به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
آرسنال در زمين چلسي به پيروزي رسيد
تيم فوتبال آرسنال در هفته دهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي انگلستان در زمين چلسي به يک پيروزي پرگل رسيد.
در این دیدار که در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن برگزار شد آرسنال با درخشش "رابین فن پرسی" با نتیجه 5 بر 3 از سد چلسی گذشت.
گلهای چلسی در این دیدار را فرانک لمپارد (14)، جان تری (45) و ماتا (81) به ثمر رساندند و برای آرسنالیهای میهمان رابین فن پرسی سه بار در دقایق 36 و85 و 90، سانتوس (49) و تئو والکات (56) گل زدند.
هفته دهم رقابتهای لیگ برتر امروز با برگزاری دیدارهای زیر پیگیری می شود:
* منچسترسیتی - ولورهمپتون
* نوریچ سیتی - بلکبرن
* ساندرلند - آستون ویلا
* سوانزی - بولتون
* ویگان اتلتیک - فولام
* وست برومویچ - لیورپول
جدول رده بندی:
1- منچسترسیتی 25 امتیاز
2- منچستریونایتد 23 امتیاز (یک بازی بیشتر)
3- چلسی 19 امتیاز (یک بازی بیشتر)
4- نیوکاسل 19 امتیاز
-----------------------------------------------------
6- آرسنال 16 امتیاز (یک بازی بیشتر)
----------------------------------------------------
18- بولتون 6 امتیاز
19- ویگان اتلتیک 5 امتیاز - تفاضل گل 9-
20- بلکبرن 5 امتیاز - تفاضل گل 10-
/www.varzesh3.com
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
فان پرسي: مي توانم در هر بازي گل بزنم
مهاجم هلندي آتوپچي ها معتقد است در هر بازي مي تواند براي تيمش گلزني کند.
رابین فان پرسی، مهاجم تیم فوتبال آرسنال معتقد است می تواند در هر دیدار برای تیمش گلزنی کند.
فان پرسی در پیروزی 5 بر سه مقابل چلسی هت تریک کرد. او با این سه گلی که در این بازی به ثمر رساند تعداد گلهای خود در 27 دیداری که در سال 2011 انجام داده را به عدد 28 رساند.
فن پرسی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" احساس می کنم در هر بازی می توانم گل بزنم. واقعا مهم نیست مقابل چه تیمی بازی می کنیم. آرسنال همیشه مقابل حریفان موقعیت خلق می کند و این بدین معنی است که من می توانم به روند گلزنی هایم ادامه دهم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
![]()
آخرین اخبار تیم
ونگر از آخرین وضعیت تیم می گوید...
در مورد اینکه تغییراتی در تیم خواهد داد یا خیر...
هنوز تصمیم نگرفته ام، هنوز تیم را انتخاب نکرده ام.
در مورد جنکینسون و ورمالن...
هر دوی آنها آماده هستند و در لیست تیم برای بازی فردا قرار دارند، هنوز تیمم را انتخاب نکرده ام پس نمی دانم آیا آنها بازی می کنند یا خیر، اما آنها از نظر بدنی آماده اند.
در مورد شاماک...
او مصدوم است، مشکلی از ناحیه زانو دارد، زانوی او کمی ورم کرده است و بنابراین فردا حضور نخواهد داشت.
دیگر اخبار تیم...
بنایون به ترکیب بازگشته است.
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر : مارسی همان تیم دور رفت نخواهد بود
آرسن ونگر میگوید مارسی در بازی سه شنبه شب متفاوت با تیم دور رفت خواهد بود .
آرسن ونگر میگوید دیدار سه شنبه شب مقابل مارسی در جام باشگاههای اروپا کاملا با دیدار رفت در ورزشگاه استاد ولودرام مارسی متفاوت میباشد .
ونگر میگوید :
" من اعتقاد دارم مارسی تیمی است که قطعا در خارج از خانه ساده تر از داخل خانه خود خواهد بود .
