به نام خدا
مجله خبری جام جهانی 2014 برزیل
در این تاپیک اخبار مربوط به رقابتهای جام جهانی فوتبال 2014 قرار می گیرد
دوستان عزیز می تونن اخبار مربوط به این بازی ها را از اینجا دنبال کنند و خبرهای جالی که دارند رو در این تاپیک قرار بدهند
به نام خدا
مجله خبری جام جهانی 2014 برزیل
در این تاپیک اخبار مربوط به رقابتهای جام جهانی فوتبال 2014 قرار می گیرد
دوستان عزیز می تونن اخبار مربوط به این بازی ها را از اینجا دنبال کنند و خبرهای جالی که دارند رو در این تاپیک قرار بدهند
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
ترکيب هلند برابر اسپانيا اعلام شد
هلند فردا شب در يکي از حساسترين ديدارهاي مرحله گروهي جام جهاني برابر اسپانيا به ميدان خواهد رفت.![]()
لوئيز فانخال سرمربي تيم ملي هلند در اقدامي جالب ترکيب تيمش برابر اسپانيا را بسيار زودتر از موعد اعلام کرد که به شرح زير است.
دروازهبان: يسپر کيلسن
مدافعان: دريل يانمات، ران ولار، استفان ديبريج و برونو مارتينز
هافبکها: دني بليند، جاناتان دگوژمان، وزلي اسنايدر، نايجل ديانگ
مهاجمان: آرين روبن، روبين فان پرسي
دو تيم از ساعت 23:30 به وقت تهران به مصاف هم خواهند رفت.
c.Ronaldo....7
رونالدو دوباره پرتغاليها را نگران کرد
کاپيتان تيم ملي پرتغال نتوانست تمرين روز گذشته ارغوانيپوشان به پايان برساند تا نگرانيهايي که در مورد نرسيدن او به بازي با آلمان در جام جهاني 2014 وجود داشت، افزايش پيدا کند.![]()
احتمال حضور کريستيانو رونالدو، ستاره خط حمله تيم ملي پرتغال در بازي روز دوشنبه اين تيم برابر تيم ملي آلمان در گروه G جام جهاني 2014 کاهش پيدا کرد، چرا که او مجبور شد جلسه تمريني روز گذشته (پنجشنبه) شاگردان پائولو بنتو را نيمه کاره رها کند. رونالدو در حالي جلسه تمريني تيم ملي پرتغال را ترک کرد که کيسه يخ روي زانوي چپ خود گذاشته بود.
به نقل از تسنيم، تشديد مصدوميت ستاره تيم فوتبال رئال مادريد در حالي رخ داد که او اخيراً اعلام کرده بود 99/9 درصد براي حضور در جام جهاني و بازي برابر آلمان آماده است.
مصدوميت زانو، رونالدو را از زمان بازي فينال ليگ قهرمانان اروپا که در آن کهکشانيها با شکست اتلتيکومادريد قهرمان شدند، آزار داده است.
تيم ملي پرتغال روز دوشنبه در اولين بازي خود در جام جهاني 2014 در شهر سالوادور به مصاف تيم ملي آلمان ميرود.
c.Ronaldo....7
دي شيليو غايب جدال ايتاليا - انگليس
مدافع جوان ايتاليا به علت مصدوميت قادر نيست اين تيم را در بازي برابر انگليس همراهي کند.![]()
کادر پزشکي تيم ملي ايتاليا اعلام کرد ماتيا دي شيليو به علت مصدوميت بازي اول آتزوري در جام جهاني برزيل را از دست داد.
به نقل از تسنيم، انريکو کاستلاسي پزشک ايتاليا با اعلام اين خبر گفت: متاسفانه بايد اعلام کنم مصدوميت عضله پاي دي شيليو در تمرينات پنجشنبه ايتاليا باعث شد او نتواند برابر انگليس به ميدان برود. از پاي مصدوم دي شيليو MRI گرفته و کاملا مشخص شد او نياز به چند روز استراحت دارد.
