Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 16 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 153
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadid "مصاحبه بازیکنان و مربیان آ اس رم در فصل 2010/2011"

به نام خدا

هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34

2. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

Jadid

2010 زیبا بود

سال آینده بهتر هم خواهد بود

2010 سالی پرهیجان و زیبا برای رمی‌ها بود. پر از خوشحالی و شاید تنها یک قهرمانی در کارنامه جالوروسی همه چیز را تکمیل را می‌کرد. اما کلودیو رانیری سرمربی رم به سال آینده فکر می‌کند و می‌خواهد تیمش بهتر از گذشته کار کند. رانیری در مصاحبه با Mediaset Premium از لحظات فراموش نشدنی سال گذشته گفت.

"برای 2011 ما می‌خواهیم از 2010 که سالی شگفت‌انگیز برای تیم بود بهتر شویم. امیدواریم که 2011 برای همه هواداران رم زیباتر و مهم‌تر باشد."

داستان در ژانویه شروع شد، در اولین بازی دور دوم، جایی که رم 3 0 جنوا را شکست داد و اولین گلهای تونی به جالوروسی کمک کرد تا در غیاب کاپیتان حرکتش را به سمت صدرجدول سریع‌تر کند.

17 ژانویه رم جنوا

"توتی بازیکن بزرگی است، یک قهرمان بزرگ. اما حضور تونی در محوطه جریمه نیاز بود، زیرا او یک مهاجم استثنایی بود. باعث می‌شد که بقیه عوض شوند. رم اسپالتی دارای مهاجم مرکزی نبود اما هافبک‌هایی داشت که جزئی از خط حمله بودند. در طولانی مدت روش کارشان برای حریفان مشخص شده بود و آنها جلویشان را می‌گرفتند. بنابراین ورود تونی موجب ایجاد یک سیستم بازی دیگری می‌شد که نشان از تیم دیگری داشت. حتی توتی و او هم در کنار یکدیگر مفید بودند."

23 ژانویه یوونتوس رم

"خاطرات آن بازی زیباست، مثل هر پیروزی دیگر رم. تیم اشتیاق خوب کار کردن را داشت و ما در لحظات مثبتی بودیم و روی خط موفقیت حرکت می‌کردیم. می‌خواستیم این روند مثبت را نگه داریم. یک بازی ویژه برای من در بازگشت به تورین؟ من هیچ انگیزه‌ای برای انتقام نداشتم. می‌دانستم که در یوونتوس کار عالی انجام دادم. البته من خوشحال شدم که با برد بازگشتم. برای من سه امتیاز برای رم مهم بود نه انتقام. این در شخصیت من نیست."

27 مارس رم اینتر

"جایی که رویاپردازی شروع شد. اینتر امتیازات زیادی از دست داد و به ما امکان نزدیک شدن را داده بود. فراموش نکنید که اینتر در طول سالها پیشتاز بود با ترکیبی که همه چیز را برای خوب کار کردن داشت. اما این رم قدرت و اراده‌اش را داشت. در پایان ما انجامش دادیم و الیمپیکو غرق در احساسات بود و من فکر می‌کنم که در پایان بازی از خود بی خود شدم."

18 آپریل لاتزیو رم

"احساساتی در مورد دربی؟ من اول بازیکن رم بودم و بعد مربی رم شدم. یک هوادار رم هستم. بنابراین بله دربی همیشه 3 امتیاز دارد اما برای خودش بازی است که در سرتاسر سال و تا دربی بعدی در موردش صحبت می‌کنند. همیشه احساسات هست و این شهر رم را زیباتر می‌کند. به خاطر می‌آورم که اولش بد بودیم اما پنالتی که سرجیو مهار کرد و دو گلی که زدیم همه را راضی کرد."

