Design & Developed BY Patira

صفحه 49 از 82 نخستنخست ... 39474849505159 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 828

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

ممنونم از همه ممنونم

برای کاپیتان 9 نووامبر 2011 تولدی متفاوت از همیشه بود، این تفاوت در میان تیفوسی ها نیز به خوبی دیده شد. هوادارانی که از برگزاری آخرین جشن تولد بیانکونری پینتوریکیو ابراز ناراحتی کردند و در عین حال برای کاپیتان آرزوی ادامه دوران بازیگری داشتند.

کسانی که به سر تمرین رفتند و برای او جشن گرفتند و یا طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا با ارسال پیام، میل و گذاشتن پیام در صفحه فیس بوک الساندرو این روز را به او تبریک گفتند.

حالا نوبت الکس است تا از همه دوست داران و مربیان و بازیکنانی که برای او پیام تبریک تشکر کند.

"دوستان عزیز 9 نووامبر واقعا یک روز ویژه برای من بود، برای من جشن بسیار زیبایی را برگزار کردید، یک سورپیریز واقعی ....به این دلیل که من انتظار ده ها هزار پیام تبریک را نداشتم. من سعی کردم همه آنها را در فیس بوک بخوانم اما متاسفم که هنوز نتوانستم همه را بخوانم. می دانستم که 37 ساله می شوم و در عوض عدد 7+3 =10 را انتخاب کردم. +10 عددی که همه شما شایسته ان هستید و از همه شما، هم تیمی ها، بازیکنان و مربیان و همه رقبایی که برای من پیام فرستادند تشکر می کنم که در این فرصت به من تبریک گفتند. کلماتی و جملاتی که نمی تواند هیجان را بیان کند، ممنونم، ممنونم !!!!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط پوریا صبور : 11-12-2011 در ساعت 22:44

2. 3 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus نقل و انتقالات یووه در زمستان

نقل و انتقالات یووه در زمستان

روز گذشته اخبار زیادی در خصوص احتمال جدایی لوکا تونی و وینچنزو یاکوئنتا از یووه در فصل زمستان منتشر شد. برخی از منابع این کشور نوشتند این دو در نقل و انتقالات ژانویه یوونتوس را به مققصد ناپولی و یا لیگ جزیره ترک خواهند کرد.

این در حالی ست که بیشتر توجه سران یووه به فروش امائوری و خرید یک مدافع مرکزی ست اما تونی از شانس بالایی برای خروج از یووه برخوردار است.

با این حال مدیر برنامه های یاکوئنتا و جووینکو، اندره ا دامیکو یک بار دیگر در خصوص شایعات گفت: هیچ مذاکره ای نه با مسولین یووه و نه با سران ناپولی برای فروش یاکوئنتا نداشتیم و نخواهیم داشت. بنابر این وینچنزو به راحتی به کار و تمرین در کنار یووه فکر کند. او همان طور که پدرش نیز گفته هرگز یوونتوس را پیش از قراردادش ترک نخواهد کرد.

وی در خصوص احتمال خرید مجدد سباستین جووینکو نیز گفت: در حال حاضر نمی توان در این خصوص اظهار نظر خاصی کرد. باید منتظر پایان فصل بود. او بازیکن پارماست و فکر نمی کنیم این تیم به دنبال از دست دادن یکی از استعدادهای فوتبال کشور باشد.

اما پیشنهادی برای سران یووه " من فکر می کنم که یوونتوسی ها می توانند به خرید بوکتی فکر کنند. او بازیکن بزرگی ست و می تواند یکی از بهترین خریدهای تیم های ایتالیایی باشد.

4. کاربر روبرو از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus هرگز امید خود را از دست ندهید

هرگز امید خود را از دست ندهید

شب گذشته در ساختمان سن کارلوی شهر تورینو مهمان مسولین و بخشی از کسانی که برای بیماری دیابت تلاش می کنند بود. مهره ای جوان که به نمایندگی یووه در این مراسم شرکت کرد، پائولو دچلیه پس از تمرینات فرصتی پیدا کرد تا در یک مراسم خیریه حضور یابد.

وی به مناسبت روز جهانی دیابت در مرکز بررسی این بیماری در این شهر برای بیمارانی که در این مراسم حضور داشتند صحبت کرد و از انان خواست تا هرگز امید خود را از دست ندهند و به مقابله و پیروزی برابر این بیماری فکر کنند.

