به نام خدای یگانه
در این تایپیک به تمام فعل و انفعالات باشگاه فولاد خوزستان اعم از اخبار ، حواشی و نقل و انتقالات صورت گرفته در این باشگاه خواهیم پرداخت !
به نام خدای یگانه
در این تایپیک به تمام فعل و انفعالات باشگاه فولاد خوزستان اعم از اخبار ، حواشی و نقل و انتقالات صورت گرفته در این باشگاه خواهیم پرداخت !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 12-30-2011 در ساعت 14:06
جابا مجیری و سامان صفا در فولاد
جابا مجیری و سامان صفا هم به فولاد پیوستند.
در آخرین روز مهلت ثبت قراردادها در هیئت فوتبال استانها در روز شنبه مورخ 1 / 5 / 90 جابا مجیری ، هافبک گرجستانی فصل پیش فولاد با تمدید قرارداد خود و سامان صفا دروازه بان فصل پیش پاس همدان با حضور در هیئت فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با باشگاه فولاد خوزستان ثبت کردند تا در فصل جدید مسابقات با پیراهن پر افتخار فولاد پای به میادین بگذارند .تیم فولاد نیز پس از بازگشت از اردوی ترکیه با استراحت در روز جمعه از عصر روز شنبه تمرینات خود را در زمین اختصاصی فولاد آغاز میکند تا خود را برای اولین مسابقه این فصل در مقابل شاهین بوشهر آماده سازد .در اولین دیدار یازدهمین دوره لیگ برتر در ساعت 00 : 22 روز سه شنبه مورخ 11 / 5 / 90 تیم فولاد خوزستاندر ورزشگاه تختی اهواز میزبان تیم شاهین بوشهر خواهد بود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خداحافظی مدیر رسانه ای باشگاه فولاد خوزستان
مدیر امور رسانه ای و مسئول وب سایت های اینترنتی باشگاه فولاد ، از سمت خود کناره گیری کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد خوزستان ، احمدی که در دو سال و نیم اخیر این سمت را بر عهده داشت ، به همکاری خود با این باشگاه خاتمه داد.
وی در این مدت ، وب سایت جدید و دو زبانه باشگاه و همچنین پورتال ویژه هواداران فولاد را راه اندازی و به روز رسانی کرد و این در حالی بود که تا پیش از آن ، مسئول مشخصی برای این کار وجود نداشت و این باشگاه به مانند بسیاری از باشگاه های دیگر فاقد بخش امور رسانه ای و وب سایت های اینترنتی بود و سایت رسمی موجود نیز علاوه بر اینکه به موقع به روز رسانی نمی شد ، از نظر فنی هم با مشکلات زیادی روبرو بود و جوابگوی نیازهای کاربران نبود.
امور رسانه ای باشگاه در این مدت تلاش زیادی کرد تا پوشش خبری و تصویری مسابقات تیم های مختلف باشگاه فولاد خوزستان اعم از بزرگسالان ، فولاد نوین ، امید ، جوانان ، نوجوانان و نونهالان را در اسرع وقت و به صورت صحیح و از مجرای رسمی آن انجام دهد.
در نتیجه این تلاش شبانه روزی ، بسیاری از اخبار و نتایج مسابقات و یا گالری های عکس و فیلم در ساعات غیر اداری و بسیاری از مواقع در پاسی از شب گذشته بر روی خروجی سایت رسمی یا پورتال هواداران فولاد قرار می گرفت تا بازدیدکنندگان ، صبح هنگام با مراجعه به سایت های باشگاه از آخرین اخبار فولاد و فوتبال کشور مطلع شوند و حتی به جرات می توان گفت این سایت تنها سایتی در کشور است که اخبار و جداول مسابقات تیم های پایه (امید ، جوانان ، نوجوانان و نونهالان) و رقابت های جام حذفی را به صورت ریز منعکس کرده است.
البته دایره فعالیت امور رسانه ای محدود به مسابقات داخلی نبوده بلکه حتی مواردی نظیر لیگ قهرمانان آسیا ، مسابقات انتخابی المپیک ، مسابقات جام ملت های آسیا و حتی مسابقات لیگ برتر فوتسال نیز پوشش داده شد تا کاربران و هواداران فولاد محدود به اخبار و اطلاعات رقابت های داخلی نشوند و در جریان اخبار ملی و بین المللی هم باشند.
