Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 12 نخستنخست ... 34567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 117
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide مهمترين اخبار و حواشي مس كرمان

بلاژویچ: برای ماندن مس کرمان در لیگ برتر می جنگم سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت :قلعه نویی سرمربی تیم تراکتورسازی به دنبال قهرمان کردن این تیم است اما من برای نگه داشتن این تیم در لیگ برتر خواهم جنگید.

به گزارش ایرنا؛ میروسلاو بلاژویچ درمصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی درجمع خبرنگاران افزود: در شرایط سختی قرار داریم اما من مطمئنم که مس در لیگ برتر خواهد ماند چرا که 75 امتیاز پیش رو داریم و حتی شانس قهرمانی هم داریم .
    وی اضافه کرد: برای خارج شدن از بحران فعلی به یک نتیجه خوب نیاز داریم و امیدوارم که این نتیجه مقابل تراکتورسازی رقم بخورد و با امتیاز از تبریز برگردیم.
    بلاژویچ گفت : فیلم تمام بازی های تراکتورسازی را را دیده ام و از شور و شوق هواداران این تیم آگاهی دارم و اعتقاد دارم که تراکتورسازی یکی از تیم هایی است که پتانسیل قهرمانی در این فصل را دارد و برای این تیم جزدر بازی امروز آرزوی موفقیت می کنم.
    وی اظهار داشت : در فوتبال همه چیز ممکن است و پیش می آید اما تراکتورسازی به دنبال قهرمانی بزرگ است و با قلعه نویی که مربی بزرگی است و این تیم باید به داشتن ان افتخار کند به این مهم خواهد رسید.
    سرمربی تیم فوتبال مس کرمان همچنین با اشاره به مصدومیت چند بازیکن تیم که به بازی فردا نخواهند رسید؛ افزود: تیم من هیچ گاه به چند بازیکن متکی نخواهد بود و تمامی بازیکنانم باید قابلیت های لازم را داشته باشند وبیشتر سعی خواهم کرد تا به بازیکنان جوان میدان دهم .
    بلاژویچ گفت : در مدت زمان کمی که در تیم حاضر شده ام کارهای زیادی برای آن کرده ام و در بازی فردا مقابل تراکتورسازی دست بسته نخواهیم بود .
    وی با یادآوری خاطرات خوش خود از زمانیکه که سرمربی تیم ملی بود افزود:خوشحالم که بار دیگر در فوتبال ایران هستم و دوست دارم دوران حرفه ای مربیگری ام را در ایران به پایان رسانم .
    وی بیان داشت :عاشق شرایط بحرانی است و به دلیل شناخت خوبی که از فوتبال ایران دارم به موفقیتم با مس اطمینان کامل دارم .
    تراکتورسازی تبریز که با 16 امتیاز از هشت بازی در رده چهارم جدول رده بندی جای گرفته ساعت 45 17 امروز در ورزشگاه خانگی خود از تیم مس کرمانی که تنها با دو امتیاز در قعر جدول جای گرفته پذیرایی می کند.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

قرارداد پولادي هنوز ثبت نشده است

با وجود توافق‌هاي انجام شده بين مسئولان باشگاه پرسپوليس و مس کرمان هنوز قرارداد مهرداد پولادي ثبت نشده است.

پس از توافق‌های انجام شده مهرداد فولادی تا انتهای فصل به صورت بازیکن قرضی به جمع پرسپولیسی‌ها پیوست، اما قرارداد این بازیکن برای شش بازی هنوز در هیئت فوتبال استان تهران ثبت نشده تا حرف و حدیث‌هایی به وجود آید.

از همین رو یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس گفت: ما منتظریم تا پولادی به باشگاه بیاید و تا قراردادش را ثبت کنیم. به نظر می‌رسد باشگاه مس باز هم برای این بازیکن مشکلاتی به وجود آورده است.

