سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
این رانوکیا کیه دیگه نشنیدم اسمشو تا حالا تو کدوم تیم بازی میکنه چن سالشه چه شکلیه؟
داداش یک جوری میگی پیکه انگار پیکه چه گلی به سرمون زده.با اینکه 25 سالش هست فقط دو فصل تونست تو اوج باشه.این خیلی بده.امیدوارم فرم خودش رو این فصل پیدا کنه.به عبارتی امیدوارم این شکیرا ولش کنه تا متمرکز بشه رو پستش اخه دفاع باید بیشترین تمرکز رو داشته باشه متاسفانه پیکه نداره.اگه رانوکیا میخواد مثل پیکه بشه بهتره اصلا نیاد بارسا
حالا که سرجهازیمونم رفت بگید ویکتور روئیز مدافع والنسیا چجوریه؟
شکیرا این وسط چیکارس؟؟؟
بیشتر بازیکنای دنیا زنها و دوست دختراشون سلبریتین( یا خواننده یا مدل یا بازیگرای خیلی مشهور و پر سر و صدا) چرا اونها مشکلی پیدا نکردن و تمرکزشونو از دست ندادن؟؟؟
این که پیکه افت کرده صد در صد تقصیر خودشه...
داداش زدی پیکه رو نابود کردی که ......
هم شکیرا هم مصدومیت ها باعث شدن که از آمادگیش فاصله بگیره . وگر نه هنوز خیلی زوده که به دفاع پخته تبدیل بشه .
همین پویول تا 5/4 ساله پیش انقد عالی و با تجربه بازی نمیکرد !
آقا یاسر , من هنوز هستم . رانوکیا هم توی اینتره ولی به دلیل اینکه اینتر سالی 3/2 تا مربی عوض میکنن این بازیکن هنوز جای ثابتی نداره و به بلوغ نرسیده .
منظورم اینه که شکیرا چیکار کرده مگه؟!؟!
معلومه خود پیکه جنبه نداشته دیگه...
اره اره ادیل رامی رو خوب اومدی ولی مذاکره ای صحبتی چیزی کرده با بارسا؟ در مورد پیکه هم من فکر میکنم تقصیر خودش بوده الان مال پویول یه مدل معروفه تو اسپانیا پس چرا اون افت نمیکنه شما دوتام بیخیال این موضوع شید بهتره دعواتون میشه دوباره ها
مشخصه خود پیکه مقصر بوده اما باید خودش جلو گیری میکرد.منم میگم مقصر پیکه است نه شکیرا.حقیقتا ما الان مدافع نداریم.اخه این چه وضعیه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)