به نظر مي رسد چزاره پراندلي براي جدال برابر انگليس که 25 خرداد در ورزشگاه آمازون در مانئوس برگزار مي شود مجبور است به جاي دي شيليو از وجود آندرا رانوچيا مدافع اينترميلان استفاده کند.
c.Ronaldo....7
مارسلو: با حمايت فوقالعاده هواداران برنده شديم
مدافع 26 ساله سلسائو پس از اولين پيروزي برزيل در جام بيستم از هواداران فوتبال سرزمين قهوه قدرداني کرد.![]()
تيم ملي فوتبال برزيل بامداد امروز (جمعه) موفق شد در ديدار افتتاحيه جام جهاني 2014 با نتيجه 3 بر يک از سد کرواسي بگذرد و اولين گام خود را در اين رقابتها محکم بردارد. در اين بازي مارسلو، مدافع سلسائو با گل به خودي که در دقيقه 11 به ثمر رساند براي لحظاتي تماشاگران ميزبان را شوکه کرد ولي شاگردان فيليپه اسکولاري در ادامه با حمايت تماشاگرانشان به بازي بازگشتند و نتيجه را به سود خود به پايان بردند.
به نقل از تسنيم، مارسلو پس از پيروزي برزيل مقابل کرواسي در ديدار افتتاحيه گفت: پس از اشتباهي که مرتکب شدم با خودم گفتم که بهتر است آرام باشم و اوضاع را براي تيمم دشوارتر نکنم. اگر سرم را پائين ميانداختم و نااميد ميشدم کار برايمان سختتر ميشد.
وي با تمجيد از تماشاگران حاضر در ورزشگاه کورينتيانس سائوپائولو گفت: تماشاگراني که در ورزشگاه بودند پس از اشتباهي که مرتکب شدم به خوبي حمايتم کردند و نام مرا صدا زدند. همتيميهايم هم پيشم آمدند و با دلداري که دادند باعث شدند تا سرم را مجدداً بالا بگيرم. همين باعث شد تا خيلي زود به بازي برگردم.
مدافع رئالمادريد در پايان خاطرنشان کرد: چنين اشتباهاتي در فوتبال اتفاق ميافتد. ما بازي را مقابل کرواسي کمي بد آغاز کرديم ولي در ادامه با وجود حمايت فوقالعاده هوادارانمان بود که پيروزي رسيديم.
c.Ronaldo....7
پيشبيني درست لاکپشت از نخستين بازي
لاکپشتي به نام «سر بزرگ» در منطقه «پرايا دو فورتي» نتيجه ديدار افتتاحيه جام جهاني 2014 برزيل را به درستي پيشبيني کرد.![]()
پس از پيشبينيهاي يک هشت پا با نام پل در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، اين بار نوبت لاکپشتي به نام «سر بزرگ» در منطقه «پرايا دو فورتي» برزيل بود که ديدارهاي جام جهاني 2014 برزيل را پيشبيني کند.
اين لاک پشت نتيجه بازي برزيل و کرواسي را به درستي پيشبيني کرد تا در نخستين کار خود سربلند خارج شود!
c.Ronaldo....7
آماده دفاع از ستاره روي پيراهنمان هستيم
ويسنته دلبوسکه ميگويد اسپانيا آماده است تا از ستاره روي پيراهن خود دفاع کند.![]()
تيم ملي فوتبال اسپانيا امشب در حالي گام نخست خود در جام جهاني را برميدارد که سه جام معتبر گذشته را فتح کرده است. بازيکناني مثل کاسياس، ژاوي، اينيستا، فابرگاس، راموس، سيلوا، ويا و تورس در قهرمانيهاي 2008 و 2012 جام ملتهاي اروپا و جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي حضور داشتهاند و حالا "لاروخا" ميخواهد سومين تيم تاريخ باشد که ميتواند براي دومين بار متوالي قهرمان جام جهاني شود.
به نقل از ايسنا، دل بوسکه که در نشست خبري پيش از بازي با هلند حاضر شده بود اظهار کرد: اين بازيکنان در گذشته تاريخسازي کردهاند. بعضي بازيکنان در قهرماني جوانان در نيجريه که سال 1999 کسب شد حضور داشتند. اما تيم ما فقط يک تيم باتجربه نيست بلکه ترکيبي از باتجربهها و جوانهاست. فقط 5 بازيکن داريم که بالاي 30 سال سن دارند. بنابراين ترسي براي ما وجود ندارد و همه آماده هستيم که از ستارهايي که روي پيراهنمان وجود دارد دفاع کنيم.
