Design & Developed BY Patira

صفحه 49 از 112 نخستنخست ... 3947484950515999 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 1120

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd

نوجوان 16 ساله فرانسوی مورد توجه شیاطین سرخ

نوجوان 16 ساله فرانسوی مورد توجه تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس قرار گرفته است.

دولان باهامبولا نوجوان 16 ساله فرانسوی تیم فوتبال نانسی مورد توجه سران منچستریونایتد انگلیس قرار گرفته است.
    بر اساس گزارشی که در دیلی میل منتشر شده، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر انگلیس این بازیکن را زیر نظر گرفته و علاقه زیادی برای حضور این بازیکن در اولدترافورد و مذاکره با مسئولان نانسی فرانسه دارد.

دولان باهامبولا 2 بار در ترکیب تیم‌ فوتبال زیر 17 ساله‌های فرانسه به میدان رفته است.

parsfootball.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

نیکی بات آماده حضور در دنیای مربیگری:گام به گام پیش می روم،نمی خواهم یک دفعه گام خیلی بزرگی بردارم.

نیکی بات، ستاره سالهای نه چندان دور منچستریونایتد در صحبتهایی از تمایلش برای حضور در دنیای مربیگری گفته

ستاره سابق نیوکاسل که حدود یک دهه از عمر فوتبالی اش را دراولدترافورد سپری کرد، پس از آن به سنت جیمز پارک رفت و قبل از خداحافظی با دنیای فوتبال مدتی هم در لیگ چین توپ زد.

بات درحال حاضر مشغول پشت سرگذاشتن دوره های مربی گری است و از جلسات تمرینی شیاطین سرخ در کمپ کرینگتون دیدن می کند.او در صحبتهایی اعلام کرده که برای او خیلی زود است که وارد عرصه مربیگری شود.
    این درحالی است که صحبتهایی درمورد قرارگرفتن او روی نیمکت مربیگری اولدهام اتلتیک به گوش می رسد.

بات در صحبتهایی که در وب سایت رسمی منچستریونایتد بازتاب یافت گفت:« من دوره های مربیگری را شروع کرده ام و تا پنج یا شش ماه آینده در این دوره ها شرکت خواهم کرد. من خیلی به کمپ کارینگتون می روم و تمرینات تیم را تماشا می کنم ولی در هیچ یک از جلسات تمرینی شرکت نمی کنم.»

بات ادامه داد:« من هنوز با مربیگری فاصله زیادی دارم. اینکه در این عرصه موفق شوم یا خیر بحث دیگری است و باید ببینیم که چه طور خواهد شد.صحبتهایی درمورد حضور من روی نیمکت مربیگری اولدهام شنیده می شود و بعضی ها از من می پرسند که آیا دوست دارم هدایت این تیم را در دست بگیرم یا نه. ولی این کار برای من خیلی زود است.»

بات درادامه صحبتهایش گفت:« می خواستم تا یک سال از فوتبال دور باشم و زمانم را در اختیار خانواده ام قرار دهم ودر زمان تعطیلات مدارس با فرزندانم به گردش بروم. دوران خیلی خوبی هم بود ولی الان آماده ام تا کار در دنیای فوتبال را شروع کنم. کارهای زیادی است که می توانم انجام دهم ولی هدف نهایی من این است که مربی شوم. این کاری است که دوست دارم به آن بپردازم. هر اتفاقی هم که بیفتد این کار را خواهم کرد. ولی دوست ندارم یک دفعه وارد این کار شوم و از پس آن بر نیایم.می خواهم گام به گام وارد این عرصه شوم و آمادگی های لازم را کسب کنم.»
    vivamanutd.mihanblog.com

4. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بازگشت اشلی یانگ و تام کلورلی برای دیدار مقابل سوانسی

دو هافبک مصدوم منچستریونایتد که دیدارهای دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل اسپانیا و سوئد را از دست داده بودند اکنون به تمرینات شیاطین سرخ بازگشته اند