برقراری ارتباط نزدیک با رسانه های محلی و کشوری ، سایت های خبری و خبرگزاری های معتبر نیز از دیگر وظایف امور رسانه ای باشگاه در این مدت بود که به طرق مختلف انجام گردید و ارسال اخبار از طریق فاکس ، ایمیل و تلفن برای همکاران رسانه ای انجام شد.
در همین راستا ، به روز رسانی بخش انگلیسی وب سایت رسمی باشگاه نیز به موازات بخش فارسی انجام شد تا بازدیدکنندگان خارجی هم از اخبار و اطلاعات مربوط به باشگاه و همچنین فوتبال کشور مطلع شوند.
این در حالی است که بسیاری از وب سایت های رسمی باشگاه های لیگ برتری فوتبال کشور دارای بخش انگلیسی نیستند و یا فعالیت قابل توجهی ندارند و به روز رسانی آنها به موقع انجام نمی شود.
این فعالیت ها باعث شد که نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا در دو بازدیدی که سال گذشته و امسال از باشگاه فولاد داشتند ، به امور رسانه ای باشگاه نمره قبولی بدهند و از آن به عنوان یکی از بخش های موفق باشگاه یاد کنند.
تهیه و ارسال بیش از 2500 خبر فارسی و انگلیسی ، 70 کلیپ تصویری از مسابقات فولاد در لیگ برتر و جام حذفی ، بیش از 2500 عکس از مسابقات مختلف فولاد و بیش از دو میلیون و چهارصد هزار بازدیدکننده در طی این مدت ، از جمله نتایج فعالیت های بخش امور رسانه ای باشگاه بوده است.
در اواخر فصل گذشته نیز برگزاری کنفرانس های مطبوعاتی پیش از مسابقه را داشتیم که با استقبال خوبی از سوی رسانه ها مواجه شد و بنا بر اعلام سازمان لیگ ، این کار در فصل پیش رو نیز با جدیت در مسابقات لیگ برتر یازدهم و جام حذفی پیگیری خواهد شد.
برگزاری نشست خبری مدیرعامل و سرمربی فولاد پیش از شروع فصل و پاسخگویی به اصحاب رسانه در مورد برنامه های پیش رو و عملکرد فصل گذشته ، جشن اهدای پیراهن به بازیکنان تیم ، کنفرانس های خبری پس از مسابقات و جلسه هم اندیشی با هواداران و دوستداران فولاد خوزستان نیز برای فصل آینده پیش بینی شده بود که با رفتن احمدی از باشگاه فولاد ، اجرای آنها بستگی به نظر باشگاه و مدیر امور رسانه ای جدید دارد.
نکته قابل توجه اینکه به دلیل عضویت احمدی در میدیا چنل فیفا و یوفا و همچنین کنفدراسیون های فوتبال آسیا و آفریقا که سفرهای خارجی متعددی را به دعوت آنها برای پوشش خبری مسابقات فوتبال ، فوتسال و فوتبال ساحلی به همراه داشت ، بسیاری مواقع به روز رسانی وب سایت های باشگاه بدون آنکه کاربران مطلع باشند از کشورهای دیگر انجام می شد تا وقفه ای در عرضه اطلاعات به هواداران و کاربران خونگرم فولاد خوزستان ایجاد نشود.
گفتنی است وی علاوه بر سایت رسمی دو زبانه فولاد خوزستان و پورتال اینترنتی هواداران فولاد ، مدیریت سایت شخصی مجید جلالی را نیز به صورت افتخاری در یک سال و نیم گذشته عهده دار بود که این وب سایت را نیز تحویل سرمربی فولاد خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدافع تیم ملی عراق به فولاد پیوست.
مدافع تیم ملی عراق به فولاد پیوست
سامال سعید ، دفاع راست تیم ملی عراق طی قراردادی یک ساله به تیم فولاد خوزستان پیوست .