25 آپریل رم سمپدوریا

"در آن بازی ما نیمه اول شگفت‌انگیزی داشتیم، جایی که یک گل زدیم و چند تایی را هم از دست دادیم. به سمپدوریا رحم کردیم. در نیمه دوم سمپ با دو موقعیت دو گل زد. بدبختانه این فوتبال است و ما در پایان بازی خوش شانس نبودیم. در نیمه دوم سمپدوریا با تلاش کم نتیجه گرفت. اما من فکر نمی‌کنم که ما فقط به خاطر بازی با سمپ جام را از دست دادیم. مقابل لیورنو تیمی که سقوط کرد ما 5 امتیاز از دست دادیم. اولی که لیورنو ما را در خانه برد و دومی که برده بودیم و مساوی شد. اینها بازیهایی بودند که ما در آنها امتیازات واقعی را از دست دادیم."

11 سپتامبر کالیاری رم

"ما با پسرها صحبت کردیم. شروع اشتباهی داشتیم، انتظارات ما و هواداران بالا بود. ما نیازمند این بودیم که بیشتر و بهتر کار کنیم. بد شروع کردیم اما خوشبختانه توانستیم جبران کنیم."

22 سپتامبر برشا رم

"من احساساتی در مورد این داشتم که ما کاملا از نظر قلبی وارد لیگ نشدیم، چیزی که باید انجامش می‌دادیم. فکرمان در سال گذشته بود جایی که کارهای عادی را انجام داده بودیم. با فصل جدید شما باید ماشین را دوباره به کار بیاندازید و اگر شما می‌خواهید یک ماشین پارک شده را روشن کنید باید اول هلش بدهید. ما در برشا باختیم و همه دیدند که چطور اما من تیمم را پیدا کردم."

25 سپتامبر رم اینتر

"راضی کننده‌ترین بود زیرا بعد از یک باخت و پس از شروع فصل ما بردیم و من گفتم که رم به وجود آمد و با یک بازی زیبا ثابتش کرد."

3 نوامبر بازل رم

"رم سعی نمی‌کرد از منز در پست بازیساز کند، من سال گذشته هم همیشه با سه نفر در جلو بازی می‌کردم. او همیشه پسر توانایی برای باز کردن در سمت راست و پشت مهاجمین بود و این ویژگی در سراسر فصل ادامه داشت. بازیکنانی که چنین کیفیتی دارند توانایی عوض کردن چهره یک تیم را دارند. او یک الماس صیقل نخورده است و با کمک تبدیل به یک الماس زیبا خواهد شد. یک ایرادش؟ همیشه از خودش بیش از حد انتظار دارد، خیلی مضطرب است و باید طبیعی‌تر بازی کند و این گونه او بازیکن شگفت‌انگیزی خواهد شد. خیلی به خودش سخت می‌گیرد."

7 نوامبر لاتزیو رم

"بازی مهمی بود. لاتزیو سال گذشته دچار خطا شده بود زیرا با وجود پتانسیل بالا خودشان را مطرح نکردند حالا خیلی خوب کار می‌کنند و جایگاه فعلی‌شان این را ثابت می‌کند. دربی کسانی که شرایط خوب و بد دارند را از نو راه می‌اندازد و این ماهیت دربی است. اضطرابشان در نیمه اول به ما اجازه داد که خوب کار کنیم و ببریم."

23 نوامبر رم بایرن‌مونیخ

"هرگز بازی نخواهد بود که نیمه اول و دومش چنین متفاوت باشد. رم در نیمه اول خوب بود و حتی بازی زیبایی بود. فقط حادثه‌ها روی شانس‌های ما تاثیر نداشت ولی برای آنها داشت. تیم همان طور ماند و ما فقط چند چیز را تنظیم کردیم و انجامش دادیم زیرا در جریان بازی بودیم. دلیل اینکه نمی‌توانستیم تغییرات زیادی ایجاد کنیم این بود که پسرها در نیمه اول خوب کار کرده بودند و ما شانس گلزنی داشتیم و بد بازی نکردیم. پسرها فهمیدند که آقای سرنوشت خودشان هستند، مقابل یک حریف بزرگ ما عقب‌نشینی نکردیم و ثابتش کردیم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

من در PSG?

من در رم خوبم

در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر حضور جرمی منز در تیم پارس سن ژرمن به گوش رسیده اما سوپر جری چنین انتقالی را رد کرد و از ادامه حضورش در رم خبر داد.

