به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
امروز جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس درمورد گزينههاي سرمربيگري اين تيم برگزار شد و همه چيز تحتالشعاع اين مورد قرار داشت.
طبق شنیدهها، اخباری که از این جلسه به گوش میرسید این است که از سرمربی پرسپولیس از بین گزینههای اعلام شده که به باشگاه برنامه دادهاند، فردا توسط حبیب کاشانی سرپرست این تیم اعلام خواهد شد.
به گفته نزدیکان این باشگاه، فعلا کمیته فنی روی برنامههای گزینههای ارائه شده بررسی میکند تا با تصمیمی درست سرمربی این تیم را معرفی کنند. از بین گزینههای اعلام شده به نظر میرسد شانس حمید استیلی بیشتر از علی دایی و حمید درخشان است و این اخبار به گوش میرسد که کمیته فنی روی گزینه حمید استیلی به توافق رسیدهاند و به احتمال بسیار فراوان فردا نام این مربی توسط حبیب کاشانی اعلام خواهد شد.
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
ذوالفقارنسب: شايستهترين گزينه را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب ميكنيم
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: تصور نميکنم براي انتخاب مربي به چند روز آينده برسيم و ميخواهيم با در نظر گرفتن همه پارامترها مربياي که شايستهتر است را انتخاب کنيم.
![]()
بيژن ذوالفقارنسب پس از جلسه با 3 گزينه مربيگري پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس تصميم گرفته براي سالهاي آينده برنامه کاري و فني خود را به کميته فني و متخصص و خانوادگي بسپارد. پرسپوليس اينقدر بازيکن شاخص و با شخصيت دارد که اين کميته ميتواند پربارتر شود و در آينده کميته اينگونه خواهد بود.
وي ادامه داد: 5 گزينه مربيگري داشتيم که مايليکهن و ابراهيمزاده ضمن انصراف، تشکر کردند و کنار رفتند و ما هم از آنها بابت همکاريشان تشکر ميکنيم. درخشان امروز آمد و به سؤالاتي را که در مورد برنامهاش داشتيم در جو بسيار خوب و مطلوب به ما پاسخ داد. استيلي هم به همين شکل جلسهاي با ما داشت و در يک ساعت و 20 دقيقهاي که زمان داشت مسائل را تشريح کرد.
ذوالفقارنسب تاکيد کرد: دايي نماينده تامالاختيار خود را به جلسه فرستاد و با توجه به شناختي که از او داشتيم نميتوانستيم سؤالات فني بپرسيم. به پيشنهاد نماينده دايي مکالمه تلفني با اين مربي در اسپانيا انجام شد و در 20 دقيقهاي که صحبت کرديم بيشتر مسائل حاشيه و اتفاقات فصل گذشته مرور شد که نياز نبود مطرح شود.
عضو کميته فني پرسپوليس افزود: مسائل را در چند محور ارزيابي ميکنيم تا مربياي انتخاب شود که مقبول تيم پرطرفدار و باسابقه پرسپوليس باشد و از نظر شخصيت اجتماعي الگويي براي 20 ميليون طرفدار تيم هميشه باقي بماند و برنامهمحور باشد، دانش فني خوبي داشته باشد. البته هر سه مربي مدرک A آسيا را دارند.
وي گفت: مربياي انتخاب ميکنيم که توانمندي گفتمان و کار گروهي نيز داشته باشد. فاکتور بعدي بحث مالي است اينکه مربي پيشنهاد مالي خود را شفاف مشخص کند. اين 5 فاکتور براي ما مهم است و ما پس از مطالعه و بررسيهاي بيشتر سعي ميکنيم تصميم جامع و کاملي بگيريم. فرصتي براي اشتباه کردن نداريم اما هنوز به نتيجه قطعي نرسيدهايم و هيچ گزينهاي از قبل انتخاب شده نيست. هر سه گزينه از چهرههاي شناخته شده خوب هستند و سعي ميکنيم بررسيهاي خود را در کوتاهترين زمان به باشگاه بدهيم تا باشگاه تصميم نهايي را بگيرد.
ذوالفقارنسب در مورد اينکه ظرف چند روز آينده سرمربي انتخاب خواهد شد گفت: تصور نميکنم براي انتخاب مربي به چند روز آينده برسيم. انتخاب سرمربي کوتاهتر از اين زمان است. ميخواهيم با در نظر گرفتن همه پارامترها مربياي که شايستهتر است را انتخاب کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که دايي 2 سال است سرمربي پرسپوليس است و ميتواند گزينه بهتري باشد، گفت: اين نظر شماست اما نظر ما هم ميتواند باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
بازيكن اسبق و گزينه مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدفم حضور در جام باشگاه هاي جهان است.