" آنها دارای ترکیبی هستند که به خوبی میتوانند به وسیله ی بازیکنان فیزیکی و سرعتی که در اختیار دارند دفاع کنند و ضد حمله ایجاد کنند .
بنابر این باور دارم آنها بیشتر به فکر ضد حمله در بازی خواهند بود .
" آنها مانند ما در دو بازی قبل اعتماد به نفسشان بهبود یافته است و این رابطه ی بسیار جالبی است .
اما برای ما این بازی فرصتی برای صعود خواهد بود و البته که ما میخواهیم این شانس را بدست آوریم .
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر: به رابین وابسته نیستیم
آرسن ونگر لب به تحسین از رابین گشود...
کاپیتان توپچی ها که در 28 بازی اخیرش موفق به زدن 27 گل شده است در بازی چلسی موفق شد هت تریک کند و سهم زیادی در پیروزی تیمش داشته باشد.
اخیرا بحث های زیادی در مورد این موضوع که آیا آرسنال بدون رابین هم می تواند موفق باشد یا خیر مطرح شده که ونگر آنها را قبول ندارد و معتقد است گلهای رابین نتیجه تلاش کل تیم است.
"رابین بازیکنی استثنایی است که از تلاش تمام تیم سود می برد.
وقتی شما یک مهاجم دارید که گل نمی زند همه به شما می گویند "چرا یک مهاجم نوک نمی خرید؟" حالا که یک بازیکن گلهای زیادی می زند خیلی ها می گویند تیمتان به او وابسته است.
از موقعی که همه از من می پرسیدند چرا او را به عنوان مهاجم نوک بازی می دهم زمان زیادی نمی گذرد.
او گل می زند چون تیم برای او زحمت می کشد و او یک توانایی شگفت انگیز دارد که می تواند از این فرصت ها استفاده کند.
او مدت زمان زیادی را به خاطر مصدومیت بیرون از میادین بود، حالا او بازگشته و همه فهمیده اند که او بازیکن بزرگی است اما من همیشه فکر می کردم که او بازیکنی استثنایی است، او همیشه گلزن بوده است."
تنها 18 ماه به پایان قرارداد رابین با آرسنال باقی مانده است و اخیرا بحث های زیادی در مورد آینده او وجود داشته و خیلی ها معتقدند سرنوشت سمیر نصری این بار برای ونپرسی تکرار خواهد شد.
ونگر دوست ندارد وارد این قضایا شود و ترجیح می دهد به جای نگرانی از آینده او فعلا از توانایی های رابین استفاده کند.
"پول چیزی نیست که شما نگران آن باشید، تا هنگامی که بازیکنان در باشگاه هستند شما از آنها می خواهید عملکرد خوبی داشته باشند.
او کاپیتان خوبی است چون در داخل و خارج از زمین خوب رفتار می کند، او هر کاری انجام می دهد تا مطمئن شود تیمش خوب کار می کند.
سسک هم کاپیتان خوبی بود، هر کس شخصیت مخصوص خودش را دارد، رابین کارش را خوب یاد گرفته چون فصل گذشته سسک فقط 20 بازی در لیگ برای ما انجام داد."
یه روز خوب میاد ...
![]()
رمزی : میخواهم گلهایم را دو رقمی کنم
آرون رمزی قصد دارد در این فصل همواره گلزنی کند .
آرون رمزی قصد دارد در این فصل همواره گلزنی کند .
هافبک جوان آرسنال در هفته های اخیر نشانه های درخشانی به خصوص در حمله در ترکیب آرسن ونگر به نمایش گذاشته است .
رمزی میگوید :
" میخواهم به جلو بروم و وارد محوطه ی جریمه شوم ، هدف من این است که اهداف خود را دو رقمی کنم و امیدوارم بتوانم آن را در این فصل انجام بدهم
همیشه احساس خوبی است در زمانی که گل میزنید و امیدوارم بتوانم آن را انجام دهم .
