این فصل بازیکنهام اصلا روحیه ندارن.
هر چی ابی داشتم مصرف کردم.
مثل فصل پیش کوبنده نیست تیمم![]()
این فصل بازیکنهام اصلا روحیه ندارن.
هر چی ابی داشتم مصرف کردم.
مثل فصل پیش کوبنده نیست تیمم![]()
سلام
من دیشب اومدیم تیم رو به گوگل وصل کنم.حواسم نبود از بیرون گزینه وصل به گوگل رو زدم و اسم یه تیم دیگه رو دادم و وقتی وارد شدم دیدم تیمم عوض شده.
وقتی با تیم اصلیمم میخوام به گوگل وصل شم میگه اکانت شما به یه تیم دیگه وصله.
از توی گوگل پلی بازی رو دیسکانکت کردم و دوباره امتحان کردم درست نشد.
خلاصه اعصابم حسابی ریخته بهم.
راهی نداره بشه درستش کرد؟
به بخش ستینگ گوشی و accounts & sync برو و یه اکانت جدید گوگل وارد کن.از همونجا هم میشه ساخت یا اگه از قبل یه اکانت دیگه داری که استفاده نکردی همون رو وارد کن.بعد با فیسبوک وارد تیمت شو و اینبار موقع اتصال به گوگل اکانت جدیدی که وارد کردی رو انتخاب کن ( چون وقتی بیش از 1 اکانت گوگل رو وارد گوشی کنی موقع اتصال تیم ازت میپرسه که به کدوم اکانت میخوای وصل بشه) بعد از اتصال موقع ورود به بازی بار اول میپرسه که با کدوم اکانت گوگل میخوای وارد بازی بشی بازم اکانت جدید رو انتخاب میکنی.
سلام،من خیلی از بازیکنایی که میخرم علیرغم اینکه قیمتشون بالاس ولی تو ترکیب جواب نمیدن و خیلی بد بازی می کن.
راهی هست که بشه قبل خرید فهمید کدوم بازیکن خوبه و کدوم بد؟
توی سه روز گذشته دوتا بازیکنام بالای 10 تا 11 روز مصدوم شدنمنم با بالاترین قیمت فروختمشووون
عجب خنگولایی بودن اونایی که نگاه نکردن اینا این همه مصدوم هستنمواظب باشین شما اینجور بازیکن نخرین
امروز هم 5 تا بازیکن خوب 5 ستاره خریدم بالاخره با 10 تا توکن...البته یه دونه هم شکست خوردم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط fireboy8 : 04-09-2015 در ساعت 12:44
اين بازى واقعا مسخرس. تيمم لول ٤ قدرت ٣٣ با ى تيمى ك ٢٠ بود تو زمين خودم بازى داشتم ١-١ واقعا مسخرس.
در جواب دوستمون اين فصل ى مدافع و هافبك خريدم لب مرز اسكات اوايل نمره پايين گرفتن الان هافبكم اوكى شده ولى هنوز مدافعم نمره ٥ و ٤ ميگيره يكم صبر شايد بايد با تيم جفت و جور بشه. شما تو قسمت stats و form ميتونى ببينى قبلا بازيكنت چيكاره بوده.
ویرایش توسط كيانوش : 04-09-2015 در ساعت 23:20
اتفاقا اصلا مسخره نیست و کاملا این موضوع واقعیه. شما ببین این فصل رئال با این همه بازیکن گرونقیمت به چه تیمایی باخته. توی تمام لیگ ها تیم های قوی به ضعیف ها امتیاز دادن حتی تو زمین خودشون.همیشه قوی تر بودن ملاک پیروزی نیست وگرنه خیلی بازی راحت میشد.تیم رو قوی میبستیم و تا آخر فصل دیگه بهش سر هم نمیزدیم و جام ها رو هم میگرفتیم. ولی باید رسیدگی کرد سیستم های مختلف رو امتحان کرد جلوی تمام تیم ها با یک سیستم مشخص بازی نکرد.تیم حریف ممکنه پول نداشته باشه که بازیکن بخره ولی میتونه یه ضد سیستم خوب اتخاذ کنه و امتیاز رو بگیره. اگر ملاک برتری قدرت تیم ها بود همه چی از قبل مشخص بود و بازی اصلا لذتی نداشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)