مهرداد پولادی نیز در همین زمینه در گفت‌وگویی اظهار داشت: با توجه به اینکه تفاهم‌نامه‌ای تا انتهای فصل امضاء شده است دیگر نیازی به ثبت قرارداد نیست و من با همان تفاهم نامه می‌توانم شش بازی در لیگ قهرمانان آسیا برای پرسپولیس به میدان بروم.

قرار است مسئولان باشگاه پرسپولیس این موضوع را از سازمان لیگ برتر استعلام بگیرند.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

بلاژويچ: تراکتور را به خوبي آناليز کرده‌ام

سرمربي مس کرمان گفت: اگر سرپرست،‌ مديرعامل، رئيس هيئت مديره و حتي رئيس کارخانه مس بخواهند به من خط بدهند، ‌خودکشي مي‌کنم.

میروسلاو بلاژویچ در نشست خبری پیش از بازی فردا با تراکتورسازی گفت: تراکتورسازی را به خوبی آنالیز کرده‌ایم و نقاط ضعف و قوت آن را می‌شناسیم. من می‌توانم امیر قلعه‌نویی را شکست دهم.

وی در مورد اینکه از خارج از زمین به او در مورد ترکیب‌ و تعویض‌ها خط می‌دهند،‌ گفت: 40 سال است که مربیگری می‌کنم و به هیچ کس اجازه نمی‌دهم در کارم دخالت کند.

گفتنی است امیر قلعه‌نویی در نشست خبری حاضر نشد و دستیارش باغ‌آبادی را به این نشست فرستاد که با استقبال سرد خبرنگاران مواجه شد.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

مديرعامل مس کرمان:تيم نياز به شوک داشت

سيد نصرالله گنجعلي‌خاني مي گويد مس کرمان نياز به يک شوک داشته و به همين دليل ابراهيم قاسمپور جايگزين بلاژويچ در ادامه‌ي ليگ شده است، اما نمي‌داند چرا اين خبر به سرمربي قبلي کروات اين تيم داده نشده است.

مدير عامل باشگاه مس کرمان درباره آمدن ابراهيم قاسمپور به جاي بلاژويچ اظهار کرد: دو شب گذشته جلسه‌اي با هيات مديره و ديگر مسوولان تيم برگزار کرديم و از ميان گزينه‌هاي موجود ترجيح داديم از ابراهيم قاسمپور به عنوان جانشين بلاژويچ استفاده کنيم.

وي ادامه داد: بلاژويچ مربي بزرگي است و تلاش خود را در مس انجام داد، اما تيم نياز به يک شوک داشت و ما باید مس را از اين وضعيت خارج مي‌کرديم.

گنجعلي‌خاني در پاسخ به اين سوال که چرا هنوز به بلاژويچ در اين باره چيزي نگفته‌ايد؟ گفت: قرار بود که مسوولان تيم به بلاژويچ بگويند نمي دانم چرا مترجمش هنوز اين خبر را به او نداده‌است. قرار است بلاژويچ مدير فني باشد و اميدوارم که اين پست را قبول کند. ضمن اينکه دستيارانش هنوز در تيم مشغول خواهند بود و در کنار قاسمپور هدايت تيم را در دست خواهند داشت.

مديرعامل باشگاه مس کرمان افزود: شب گذشته سعدمحمدي در جمع بازيکنان و کادر فني حاضر شد و با آنها درباره‌ي همه چيز صحبت کرد. البته ما ديشب خبر آمدن قاسمپور را به بلاژويچ نداديم و قرار شد امروز به اوبگوييم. اميدوارم با آمدن قاسمپور تيم شرايط جديدي پيدا کند و خود را به طور کامل از قعر جدول جدا کند.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

صالح:سايپا مظلوم‌ترين تيم ليگ است

سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: براي سپاهان که صدرنشين ليگ است، جالب نيست که با اوت دستي گل بزند و پيروز شود.

