هیچ کدام را ندارم ببخشین![]()
هیچ کدام را ندارم ببخشین![]()
گلهای بازی بارسلونا و ناپولی با لینک مدیا فایر و کیفیت معمولی
فابرگاس 1-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیدو کیتا 2-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدرو رودریگز 3-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیونل آندرس مسی 4-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیونل آندرس مسی 5-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهای بازی بارسلونا و ناپولی کیفیت HD
فابرگاس 1-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیدو کیتا 2-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدرو رودریگز 3-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیونل آندرس مسی 4-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیونل آندرس مسی 5-0 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه بازی
نیمه اول - 14 دقیقه : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه دوم - 14 دقیقه : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FULL MATCH
نیمه اول : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه دوم : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جشن قهرمانی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط lio messi10 : 08-23-2011 در ساعت 21:58
دوست عزیز فکر کنم ندیده بودی که با لینک مدیا فایر رو هم بنا به درخواست دوستان گذاشته بودم به هرحال اینم لینک مدیافایر : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من یه درخواست دارم .قبل بازی معارفه ی تمام بازیکنان بارسا بود .اگه میشه برای دانلود بذارید
زنده باد کاتالونیا زنده باد بارسلونا
الانم من باید تو این صفحه مثل بعضی ها که تو هر پیجی میرن و هر
چی از دهنشون بیرون میاد بگم ولی به احترام بقیه بارسایی ها که دوستم بینشون
دارم حرفی نمیزنم
اما فهمیدن اینکه باید ادب رعایت کرد خیلی خوبه![]()
سلام ترو خدا اگه میشه لینک جشن قهرمانی رو مدیافایر بذارید
به خاطر دوستان عزیز به هر بدبختی بود تونستم جشن قهرمانی بارسلونا رو از مدیا فایر بگذارم فقط تشکر یادتون نره :
جشن قهرمانی از مدیافایر : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط lio messi10 : 08-24-2011 در ساعت 22:45
کلیپ های بارسا - ناپولی عالی بودن دستتون درد نکنه
اما یه سوال این کلیپ ها رو از کجا گیرمیاری؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)