گفتنی ست چندی پیش نیز الساندرو متری، مهاجم یووه به نمایندگی از باشگاه یوونتوس در مرکز پزشکی شهر تورینو در تست مغز استخوان شرکت کرد تا به بیماران کمکی داشته باشد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus

آئوگو در ژانویه یوونتوسی می شود ؟

طبق گزارش روزنامه معتبر کوریره دلو اسپرت ، یوونتوس قصد دارد تا برای پایان دادن به مشکلات خود در پست دفاع چپ ، دنیس آئوگو ، مدافع تیم هامبورگ آلمان را در مهلت نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.

پیش از این نیز شایعاتی در مورد پیوستن این بازیکن آلمانی به یوونتوس مطرح شده بود.
    ...
    همچنین این روزنامه ایتالیایی مدعی شده است که با توجه به روابط دوستانه ی دو باشگاه هامبورگ و یوونتوس ، این انتقال با مبلغ 7 میلیون یورو به ثبت خواهد رسید.

لازم به ذکر است که این بازیکن آلمانی سابقه انجام 7 بازی ملی برای تیم ملی آلمان را در کارنامه خود می بیند. همچنین وی در فصل جاری ، 14 بازی برای تیم هامبورگ انجام داده و طی آن یک گل و سه پاس گل نیز به ثمر رسانده است.

(منبع)

8. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

juventus دل پیرو: عاشق لیگ برتر هست

مهاجم باشگاه یوونتوس از علاقه اش به بازی در لیگ برتر بعد از ترک بانوی پیر خبر داد

مهاجم اسطوره ای باشگاه یوونتوس که 18 سال است در این تیم حضور دارد در پایان فصل مجبور است بانوی پیر را ترک کند. او که در سال 1993 از پادووا به یووه پیوسته بهترین گلزن تاریخ این باشگاه است و بیشترین بازی را برای این باشگاه انجام داده است.

مسئولان یووه اعلام کردند در پایان فصل قرارداد دل پیرو را تمدید نمی کنند اما این بازیکن هم برنامه ای برای خداحافظی از فوتبال ندارد. او در گفتگو با خبرگزاری فرانسه می گوید:" باید یک راز را اعتراف کنم. من عاشق لیگ برتر انگلیس هستم."
    " به نظرم بهترین لیگ فوتبال جهان است و قبل از خداحافظی ام می خواهم بازی در این لیگ را تجربه کنم."

منبع : ghatreh.com

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

10. 2 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

juventus یوونتوس هم به جمع مشتریان گوتزه اضافه ش

ملی پوش جوان دورتموند با درخشش در رقابتهای بوندسلیگا نظر مسئولان یوونتوس را به خود جلب کرده است

به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت مسئولان باشگاه یوونتوس قصد دارند در پایان فصل جاری ماریو گوتزه ملی پوش آلمانی دورتموند را به خدمت بگیرند.
    با توجه به اینکه قرارداد الساندرو دل پیرو در پایان فصل به اتمام می رسد و او این تیم را ترک خواهد کرد، جوزپه ماروتا، ماریو گوتزه را به عنوان بهترین گزیه برای جانشینی او در نظر گرفته است.
    گوتزه 19 ساله که نوامبر 2009 برای اولین بار در ترکیب دورتموند به میدان رفت اکنون یکی از استعدادهای آینده دار فوتبال اروپا محسوب می شود و مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال قرار هم قرار گرفته است.
    با وجود همه این مشتریان پروپاقرص مدیر برنامه های این ستاره جوان چندی پیش اعلام کرد گوتزه به قراردادش با دورتموند پایبند خواهد بود و تا سال 2014 در این تیم می ماند.

ghatreh.com

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

12. 2 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مثل اینکه یووه واسه خرید لیاندرو دامیائو مهاجم 22 ساله برزیلی اینترناسیونال برزیل 20 میلیون یورو پیشنهاد داده !
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Juventus make €20m bid for Internacional's Leandro Damiao - report
    The Turin giants have reportedly made a large bid for the 22-year-old striker, despite his agent claiming his client was likely to stay in Brazil on Thursday

Juventus have made a €20 million bid for Internacional striker Leandro Damiao, according to reports from Sky Sport 24's transfer expert Gianluca Di Marzio.

The player's agent had claimed recently that his client was likely to stay in Brazil for the immediate future, but the Turin giants have submitted an offer nontheless.