"حدس می‌زنم که قبول کردنش سخت باشد. من می‌خواهم تا جایی که امکان دارد به خوبی کارم را با رم تمام کنم. در ژوئن اینجا می‌مانم چون یک سال دیگر قرارداد دارم و بعد باید ببینیم که چه می‌شود. PSG تیم مورد علاقه من است اما بازی کردن بحث دیگری است."

اما در نظرسنجی که در میان هواداران فلامینگو انجام شد آنها هدیه کریسمس مورد علاقه‌شان را انتخاب کردند. 97% درصد آنها به ژوان مدافع ارزشمند جالوروسی رای دادند!

ژوان 31 ساله پیش از حضور در اروپا هفت سال برای فلامینگو بازی کرد.

ولی آدریانو در میان هواداران کورینتیانس خیلی محبوب نیست و آنها به او 67% درصد رای دادند.

در همین حال داریو سرنا کاپیتان شاختاردونتسک و ملقب به بکهام کرواسی اعلام کرد که آنها از رم شناخت کافی دارند و به دور بعدی صعود خواهند کرد.

"فکر می‌کنم ما برای رفتن به دور بعدی شانس خوبی داریم. قرار گرفتن مقابل رم برای ما امتیازی است. ما قبلا مقابل آنها بازی کردیم و آنها را می‌شناسیم. حالا باید برای صعود به دور بعدی آماده شویم!"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

6. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

توتی رم است

فقط باید فرانچسکو را تحسین کرد

برونو کونتی در مصاحبه با اسکای از فرانچسکو توتی کاپیتان جالوروسی حمایت کرد. این اسطوره بزرگ از شرایط سخت کاپیتان آگاه شده است. برای هواداران رم کونتی و توتی چیزی بیش از یک بازیکن هستند. دو قهرمان، دو نماد، دو مرد واقعی، چیزی منحصربه فرد. اسطوره هایی که اسکودتو و جام‌جهانی را بردند.

"توتی رم است، هیچ کس بزرگتر از او نبوده است. همه فداکاری‌هایی که او انجام داده، زمانی که مصدوم می‌شد، زمانی که می‌توانست برود و پول بیشتری بگیرد، اینها دلیلش است. توتی، و شما می‌توانید در آینده از او و رم بیشتر هم ببینید. او فقط شایسته تحسین است."

اما فرانچسکو در مورد صحبت‌های برونو گفت:

"افتخار می‌کنم که در باشگاهی هستم که برونو کونتی در آن جضور دارد. قهرمانی در لیگ و جام‌جهانی با تیم ملی ایتالیا به عنوان بازیکن باعث شد چیزی منحصربه فرد را احساس کنیم. بله منحصر به فرد، به عنوان بازیکن همچنین به عنوان یک انسان."

و شاید توتی به نوعی به مصاحبه یک سال قبل کونتی اشاره می‌کند، جایی که برونو گفت: "فرانچسکو مثل من است. به خاطر رابطه‌اش با هواداران، به خاطر کارهایش در بیرون زمین. یک روزی بازیکن تمام می‌شود اما یک مرد باقی می‌ماند."

!!! No Totti No Party

8. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

حمایت ماتزونه از توتی

بدبختانه رمی‌ها در حق فرزندشان ناسپاسی می‌کنند!

کارلو ماتزونه و فرانچسکو توتی مانند پدر و پسر هستند، دو مردی که در کنار یکدیگر روزهای خوبی را در رم سپری کردند. کار حرفه‌ای آنها در کنار یکدیگر سال 1993 آغاز شد، جایی که ماتزونه بالاخره روی نیمکت تیم محبوبش نشست و با میدان دادن به توتی باعث پیشرفت سریع او شد. فرانچسکو اولین بار توسط بوسکوف به ترکیب تیم راه پیدا کرده بود و با نظر ماتزونه در فوریه 1994 به عنوان یار ثابت جالوروسی مقابل سمپدوریا قرار گرفت. حالا معلم از انتقاداتی که از شاگردش می‌شود عصبانی است و این را ناسپاسی می‌داند. کارلتو همواره از توتی حمایت کرده و این بار هم شماره ده رم را تنها نگذاشت.

ماجرا از زمانی شروع شد که مادر توتی در یک مصاحبه رادیو گفت که از هواداران "اندک" پسرش می‌خواهد که برای او در سال جدید آرزوی موفقیت کنند!