این مدافع 25 ساله تیم ملی عراق ظرف پنج سال گذشته 32 بازی ملی و دو گل زده در کارنامه خود داشته و سابقه بازی در باشگاه اربیل و پلیس عراق را دارد ، یک مدافع آینده دار در کشور خود است .
به این ترتیب این بازیکن با ثبت رسمی قرارداد خود در اول مرداد به جمع فولادی ها پیوست و افتخار پوشیدن پیراهن فولاد نصیب او شد .
سامال سعید در آخرین بازی ایران و عراق که با پیروزی تیم ملی کشورمان همراه بود نیز جزو یازده بازیکن تیم عراق بود .
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: از شما ميشنوم که براي توضيح دادن به سازمان ليگ احضار شدهام.
مجيد جلالي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره احضار به سازمان ليگ براي توضيح دادن در خصوص مبلغ قراردادش گفت: اين موضوع را اکنون از زبان شما مي شنوم و با مسئله غير قابل پيش بيني روبهرو شدم. کلا بايد در مورد اصل موضوع بررسي کنم و صحت و سقم قضيه را جويا شوم. خوبي کار کردن من در اهواز اين است که از اين اخبار حاشيه اي به دور هستم و فقط به تمرينات و فوتبال فکر مي کنم.
وي گفت: من مشکلي با اين قضيه ندارم و اگر من را بخواهند مي روم و صحبت هايم را انجام مي دهم. اگر رعايت نکرده باشم بايد جوابگو باشم. من نگران توضيح دادن نيستم.
سرمربي فولاد خوزستان در مورد اينکه آيا با اين گونه احضارها موافق است يا خير عنوان کرد: در اين خصوص مي شود صحبت هاي زيادي مطرح کرد اما چون ليگ در آستانه شروع شدن است ترجيح مي دهم که تيمم در آرامش باشد.
جلالي درباره شرايط فولاد تصريح کرد: جوانان خوبي در تيم داريم. من دلم از اين تيم قرص است. در فصل جديد جوانان خوبي را به فوتبال ايران معرفي مي کنيم.
وي در مورد اينکه نظرش در مورد تيم ملي چيست، گفت: نظري ندارم. آنها کار خودشان را مي کنند و ما هم کار خودمان را.
سرمربي فولاد در خصوص اينکه ظاهرا بابت خط خوردن رضا نوروزي از کيروش گلايه کرده، اظهار داشت: فولاد فصل گذشته حتي از تيم قهرمان هم در خط حمله بهتر بود و بيشترين گل را زده و رضا نوروزي هم با رکوردي استثنايي آقاي گل شده است. اين جاي سؤال ندارد که از چنين تيمي هيچ اثري در تيم ملي نيست. اين مي تواند يک سؤال باشد. البته من به نظر کيروش احترام مي گذارم و جاي گلايه هم نيست. اگر مي خواهيم شاهد تغييرات در فوتبال باشيم بايد صبور باشيم.
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
برد فولاد در آخرین دیدار تدارکاتی
تیم فولاد با برد در بازی تدارکاتی در مقابل نفت آبادان به استقبال اولین بازی خود در مقابل شاهین رفت .
به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد خوزستان ، تیم فولاد در بازی دوستانه خود در مقابل صنعت نفت آبادان که راس ساعت 20 : 21 روز سه شنبه مورخ 4 / 5 / 90 در ورزشگاه تختی شهر اهواز برگزار شد با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسید .
در نیمه اول دو تیم بازی متعادلی ارائه دادند ولی انگیزه بالاتر بازیکنان فولاد موجب شد تا گل اول فولاد در دقیقه 43 بازی از روی شوت پشت هجده قدم بختیار رحمانی تور دروازه نفت را بلرزاند و نیمه اول با همین نتیجه خاتمه یافت .در نیمه دوم فولاد بازی بهتری را به نمایش گذاشت و برتری نسبی فولاد موجب شد که در دقیقه 58 مومنی ، پاس دریافتی را در محوطه جریمه با دریبل مدافع مستقیم خود و سپس دروازه بان نفت ، براحتی فولاد را به گل دوم برساند .پس از گل دوم فولاد تیم نفت حملات بیشتری را تدارک دید تا در دقیقه 80 بازی نیز طالب ریکانی که در دقیقه 75 وارد زمین شده بود با اشتباه دروازه بان فولاد در دریافت توپ در محوطه جریمه صاحب توپ شد و شوت این بازیکن پس از برخورد به پای مدافع فولاد ، تیم نفت را به گل رساند و علیرغم حملات تیم نفت ، بازی در نهایت با همین نتیجه خاتمه یافت .