سرمربي اسپانيا درباره اينکه مقابل هلند از ديهگو کاستا استفاده ميکند يا به يک مهاجم کاذب مثل فابرگاس ميدان ميدهد، گفت: من نميتوانم هيچ چيزي از ترکيب را به شما بگويم. هر 23 بازيکن ما براي ديدار با هلند آماده هستند.
روز گذشته فابرگاس با پولي هنگفت به عضويت چلسي درآمد. دلبوسکه در اين رابطه گفت: الان در تابستان هستيم و انتقال به تيم ديگر طبيعي است. اما اجازه نميدهيم که اين مسائل روي تمرکز بازيکنان در زمين تاثير بگذارد.
او همچنين درباره آخرين وضعيت جوردي آلبا براي بازي امشب گفت: کمي نگران او هستم چرا که دندان عقل، درد زيادي دارد. اما اين موضوع روي بازياش تاثير چنداني نخواهد داشت.
دلبوسکه در پايان با تمجيد از مربي تيم رقيب گفت: فانخال يک مرد فوتبالي واقعي است که احترام زيادي براي او قائلم. او با مهاجمان تيمش سبک واقعي فوتبال هلند را به نمايش ميگذارد. اين تيم در چهار سال گذشته تغييرات زيادي داشته است اما هلند تيمي با ريشه و سنت است. آنها هميشه در جام جهاني خوب بازي ميکنند.
c.Ronaldo....7
طباطبايي: داور به برد ميزبان کمک کرد
کارشناس فوتبال ايران گفت: اعتماد به نفس بالاي تيم ملي برزيل باعث شد اين تيم در ابتداي مسابقه گل بخورد.![]()
هادي طباطبايي در مورد پيروزي 3 بر يک برزيل مقابل کرواسي گفت: بازي پر گل و جذابي بود. برزيل بر خلاف انتظار در همان ابتدا گل اول را دريافت کرد. معمولا تيمي که حملهاي کار ميکند در دفاع کمي متزلزل ميشود. با وجود اينکه مدافعان برزيل نسبت به دورههاي قبل بسيار بهتر هستند اما اين تيم خيلي زود گل اول را دريافت کرد.
به گزارش فارس، وي افزود: برزيل پرس را از زمين حريف انجام ميداد و در جنگهاي يک به يک بازيکنان اين تيم برنده بود. بعد از دريافت گل اول برزيل سراپا حمله شد. در نيمه دوم بازي کمي افت کرد. حملات برزيل تا پايان بازي ادامه داشت و داور هم کمي کمک کرد تا اين تيم در اولين بازي خود برنده شود.
طباطبايي با اشاره به اينکه بيستمين دوره جام جهاني با يک بازي جذاب آغاز شد، عنوان کرد: وقتي بازي پر گل ميشود، بدون شک زيبا بوده است. گل زود هنگام کرواسي مهمترين عامل زيبايي مسابقه شد.
کارشناس فوتبال ايران در ادامه در مورد اينکه آيا برزيل با اين کيفيت ميتواند به قهرماني اميدوار باشد، اظهار داشت: اطمينان بيش از حد بازيکنان برزيل به موفقيت باعث شد دروازه اين تيم خيلي زود باز شود. با وجود اينکه برزيل بهترين خط دفاع دنيا را دارد اما بازيکنان اين تيم متحمل اشتباه شدند. اين بازي ميتواند به برزيل در ادامه جام کمک کند تا آنها بدانند در مقابل ساير حريفان به چه شکلي بازي کنند. با توجه به اينکه برزيل به خاطر امتياز ميزباني در مرحله مقدماتي بازي نکرده است اين تيم هرچه جلوتر برود شرايط بهتري پيدا ميکند.