"اگر اینکه او هوادار کمی دارد حقیقت داشته باشد من دچار تنفر خواهم شد. فکر می‌کنم هواداران رم باید به کاری که فرانچسکو برای این تیم کرده و می‌کند افتخار کنند. او تاریخ رم را نوشته، واقعا معنای این ناسپاسی را نمی‌فهمم. در گذشته رئال و دیگر باشگاه‌ها که به او کوهی از پول را می‌دادند رد کرد، تنها برای باقی ماندن در کنار تیم مورد علاقه‌اش. این آسان است که وقتی 100 درصد آماده است خوشحالی کنی و حالا که دوران بدشانسی را سپری می‌کند انتقاد کنی. متاسفانه رمی‌ها قبلا نسبت به یکی دیگر از فرزندانشان ناسپاس بوده‌اند و منظورم بپه جیانینی است. بعد از یک عمر زندگی در اینجا او احساس می‌کند که در حال مبارزه با انتقادات است. واقعا نمی‌فهمم که چرا شمار رفتارتان را عوض نمی‌کنید."

"احتمالا افرادی هستند که منتظر این لحظات برای او هستند تا خوشحالی کنند. کسانی که به تلویزیون می‌روند و چیزهایی بر ضد توتی می‌نویسند تا معروف شوند."

"حساسیت روی توتی زیاد است. به خصوص به خاطر کارهایی که در بیرون از زمین فوتبال انجام می‌دهد. من و همه می‌دانیم. او بی‌همتاست."

"از صمیم قلب آرزو می‌کنم که 2011 سال او باشد."

!!! No Totti No Party

10. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Newww

رم زنده است

من برگشتم و هرگز تسلیم نمی‌شوم

با اینکه بازیکنان اهل آمریکای جنوبی رم زمان بیشتری برای تعطیلات داشتند اما تادی و سرجیو زودتر به تریگوریا بازگشتند تا کارشان را دوباره شروع کنند.

رودریگو، تو با اشتیاق زیادی برای کار کردن بازگشتی...

بله، چون من دو مصدومیت داشتم و دوران بدی را گذراندم. امیدوارم که برای باقی لیگ خودم را آماده کنم

تعطیلات چطور بود؟

با خانواده، دوستان و نامزدم، کریسمس آرام و بی سر و صدایی را سپری کردم

تو زودتر از سایر برزیلی‌ها آمدی، انتخاب خودت بود؟

می‌خواستم تعطیلات را کنار خانواده باشم ولی فکر کردم که ما باید خیلی کار کنیم تا نگرانی نداشته باشیم

سال 2010 مهم و البته سخت بود، به نظر در شروع فصل جدید خیلی به گذشته فکر می‌کردید...

ما امتیازات مهمی را از دست دادیم، اما بازیهای سخت را بردیم، دربی، میلان و اینتر و با یووه مساوی کردیم

چه چیز رم با رانیری عوض شد؟

وفق گرفتن آسان نبود، اما ما همگی همیشه در دسترس بودیم، این مهم است که مربی یازده نفر داخل زمین را انتخاب کند و ما به آن احترام بگذاریم. همگی حتی نیمکت‌نشینان هم باید با کمال میل دست همکاری بدهند

ماریا و روزلا سنسی جایگاه اول را مناسب رم می‌دانند...

البته که جایگاه مناسب رم رده اول است

حالا، تو خوبی؟

بله، هرگز تسلیم نمی‌شوم. من برگشتم. با قدرت تمرین می‌کنم و همیشه در دسترس خواهم بود

بازگشت بولونا و کیه‌وو به خاطر رانیری نیست. چه اتفاقی مقابل تیمهای کوچک می‌افتد؟

هر سال این اتفاق می‌افتد، ما امتیازات را از جیبمان از دست می‌دهیم و سپس همه به ما غر می‌زنند چون لیگ را به خاطر یکی دو امتیاز از دست دادیم. ما باید شرورتر باشیم و بهترین کار را برای بدست آوردن امتیازات انجام دهیم.