‌مجید صالح پس از شکست دو بر یک برابر سپاهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این برد را به سپاهان تبریک می‌گویم. آنها سه امتیاز را گرفتند. بازی خیلی سختی بود. در چند بازی اخیر هیچ تیمی مثل سایپا نتوانست به سپاهان این همه فشار وارد کند. سپاهان امروز بازی با کیفیتی ارائه کرد اما برای صدرنشین لیگ جالب نیست با اوت دستی و یک گل به خودی به پیروزی برسد.

وی ادامه داد: ما امروز شایسته باخت نبودیم و حداقل باید یک امتیاز می‌گرفتیم. پیروزی با این روش برای صدرنشین لیگ جالب و قابل قبول نیست. ما در بازی‌های گذشته هم بر اثر اشتباهات فردی نتوانستیم پیروز شویم. در دیدار با استقلال به خاطر اشتباه فردی برد را با مساوی عوض کردیم. با این حال امروز توانستیم جانواریو را از کار بیندازیم و بازی خوبی ارائه کنیم.

مربی پیشین ذوب آهن در مورد انتقادش از این باشگاه به دلیل عدم تقدیر از او و تشویق تماشاگران اظهار داشت: بله من از باشگاه ذوب آهن گلایه کردم و امروز تماشاگران سپاهان من را شرمنده خود کردند. من و تیم سایپا هم سعی کردیم جوانمردانه بازی کنیم.

سرمربی سایپا در مورد اینکه گل به خودی را چه بازیکنی به این تیم زد، گفت: باید فیلم را بازبینی کنم. ولی تصور می‌کنم مجید ایوبی این گل را به ثمر رساند.

صالح در مورد اینکه چه توصیه‌ای به سپاهان برای اینکه در کورس قهرمانی بماند دارید، گفت: سال 73 که با سایپا قهرمان شدیم به غیر از مسائل فنی رفاقت بازیکنان و نوع روابط آنها بسیار مهم بود و آن رفاقت ما را به قهرمانی رساند. سپاهان هم می‌تواند با این شرایط به قهرمانی برسد. من در دیدار سپاهان با مس روحیه همدلی را بین بازیکنان سپاهان دیدم، اگر این روحیه حفظ شود آنها می‌توانند موفق شوند.

سرمربی سایپا در مورد اینکه امین منوچهری بعد از تعویض به رختکن رفت، گفت: او از من اجازه گرفت و مشکل خاصی نبود. در تیم ما چنین مسائلی وجود ندارد.

صالح در مورد اینکه کدام تیم‌ها شانس قهرمانی دارند، گفت:‌ استقلال، تراکتورسازی و سپاهان شانس‌های اول قهرمانی هستند اما صبا و نفت هم در کورس قرار دارند. سپاهان با سه امتیازی که امروز گرفت حاشیه امنیتی برای خود ایجاد کرد.

وی در مورد اینکه چرا سایپا در البرز میزبان بازی‌های بزرگ نیست، گفت: این سؤال تکراری است وبارها در موردش حرف زدیم اما گوش شنوایی وجود ندارد. ما مظلوم‌ترین تیم لیگ هستیم که فقط 15 بازی را در خانه انجام می‌دهیم و 19 مسابقه را میهمان هستیم. امیدوارم مسئولان استان تدبیری بیندیشند تا در سال‌های آینده سایپا در خانه خودش میزبان مسابقات بزرگ باشد.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

انتقال پولادي به پرسپوليس نهايي شد

طبق توافقات انجام شده بين باشگاه پرسپوليس تهران و صنعت مس کرمان، انتقال 'مهرداد پولادي' به تيم سرخپوشان پايتخت قطعي شد.

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تهران، ''جمشید زارع'' قائم مقام این باشگاه گفت: دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد و حضور این بازیکن در تیم ما قطعی شده است.