وي در پايان در مورد شرايط کرواسي گفت: کرواسي تيم بسيار خوبي بود. اين تيم انگيزه زيادي داشت و با اعتماد به نفس بالا مقابل ميزبان بازي خوبي ارائه داد. کرواسي در ديدارهاي آينده ميتواند به موفقيت برسد.
c.Ronaldo....7
فان خال: ميتوانيم به نيمه نهايي برسيم
لوئيس فان خال معتقد است هلند ميتواند به نيمه نهايي و حتي فينال جام جهاني برسد.![]()
سرمربي تيم ملي هلند در نشست خبري پيش از بازي مقابل اسپانيا با اشاره به دوره مربيگري خود در اين کشور، اظهار کرد: من هميشه به اين موضوع رسيدهام که اگر شما با ساير افراد خوب برخورد کنيد آنها هم با شما رفتار خوبي خواهند داشت. من خاطرات خيلي خوبي از دوران حضورم در اسپانيا دارم. آن زمان يکي از بهترين دوران کاري من بود. در حال حاضر اسپانيا به نوعي بهترين فوتبال را در دنيا دارند. آنها تاکتيک، تکنيک و فيزيک را با هم دارند و همه اين عوامل در کنار هم باعث شده آنها امروز شماره "يک"باشند.
او ادامه داد: ما بايد يک بازي فشرده مقابل آنها انجام دهيم به ويژه زماني که مالکيت توپ را در دست دارند و اين کار به هيچ وجه آسان نيست.
فان خال درباره تقابل دو تيم در فينال جام جهاني 2010 و فوتبال فيزيکي هلند، گفت: فوتبال هميشه ميتواند يک درگيري فيزيکي باشد و داور هم در ميانه زمين حضور دارد تا محدوديتها را نشان دهد. به شخصه اعتقاد ندارم که هلند در جام جهاني 2010 از اين مرزها عبور کرده، اما اگر شما اين گونه فکر ميکنيد اين خجالت آور است.
سرمربي تيم ملي هلند گفت: ما احتمالا پنج هفته اينجا خواهيم بود. شما نميتوانيد در اين مدت فقط روي فوتبال تمرکز داشته باشيد. بنابراين من بازيکنان را آزاد مي گذارم که با خانواده خود به تفريح بروند. شما بايد از کاري که ميکنيد لذت ببريد.
فان خال درباره اين که آيا قبول هدايت منچستريونايتد تاثيري روي تمرکزش بر روي کار هلند در جام جهاني ميگذارد يا خير؟ گفت: الان زمان جام جهاني و اينجا هم برزيل است. بنابراين من فقط به جام جهاني فکر ميکنم نه شغل بعديام. باشگاهها در اينجا هيچ معنا و مفهومي ندارند. به طور کامل تمرکزم را روي تيم ملي گذاشتهام، اما همان طور که گفتم شما نميتوانيد همه زمان را روي يک موضوع تمرکز کنيد. وقتي که به منچستريونايتد فکر ميکنم به نوعي يک حواس پرتي مناسب دارم.
سرمربي تيم ملي هلند درباره اين که تقريبا همه اعتقاد دارند او فردي جدي و سخت گير است، گفت: بيشتر مردم هلند هم اين گونه فکر ميکنند، اما اگر شما از بازيکنان من بپرسيد هيچ وقت اين را نمي گويند. باور من اين است که ما ميتوانيم با کنار هم بودن شانس موفقيت خود را بيشتر کنيم. من درباره اهدافمان با فدراسيون صحبت کردهام و آن مکالمه را اينجا تکرار نميکنم، اما ايمان دارم که ميتوانيم به نيمه نهايي يا فينال برسيم، اما اين اميد براي اسپانيا و خيلي از تيمهاي ديگر هم وجود دارد. در حال حاضر همه چيز يک تئوري است و بايد ببينيم که در عمل چه اتفاقي ميافتد.
c.Ronaldo....7
پيشبيني کيروش در مورد بهترينبازيکن جامجهاني
سرمربي تيم ملي کشورمان از بازيکن هلند به عنوان فردي که ميتواند بهترين بازيکن جام بيستم شود، ياد کرد.![]()
بيستمين دوره جام جهاني بامداد امروز (جمعه) با ديدار افتتاحيه بين برزيل و کرواسي در ورزشگاه کورينتيانس سائوپائولو آغاز شد که طي آن شاگردان فيليپه اسکولاري با نتيجه 3 بر يک مقابل ميهمان خود به پيروزي رسيدند.