خیلی‌ها می‌گویند تادی نوسان دارد، اما کیفیت و کمیت متعادلی داری. چگونه اینها را متعادل می‌کنی؟

با تمرین شما بهتر می‌شوید. من همیشه متواضع هستم و برای بهتر شدن کار می‌کنم چون بازیها در راه هستند و چیزهای پیش‌بینی نشده زیادی هست

رم خط حمله قوی دارد با ووچینیچ، بوریلو، توتی و اوکاکا...

منز هم هست که خوب کار می‌کند، همه باید برای فداکاری برای رم حاضر باشند. همه می‌خواهند از ابتدا بازی کنند و حق دارند. ما باید جوابمان را در زمین بدهیم نه با حرف زدن.

سیمپلیسیو، انتظارش را داشتی؟

او خوب کار می‌کند، حتی در رم هم با همه همکاری می‌کند. پسر استثنایی است.

ما آدریانو را هم خوشحال دیدیم

خیلی مهم است که همه خوشحال باشند، گروه ما خارق‌العاده است، کسی به رم بیاید به خاطر این گروه می‌ماند

اینتر مربی‌اش را عوض کرد، نظرت چیست؟

زیاد توجه نمی‌کنم، به خودمان فکر می‌کنم

در لیگ چه کسی مدعی است؟

لیگ طولانی است و ما باید به جلو نگاه کنیم. ما خودمان را آماده یافتیم و نباید امتیازات احمقانه را از دست بدهیم.

رانیری گفته که ما باید بهتر از سال قبل کار کنیم، یعنی قهرمانی. از 2011 چه انتظاری داری؟

این یعنی حاضر بودن در تمرینات و تلاش برای کسب سه امتیاز در حالی که باید به حریفان هم احترام گذاشت زیرا در ایتالیا بازی آسان نیست، بعد از جام‌جهانی تیمها همیشه برای سه امتیاز به زمین می‌آیند. ما ترکیب قوی و رقابتی داریم.

چرا پس از جام‌جهانی شرایط ویژه‌ای است؟

بازیکنانی هستند که استراحت نکردند، اتفاقات پیش بینی نشده و حتی کسانی که نمی‌خواهند به جام‌جهانی بروند

رانیری و جدایی اسپالتی، او چطور است؟

یک انسان شایسته. در این یک سال و نیم، او با صحبت‌هایش در رختکن نشان داد که چه کسی است. همه باید در اختیارش باشند و باید به همه تصمیماتش احترام بگذاریم

چه آرزویی برای سال 2011 داری؟

به همه خبرنگاران و هواداران در سراسر جهان تبریک می‌گویم. ما می‌توانیم دنیای متفاوتی بسازیم با خشونت کمتر. مردم زیادی از خشونت و زیاده خواهی رنج می‌کشند. امیدوارم 2011 با صلح و صفا باشد.

!!! No Totti No Party

12. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

این سرجیو مصمم

تمرین می‌کنم تا بازی کنم

ژولیو سرجیو گلر استثنایی جالوروسی در تعطیلات به کشورش نرفت تا با آمادگی کامل در خدمت تیم محبوبش باشد. این دروازه‌بان برزیلی که چند سال در پایتخت نیمکت نشین بود حالا با رفتار خاص و عملکرد عالی‌اش یکی از بازیکنان کلیدی رم است. ژولیو می‌داند که تنها با تلاش کردن می‌تواند جایگاهش را حفظ کند، کاری که او خوب بلد است.

"من به برزیل نرفتم و تصمیم گرفتم که تعطیلات را کنار خانواده باشم. مصدومیتم کاملا رفع شده و عضله پایم خوب است. من با تمام قوا به تمرینات بازگشتم."

"شرایط در میلان سخت بود، چون لوبونت هم مصدوم شده بود. البته که من می‌خواهم همیشه بازی کنم اما من می‌دانستم که با بازی کردن امکان طولانی‌تر شدن غیبتم هست. من به تیمم هم فکر می‌کنم. همیشه تمرین می‌کنم تا بازی کنم. من در یک سال و نیم چهل بار در ترکیب اصلی بودم و خودم را به گلر ثابت کردم."