وی ادامه داد: توافقنامه برای انتقال قرضی مهرداد پولادی نهایی شد و ثبت آن در هیات فوتبال استان تهران انجام گرفت.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران خاطرنشان کرد: به این ترتیب پولادی را در جام باشگاه های آسیا در اختیار خواهیم داشت.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

بلاژوويچ: بازيکنان به خاطر من فداکاري کردند

سرمربي سابق تيم مس کرمان گفت:‌ بازيکنان امروز در بازي مقابل تراکتورسازي به خاطر من فداکاري کردند ولي بايد براي پست مديريت فني فکر کنم.

میروسلاو بلاژوویچ که برای آخرین بار در این فصل هدایت این تیم را برعهده داشت پس از پیروزی تیمش مقابل تراکتورسازی ضمن تشکر از مردم کرمان، اظهار داشت: از هواداران به خاطر حمایت‌های همه‌ جانبه تشکر می‌کنم و امروز بازیکنانم از شدت خوشحالی در رختکن گریه می‌کردند اما شرایط به گونه‌ای است که باید آنرا بپذیرم.

وی افزود: هم بابت پیروزی خوشحال هستم و هم بابت رفتنم ناراحت. ما وابستگی شدیدی به هواداران پیدا کردیم و خوشحالم که آمار همه چیز را نشان می‌دهد. از زمانی که مسئولیت مس کرمان را قبول کردم با توجه به محاسباتمان باید هفتم جدول باشیم و همانطور که می‌دانید از بازی پنجم به این تیم آمده‌ام. ما ۳۰ امتیاز کسب کرده‌ایم که ۲۹ امتیاز در دوره من بوده و تیم‌های بزرگی مثل استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتورسازی را شکست دادیم. با این پیروزی از منطقه خطر فاصله گرفته‌ایم و اگر ۲ برد دیگر بیاوریم تیم سقوط نمی‌کند چون ۴ بازی در خانه داریم.

وی در خصوص اینکه آیا تصور می‌کرد که برکنار شود، گفت: شاید دلایل خاصی وجود داشته باشد که از آن بی‌خبرم. رسم بر این است که وقتی مربی نتیجه نگیرد دست به تغییرات بزنند اما یکی از وظایف اصلی من ایجاد نظم تیمی است.

سرمربی مس کرمان در خصوص اینکه باید به عنوان مدیرفنی در این تیم فعالیت کند، گفت: پیشنهادی ارائه شده ولی باید در مورد آن فکر کنم.

میروسلاو بلاژوویچ در خصوص اظهارنظر داوری مبنی بر اینکه مس ۵۸ درصد امتیازات را از دست داده، گفت: صرفنظر از این صحبت‌ها ما در لیگ برتر هفتمین تیمی هستیم که حداکثر امتیازات را جمع کردیم. در حال حاضر بازیکنانم در رختکن گریه می‌کردند و این صحنه‌ها تحت هر شرایطی به وجود نمی‌آید.

وی در خصوص اینکه آیا بازیکنان به خاطر شما تراکتورسازی را شکست دادند، گفت: در طول هفته از آنها خواسته بودم که به چه شکلی می‌توانیم تراکتورسازی را ببریم. خودتان می‌دانید که در ایران زمین‌های تمرین کیفیت ندارد و فقط در آزادی بازیکنان خواسته‌های مربی را اجرا می‌کنند. امروز انرژی آنها بسیار زیاد بود و به آنها گفتم که اگر من را دوست دارید فداکاری کنید.

میروسلاو بلاژوویچ در خصوص اینکه آیا عملکرد باشگاه‌ها حرفه‌ای می‌داند یا خیر، گفت: قرارداد من با مس بعنوان سرمربی است ولی باید واقعیت را قبول کنم. من دیگر سرمربی نیستم و باید فکر کنم که می‌توانم مسئولیت مدیرفنی را بپذیرم یا خیر، من به داوری احترام می‌گذارم ولی باید ببینم در این پست موفق هستم یا نه، اخلاقم اینگونه است که اگر کار نکنم افسردگی می‌گیرم و با وجود سن زیاد دوست دارم همیشه در صحنه باشم.