به نوشته روزنامه تایمز این دو برای بازی مقابل سوانسی آماده هستند اما حضور دنی ولبک که در پیروزی یک بر صفر انگلیس مقابل اسپانیا مصدوم شد در ابهام قرار دارد.
    کلورلی و یانگ هر دو در صورتی که مصدوم نبودند می توانستند برای سه شیرها در دو دیدار دوستانه مقابل اسپانیا و سوئد به میدان بروند.
    کلورلی در دیدار یونایتد مقابل بولتون در اوایل ماه سپتامبر دچار مصدومیت شد.یانگ هم در جریان تمرینات این تیم قبل از دیدار مقابل اورتون در اواخر ماه اکتبر دچار این مصدومیت شد.تام کلورلی و اشلی یانگ دو بازیکن مصدوم یونایتد اکنون آمادگی کامل خود را به دست آورده اند و می توانند در دیدار شنبه تیمشان مقابل سوانسی به میدان بروند.

GOAL.COM

6. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اخبار يونايتد:

کاپلو گفته خیلی سخته یکی مثل فیل جونز رو پیدا کنیم ، خیلی ها گفته بودند که جونز باید در پست اصلیش بازی کنه ولی کاپلو گفته او بازیکن متنوعی است و همچنین گفته راه حل مناسبی پیدا کردم اگر اسکات پارکر خوب نباشد به جای او از جونز استفاده میکنم و بقیه خبر تعریف های کاپلو از جونز است
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

فلچر از تیم سوانسی تعریف کرده و گفته اونها تیم خوبی دارن و ما شنبه رقابت سختی با انها داریم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سر الکس اطمینان دارد که پوگبا قرارداد جدیدی را امضاء خواهد کرد

و یک خبر جالب فیل جونز از اینکه منچستر در دقایق آخر به گل میرسید خیلی بدش میومد و او زمانی که مقابل سیتی دید منچستر تونست سیتی رو تو دقیقه 4 وقت اضافه ببره خیلی خوشحاله و گفته من عاشق این موضوع شدم و هیمنطور گفته لحظات خوبی رو با منچستر سپری کردم و این بهترین لحظه ای است که دیدم و .....

اریکسن گفته که عاشق بارسلونا است ، گفته اگه بخوام به تیم دیگری برم اون تیم بارسلونا است ، گفته میشد این بازیکن به عنوان جانشین اسکولز شناخته میشد

منچستر یونایتد به دنبال هافبک وسط ساوپائلو است ، لوکاس قرارداد جدید خود را با این تیم به تاخیر انداخته است و منتظرپیشنهادهای اروپایی است ، تیم های لیورپول و منچستر خواهان به خدمت گرفتن او هستند

فیل جونز از ارزوش برای کاپیتانی تیم ملی انگلستان گفته است و از اینکه او را با دانکن ادواردز مقایسه میکنند شگفت زده است او میگوید برای من یک افتخار است

mufctalk.com

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

طولانی تر شدن مصدومیت کلورلی

سر الکس فرگوسن در کنفرانس خبری خود در روز جمعه تائید کرد که مصدومیت تام کلورلی از ان چیزی که پیشبینی میشد وخیم تر بوده و تا ایام کریسمس از میادین دور خواهد بود.
    رئیس همچنین اعلام کرد به دلیل مشکلی که دنی ولبک از ناحیه ماهیچه پا در بازی دوستانه تیم ملی انگلیس پیدا کرد بازی شنبه شب با سوانسی را از دست میدهد.
    اما اشلی یانگ اماده حضور در بازی با سوانسی است و مشکلی ندارد.و پیشبینی میشود که اسمالینگ هم برای بازی سه شنبه شب در لیگ قهرمانان برابر بنفیکا مشکلی نداشته باشد.
    رئیس در صحبتی با MUTV گفت:"هیچ کس در بازی های ملی مصدوم نشد و دنی ولبک هم همانطور که میدانید در تمرینات پیش از بازی دچار مشکل شد و بازی فردا شب را از دست میدهد.
    کریس اسمالینگ برای فردا اماده نیست ولی من فکر میکنم که احتمالا برای بازی برابر بنفیکا اماده شود.
    اوون و تام کلورلی برای مدت طولانی دور از میادین خواهند بود ،من فکر میکنم هر دوی ان ها را برای کریسمس خواهیم داشت ،که این بدشانسی بزرگی برای ما است.
    زمانی که کلورلی را بعد بازی با اورتون معاینه کردیم فکر میکردیم مشکل جدی نباشد ،اما در معاینات بعدی و اسکن هایی که انجام دادیم مشخص شد مصدومیتش (تکل کوین دیویس در بازی با بولتون) دوباره بازگشته و ما تا کریسمس او را نخواهیم داشت.
    اشلی یانگ برای فردا شب اماده است ،او هفت ..هشت روز است که دارد تمرین میکند و مشکلی ندارد."