"پیروزی در میلان به ما کمک زیادی کرد. ما همیشه در مقابل تیم‌های بزرگ خوب نتیجه می‌گیریم. اگر بتوانیم با همین روحیه مقابل تیم‌های کوچکتر بازی کنیم می‌توانیم قهرمان لیگ شویم. امیدوارم به رده‌های بالاتر برسیم."

"سال گذشته هیچ کس مرا نمی‌شناخت و بعد من به عنوان یک بازیکن و یک انسان صاحب احترام شدم. در این فصل نتوانستم فصل را آن طوری که می‌خواستم شروع کنم. سوپرکاپ را به دلیل مصدومیت از دست دادم. بعد شروع پیچیده‌ای داشتیم، پایم در برشا شکست، سپس در مقابل کلوژ مصدوم شدم. به خاطر کاری که تا حالا انجام دادم خوشحالم اما همیشه باید بهتر شوم."

"وقتی رانیری آمد من سریعا در کارم استمرار پیدا کردم. سپاسگزارم و فکر می‌کنم که اعتماد به نفسی که در زمین به دست آوردم، شخصیت و عملکردم باعث شد فیکس بشوم."

"رابطه‌ام با هواداران عالی است و حتی وقتی بازی نمی‌کنم همیشه تشویق می‌شوم. مرا در خیابان نگه می‌دارند و به من می‌گویند: ما تو را در شبکه رم می‌بینیم و تو خوبی. و من احساس خوبی پیدا می‌کنم."

!!! No Totti No Party

14. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

می خواهم جام ببریم

رانیری از هواداران کمک می‌خواهد

سرمربی رم کلودیو رانیری از هواداران جالوروسی خواست تا در سال جدید هم به کمک تیم محبوبشان بیایند تا آنها بتوانند قهرمان شوند.

"از هواداران می‌خواهم که کار بیشتری انجام دهند."

"ما تیمی بودیم که بیشترین امتیازات را در سال 2010 کسب کردیم، حالا ما می‌توانیم تیمی باشیم که بیشترین امتیازات را در لیگ کسب می‌کند. ما کار می‌کنیم تا بتوانیم بهترین نتایج را کسب کنیم."

"من پشت آمار نمی‌روم. حالا می‌خواهم یک موفقیت واقعی را به اینجا بیاورم، یک جام. در رم رادیوها و تلویزیون و تعداد زیادی روزنامه‌نگار هست و واضح است که مربیگری در این روزها سخت‌تر شده است."

آدریانو علی رغم داشتن پیشنهادهای مختلف از برزیل به احتمال زیاد در پایتخت باقی می‌ماند و تینکرمن از شرایط مهاجم تنومندش گفت.

"شش ماه طول کشید که او به جایی که اکنون هست برسد. من معتقدم که او هنوز 30 تا 40 درصد است و هنوز می‌تواند چیزهای زیادی به ما بدهد. بازیکنان کمی وجود دارند که می‌توانند نشان دهند عضو یک تیم بزرگ هستند."

"ما ترکیبی عالی داریم و همگی باید در کنار یکدیگر کار کنیم تا رم بزرگی بسازیم. ووچینیچ بازی مقابل اینتر را برد و توتی بازی مقابل بایرن‌مونیخ. حالا باشگاه 29 بازیکن دارد که خیلی زیاد است و باشگاه مشغول است تا چند نفر را برای بازی کردن بفرستد که من درک می‌کنم."

"سال گذشته ما در بالای جدول بودیم و باید فصل جدید را عوض می‌کردیم. مصدومان زیادی بود، حضور مهاجم جدید بوریلو. مصدومیت تادی و پروتا و پیزارو که در برنامه‌های ما نقش مهمی داشتند. البته ما در ادامه گرکوی جوان را پیدا کردیم. بنابراین هم خوبی داشت و هم بدی. مثل بحران سال اسپالتی بود. انتظار دارم منز بیشتر گل بزند. ما گلهای توتی و ووچینیچ را ندیدیم و من از آنها انتظار دارم. تیمی که بیشترین گل را بزند و کمترین را بخورد لیگ عالی خواهد داشت."

"امیدوارم سال 2011 پر از شادی و خوشحالی باشد."

