به نام خدا
||| پست اول این تاپیک تغییر یافت |||
بحث و تبادل نظر ژرمن ها در رابطه با بازیهای این تیم
به نام خدا
||| پست اول این تاپیک تغییر یافت |||
بحث و تبادل نظر ژرمن ها در رابطه با بازیهای این تیم
ویرایش توسط Fc Bayern München : 03-27-2015 در ساعت 12:59
لطفا کسانی که از آلمان متنفرند لطفا توی این سایت نیاند
اما بازی دیشب آلمان تازه داره داره قدرتش رو نشون میده همیشه توی یک چهارم آلمان خوب بازی میکنه
اما در مورد گل هاش باید بگم خیلی خوب بودن فقط نمی دونم چرا از گومز استفاده نمی کنه
اما من هنوز توی شوک گل زیبای کاپیتان لام بودم از بسکه قشنگ زدش
من هم با :
لطفا کسانی که از آلمان متنفرند لطفا توی این سایت نیاند
موافقم ..........
برای این ازگومز استفاده کرد که به کلوزه هم بازی برسه ............
گومز و کلوزه دارن باهم رقابت میکنن ............
ولی کلوزه هم بد نبود ........
1 گل هنرمندانه زد و 1 پاس گل هم داد ...........
گل لام هم که حرف نداشت .............
اینجا خیلی خلوته تار عنکبوت درست شده خیلی از بچه ها طرفدار آلمانند ولی نمی دونم چرا نمی یاند![]()
آلمان تو بازی دیشب عالی کار کرد .........
تونست دروازه یونان زو هم 4 بار باز کنه ...........
ولی گل خدیرا به نظر من تا حالا قشنگ ترین گل جام بود :
آره کلا دیشب دو تا از زیبا ترین گل های جام زده شد گل خدیرا و گل فیلیپ لام
دیشب یو آخیم لو شوت از راه دور رو روش برای حمله انتخاب کرده بود کلا مربی با حالی تیم ها هر کاری کنند بازم لو راه گلزنی به تیم ها رو پیدا می کنه![]()
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبل از بازی هم معلوم بود یونان میخواد با ضد حملات به گل برسه .........
به صورت عادی که دفاع آلمان ( لام - هوملز - بادشتوبر - بوآتنگ ) شکستنی نیست .................
به نظر من یکی از بهترین خط دفاع های جهانه ..................
خداییش خوشم می یاد از اعتماد بنفس بالایی برخورد داره تو زمانی که اینقدر گومز و پودولسکی خوب بازی می کنند گذاشتشون رو نیمکت ذخیره ولی با این حال کلوزه هم عالی بازی کرد
در مورد خط دفاع باید بگم از اسپانیا هم بهتره
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خط میانه ی آلمان هم خوبه ولی دفاع هم کمی مشکل داره ..... رو ضربات کرنر خدیرا که هافبک دفاعیه ، میاد تو محوطه .
بادشتوبر هم همینطور علاوه بر متس هوملز. اگه یک لحظه بازیکنان حریف توپ رو تصاحب کنن کار آلمان تمومه ولوو خیلی به این مسئله توجهی نکره بود که باعث شد گل اول رو آلمانی ها بخورد . ولی یک صورت هم وجود دارد که مثل گل دوم آلمان به یونان یک مدافع ( ژروم بواتنگ ) پاس گل بده و یک هافبک دفاعی ( سامی خدیرا ) گل بزنه . لام هم باید توی فرار های سریعش توپ رو لو نده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)