mufctalk.com

10. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

سرالکس فرگوسن : ما می کوشیم تا با برباتوف قرارداد جدید امضا کنیم

سرالکس فرگوسن خاطر نشان کرد تیم سعی میکند با اضافه کردن بندی جدید در قرار داد برباتوف , او را یکسال دیگر در اولدترافورد نگه دارد
    با وجود نیمکت نشینی و حدس و گمان هایی مربوط به انتقال بربا به پاریس سنت ژرمن یا آنژی در ژانویه ؛ فرگوسن خاطر نشان کرد این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد و در عوض یونایتد با او قرار داد جدید به امضا میرساند
    فرگی در این باب میگوید :"دیمیتار هنوز در افکار و برنامه های من سهیم است , او فوتبالیستی برجسته است ولی متاسفانه این روز ها مطالبی را میخوانم که مطلقا ناصحیح است و هیچ دلیلی وجود ندارد که من به او اجازه خروج دهم "
    "این مایه تاسف است که بعضی ها فکر میکنند با درخشش هرناندز عرصه برای بربا تنگ شده است
    به راستی که او نقش مهمی در تیم ایفا میکند به علاوه اینکه او هیچگاه از وضعیتش ابراز نارضایتی نکرده و این برای ما خوشحال کننده است که همچین بازیکن حرفه ای را در اختیار داریم
    شماها کافیست به سال 1999 برگردید زمانی که چهار مهاجم تراز اول در تیممان بود و هرکدام سهمی در تیم داشتند "
    "این رویدادیست که دقیقا ای نروز ها در حال اجراست "

mufctalk.com

12. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

2 خبر، در رابطه با باشگاه منچستر یونایتد

باشگاه رئال مادرید در سال آینده حمله جدیدی را برای وین رونی، مهاجم باشگاه منچستر یونایتد ایجاد خواهد کرد.
    پس از در اختیار گرفتن کریستیانو رونالدو با ارزش در بیش از 2 سال گذشته، فلورنتینو پرز میخواهد بسته ای دیگر برای متقاعد کردن باشگاه منچستر یونایتد برای فروش وین رونی قرار دهد. روزنامه El Economista میگوید که فلورنتینو پرز در حال همکاری با خوزه مورینیو برای آوردن وین رونیست. خوزه مورینیو یکی از طرفدارد وین رونیست و کار با آس انگلستان را دوست دارد.

کریس وادل ( Chris Waddle ): باشگاه منچستر یونایتد اشلی یانگ را به سطحی جدید منتقل کرده.
    کریس وادل، ستاره اسبق تیم ملی انگلستان معتقد است که بازی اشلی یانگ با انتقال به باشگاه منچستر یونایتد به سطح پیشرفته ای منتقل شده است. کریس وادل معتقد است که انتقال اشلی یانگ از باشگاه استون ویلا به باشگاه منچستر یونایتد در حال حاضر این سطح از بازی بازیکن 26 ساله را به ارمغان آورده. وی در گفتگو با روزنامه انگلیسی زبان Manchester Evening News در این باره گفت: او بهبود یافته بود و این باعث شرمساریست که مسیر او با آسیب دیدگیهای اخیر متوقف شده است. او وینگری متفاوت با لوئیز نانیست و سبک بازی او میان لوئیز نانی و لوئیز آنتونیو والنسیاست. او یک بازیکن تیمی مانند لوئیز آنتونیو والنسیاست، اما او همچنین دارای استعدادی از لوئیز نانیست. حرکت او به ورزشگاه اولدترافورد به او کمک کرده و حملات او در ادراک با وین رونی برای او خوب بوده است. وین رونی برای یک وینگر رویائیست.

