تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
اومدیم یه اسپمی بدیم ببین چطور زدن تو ذوقمون
باشه بابا اینقدر درباره مدرسه صحبت شده حال آدم بهم میخورهخوش به حال مرتضی شب تا صبح لم میده باختن رئال رو میبینه بعد آخرش از عصابانیت نمیتونه بخوابه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
رها این امکان نداره تازه تهران که بدتره هر طرحی که مجلس به تصویب میروسونه اول تو تهران اجر میشه بعد بقیه جاها
اما این چادر رو باید حداقل میذاشتن مثل قبل اجباری نباشه و هر کی دوست داشت بزنه هر کی هم نه نزنه اینجوری بهتر بود
در ضمن آقا مرتضی هیچ چیز حال صفای مدرسه نداره
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قضیه ی این که میگن امسال اخرین سال کنکوره چیه؟؟راسته؟؟![]()
بچه ها به این لینک برید ، واقعا جالبه
من که یکی از اینا سفارش دادم ، آخه یدونه از مدل قبلیش داشتم ولی دیدم این مدلیش هم هست گفتم چه کاری ، جدیدشو سوار میشیم
البته شما دروغای منو جدی نگیرید زودتر به لینک برید و کف کنید
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
کنکور رو احتمالا وردارن مردن بس که میدن و موفق نمیشن یه سال میخونن آخرش هم هیچی
تا چندسال دیگه این ممکنه و حتی واجباتی مثل سربازی و کنکور که مردم ازشون بیزارن برداشته بشه.آموزش و پرورش هم خدا بده برکت همیشه جشنواره میزنه دیروز جشنواره نئاتر کودکان داشتن پریروز جشنواره شکوفه.
کنکور خیلی حاشیه و شایعه داره ممکن نیست این خبر الان صحت داشته باشه به نظرم شرط معدل که بددتر از کنکوره که
♣ The King ♣
آلرژی ماه مدرسه
خداحافظ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)