Design & Developed BY Patira

صفحه 49 از 83 نخستنخست ... 39474849505159 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

یووه اشتباه کرد
    20 آبان 1390
    او یک یوونتوسی تمام عیار بود، یک مهره بسیار جوان که با رویای بیانکونری شدن پا به دنیای توپ گرد گذاشت و برای رسیدن به آرزوهایش در مدرسه فوتبال یووه رشد کرد و بزرگ شد و سرانجام به رویای کودکی اش رسید.

رسیدن به پیراهن سیاه و سفید تیم اصلی یوونتوس در اوج جوانی برای او به معنای دست یابی به یکی از بزرگ ترین ارزوهای زندگی اش بود. مدتی درخشید و موجب شد تا به او لقب وارث ستاره ای ارزشمند در تاریخ حیات یووه دهند، وارث الکس دل پیرو اما اوضاع ان طور که می خواست ادامه نیافتد.

از نظر فیزیکی امادگی کامل برای ادامه درخشش نداشت و این موضوع در کنار عدم توجه مناسب مدیران و مربیان آن سال های یووه راه را برای جدایی باز کرد، مدتی نیمکت نشین شد و در ادامه جایی برای رشد ندید و سرانجام در خروجی باشگاه را پیش گرفت. ابتدا به طور قرضی از یووه جدا شد و با پارما به روزهایی رسید که می خواست.

حالا از زندگی در پارما راضی ست، بسیار راضی زیرا به تیم ملی راه یافته و قصد ترک این تیم و این شهر را ندارد. مورچه اتمی یوونتوسی ها با مطرح شدن مسئله جدایی الساندرو دل پیرو از بیانکونری در پایان فصل یک بار دیگر مسئله جدایی و اشتباه این گروه برای فروش سباستین جووینکو مورد توجه قرار گرفت.

بسیاری معقدند این بار یووه به دنبال جلب رضایت او خواهد بود و این در حالی ست که این ستاره جوان به بازگشت فکر نمی کند، حتی حاضر نیست جانشین الکس شود زیرا معتقد است که مدیران این مسئله را دوست ندارند.

سباستین در پاسخ به این سوال که نظرت در خصوص اظهارات انیلی درباره دل پیرو و بازگشتت به یوونتوس چیست گفت: اول باید به الکس برای تولدش تبریک بگویم. مطمئنا که بزرگ ترین اشتباه زمان در خصوص اعلام خداحافظی وی انجام شد.

اما وارث او بودن؟ به این مسئله فکر نمی کنم. با پارما قرارداد دارم و از بودن در این تیم راضی ام. اما شرایط یووه با کونته؟ خیلی دوست دارم و نمایش این تیم برایم جذاب است. اما مذاکره میان دو باشگاه صورت گرفت و این نتیجه گرفته شد زیرا دوست داشتم که در پارما بمانم. برای اینده نیز باید ببینیم چه می شود.

به این ترتیب به نظر میرسد یوونتوسی ها اشتباهی که ابتدا با بی توجهی به سبا مرتکب شدند و در ادامه دست به فروش وی زدند با اعلام بی موقع خداحافظی دل پیرو و عدم انتخاب درست یک وارث تکرار کردند تا ثابت شود در این مسئله که یووه می دانست روزی باید الکس می رفت و باید جانشینی برای او در نظر گرفته می شد اشتباه کردند و تصمیم درستی نگرفتند

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، که به اتهام کلاهبرداری ورزشی و نقش داشتن در کالچوپولی به 5 سال حبس محکوم شد، اعلام کرد به مبارزه اش برای پاک کردن نامش از این رسوایی ادامه خواهد داد.

دادگاهی در ناپل 6 سال پس از رسوایی کالچوپولی، این هفته موجی را به 5 سال و 4 ماه حبس محکوم کرد اما او قصد دارد علیه این حکم فرجام خواهی کند.

او در ستونش در سایت توتومرکاتووب نوشت:" من هرگز کار اشتباهی انجام ندادم و در هیچ کلاهبرداری ورزشی شرکت نداشتم. با این وجود، این مجازات من را برای ادامه مبارزه ام مصمم تر کرد. من به چیزی متهم شده ام که انجام نداده ام.

من به عدالت ایمان دارم و هر طور شده این روند را ادامه می دهم. می دانم راهی سخت و دشوار در پشت دارم اما من ترسی ندارم."

Alessandro Del Piero

6. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

اختصاصی سایت گل-
    پاول ندود ستاره سابق تیم یوونتوس ایتالیا در سالن ترانزیت فرودگاه دبی با بازیکنان تیم ملی دقایقی خوش وبش کرد. ندود ساذه ، راحت و خوش برخورد بود و برای بازیکنان ایرانی آرزوی موفقیت کرد.

