![]()
![]()
استقـلال ایران__0-1__الریان قطر
![]()
![]()
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
![]()
![]()
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
استقلال 0 - الریان 0 ...............
خب..
دوستان عزیز این فصل هم تموم شد.با همه سختیهاش و نتایج عجیب و غریبی که این فصل برامون رقم خورد.
جا داره تبریک بگیم به روژین خانم بابت کسب مدال طلای این فصلشون...
و اما ...
الوعده وفا..
اون دوستانی که اسمشون تو پست اول ذکر شده و قول دادن که تا آخرش باشن،حالا وقت وفا به قول هست.
امیدوارم خودشون رو به ندیدن و کوچه خاکی نزنن.
جایزه نفر اول که یه شارژ ناقابل 1000 تومنی هست رو فراموش نکنید.
اسامیشون هم ایناست :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" جدول نهایی "
امتیازها بر اساس:
پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
پیش بینی برد با تفاضل گل صحیح = 2 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز
.
با عرض تبریک به روژین خانوم وخسته نباشید به آقا بهادر و دوستای دیگه شارژ بایدایرانسل باشه یاهمراه اول??
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به شخصه از تمامی دوستانی که این فصل کنارمون بودن مخصوصا خانوم قهرمانتشکر میکنم
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
سلام. تبریک میگم به خواهر گلم روژین جان.خوشحالم که اول شد. و خوشحال تر اینکه بازم مقام اولی مال خانوما شد.
یه خسته نباشید جانانه هم به آقا بهادر عزیز میگم که انصافا این دو سال واقعا وقت گذاشت و زحمت این تاپیک رو کشید.
ممنونیم ازت
فقط مشخص کنید که شارژ همراه اول باشه یا ایرانسل
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
سلام دوستان ... از همه دوستان ممنونم لطف کردید ... جا داره منم از بهادر خان عزیز بابت زحمت هاشون تشکر کنم خسته نباشید
و اما در مورد جایزه باید بگم که من جایزه خودم رو قبلا از همه شما گرفتم همین که امسالم در کنار شما بودم بزرگترین جایزه برای من بود... مرسی
به نظر من اینطوری سلامت مسابقه زیر سوال میره..
فقط بگو ایرانسل یا همراه اول??
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چشم میگم حالا چرا میزنی
ایرانسله
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)