رمزی در استمفورد بریج بسیار استثنایی بود اما با تاکید بر کار جمعی نه به طور فردی .
رمزی میگوید :
" من در هر بازی برای خوب بازی کردن میروم و میتوانم به تیم در جهت نتیجه گیری کمک کنم .
فکر میکنم همه در نتیجه گرفتن برابر چلسی در استمفورد بریج سهم داشتیم .
" فکر میکنم این پیروزی بزرگی برای ما بود ، ما واقعا به عنوان یک تیم ظاهر شدیم، موقعیتها و فرصت های خوبی ایجاد کردیم و از خیلی از آنها استفاده کردیم و خیلی چیزها از آن بازی بدست آوردیم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
فان پرسی: می توانم در هر بازی گل بزنم
مهاجم هلندی آتوپچی ها معتقد است در هر بازی می تواند برای تیمش گلزنی کند
![]()
رابین فان پرسی، مهاجم تیم فوتبال آرسنال معتقد است می تواند در هر دیدار برای تیمش گلزنی کند.
فان پرسی در پیروزی 5 بر سه مقابل چلسی هت تریک کرد. او با این سه گلی که در این بازی به ثمر رساند تداد گلهای خود در 27 دیداری که در سال 2011 انجام داده را به عدد 28 رساند.فن پرسی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" احساس می کنم در هر بازی می توانم گل بزنم. واقعا مهم نیست مقابل چه تیمی بازی می کنیم. آرسنال همیشه مقابل حریفان موقعیت خلق می کند و این بدین معنی است که من می توانم به روند گلزنی هایم ادامه دهم."
GOAL.COM
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
![]()
دشام: باید ونپرسی را کنترل کنیم
دیدیه دشام معتقد است آرسنال در حال حاضر در تمامی مناطق زمین قدرتمند است...
سرمربی تیم مارسی که تیمش فردا شب مهمان توپچی ها خواهد بود در مورد بازی فردا گفت:
"آرسن ونگر این را گفت که این بازی برای آرسنال سخت تر از بازی قبل خواهد بود.
آنها با عملکردی خوب موفق شدند پنج گل به چلسی بزنند، تیمی که برای قهرمانی می جنگد، آنها در 15 دقیقه ابتدایی بازی می توانستند 2-0 عقب بیافتند، پس یک بازی تهاجمی را پیش رو خواهیم داشت.
شاید در حال حاضر همه چیز روی ونپرسی زوم شده باشد چون او گلهای زیادی به ثمر رسانده اما سه نفر جلوی زمین آنها واقعا قوی هستند، خط میانی آنها نیز به همین شکل.
آنها گلهایی دریافت کرده اند اما آنها هنوز هم تیمی با پتانسیل بالا هستند."
دشام همچنین معتقد است آنها باید مواظب ونپرسی باشند.
"اگر نگوییم او بهترین مهاجم اروپاست پس یکی از بهترین هاست، چیزی که شما از یک مهاجم می خواهید این است که گلزنی کند و میانگین گلزنی او فوق العاده است.
شاید بقیه تیم خیلی در خدمت او بازی می کنند. آنها بازیکنانی دارند که جلوی دروازه دوست دارند پاس بدهند، برای مثال جروینیو و ولکات بعضی اوقات این کار را انجام می دهند.
اما او در حال حاضر یکی از بهترین بازیکنان اروپاست، شک نکنید.
متوقف کردن او می تواند خوب باشد اما بهترین کار این است که نگذاریم او زیاد صاحب توپ شود تا فرصت زیادی به دست نیاورد."
یه روز خوب میاد ...
![]()
کوشیلینی : در بهترین فرم زندگی خود هستم
کوشیلینی اظهار میکند که هرگز به اندازه ی الان احساسی به این خوبی در زمین فوتبال نداشته است .