mufctalk.com

14. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فیل جونز: آرامی و سردی سر آلکس فرگوسن

فیل جونز اعتراف میکند که سر آلکس فرگوسن در اولین ملاقات با او عصبی بوده است.
    فیل جونز مدعیست که او در اولین دیدار با سر مربی کهنه کار باشگاه منچستر یونایتد عصبی بود، اما ادعا میکند که سر مربی اسکاتلندی برای او احساس در خانه بودن را ایجاد کرد.
    فیل جونز در گفتگو اینترنتی با وب سایت www.manutd.com، در این باره گفت: اولین بار در سیاتل در تور پیش فصل ایالت متحده آمریکا بود. او آمد، ما دست دادیم و 10 دقیقه صحبت کردیم. او واقعاً عصبی بود، هر چند که او عالیست و با من فوق العاده بوده از زمانی که در اینجا هستم. هنگامی که شما او را در تلوزیون میبینید پیش خودتان فکر میکنید، نمیخواهید با او رو به رو شوید! اما در زمین تمرینی کارینگتون او آرام و سرد است و شما میتوانید یک خنده با او داشته باشد.

mufctalk.com

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

رافائل دا سیلوا پس از در رفتگی شانه در ماه آگوست گذشته با کار برای تیم رزروها باز گشت، در دیدار با تیم رزروهای ویگان اتلتیک در پنج شنبه شب گذشته.
    مدافع کناری برزیلی با دارن گیبسون شروع کرد که بهبود یافته تا بی درنگ جای خود را در تیم جیوانی تراپاتونی در مسابقات یورو 2012 مسجل کند. راول موریسون و پل پوگبا از چهره های خط میانی بودند در حالی که وین کین به تازگی اولین بازی خود برای تیم ملی زیر 21 سال انگلستان را انجام داده و فدریکو ماکدا هنوز هم برای بازگشت به مسیر آمادگی کار میکند.
    گزارش کامل این دیدار را در وب سایت www.manutd.com دنبال کنید.
    در این دیدار که با پیروزی خانگی 4 - 1 تیم رزروهای منچستر یونایتد به پایان رسید، برای تیم رزروهای منچستر یونایتد راول موریسون 2، داویده پتروچی و ایزکیل فرایرز هر کدام 1 گل به ثمر رساندند.
    بازیکنان تیم رزروهای منچستر یونایتد در این دیدار:
    Amos; Rafael, M.Keane, Fryers, Vermijl (Leao 84); Pogba (Cofie 76), Gibson, Petrucci, Lingard; Morrison; W.Keane (Massacci 71). Subs: Jacob, McGinty

mufctalk.com

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فرگوسن:کلورلي تا کريسمس نمي تواند بازي کند

سرالکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد اعلام کرد تام کلورلي هافبک جوان اين تيم به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا تا کريسمس نمي تواند اين تيم را همراهي کند.

کلورلی در پیروزی یک بر صفر یونایتد مقابل اورتون در ماه گذشته دچار این مصدومیت شد و در ابتدا انتظار می رفت پس از 4 هفته به میادین بازگردد اما اسکن های جدید از مچ پای او نشان می دهد این بازیکن نمی تواند تا کریسمس شایطین سرخ را همراهی کند.

فرگوسن در کنفرانس خبری اعلام کرد:" مصدومیت تام شدیدتر از آن چیزی است که در ابتدا تصور می شد او تا کریسمس نمی تواند ما را همراهی کند."

کلورلی که فصل گذشته را به صورت قرضی در ویگان گذراند از آغاز این فصل موفق شد جایگاه ثابتی در ترکیب یونایتد برای خود پیدا کند.

varzesh3.com

20. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 49 از 112 نخستنخست ... 3947484950515999 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)