فکر کنم جای گفتن نداره که ون پرسی الان کاپیتان ،اسطوره،عشق و همه کاره ارسناله
واقعا به تعصبش افتخار میکنم و بهترین و محبوبترین بازیکنمون بی شک ون پرسیه
فکر کنم جای گفتن نداره که ون پرسی الان کاپیتان ،اسطوره،عشق و همه کاره ارسناله
واقعا به تعصبش افتخار میکنم و بهترین و محبوبترین بازیکنمون بی شک ون پرسیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 01-30-2012 در ساعت 21:51
سلام به آرسنالي ها عزيز
البته تا وقتي هانري تو تيم هست نميشه ونپرسي رو محبوبترين دونست! به نظر من هانري بازيكني هست كه خيلي ها دوسش دارن حتي هواداراي تيمهاي ديگه.
ونپرسي بعد هانري محبوبترينه!
بعدشم نصري(شوخي بود!از وقتي رفت سيتي تو قلب شماهاست
! ميدونم حالتون ازش به هم ميخوره! ما بيشتر!)
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 01-30-2012 در ساعت 22:02
به نظر من فن پرسی فعلا محبوب ترینه.
دلیلشم برا همه روشنه چون فعلا تا حالا وفادار مونده و فعلا تو ترکیب ارسنال خوش درخشیده.
خب سوال میگه محبوبترین بازیکن فعلی:از نظر من جک ویلشر
سلام
معلومه دیگه کیه.. ویلشیر این فصل بد شانسی اورد اگه بود کاپیتانی رو از ونپرسی میگرفت... ولی جدا ویلشیر مصدوم نمیشد بی شک بهترین بازیکن لیگ میشد از بازی های فصل قبلش معلوم بود.. مقابل تیم های بزرگ چه قدر خونسرد بازی میکرد همه کپ میکردن
1-ویلشیر/2-پرسی3- مرتساکر و...................![]()
WENGER 4 EVER
از نظر من هم فن پرسی محبوبترین بازیکن آرسناله
چون تا به اینجا تعصب و وفاداریش رو به تیم نشون داده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال از حیث در اختیار داشتن مهره با پنج شش سال پیش 180 درجه فرق کرده! نه اینکه الآن کم ستاره باشه. بلکه دائما داره جوون گرایی میکنه و وقتی همون بازیکن جوون به مرحله ی پختگی و فوق ستارگی میرسه ، میره به یه تیم دیگه!
در کل محبوبترین های آرسنال برگکمپ ، هانری و ویرا بودن اما از بازیکنای فعلی مسلما فن پرسی هست که امیدوارم مثه فابرگاس و نصری لندن رو ترک نکنه و یه اسطوره بشه واسه هوادارای تیمش.
نظرم اینه
1- هانری
2-ون پرسی
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 02-01-2012 در ساعت 20:55
خب اگه کسی دیگه نمونده که نظر سنجی بعدی رو بزارم؟![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)