پيشبينيها در خصوص قهرمان و بهترين بازيکن اين تورنمنت هم به بحث داغ اين روزهاي فوتبالدوستان تبديل شده است. سرمربي 32 تيم راهيافته به رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل بهترين بازيکن اين تورنمنت را پيشبيني کردند که بر اين اساس ليونل مسي بيشترين شانس را دارد و کريستيانو رونالدو پرتغالي و نيمار برزيلي به ترتيب در مکانهاي دوم و سوم هستند.
در اين نظرسنجي روبن تنها يک راي آورد که آن هم راي کيروش بود.
اين مربيان همچنين قهرمان اين رقابتها را پيشبيني کردند که بر اين اساس برزيل ميزبان با 11 رأي شانس اول قهرماني اين رقابتهاست و تيمهاي آلمان، اسپانيا و آرژانتين به ترتيب با 9، 8 و 7 رأي شانسهاي بعدي قهرماني هستند.
در زير نظرات سرمربيان 5 تيمي که در اين باره اظهار نظر کردهاند را ميخوانيد.
لوئيز فنخال، سرمربي هلند: برزيل و آرژانتين مدعي اصلي قهرماني هستند و پس از آنها آلمان هم شانس بالايي دارد چون بازيکناني خوبي را در اختيار دارد.
چزاره پراندلي، سرمربي ايتاليا: برزيل، اسپانيا، آلمان و آرژانتين چهار تيم قدرتمند جهان هستند که شانس اول قهرماني در برزيل هستند.
اوتمار هيتسفلد، سرمربي سوئيس: به نظرم برزيل، اسپانيا، آلمان و آرژانتين چهار مدعي اصلي قهرماني در جام جهاني 204 هستند و دو تا از اين تيمها به فينال خواهند رسيد.
يورگن کلينزمن، سرمربي آمريکا: برزيل، آلمان و اسپانيا شانس اول قهرماني محسوب ميشوند.
کارلوس کيروش، سرمربي ايران: آرين روبن هلندي ميتواند بهترين بازيکن جام بيستم شود. آلمان و برزيل تيمهاي هميشه مدعي در کنار آرژانتين و اسپانيا اينجا حضور دارند ولي نميتوان از نام تيمهايي همچون هلند، پرتغال، ايتاليا، اروگوئه و يا اکوادور و نيجربه به سادگي گذشت. يکي از اين تيمها توانايي رقابت براي کسب مدال را دارد.
c.Ronaldo....7
حاشيههاي نشست خبري اسکولاري و کواچ
نشست خبري سرمربي دو تيم برزيل و کرواسي به محلي براي انتقاد کواچ از نيشيموراي آسيايي و همچنين پاسخ اسکولاري، صحبتهاي سرمربي کرواسي تبديل شد.![]()
پس از انتقاد شديد نيکو کواچ از داوري بازي برزيل مقابل کرواسي و دو بار استفاده او از کلمه مضحک يکي از خبرنگاران برزيل از اسکولاري خواست که به حرفهاي کواچ واکنش نشان دهد که اسکولاري هم با خندهاي جالب گفت: ما 5 بار قهرمان جهان بودهايم. ما پله، رونالدو، ريوالدو، نيمار و... را داشته و داريم.
به نقل از ايسنا، البته به غير از اين مسئله يکي از موضوعات ديگري که مورد انتقاد خبرنگاران برزيلي قرار گرفت نمايش اسکار بود. آنها دو بار از اسکولاري درباره اسکار پرسيدند که او هم به شدت از بازيکن جوان تيمش حمايت کرد.
از نشست خبري سرمربيان دو تيم استقبال چشمگيري شده بود اما به دليل کمبود صندلي تنها رسانههايي که از سوي فيفا مجوز دريافت کرده بودند، توانستند در نشست خبري شرکت کنند.
نشست خبري امروز به صورت همزمان به سه زبان انگليسي، پرتغالي و کروات ترجمه شد. اما بيشتر خبرنگاران سوالهاي خود را به انگليسي از سرمربيان دو تيم پرسيدند. جالب اينکه اسکولاري و کواچ پس از شنيدن سوالها به زبان انگليسي ترجيح ميدادند به زبان مادري خود پاسخ سوال انگليسي خبرنگاران را بدهند.
c.Ronaldo....7
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)