به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
(دور برگشت)
![]()
رئال مادرید - پونفرادینا
سه شنبه 29 آذر / ساعت:22:30 / به وقت ایران
ورزشگاه: سانتیاگو برنابئو
شبکه ها به زودی.....
لینک آنلاین قبل از بازی
نظریادتون نره
HALA MADRID
بازی راحتی داریم ولی باید باز هم ببریم تا دوباره برای شکست رکورد 15 برد تلاش کنیم.
ایشالا امسال این رکورد رو می زنیم.
رئال می تونه در این بازی از ستاره هایش استفاده نکنه.ولی خوب بد نیست باز هم به کریس بازی بدیم.
ایشالا می بریم.
HALA MADRID
فک کنم سرایطه خوبی بازم واسه درخشش بازیکنای جوونمون تو این بازی هست
و کارمونم راحته
امیدوارم بدون مصدومیت و با یه بازی ساده راحت ببریم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازی بازی راحتیه و تیم کار دشواری نداره وبه احتمال 98 درصد صعود کرده.
رونالدو هم دراین بازی طبق اخبار استراحت می کنه.
امیدوارم شاهین خوش به درخشه.
به امید پیروزی
HALA MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]l
HALA MADRID
من امشب توپه توپم شاهین بالاخره گل زد.این باعث میشه درتعطیلات نیم فصل سخت تمرین کنه و به مهره ی کیلیدی رئال مادرید تبدیل بشه. شاهین دمت گرم.کایخون هم ماشالله داره میفته رو قلتک اگه بهش بازی برسه بنزما و هیگواین رو میذاره تو جیبش.به امید گل زنی کایخون در بازی های مهم و سخت.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
گل های بازی رو که علی رضا زحمت کشید و قرار داد دیدم بازی دیشب به نظر من با کیفیت ترین بازی این فصل رئال بود.دلیلشم این بود که تیم درگل زنی تناسب داشت.مثلا دربازی با سویا که 6 بر دو بردیم میشد گفت که عامل برد پرگل درخشش رونالدو در اون بازی بود.ولی این بازی رو با درخشش کی بردیم؟نمیشه گفت.بی تردید طبق آمار کایخون با زدن 2 گل و دادن یک پاس گل بهترین بازیکن زمین شد ولی مسعود اوزیل دو پاس گل داد وگل چهارم که توسط خوسلو به ثمر رسید روی حرکت تخریب کننده ی او بود.گل سوم که واران اونو به زیبایی به ثمر رسوند روی ضربه آزاد عالی گرانرو بود.اگه گرانرو اون ضربه آزاد عالی رو نمیزد گل سوم شکل نمی گرفت.شاهین هم دیشب عالی بود.همون شاهینی بود که من هی میگفتم بالاخره میبینمش.یک پاس 40 متری عالی که منجر به زدن گل پنجم توسط کایخون شد و یک گل استثنایی توسط سانتر عالی اوزیل.این بازی رو دیدیم.این بازی و بازی با سویا بهمون درس بزرگی داد واون اینه که ستارگان رئال مادرید به عشق هوادارانش بازی میکنند و اگر درمسابقه ای کم فروغ بودند نباید آنها را رنجاند و باید ازشون حمایت کرد.رونالدو در بازی با سویا کم و کاستی های ال کلاسیکو رو جبران کرد.اوزیل هم دراین بازی کم و کاستی های اون بازی رو جبران کرد.شاهین هم ناکامیهای نیم فصل را درنیم فصل دوم جبران خواهد کرد.این بازی تازه جرقه خوردوآمپرش روشن شد.خوسلو هم همون بازیکنیه که بارها گفتم درآینده تبدیل به ماشین گل زنی رئال مادرید میشه.بازیکنی که شدیدا قدر موقعیت ها رو میدونه و در هر لحظه از بازی بهترین تصمیم ممکن رو میگیره.اوزیل و خدیرا از باشگاه منچستر یونایتد و اینتر میلان و یوونتوس پیشنهاد دارن ولی مسئولین رئال مادرید نباید یک بازیکن حتی گرانرو رو بفروشن.چون در نیم فصل دوم رقابت ها فشرده میشه و تیم باید هفته ای دوتا بازی انجام بده و گاهی هر دو روزدرمیان باید یه بازی انجام بده و اگه مورینیو ستاره های نیم فصل اولشو به طور کامل داشته باشه اونوقت دو تیم پرقدرت خواهد داشت و تمام بازیکنان میتونند در نیم فصل دوم حداقل در15 بازی(با احتساب لالیگا و چمپیونز لیگ و کوپا دل ری)به میدان بروند و این میتونه ستاره ها رو هم راضی نگه داره و به تیم در رسیدن موفقیت کمک کنه.آینده ی این رئال مادرید مثل روز روشنه.قهرمانی در لالیگا یا لیگ قهرمانان دراین فصل.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط AL1reZA : 12-21-2011 در ساعت 16:24
داداش داری گل هارو توضیح می دی؟بابا همشو دیدیم(شوخی)
بازی بازی عالی بود با تیم جوانان همه خوب کار کردن از جوان ها مخصوصا واران کایخون.
کایخون که در آینده یه پا هیگواین میشه از موقیعت ها عالی استفاده می کنه.
دیشب نزدیک بود هتریک کنه با اون ضربه زاویه بستش که به تیرک خورد خدایی زیبا بود دمش گرم.
و بالاخره از شاهین درخشش دیدیم امیدوارم به خوبی آلونسو بشه در واقع آماده بشه.
به نظرم باید بازی های کوپا دل ری رو دور رفت رو با بازیکنان اصلیمون بازی کنیم و پرگل ببریم و در بازی برگشت از جوان ها استفاده کنیم.که روز به روز بهتر بشن و روحیه بگیرن.این جوان ها آینده رئال هستند هرچند رئال به زمان خودش ستاره می خره.از این بابت خیالم راحته.
خوب زیادی حرف زدم.تبریک می گم 3 برد پیاپی.
به امید پیروزی بعدی
HALA MADRID
داداش پوریا راستی خدیرا و اوزیل جایی نمی رن خدیرا گفته به جایی نمی رم اوزیل هم مورینیو نمی گذاره جایی بره.
HALA MADRID
همه بازیکنا ازخداشونه تو رئال بمونن و واسه فیکس بودن باید سخت تلاش کنن
با پوریا کاملا موافقم دیشب بازیه تیمی بیداد میکرد
همیشه بازی تیمی خوبه اما دیشب خوبیش کارای تاکتیکی زیاده بازیکنای جوونمون بود کایخونم که داره همه رو شگفت زده میکنه
الان یه تیم دوم دارییم که راحت میتونه خودش جداگانه مدعی قهرمانی همه جام ها باشه
ویرایش توسط mortezarm : 12-21-2011 در ساعت 20:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)