Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 126 نخستنخست ... 345671555105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

با يووه به پيروزي هاي بزرگ مي رسم
    31 خرداد 1389
    يووه نياز به تغيير دارد و اين مسئله اي اساسي و مهم در تركيب اينده بانوي پير است. مديران جديد نيز به خوبي به اين مسئله توجه مي كنند و در حالي كه تيم ها به همراه مديران شان منتظر اتمام جام جهاني هستند ماروتا به خريد و فروش مهره هاي مورد نظر فكر مي كند.

اين مسئله مشكلات و محاسني مختلفي دارد با اين حال جيجي دل نري تاكيد كرده براي تيم اينده خود برنامه هاي ويژه اي در سر دارد و مطمئن است با تركيبي مقتدر و هماهنگ فصل را اغاز مي كند.

مربي تازه وارد بيانكونري كه در مراسم ازدواج انتونيو كاسانو نيز حضور داشت گفت: با اگاهي كامل به يووه امدم، به اين تيم و بودن در ان افتخار مي كنم و مي كوشم پيروزي هايي كه در گذشته كسب نكردم را همراه اين تيم به دست بياورم وشرايط بانوي پير را به بهترين شكل ممكن تغيير دهم.

مسولين و بازيكنان يكدل هستند و فضاي دوستي و صميميت در اين باشگاه به خوبي حس مي شود. مطمئنا مهره هاي باتجربه و قديمي كمك زيادي به من خواهند كرد و من با اين گروه پرانرژي و باانگيزه به پيروزي هاي بزرگي دست خواهم يافت.

دل نري به نقل و انتقالات نيز اشاره اي داشت و تاكيد كرد در اين زمينه با مديران هماهنگ هستم و مي دانم اين گروه به خوبي انچه كه نياز يك تيم بزرگ و پيروز است را تهيه مي كنند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ماروتا از فروش بازيكنان مي گويد
    31 خرداد 1389
    اين روزها خريد و فروش مهره هاي فوتبال از اهميت زيادي برخوردار است با اين حال به دليل برگزاري مسابقات جام جهاني اين موضوع به پايان رقابت ها موكول شده اما يوونتوس و ماروتا به دنبال خريدهاي مهره هاي خود هستند.

جوزپه ماروتا اين بار به فروش بازيكنان فكر مي كند، مهره هايي كه به اتمام مهلت قراردادشان نزديك مي شويم و يا در طول فصل تاثير گذاري كمتري در روند نمايشي يووه داشتند.

پس از مدت ها نام بازيكنان بانوي پير كه مي توانند در ليست فروش اين باشگاه قرار گيرند منتشر شد، ليستي كه در ان نام بازيكناني نظير كامورانزي، صالي اميجيچ ، ترزگه، زبينا، گروسو، گريگرا، پولسن، پائولوچي و حتي جووينكو ديده مي شوند.

ماروتا تاكيد كرده براي فروش بازيكنان مشكلي وجود ندارد و در صورتي كه مذاكرات با باشگاه هاي مورد نظر به خوبي پيش رود و مهره ها نيز از رفتن راضي باشند ما نيز با جدايي انان موافقت خواهيم كرد.

در همين رابطه مدير برنامه هاي ديويد ترزگه تاكيد داشت اين مهاجم فرانسوي پس از اتمام تعطيلات به تورينو بازخواهد گشت و از يووه تا پايان مهلت قراراداش جدا نمي شود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ابهام در اینده سباستین
    31 خرداد 1389
    اخبار و شایعات در خصوص سباستین جووینکو همچنان شنیده می شود، سبا در یووه می ماند و یا بانوی پیر را ترک می کند. جووینکو با سیستم مربی جدید یووه سازگاری دارد و توان حضور در سیستم 2-4-4 را به خوبی دارد و از سوی دیگر دل نری به جوانان اعتقادی قابل توجه، بنابر این جوان اینده دار در صورتی که به حضورش ادامه دهد نسبت به گذشته از فضا و فرصت مناسبی برای حضور در میادین خواهد داشت.

