقص بود ! نميتونم بگم حتي يه بارم اشتباه كرد و اين جلو بارسا خيلي ارزش داره !
به نظر من مهمترين مشكلي كه تو كار گوارديولا هست يكنواخت بودن بازي هاي بارسا مقابل تاكتيمكهاي تيمهاي مختلف هست ! اينكه بارسا تو خيلي از اين بازي ها به نتيجه ميرسه به خاطر اينه كه واقعا تركيب خوبي از بازيكنان تو اين تيم هستند و هرجور هست گره رو باز ميكنند ! با توجه به بازيكنان بزرگي دارند ولي گاهي واقعا نياز هست بارسا تغيير تاكتيك بده و شيوه اي براي مقابله با تيمهايي نظير چلسي پيدا كنه ! ولي نميدونم چرا گوارديولا كه از سال 2009 كه چند بار با اين مشكل مواجه شده كاري نميكنه !