رها کردن لیگ قهرمانان برای پیوستن به یووه سخت نیست
سومین خرید بانوی پیر در فصل جدید پاتزینتزا هافبک ایتالیایی باشگاه ناپولی بود که فوتبال خود را در تیم فوجیا اغاز کرد و پس از ان 5 سال در اودینزه و 3 سال در فیورنتینا بازی کرد.
وی در سال 2008 با 5 میلیون یورو راهی ناپولی شد و همیشه بازیکن ثابت و فیکس این تیم به حساب امده است. در این سه فصل وی 121 بار با پیراهن ناپولی به میدان رفت.
از مزیت های این بازیکن جدید می توان به بازی تخریبی فوق العاده اشاره کرد که مد نظر کونته سرمربی یووه می باشد. وی قدرت پاسکاری بسیار خوبی دارد و در فصل گذشته 1532 پاس به همبازیان خود داده که از این مقدار 83 درصد صحیح بوده و با توجه به قدرت فیزیکی و دوران اندک مصدومیت می توان وی را ذخیره ی مناسبی برای یووه دانست.
پاتزینتزا بعد از پیوستن به یووه در سخنانی گفت: "رها کردن ناپولی در لیگ قهرمانان و پیوستن به یوونتوس اصلا سخت نبود و من برای رسیدن به لیگ قهرمانان به همراه یووه به تورین نقل مکان کردم."
وی در ادامه گفت: "حضور کونته یکی دیگر از دلایل پیوستن من به یووه بود زیرا وی یکی از بهترین بازیکنان هم پست من بود و این موضوع باعث می شود نکات زیادی را برای یادگرفتن داشته باشم. برای کار کردن با کونته هیجان فوق العاده ای دارم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]