کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
ویرایش توسط sina acm : 08-22-2012 در ساعت 22:42
من الان در نظر دارم برای فصل اینده مرلش یا مارسلو یادمپسی رو بخرم کدومش بهتره
ممنون که راهنمایی کردین ولی فیفا هم مثل پس چیزی شبیه مستر لیگ داره
اگه داره من رو راهنمایی کنین تا بازی کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
آقا چرا من نمیتونم با شوک سمت چپ حرکت برم
فت وقتی l2 و r1 رو میگرم رو پا میزنه همین و دیگه تکنیک دیگه ای نمیتونم انجام بدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
بله [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این تاپیک هم به خاطر همونه دیگه !!
شما کلا تنظیمات دستت خرابه روپا زدن باL2 و R2 حتما شوکتم همینجوری نا میزانه
برا تنظیمات دسته به صفحه های ابتدایی مراجعه کن مشکلت حل میشه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ببخشید ولی از کجا میشه دسته رو تنظیم کرد
آره تنظیماتم خرابه ولی نه به خاطر اون من عادت دارم با اون دکمده ها کار کنم به خاطر اون
Viva Barcelona
Viva Tractor
آقا من دارم تو کریر مد پلیر رو بازی میکنم
وقتی میخوام تو بازی تعویض بشم باید چیکار کنم
Viva Barcelona
Viva Tractor
Viva Barcelona
Viva Tractor
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)