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط AlexDelpiero : 11-12-2011 در ساعت 21:56

8. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

می خواهم رویاهایم را ادامه دهم
    20 آبان 1390
    این چهره یووه برای بسیاری از دوست داران این تیم محبوب و پرافتخار قابل قبول است و این مسئله در میان بازیکنان این تیم نیز دیده می شود. الکس منینگر، سنگربان بیانکونری در خصوص شرایط این روزهای یووه و شرایطی که خود در این تیم تجربه می کند گفت

این یووه را دوست دارم، فوتبال بازی می کند، یک فوتبال مدرن و تماشایی. پس از دو سال ضعیف حالا می درخشیم و این درخشش را ادامه خواهیم داد. نتایج و هماهنگی ای که به دست اوردیم بسیار مهم است، حالا رقابت های مهم دیگری را پیش رو داریم و باید در این مسابقات نیز به نتیجه دلخواه برسیم. میلان، لاتزیو، اودینزه بسیار قدرتمندند و ما باید مراقب این تیم ها باشیم،اما تاکید می کنم که یوونتوس از هیچ حریفی نمی هراسد و برابر همه رقبا برای پیروزی به میدان قدم می گذارد. ما تیمی مستحکم هستیم و جز ادامه راه به مسئله دیگری فکر نمی کنیم. نباید متوقف شویم.

اما استادیوم جدید از نظر منینگر " تیم با کونته چهره جدیدی گرفت و این چهره در استادیوم جدید شکل نو و پرانرژی تری را به خود گرفت و حالا با حضور نزدیک و تشویق های نزدیک تر تیفوسی ها به جلو حرکت می کنیم. مسئله جالبی که در این ورزشگاه می بینم تشویق های حاضرین برای الکس است، همه برمی خیزنند و یکدست و زیبا الکس را تشویق می کنند. کاپیتانی با خصوصیات او را هرگز ندیده بودم و خوشحالم که او کاپیتان تیمی ست که من در ان بازی می کنم.

این حرکت برای هر بازیکنی صورت نمی گیرد که یک ورزشگاه به پابرخیزند و او را تشویق کنند. این یک هدیه ویژه برای الکس است که در همه جا برای او روی می دهد، استادیوم های بزرگ اروپایی همیشه برای او بلند شدند، کاپیتان ما، پرچم دار ما، الکس دل پیروست و من از او راهنمایی های بسیار زیادی می گیرم.

منینگر در پاسخ به این سوال که یوونتوس شما را به یاد کدام شب و یا دیدار دیدنی می اندازد نیز گفت" 5 نووامبر 2008، دیدار یوونتوس و رئال و تشویق و گلزنی های الکس دل پیرو. با روحی به میدان رفتیم که امسال در تمام رقابت ها ان را داریم. دورانی بود که خوب پیش می رفتیم و خوب نتیجه می گرفتیم اما خوب ادامه ندادیم. زمانی که به ایتالیا امدم افتخار کردم که لباس بیانکونری را بر تن می کنم و حالا بیش از گذشته احساس غرور می کنم. اگر انتخاب با من باشد بار دیگر می خواهم بمانم، می خواهم رویاهایم را ادامه دهم.

Alessandro Del Piero

10. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

ممنونم از همه ممنونم

برای کاپیتان 9 نووامبر 2011 تولدی متفاوت از همیشه بود، این تفاوت در میان تیفوسی ها نیز به خوبی دیده شد. هوادارانی که از برگزاری آخرین جشن تولد بیانکونری پینتوریکیو ابراز ناراحتی کردند و در عین حال برای کاپیتان آرزوی ادامه دوران بازیگری داشتند.

کسانی که به سر تمرین رفتند و برای او جشن گرفتند و یا طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا با ارسال پیام، میل و گذاشتن پیام در صفحه فیس بوک الساندرو این روز را به او تبریک گفتند.

حالا نوبت الکس است تا از همه دوست داران و مربیان و بازیکنانی که برای او پیام تبریک تشکر کند.

"دوستان عزیز 9 نووامبر واقعا یک روز ویژه برای من بود، برای من جشن بسیار زیبایی را برگزار کردید، یک سورپیریز واقعی ....به این دلیل که من انتظار ده ها هزار پیام تبریک را نداشتم. من سعی کردم همه آنها را در فیس بوک بخوانم اما متاسفم که هنوز نتوانستم همه را بخوانم. می دانستم که 37 ساله می شوم و در عوض عدد 7+3 =10 را انتخاب کردم. +10 عددی که همه شما شایسته ان هستید و از همه شما، هم تیمی ها، بازیکنان و مربیان و همه رقبایی که برای من پیام فرستادند تشکر می کنم که در این فرصت به من تبریک گفتند. کلماتی و جملاتی که نمی تواند هیجان را بیان کند، ممنونم، ممنونم !!!!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط پوریا صبور : 11-12-2011 در ساعت 22:44

12. 3 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus نقل و انتقالات یووه در زمستان

نقل و انتقالات یووه در زمستان

روز گذشته اخبار زیادی در خصوص احتمال جدایی لوکا تونی و وینچنزو یاکوئنتا از یووه در فصل زمستان منتشر شد. برخی از منابع این کشور نوشتند این دو در نقل و انتقالات ژانویه یوونتوس را به مققصد ناپولی و یا لیگ جزیره ترک خواهند کرد.