اندره ا دامیکو مدیر برنامه های سبا در این خصوص گفت: نمی دانم از ترک و یا ماندن صحبت کنم اما در شرایط کنونی نمی توانم بگویم که سباستین یووه را ترک خواهد کرد. شرایط را بررسی می کنیم اما یقینا نمی توان پاسخ مشخصی به این سوال داشته باشم.

به هر حال بارها جووینکو از تمایل و علاقه اش به ماندن و پوشیدن پیراهن سیاه و سفید یووه خبر داده و تاکید کرده در صورتی که فضا برای حضورش مناسب باشد همواره یوونتوسی خواهد ماند.

8. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

یووه را ترک نمی کنم
    1 تیر 1389
    مهره همیشه موفق و موثری در این مدتی که به یووه پیوسته نبوده اما هرگز تلاش و تمرین را فراموش نکرده و برای یوونتوسی ماندن نهایت سعی خود را انجام داده تا همواره از او به عنوان بازیکنی کوشا که تسلیم نمی شود نام ببرند. کریستین پولسن که در جام جهانی نیز حضور دارند به گفته برخی رسانه های دانمارک با پیشنهاد خوبی از سوی مسولین گالاتاسرای روبرو شده و احتمال مذاکره برای بررسی شرایط وجود دارد.

اما کریستین با اطمینان کامل از ماندن در یوونتوس گفت " گالاتاسرای ؟ اطلاعی ندارم، دراین باره هیچ چیزی نشنیدم، اگر مسئله باشد نیز مدیران به خوبی حل خواهند کرد زیرا من در یووه احساس ارامش و راحتی دارم، می خواهم در کنار این تیم بمانم، فضا و شرایط این باشگاه استثنایی ست و من علاقه دارم در شهر تورینو و یوونتوس باشم. همه چیز به خوبی پیش می رود و هرگز قصد ترک این باشگاه را پیش از اتمام قراردادم ندارم و نداشته ام.

مطمئنا پس از افریقا به تعطیلات می روم و سپس به تورینو بازمی گردم تا در مجموعه جدید کار خود را اغاز کنم، در حال حاضر می دانم بازیکن یوونتوس هستم و این برای من کافی ست.

10. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هفته تصمیم گیری
    2 تیر 1389
    برای بیانکونری شدن مدافع ملی پوش ایتالیا تقریبا همه چیز مهیاست، مذاکرات با سران باری و جنوا به خوبی پیش می رود و در صورتی که مشکل خاصی به وجود نیاید تا پایان هفته ( یکشنبه ) سرنوشت بونوچی برای پوشیدن پیراهن سیاه و سفید یووه مشخص می شود.

طبق نتیجه مذاکراتی که تا به این مرحله صورت گرفته می توانیم این مهره را یوونتوسی بدانیم اما تا اعلام رسمی و امضای قرارداد باید منتظر بمانیم. با این حال گفته می شود وی به ارزش 10 میلیون یورو راهی بانوی پیر می شود و با توجه به تمایل اندره ا انیلی و ماروتا می توان به ادامه مثبت مذاکرات امیدوار بود.

روز گذشته نیز ملاقات جدیدی میان سران جنوا و باری در شهر میلان برگزار شد و به نظر می رسد سران جنوا موافقت خود را با این انتقال اعلام کرده اند اما تنها مسولین باری در این رابطه کمی ابهام دارند.

گفتنی ست با این که گفته می شود انتقال مارتینز به یووه منتفی ست اما بسیاری از منابع از مهلت باقی مانده برای تصمیم نهایی خبر می دهند.

12. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

معاوضه تیاگو و فورلان
    2 تیر 1389
    یک گلزن، شوت زن و البته مهاجم زهردار که با وجود سن نه چندان کم همچنان انگیزه و قدرت خوبی برای نمایش هجومی دارد. روزی در لیگ انگلیس و حالا در لالیگا و شاید در اینده سری آ، دیه گو فورلان به همراه تیم ملی کشورش در جام جهانی نوزدهم می درخشد و گلزنی های موثر و نمایش زیبای این مهاجم موجب شده تا علاقه مندان تازه ای داشته باشد.

منابع خبری می نویسند، یوونتوس به خرید این مهره علاقه دارد و حاضر به معاوضه وی با تیاگوی پرتغالی ست. این در حالی ست که کریستین رونالدو هم تیمی تیاگو در تیم ملی پرتغال در تمجید از تیاگو گفت: جایزه بهترین بازیکن شایسته تیاگوست، او بهتر از من است.

این هافبک پرتغالی که هرگز در کنار یووه موفق نشان نداد پیشنهاد ماندن در اتلتیکومادرید را پیش روی خود می بیند و در صورتی که یوونتوسی ها خواهان جذب فورلان باشند می توانند به معاوضه این مهره ها نیز برای هموارتر شدن مذاکره بیاندیشند.

14. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

گالاس و مارتینز راهی یووه خواهند شد
    2 تیر 1389
    ماروتا مدیر جدید نقل و انتقالات باشگاه یووه برنامه های زیادی برای فصل ترانسفر باشگاه یووه در سر دارد و بعد از خرید په په و استوراری به نظر می رسد توافقات نهایی برای خرید مارتینز و گالاس فراهم شده است و این دو بازیکن طی چند روز اخیر راهی یووه خواهند شد.

مدیر برنامه های گالاس در این رابطه گفت: "می توانم تاکید کنم که گالاس در یوونتوس توپ خواهد زد ، یوونتوس چند روز پیش با ما تماس گرفت و به محض بازگشت به اروپا به ایتالیا خواهیم رفت تا قرارداد گالاس را نهائی کنیم."

در همین ارتباط مدیر برنامه های مارتینز که روز گذشته از وجود مشکل در پیوستن موکل خود به یووه خبر داده بود در جدید ترین اظهار نظر خود گفت: "مارتینز را یوونتوسی بدانید ، ما منتظر ورود مارتینز به ایتالیا هستیم تا تمام برنامه های مربوط به انتقال وی صورت گیرد و وی راهی بانوی پیر شود. مشکلات بر طرف شده است و مارتینز یوونتوسی خواهد شد."

16. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

Post پیشنهاد 18 میلیونی برای باستوس

سران باشگاه یوونتوس ایتالیا اماده هستند تا پیشنهاد 18 میلیون دلاری خود را برای خرید میشل باستوس ستاره ی تیم ملی برزیل و باشگاه لیون فرانسه ارائه کنند تا بتوانند بعد از پایان جام جهانی وی را به خدمت بگیرند.

باستوس که هم اکنون با تیم ملی برزیل در جام جهانی بازی می کند و نمایش خوبی از خود بر جای گذاشته است هدف نخست ماروتا مدیر نقل و انتقالات یووه برای جانشینی فابیو گروسو مدافع فعلی یووه می باشد که دیگر جایی در برنامه های دل نری سرمربی جدید یووه ندارد.

از طرف دیگر سران باشگاه لیون به شدت خواهان به خدمت گیری دیوید ترزگه مهاجم فرانسوی یووه می باشند که این ابراز تمایل می تواند عاملی برای جدی شدن مذاکرات میان سران دو باشگاه باشد.

گفتنی است باشگاه های میلان و اینتر ایتالیا نیز خواهان به خدمت گیری ستاره ی تیم ملی برزیل می باشند.

18. 2 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    ??????????
    مربی مورد علاقه
    ??????????
    بازیکن محبوب
    ??????????
    اسم واقعی شما
    ??????????

ArgentinaAboomoslemAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    58
    تشکر شده 1,543 در 423 پست

دوری طولانی مدت بوفون از میادین
    6 تیر 1389
    مشکل مصدومیت فصل گذشته یکی از دلایل عدم موفقیت یووه بود و بانوی پیر هر هفته چند مصدوم را در لیست خود مشاهده می کرد و مربیان بانوی پیر هیچگاه نتوانستند ترکیب اصلی خود را در اختیار داشته باشند.

این مشکل در فصل جدید نیز گریبانگیر بانوی پیر شده است و هنوز در حالی که فصل اغاز نشده است جیجی بوفون سنگربان بانوی پیر به علت عمل جراحی تا ژانویه 2011 از میادین دور خواهد بود.

جیجی یک برنامه ی کامل ریکاوری را پیش روی خود گذاشته است و با متخصصان زیادی در این رابطه صحبت کرده است و تصمیم گرفته است یک دوره ی پزشکی کامل را پشت سر بگذارد تا با سلامت کامل به میادین بازگردد.

جیجی در این رابطه گفت: "از این همه عدم اطمینان و مصدومیت های مداوم خسته شده ام و تصمیم گرفته ام هر کاری برای مداوای خود انجام دهم تا بتوانم سال های پیش روی خود را با خیال راحت بازی کنم. با اینکه می توانم زود تر از زمان مقرر شده به میادین بازگردم اما خودم را گول نخواهم زد و یووه درون دروازه با حضور منینگر و استوراری نباید نگران دروازه ی خود باشد."

20. 2 کاربر از پست مفید MARADONA10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در يووه ارامش دارم
    8 تیر 1389
    رقابت های جهانی برای او نیز مانند سایر اتزوری ها به اتمام رسیده و برای مدتی به تعطیلات می رود تا با امادگی کامل به تیم یووه ملحق شود. اما همچنان شایعاتی به گوش می رسد، شایعاتی که از احتمال جدایی او خبر می دهند، با این حال او از ماندن می گویند هر چند که پیشنهاد منچستریونایتد را تکذیب نمی کند.

جورجو کیه لینی مدافع یووه که همراه یووه ناکام ماند و با حذف ایتالیا یک سال تاسف بار را پشت سر گذاشت می گوید: همه مسابقات جهانی را دیدم، کافی ست از برزیل صحبت کردن، ارژانتین قدرتمند است، المان هم همین طور اما هیچ کدام از این دو تیم مورد علاقه من نیستند.

خاطره های تلخی از جام جهانی افریقای جنوبی دارم و علاقه ای به مرور ان نخواهم داشت. ما برای موفقیت به افریقا رفتیم و می خواستیم افتخارات را تکرار کنیم اما در حال حاضر باید به باشگاه های خود فکر کنیم، با یووه پیش می رویم و به فصل اتی می نگرم.

یوونتوس بسیار خوب پیش می رود، همه چیز متفاوت و عالی شده، یک مهره مقتدر را به ترکیب دفاعی خود می اوریم. یک مهره خوش تکنیک و مناسب به نام بونوچی. تکنیک و قدرت بالایی دارد و می تواند برای یوونتوس مفید باشد. شکی نیست که او از بسیاری از گزینه های هم پشت بهتر است و قدرت لازم را دارد.

اما پیشنهاد منچستر و ماندن در یووه، اینجا احساس ارامش می کنم و از این تیم نمی روم. با این حال لبخندی می زند و ادامه می دهد به سرالکس فرگوسن احترام زیادی قائلم اما در یووه می مانم.

اما دل نری و اغاز تمرینات یووه، دل نری مربی بزرگ و مناسبی ست، تصور می کنم می تواند برای ما و باشگاه موثر باشد. روز شنبه پینتزولو از یووه میزبانی می کند و ما نیز پس از گذراندن تعطیلات به کنار دوستان مان می رویم.

جورجو در برابر این سوال که فابیو کاناوارو مقصر است گفت: فابیو را دوست دارم و او را مهره و کاپیتانی بزرگ می دانم.

22. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

صفحه 5 از 126 نخستنخست ... 345671555105 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)