وی در پایان گفت: تا به حال پیش نیامده بود که برکنار شوم اما این برکناری باعث نمی‌شود که همه چیز را زیر پا بگذارم. آنقدر به ایرانی‌ها ارادت دارم که مردم کرواسی به من می‌گویند ایرانی.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

قاسمپور:مي‌خواهيم تک رقمي شويم!

سرمربي تيم مس کرمان با بيان اينکه بلاژويچ مي تواند نظر دهد اما اجازه دخالت ندارد، گفت: براي فرونشاندن حاشيه ها يک راه ساده وجود دارد و آنهم بردن است چون تعداد کشته هاي يک سردار پيروز در جنگ را نمي شمارند.

ابراهیم قاسمپور در خصوص دلایل پذیرش هدایت تیم مس کرمان و همچنین حاشیه هایی که پیرامون این تیم وجود دارد، گفت: دوشنبه شب رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان به من پیشنهاد پذیرش هدایت تیم مس را داد و ظهر سه شنبه نیز در تهران با یکدیگر به توافق نهایی رسیدیم بنابراین صحبتهایی که در خصوص اینکه من به دلیل پیشنهاد مسی ها از امضای قرارداد با باشگاه شاهین خودداری کردم به هیچ وجه صحت ندارد.

وی در همین خصوص افزود: درست است که در جدول رده بندی جایگاه تیمهای مس کرمان، شاهین و حتی مس سرچشمه زیاد تفاوت ندارد اما مس تیمی است که با بازیکنانی که دارد از پتانسیل بالایی برخوردار است و با کار کردن بیشتر با این تیم می تواند خود را از جایگاهی که دارد جدا کند و حتی صاحب موقعیت خوبی در جدول رده بندی لیگ شود.

سرمربی تیم مس کرمان با بیان اینکه باشگاه مس کرمان ویژگی دارد که اکثر باشگاهها از آن بهره ای نبرده اند، اظهارداشت: خوشبختانه پرداختهای مالی باشگاه مس به بازیکنانش به موقع است و اکثر باشگاههای حاضر در رقابتهای لیگ برتر در این خصوص مشکل دارند، همین موضوع باعث می شود که بازیکنان بهانه مالی نداشته و تحت اختیار مربی باشند.

وی در پاسخ به این پرسش که با مشکلات حاشیه ای که برخی از هواداران برای کادر فنی و حتی بازیکنان به وجود می آورند چه می خواهید بکنید، خاطر نشان کرد: برای حل این مشکل یک راه ساده وجود دارد و آنهم بردن حریفان است اگر تیم خوب نتیجه بگیرد تماشاگران حتی آنهایی که به عمد و از روی غرض مخالفت می کنند نیز نمی توانند حاشیه ای برای تیم ایجاد کنند چون تعداد کشته های یک سردار پیروز در جنگ را نمی شمارند.

سرمربی تیم مس کرمان در خصوص اینکه نقش بلاژویچ به عنوان مدیر فنی تیم مس چه خواهد بود، گفت: به خاطر حفظ شان ، سن و همچنین سوابق بلاژویچ با سمت مدیر فنی وی مخالفت نکردم، ضمن اینکه وی می تواند تجربیات خود را در اختیار زیر مجموعه های باشگاه قرار دهد اما این بدان معنا نیست که اجازه دخالت در امور فنی وی را بدهم نه تنها وی بلکه هیچکس اجازه دخالت در امور فنی تیم را ندارد، البته چیرو می تواند تجربه و نقطه نظرات خود را به من انتقال دهد.

وی در خصوص دیدار تیمهای فوتبال مس کرمان و تراکتورسازی نیز خاطرنشان کرد: با اینکه تیم مس موفق شد این بازی را ببرد اما به دلیل حساسیتی که این بازی برای هردو تیم داشت بازیکنان مس بازی خوبی را ارائه ندادند. در حال حاضر با توجه به اینکه فقط 8 هفته تا انتهای بازیهای لیگ باقی مانده دیگر زیبا بازی کردن برای تیم ما مهم نیست بلکه کسب امتیاز اهمیت زیادی دارد.