حميد استيلي بازيكن و مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس و يكي از گزينه هاي سرمربيگري اين تيم امروز براي تشريح برنامه خود در جلسه كميته فني حضور يافت. استيلي در پايان اين جلسه پاسخگوي سوالات سايت رسمي باشگاه پرسپوليس بود.
جلسه كميته فني را چطور ارزيابي مي كنيد؟
اين جلسه يك امتحان خيلي سخت بود و مقابل تعدادي از كارشناسان و پيشكسوتاني نشسته بوديم كه از بزرگان پرسپوليس بودند. دكتر ذوالفقار نسب مربي من بوده و انسان خوب و فني است. دكتر زادمهر هم يكي از بازيكنان خوب پرسپوليس بوده و آقاي پنجعلي هم كه كاپيتان ما در پرسپوليس بودند و هر سه آنها از پيشكسوتان بزرگي بودند كه من در مقابل آنها درس پس مي دادم.
صحبت هاي خوبي انجام شد و من برنامه هايم را تشريح كردم. يك سري سوال و جواب هايي بود كه انشاء ا... هر چه خير است اتفاق بيفتد. قطعا هواداران پرسپوليس از بهترين هواداران هستند و من بارها عنوان كرده ام كه هر چه دارم از اين هواداران است.
هدف من اين است كه بتوانم پتانسيل خوبي از بازيكنان را ارائه بدهم. بازي هاي خوب و با كيفيتي را به نمايش بگذاريم و هدف اصلي من قهرماني در آسيا و حضور در جام باشگاه هاي جهان است. ضمن اينكه موفقيت در بازي هاي ليگ از اهداف من در پرسپوليس خواهد بود.
روندي كه باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي با نظر پيشكسوتان باشگاه و كميته فني در پيش گرفته است را چطور مي بينيد؟
كار خيلي خوبي بود كه باشگاه پرسپوليس آن را انجام داد. تشكيل كميته فني با حضور پيشكسوتان پرسپوليس مي تواند براي اين تيم مفيد باشد. طبيعتا چند فكر مي تواند بهتر از يك فكر باشد و قطعا مي تواند نتايج مفيدي را به همراه داشته باشد.
كميته فني از بين 3 گزينه قطعا به يك نفر راي خواهد داد، واكنش شما به نظر نهايي كميته فني فارغ از حضور يا عدم حضورتان به عنوان سرمربي چه خواهد بود؟
پرسپوليس هميشه بزرگ است. آقاي دايي و آقاي درخشان از دوستان من هستند و هر كدام به عنوان سرمربي انتخاب شوند، آرزوي موفقيت شان را خواهم داشت. ما هيچ وقت جدا از پرسپوليس نيستيم و هميشه در كنار اين تيم خواهيم بود و چه در اين تيم باشم، چه نباشم آرزوي سربلندي آن را دارم.
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هدف اين است که سرمربي را زود معرفي کنيم تا دغدغه هوادار برطرف شود.
حبيب کاشاني قبل از آغاز جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: هدف اين است که هر چه زودتر سرمربي تيم معرفي شود. شب گذشته جلسه کميته فني ساعت 23 تمام شد و من در اواخر جلسه نبودم، شايد به جمع بندي هايي رسيده باشند.
وي افزود: مطمئن باشيد که مي خواهيم هر چه زودتر سرمربي را معرفي کنيم، اما بايد در کميته فني به توافق نهايي برسيم. هوادار بايد دغدغه اش را برطرف شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: سعي ميکنيم امروز سرمربي تيم را معرفي کنيم.
محمدرضا زادمهر پيش از آغاز جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: ما هيچ گزينه خارجي نداريم و قطعا گزينه باشگاه ايراني خواهد بود همه مربيان مورد نظر خصوصيات خوبي دارند. سعي ميکنيم امروز سرمربي پرسپوليس را مشخص کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که چطور در کميته فني پرسپوليس حضور پيدا کرده اظهار داشت: از باشگاه کاشاني تماس گرفت، البته خاک خوردههاي ديگري هم هستند که ميتوانند به اين تيم کمک کنند. اميدوارم تشکيل کميته فني مقطعي نباشد و در آينده هم از پيشکسوتان مشورت گرفته باشد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس جلسه کميته فني را ترک کرد.
حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس براي صحبت هاي اوليه با اعضاي کميته فني در اين جلسه حاضر شد.
کاشاني به مدت 15 دقيقه با پنجعلي، زادمهر و ذوالفقارنسب صحبت و سپس جلسه را ترک کرد تا اين سه عضو کميته فني به راحتي بتوانند با هم به تبادل نظر بپردازند.
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس براي مشخص شدن سرمربي اين تيم از بين دايي، استيلي و درخشان ادامه دارد.
علي دايي در نامهاي به باشگاه پرسپوليس مبلغ قراردادش براي فصل آينده را بخشيد.
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا
با توجه به اينکه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري کنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيکنان شايسته، به باشگاه تقديم کنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي که باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميکنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيکنان خرج کند. باز تاکيد ميکنم اين کمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با کمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي که اشکهاي شوق آنها را در کوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
علي دايي سرمربي پرسپوليس شد.
کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کرد.
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس امروز با حضور محمد پنجعلي، محمدرضا زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب در باشگاه پرسپوليس برگزار شد و اعضا به بررسي برنامههاي حميد استيلي، حميد درخشان و علي دايي پرداختند.
پس از بررسي برنامههاي اين سه مربي، کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کرد.
خیلی بد شد...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
استيلي: دايي بهترين انتخاب بود
حميد استيلي يکي از گزينه هاي مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس اظهار اميدواري کرد : دايي پيشنهاد همکاري با سرپرست اين باشگاه را براي ادامه حضورش در اين تيم قبول کند.
![]()
استیلی بعد از سومین ناکامی متوالی در انتخاب به عنوان سرمربی پرسپولیس مورد اينکه دايي و کاشاني ميتوانند با يکديگر همکاري کنند گفت: انشاءالله که بتوانند همکاري کنند. وقتي دايي برنامهاش را به باشگاه داده معنايش اين است که ميتوانند همکاري کنند. اميدوارم آنها مسائل گذشته را فراموش کنند و دست در دست هم براي موفقيت تيم مثل گذشته تلاش کنند.
سرمربي فصل گذشته تيم شاهين بوشهر درباره راي کميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: به آنان تبريک مي گويم، اين کميته بهترين فرد را براي اين باشگاه انتخاب کرد. پيش از اين نيز گفته بودم، دايي دو سال است که با پرسپوليس کار مي کند و به خوبي نقاط ضعف و قوت سرخ پوشان را مي داند.
وي با بيان اينکه از انتخاب نشدن خود براي هدايت تيم پرسپوليس ناراحت نيست، افزود : در زندگي چنين اتفاقاتي رخ مي دهد، اميدوارم پرسپوليس بتواند به روزهاي اوج خود باز گردد.
کميته فني باشگاه پرسپوليس عصر امروز علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين باشگاه برگزيد اما شرط گذاشت که دايي بايد تعامل کافي را با سرپرست پرسپوليس داشته باشد.
HALA MADRID
پروين: از بين كاشاني و دايي يك نفر بايد از پرسپوليس برود
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اختلافات ميان سرپرست و سرمربي پرسپوليس در فصل گذشته، ادامه همکاري آنها به صلاح اين تيم نيست و يکي از آنها بايد از اين باشگاه برود.
![]()
''علي پروين'' روز دوشنبه پس از انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي فصل آينده پرسپوليس اظهار داشت: شرطي که باشگاه پرسپوليس براي علي دايي براي قطعي شدن سرمربيگري اش گذاشته است به صلاح اين باشگاه نيست و لطمه اين اختلافات به فوتبال ايران مي خورد.
وي تاکيد کرد: گذشتن از نام علي دايي با توجه به اينکه در دو سال گذشته اين تيم را قهرمان کرده است دشوار بود، من به اين تصميم احترام مي گذارم اما اينکه از حميد استيلي و حميد درخشان براي هدايت اين تيم برنامه بگيرند و با آنها قرارداد نبندند براي آنها خوب نيست.
پروين در خصوص اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: هر سه عضو اين کميته بازيکنان قديمي پرسپوليس و تيم ملي بوده اند و انتخاب آنها تشخيص حبيب کاشاني بوده است.
گفتني است بعداز ظهر امروز کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه انتخاب کرد اما مشروط به اينکه تا 12 ساعت بعد اعلام کند که مديريت حبيب کاشاني بر پرسپوليس را قبول دارد و حاضر است با او به طور کامل تعامل کند، در غير اين صورت حميد استيلي به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب مي شود.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)