کوشیلینی اظهار میکند که هرگز به اندازه ی الان احساسی به این خوبی در زمین فوتبال نداشته است .
این مدافع 26 ساله با نمایش خوبش در هفته های اخیر مورد ستایش ونگر قرار گرفته است و اعتقاد دارد هرگز مشابه آن بازی نکرده است .
او میگوید :
" احساس میکنم در بهترین فرم خود هستم ، پیشرفت زیادی کرده ام و روی اصول اولیه کنترل و پاس کار کرده ام.
" همچنین کمی دقیق تر شده ام ، خطای کمتر و کارت کمتری میگیرم بنابراین برای انطباق با فوتبال انگلستان نیاز به زمان دارم ، من با فشار بازی کردن در باشگاههای بزرگ بیشتر کنار آمده ام و میدانم که بیشتر از این هم میتوانم پیشرفت کنم .
" نمایش من مقابل چلسی و همچنین پیروزی خانگی مقابل بارسلونا در فصل پیش از بهترین اجراهای زندگی حرفه ای من بوده اند ، مهم تر از آن پیروزی به هم نزدیک تر شدن و رسیدن به اعتماد به نفسی بزرگ است
" روحیه ی تیمی جدیدی در باشگاه بوجود آمده است ، ما همه برای یکدیگر مبارزه میکنیم و با هم متحد هستیم .
" همه در کار دفاعی شرکت میکنند ، اگر شما تنها با چهار مدافع به دفاع بپردازید بسیار سخت خواهد بود اما ما در حال حاضر دارای اتحادی واقعی هستیم که آن را ساده میکند .
بازیکنان جدید اکنون به خوبی با تیم و فوتبال ما سازگار شده اند .
" آرامش بیشتری به دست آورده ایم ، در بازی با چلسی وقتی یک گل عقب بودیم میدانستم که برنده خواهیم شد .
در ماه گذشته بسیار پیشرفت کرده ایم و بازیکنانمان همچون رابین در فرم خوبی بوده اند.
" همه ی ما آگاه هستیم که در این فصل چیزهای بزرگی را میتوانیم بدست آوریم این تیم در حال رشد میباشد و من نیز به همین ترتیب .
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر : بیایید این روند را حفظ کنیم
آرسن ونگر معتقد است تداوم نمایش و اجرای این فرم آرسنال برای تغییر درک مردم نسبت به تیمش حیاتی است .
آرسن ونگر معتقد است تداوم نمایش و اجرای این فرم آرسنال برای تغییر درک مردم نسبت به تیمش حیاتی است .
یاران ونگر در 9 بازی گذشته در تمام رقابتها 8 پیروزی کسب کرده اند و امشب با پیروزی برابر مارسی در جام باشگاههای اروپا میتوانند صعودشان به دور حذفی را قطعی کنند .
او به آرسنال - پلیر گفت :
" وقتی به اینکه در ماه آگوست کجا قرار داشتیم نگاه کنید میبینید که این فوق العاده است (صعود بعد از 4 بازی )
" بازی مقابل اودینزه و همچنین در دور گروهی برابر المپیاکوس ، مارسی و دورتموند همه حریفان سختی هستند ، این کار میتواند خیلی زود انجام شود بنابر این بر روی آن متمرکز هستیم .
" lما حرکتی را انجام دادیم و اکنون میخواهیم این روند را حفظ کنیم ، اجازه دهید به روی همه چیز در هر بازی مطلقا تمرکز کنیم.
" در حال حاضر هدف ما این است در هر بازی قویتر شویم و تیم را بهبود بخشیم چرا که تیم ما اندکی ناشناخته است در چشم مردم .
" در نتیجه اگر بازی به بازی رشد و پیشرفت کنیم شاید مردم کمی صبر کنند و درک میکنند که در مورد ما زود قضاوت کردند .
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)