قاسمپور در خاتمه در خصوص اینکه با حضور وی انتظار هواداران مس باید چه باشد، تاکید کرد: هواداران باید با توجه به شرایطی که تیم در حال حاضر دارد و همچنین پتانسیل آن واقع بینانه به مسائل نگاه کنند، ابتدا خواسته آنها باید این باشد که از رتبه های پایینی جدول فاصله بگیریم البته هدف اصلی ما این است که رتبه مس در پایان رقابتهای این فصل لیگ برتر تک رقمی شود.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

مديرعامل مس: بلاژويچ اخراج نشده است

نصرالله گنجعلي خاني مي‌گويد ابراهيم قاسمپور مشکلي براي نشستن روي نيمکت مس نخواهد داشت.

مدير عامل باشگاه مس کرمان درباره اين موضوع که بلاژويچ برگ تسويه حساب خود با اين باشگاه را امضا نکرده و بنابراين ابراهيم قاسمپور نمي‌تواند در ادامه ليگ روي نيمکت تيم کرماني بنشيند، گفت: مشکل خاصي از اين بابت وجود ندارد. بلاژويچ به ما گفت دو، سه روز به مرخصي مي‌رود و در بازگشت درباره قبول پست مدير فني و ديگر بحث‌ها با ما مذاکره خواهد کرد. ضمن اين که دستياران او هم همچنان در تيم خواهند ماند و به کارشان ادامه مي‌دهند.

وي در پاسخ به اين سوال که بلاژويچ از اخراج خود خيلي ناراحت شده بود، گفت: ما بلاژويچ را اخراج نکرديم، بلکه او را جا به جا کرده‌ايم. او در واقع مدير فني باشگاه مس شده است، نه مدير فني تيم. ما در باشگاه مس چند تيم مختلف فوتبال داريم، از تيم زير 6 ساله گرفته تا مس کرمان ، مس نوين و مس رفسنجان و ... .

گنجعلي خاني درباره صحبت‌هاي قاسمپور که گفته بود نمي‌گذارد کسي در کارها دخالت کند، گفت: قاسمپور سرمربي ما است و او بايد پاسخگوي نتايج تيم باشد. طبيعي است که دوست دارد به طور مستقل کار کند. البته بلاژويچ مي‌تواند نظرات فني خود را به سرمربي بدهد، کما اين که خود قاسمپور هم گفته که از تجربيات او استفاده مي‌کند. به هر حال ما تمام امکانات و شرايط را براي موفقيت قاسمپور فراهم مي‌کنيم.

مدير عامل مس کرمان در ادامه گفت: انتظار ما از بلاژويچ اين بود که در هر بازي يک و نيم امتياز بگيرد، اما ميانگين امتيازهاي او با تيم 1.38 بود. در واقع بلاژويچ از حداقل امتياز مورد نظر ما چهار امتياز کمتر گرفته بود. ما هم نمي‌توانيم ريسک کنيم و هيات مديره تصميم گرفت که اين تغيير را انجام دهد.

وي در پاسخ به اين سوال که چرا معرفي قاسمپور بعد از بازي تراکتورسازي انجام نشد، گفت: در فوتبال نمي‌شود احساسي عمل کرد. فوتبال مبتني بر واقعيت‌هاست. ما اگر در هر بازي يک و نيم امتياز مي‌گرفتيم، ديگر مربي را عوض نمي‌کرديم. اين که مي‌گويند باشگاه تحت برخي فشارها قاسمپور را يک روز قبل از بازي تراکتور معرفي کرد، زاييده ذهن برخي از افراد است. باشگاه براي کارهايش تدبير و برنامه‌ريزي دارد. ما دوشنبه شب با قاسمپور جلسه گذاشتيم و قرار شد که او در ورزشگاه هم حاضر شود و بازي را ببيند و نکات فني لازم را بردارد تا در تعطيلات ليگ فرصت کافي براي کار روي تيم را داشته باشد.