لحظات حساس بازی :
در دقیقه 24 شوت روح اله عرب توسط دروازه بان فولاد دفع شد .
در دقیقه 38 بر اثر اشتباه مدافین فولاد در افساید گیری ، سه بازیکن نفت در موقعیت تک به تک با دروازه بان فولاد قرار گرفتند که سلیمی با استفاده از تعلل مهاجمین نفت ، در آخرین لحظه توپ را در آستانه ورود به دروازه در اختیار گرفت .
دقیقه 43 گل اول و دقیقه 58 گل دوم فولاد
در دقیقه 65 ضربه عبداله کرمی ، پس از دریبل مدافعان در محوطه جریمه ، از کنار دروازه نفت گذشت .
در دقیقه 73 سانتر ارسالی بر دروازه فولاد ، تیرک دروازه را لرزاند .
در دقیقه 73 سانتر ارسالی بر دروازه فولاد ، تیرک دروازه را لرزاند .
در دقیقه 85 تنها کارت زرد بازی را هادی رمضانی بدلیل انجام خطا بر روی ساسان انصاری در پشت محوطه جریمه نفت دریافت کرد که ضربه ایستگاهی بدست آمده توسط رضا نوروزی بطرز خطرناکی از کنار دروازه نفت گذشت .
بازیکنان فولاد خوزستان :
علیرضا سلیمی (محمد رشید مظاهری 46 ) ، جلال کاملی مفرد ، امید خورج ، مهرداد جماعتی ، امیر شرفی ، عبداله کرمی ( میثم کریمی 70 ) ، بختیار رحمانی ( امید خالدی 77 ) ، آندره رینالدو (عباس یحیی بیگی 77 ) ، سروش رفیعی ، مهدی مومنی ( ساسان انصاری 77 ) ، امین متوسل زاده ( رضا نوروزی 70 )
بازیکنان صنعت نفت آبادان :
حبیب دهقانی ، هادی رمضانی ، میثم امیری ، مصطفی صبری ، هدایت شهریاری ، عباس مرداسی ( طالب ریکانی 75 ) ، سیامک کوهنورد ، علی ممبینی ، رسول نوید کیا ( نبی ساکی 73 ) ، امیر شریفی نسب ، روح اله عرب ( فونیکه سی 63 )در ضمن مهرداد بشاگردی سجاد مشکل پور ، حسین بغلانی حسین سلامی حجت چهارمحالی و علی شریفی نیمکت نشینان تین صنعت نفت بودند .
این بازی بعلت برگزاری مراسم اولین همایش بزرگ مدارس فوتبال محلات کلانشهر اهواز در رده سنی جوانان و نوجوانان بجای ساعت 21 با بیست دقیقه تاخیر آغاز شد .
قضاوت این دیدار بر عهده جواد شرفی بود که بهروز برون و حسن ظهیری کمکهای او ، علی مراد سالاری داور چهارم ، نبهانی ناظر بازی و صادقی سرپرست زمین بودند.
جلالی: آماده ایم تا به اهدافمان دست یابیم.
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: هر تیمی در هفتههای اول فصل مشکلاتی را دارد و کمکم این مشکلات برطرف خواهد شد.
"مجید جلالی" در خصوص بازی تدارکاتی تیمش با نفت آبادان گفت: بازی خوبی بود و ما اصلا به دنبال نتیجه در بازیهای تدارکاتی نیست بلکه به اینگونه بازیها واقعا احتیاج داریم تا نقاط ضعف و قوت تیم را شناسایی کنیم.