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 12-31-2010 در ساعت 21:37

16. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

معاینات پزشکی ریسه: من در وضعیت خوبی هستم
    برای بازی کاتانیا آماده ام
    به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR،
    یان آرنه ریسه امروز از طریق وبلاگ خود وضعیتش را توضیح داد.
    تمرینات امروز برای من عادی نبود چرا که من در حال انجام معاینات پزشکی هستم. "
    " به مدت 1 ساعت و نیم قلبم را معاینه کردند. ( ضربان قلب، ریه، مصرف اکسیژن و ... ) پزشکان بسیار خوشحال بودند و وضعیتم را تایید کردند و گفتند در وضعیت خوبی قرار دارم. این خیلی عالی است و مهم تر این که من می توانم از این پس به تمرینات تیم بازگردم. من برای دیدار برابر کاتانیا آماده هستم. "

!!! No Totti No Party

18. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

رانیری مصمم برای رویاریی با کاتانیا

کلودیو رانیری سرمربی تیم رم قصد دارد تا یک شروع بدون نقص در سال 2011 به همراه رم داشته باشد و بتواند جالوروسی را به صدر جدول نزدیک کند.
    رم عصر پنج شنبه باید به مصاف کاتانیا برود و سرمربی رم در انتظار یک بازی قدرتمند از سوی گرگ ها است. رانیری در گفتگوی قبل از بازی گفت:"من مطمئن هستم که یک شروع جدید و عالی خواهیم داشتیم. به دنبال این هستیم که گاف هایمان رو پوشش بدهیم و خودمان را به صدر نزدیک کنیم."
    "پس از پایان تعطیلات زمستانی من یک تیم قدرتمند از لحاظ فیزیکی و فکری در اختیار دارم. میدانیم که در مقابل حریفان قدرتمندی بازی خواهیم کرد."
    "کاتانیا خود را برای این بازی آماده کرده است و آنها امتیاز از دست دادن را متوقف کردند و به طور کلی تیم خطرناکی هستند. ما می دانیم که منتظر چه چیزی باشیم."
    همچنین در طی چند روز گذشته اخباری مبنی بر جدایی پیزارو از رم شنیده شده است. از آنجایی که پیزارو جایی در سیستم جدید رانیری ندارد پیش بینی می شد که این بازیساز شیلیایی رم را ترک کند اما رانیری با این امر مخالفت کرد. کلودیو در این خصوص گفت:"پیزارو؟ از نظر من او نمی تواند رم را ترک کند. من بازیکنان مهمی در تیمم دارم که پیزارو یکی از آنهاست."

!!! No Totti No Party

20. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

رانیری: مصاف با کاتانیا دو نیمه کاملا متفاوت داشت

مربی رم در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش در نیمه دوم دیدار با کاتانیا فوق العاده بود

کلودیو رانیری، مربی باشگاه رم از عملکرد شاگردانش درنیمه اول دیدار با کاتانیا ناامید بود ولی از بازی شاگردانش در نیمه دوم این دیدار که در نهایت با برتری 2-4 جلوروسی به پایان رسید، رضایت کامل داشت مربی رم معتقد است که تیمش اگر می خواهد اسکودتو را فتح کند،نباید بیش از این بلغزد. در پایان مسابقه چهارشنبه شب، رانیری به خبرنگاران ایتالیایی گفت:« بعد از گل اول مارکو بوریه لو، تیم ما بدون ریتم بازی می کرد و سختی های زیادی مقابل کاتانیا متحمل شدیم ولی در نیمه دوم رم واقعی را دیدیم که فرصتهای گلزنی زیادی را خلق می کرد. من روز جمعه با شاگردانم صحبت می کنم تا ببینم مشکل تیم در نیمه اول چه بود. ما فصل را ضعیف شروع کردیم ولی الان باید اوضاع را به نحو خوبی پیش ببریم.» مربی سابق یوونتوس با اشاره به تصمیمات اشتباه داوری در جریان دیدار پنشجنبه شب گفت:« شک و شبهات زیادی در مورد اینکه آیا توپ ریسه وارد دروازه شد یا نه وجود دارد.ولی خودم می دانم که گل ووچینیچ آفساید بود.»

!!! No Totti No Party

22. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 5 از 16 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)