گنجعلي خاني همچنين درباره شايعه دوپينگي بودن بازيکن پيشين مس که چندي پيش از اين تيم جدا شد، گفت: اين موضوع ارتباطي با باشگاه ما ندارد. پزشک تيم ما هم هيچ داروي خاصي به بازيکنان نمي‌دهد، مگر اين که بازيکنان خودشان دارويي مصرف کرده باشند.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

بلاژويچ پست مديره فني مس کرمان را پذيرفت

رئيس هيئت مديره باشگاه مس کرمان از توافق اين باشگاه با چيرو براي ادامه همکاري وي تحت عنوان مدير فني تيم مس کرمان خبر داد.

عبدالرضا داوری در خصوص آخرین وضعیت بلاژویچ و آینده کاری وی ضمن بیان مطلب فوق گفت: ظهر امروز در خصوص ادامه همکاری باشگاه مس کرمان با بلاژویچ به عنوان مدیر فنی تیم تلفنی صحبت کردم و وی بر ادامه همکاری خود با باشگاه مس کرمان به عنوان مدیر فنی تیم تاکید کرد.

وی با بیان اینکه چیرو رسما کار خود را از شنبه هفته آینده آغاز خواهد کرد افزود: بلاژویچ در این گفتگوی تلفنی خطاب به من گفت: "علیرغم پیشنهاداتی که از باشگاههای مختلف داشته ام اما ترجیح می دهم که همکاری خود را با باشگاه مس کرمان ادامه دهم حتی اگر این پیشنهاد از باشگاه رئال مادرید باشد!

رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان در همین خصوص تاکید کرد: قاسمپور نیز به عنوان سرمربی تیم از ادامه همکاری بلاژویچ با باشگاه مس کرمان استقبال کرده و این موضوع را موجب ارتقاء سطح فنی و تجربی باشگاه می داند.

وی در خاتمه تاکید کرد: بلاژویچ شامگاه جمعه 5 اسفند وارد تهران خواهد شد و بلافاصله از روز شنبه کار خود را به عنوان مدیر فنی باشگاه مس کرمان آغاز خواهد کرد.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

مس کرمان به اردوي خارجي مي‌رود

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: بلاژويچ اخراج شده و مربي اخراجي نمي‌تواند برگه تسويه حساب را امضا نکند.

ابراهیم قاسمپور در مورد وضعیت تیم مس کرمان گفت: قرار است از چهارشنبه عصر تمرینات تیم را آغاز و یک اردوی خارجی در قطر، امارات یا آذربایجان برگزار کنیم. در حال حاضر باشگاه پیگیر وضعیت آب و هوایی و امکانات و بازی تدارکاتی محل اردو است.

وی در مورد اینکه بلاژویچ برگه تسویه حساب را امضا نکرده و به این ترتیب برای او مشکل ساز شده خاطرنشان کرد: این مشکل من نیست که مربی اخراجی برگه را امضا نکرده یا نمی‌کند. تا جایی که من می‌دانم بلاژویچ تا سه شنبه چهارشنبه به مرخصی رفته و برمی‌گردد ولی مربی اخراجی نمی‌تواند بگوید برگه را امضا نمی‌کند یا پولش را می‌گیرد و امضا می‌کند.

قاسمپور در مورد وضعیت مهرداد پولادی با مس کرمان گفت: زمانی که سرمربی مس شدم با او تماس گرفتم تا بدانم علاقه دارد در مس بماند که گفت انتقالم به پرسپولیس قطعی شده و دیگر برگشتی در کار نیست.

منبع :

صفحه 5 از 12 نخستنخست ... 34567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)