وی افزود: همه تیمها در هفتههای آغازین فصل مشکلاتی مثل عدم هماهنگی دارند اما با گذشت چند هفته این مشکلات برطرف خواهد شد. فولاد هم از این قاعده مستثنی نیست و با گذشت چند هفته به مرز آمادگی کامل دست پیدا خواهیم کرد.
جلالی خاطرنشان کرد: باتوجه به زمانی که داریم به استقبال فصل یازدهم خواهیم رفت و دیگر زمان آن رسیده که در این فصل به اهداف خود دست پیدا کنیم البته هدف ما علاوه بر قهرمانی زیبا بازی کردن به همراه معرفی چهرههای جوان فوتبال است.
توجیه نحوه تمرینات ورزشی با زبان روزه برای بازیکنان فولاد
جهت توجیه و آموزش بازیکنان فولاد با نحوه اصولی انجام تمرینات با زبان روزه و نوع تغذیه مناسب با فعالیتهای ورزشکاران در ایام ماه مبارک رمضان ، در روز پنجشنبه مورخ 7 / 5 / 90 یک جلسه توجیهی توسط دکتر فرج نژاد متخصص علوم تغذیه تیم فولاد در محل تمرین تیم برگزار گردید تا بازیکنان از نظر بدنی در شرایط مطلوب باقی بمانند .
لازم به ذکر است که تمرینات اعضای تیم فولاد خوزستان در ایام ماه مبارک رمضان ، پس از افطار برگزار می گردد و فولاد در اولین بازی دوره یازدهم لیگ برتر در ساعت 00 : 22 روز سه شنبه مورخ 11 / 5 / 90 در استادیوم تختی شهر اهواز ، میزبان تیم شاهین بوشهر می باشد . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دعوت باشگاه فولاد از خبرنگاران جراید و صدا و سیما
دعوت باشگاه فولاد از خبرنگاران جراید و صدا و سیمای استان جهت شرکت در کنفرانس مطبوعاتی سرمربیان تیمهای شاهین و فولاد.
کنفرانس مطبوعاتی پیش از مسابقه هفته اول یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور ، با شرکت سرمربی و یک بازیکن از هر دو تیم فولاد خوزستان و شاهین بوشهر در ساعت 30 : 21 روز دوشنبه مورخه 10 / 5 / 90 در محل سالن کنفرانس مهمانسرای فجر سپاه ، واقع در ملی راه اهواز برگزار می گردد .
جهت پوشش خبری و تصویری از این کنفرانس ،باشگاه فولاد از خبرنگاران جراید و صدا و سیمای استان دعوت کرد تا در این مراسم حضور بهم رسانند .
برد تیم ملی نوجوانان ایران با گلهای فولاد مردان
برد تیم ملی نوجوانان ایران با گلهای فولاد مردان در بازی های دوستانه
نوجوانان ایران در نخستین دیدار دوستانه که در عصر روز دوشنبه مورخه 3 / 5 / 90 در محل کمپهای تیم ملی در مقابل جوانان پیکان انجام شد ، با چهار گل فولادی ( رضا کرملا چعب دو گل ، محمد یاسینی و شاهین عباسیان ) با نتیجه چهار بر دو به پیروزی رسید .
تیم ملی نوجوانان در دیدار دوم خود در اردوی تهران با تیم جوانان پیام تهران نیز که در عصر روز شنبه مورخه 8/ 5/90 در ورزشگاه پیام تهران برگزار شد با نتیجه چهار بر صفر به پیروزی رسید .
ملی پوشان نوجوانان فولاد هفت نفر شدند.
با رفع مصدومیت از عرفان وجدانی و دعوت او از طرف کادر فنی تیم ملی نوجوانان ایران به اردوی تیم ملی ، تعداد بازیکنان دعوت شده به تیم ملی به هفت نفر افزایش یافت.
.اسامی بازیکنان دعوت شده فولاد به تیم ملی نوجوانان ایران به قرار ذیل می باشد :
1 - رضا کرملا چعب
2 - محمد یاسینی
3 - قدرت طاهری
4 - شاهین عباسیان
5 - ساسان جعفری
6 - علی هزامی
7 - عرفان وجدانی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)