Juventus are expected to meet with Internacional representatives next week in an attempt to thrash out a deal for the highly-rated forward, who has also been linked with Milan as well as Ukrainian clubs Dnipro and Dynamo Kiev.

Internacional are believed to be looking for a figure closer to €30m but could be willing to negotiate a deal with the Serie A giants, who are looking to add to their attacking firepower.

Damiao has been in super form, netting 39 times for his club in 2011 while also earning four caps for Brazil - grabbing his first international goal in a 1-0 win versus Ghana in September.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

14. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus صحبت از اسکودتو هنوز زود است

صحبت از اسکودتو هنوز زود است

در اردوی تیم ملی با استحکامی همانند روزهای در اوج حضور دارد و امیدوار است در بازگشت نیز بار دیگر همان صخره مستحکمی باشد که از او انتظار می رود. جورجو کیه لینی، مدافع ملی پوش بیانکونری در حالی که خود را اماده دیدار دوم تیم ملی کشورش می کند در خصوص احتمال کسب اسکودتو توسط یووه گفت

" در این روزها که همراه تیم ملی هستم فقط به پیروزی با ایتالیا برابر اروگوئه فکر می کنم اما پس از بازگشت بار دیگر تنها مسئله ای که برایم اهمیت دارد یوونتوس است. فکر می کنم که در این لحظات نباید بیش از حد به این مسئله توجه کنیم. اسکودتو قابل دسترس است اما برای رسیدن به ان باید بیشتر و بیشتر تلاش کرد و مبارزه کرد و به پیروزی رسید.

آینده در صورتی که ما به راه خود با قدرت ادامه دهیم خوشایند و زیباست و ما با سه امتیاز هر دیدار می توانیم به اسکودتو نزدیک و نزدیک تر شویم.

16. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus افسوس که دل پیرو می رود

افسوس که دل پیرو می رود

دو اسطوره از دو دهه متفاوت، دو قهرمان در سال هایی متفاوت و دو ستاره در تاریخ حیات بیانکونری. میشل پلاتینی، مهره ای که روزی پیراهن سیاه و سفید یووه را بر تن کرد و حالا در پست مدیریت یوفا به کار و زندگی فوتبالی خود ادامه می دهد و در سوی دیگر الساندرو دل پیرو، اسطوره بیانکونری ها که پس از نوزده فصل در پایان این فصل زندگی سیاه و سفیدش به پایان می رسد. از پلاتینی در خصوص جدایی دل پیرو و یوونتوس سوال می کنند و او می گوید

" تنها یک پاسخ و ان افسوس است، حیف که دل پیرو می رود. دل پیرو پرچم دار یوونتوس است و این مسئله برایم احساس ناخوشایندی را ایجاد می کند. زمانی که نگاه می کنم می بینیم دل پیرو در یووه همه افتخارات را به دست اورده. فکر می کنم که هنوز هم می تواند درباره اینده او تصمیم گرفت، احساس می کنم که می توانم منتظر ماند و تصمیم دیگری گرفت، گذشته، حال و اینده یووه می تواند بهتر از این باشد.

18. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus ممنونم زوف، اما من اینجا متوقف نمی شوم

ممنونم زوف، اما من اینجا متوقف نمی شوم

روز گذشته دینو زوف در برنامه ای از جیجی بوفون و نمایش های بزرگ او تقدیر کرد اما تاکید داشت که جان لوئیجی نمی تواند به رکورد 332 بازی متوالی با پیراهن یووه وی دست یابد. امروز جیجی از این سنگربان قدیمی به دلیل تمجیدهایش تشکر کرد.

" باعث افتخار است که توسط دینو مورد تایید و ستایش قرار گیرم. ستایس توسط بزرگی مانند او بسیار ارزشمند است، امیدوارم که چنین باشم اما باید بگویم که اینجا متوقف نمی شوم. امیدوارم که بازی های ملی ام بیشتر و بیشتر شود و مدت های طولانی بازی کنم. برای من سن مهم نیست. سن یعنی زمانی که توان داری و می توانی. "

از وی در خصوص ادامه دوران بازیگری اش تا پایان جام جهانی برزیل سوال می کنند و بوفون می گوید: در این باره بعد از رقابت های یورو تصمیم می گیرم.

20. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

صفحه 49 از 82 نخستنخست ... 39474849505159 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)