این در حالی ست که بیشتر توجه سران یووه به فروش امائوری و خرید یک مدافع مرکزی ست اما تونی از شانس بالایی برای خروج از یووه برخوردار است.

با این حال مدیر برنامه های یاکوئنتا و جووینکو، اندره ا دامیکو یک بار دیگر در خصوص شایعات گفت: هیچ مذاکره ای نه با مسولین یووه و نه با سران ناپولی برای فروش یاکوئنتا نداشتیم و نخواهیم داشت. بنابر این وینچنزو به راحتی به کار و تمرین در کنار یووه فکر کند. او همان طور که پدرش نیز گفته هرگز یوونتوس را پیش از قراردادش ترک نخواهد کرد.

وی در خصوص احتمال خرید مجدد سباستین جووینکو نیز گفت: در حال حاضر نمی توان در این خصوص اظهار نظر خاصی کرد. باید منتظر پایان فصل بود. او بازیکن پارماست و فکر نمی کنیم این تیم به دنبال از دست دادن یکی از استعدادهای فوتبال کشور باشد.

اما پیشنهادی برای سران یووه " من فکر می کنم که یوونتوسی ها می توانند به خرید بوکتی فکر کنند. او بازیکن بزرگی ست و می تواند یکی از بهترین خریدهای تیم های ایتالیایی باشد.

14. کاربر روبرو از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus هرگز امید خود را از دست ندهید

هرگز امید خود را از دست ندهید

شب گذشته در ساختمان سن کارلوی شهر تورینو مهمان مسولین و بخشی از کسانی که برای بیماری دیابت تلاش می کنند بود. مهره ای جوان که به نمایندگی یووه در این مراسم شرکت کرد، پائولو دچلیه پس از تمرینات فرصتی پیدا کرد تا در یک مراسم خیریه حضور یابد.

وی به مناسبت روز جهانی دیابت در مرکز بررسی این بیماری در این شهر برای بیمارانی که در این مراسم حضور داشتند صحبت کرد و از انان خواست تا هرگز امید خود را از دست ندهند و به مقابله و پیروزی برابر این بیماری فکر کنند.

گفتنی ست چندی پیش نیز الساندرو متری، مهاجم یووه به نمایندگی از باشگاه یوونتوس در مرکز پزشکی شهر تورینو در تست مغز استخوان شرکت کرد تا به بیماران کمکی داشته باشد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 3 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus

آئوگو در ژانویه یوونتوسی می شود ؟

طبق گزارش روزنامه معتبر کوریره دلو اسپرت ، یوونتوس قصد دارد تا برای پایان دادن به مشکلات خود در پست دفاع چپ ، دنیس آئوگو ، مدافع تیم هامبورگ آلمان را در مهلت نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.

پیش از این نیز شایعاتی در مورد پیوستن این بازیکن آلمانی به یوونتوس مطرح شده بود.
    ...
    همچنین این روزنامه ایتالیایی مدعی شده است که با توجه به روابط دوستانه ی دو باشگاه هامبورگ و یوونتوس ، این انتقال با مبلغ 7 میلیون یورو به ثبت خواهد رسید.

لازم به ذکر است که این بازیکن آلمانی سابقه انجام 7 بازی ملی برای تیم ملی آلمان را در کارنامه خود می بیند. همچنین وی در فصل جاری ، 14 بازی برای تیم هامبورگ انجام داده و طی آن یک گل و سه پاس گل نیز به ثمر رسانده است.

(منبع)

18. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus

مصاحبه ی جدید کیه لینی :

*هدف ما در تیم ملی ایتالیا پیشرفت و رسیدن به برنامه ای ست که در نظر داریم. همه می دانیم که می توانیم و قدرت بسیار خوبی نیز داریم.
    *یوونتوس بهترین تیم ایتالیاست و امسال بار دیگر به ان روزهای بزرگ خود نزدیک شده، این گروهی که در حال حاضر برای بیانکونری بازی می کند واقعا شایسته این نمایش هستند
    *خیلی خوشحالم که می توانم در پستی جدید که به میانه میدان نزدیک تر است بازی کنم. البته پیشتر در این پست زیاد بازی نکرده بودم

ویرایش توسط پوریا صبور : 11-13-2011 در ساعت 16:05

20. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus یووه به صدر جدول نزدیک شد

یووه به صدر جدول نزدیک شد

هفته ی نهم رقابت های جوانان باشگاه های ایتالیا با تساوی یووه مقابل نوارا و شکست تیم مدعی فیورنتینا در زمین تورینو رقم خورد تا هفته های پایانی دور رفت بازی ها از حساسیت بالایی برخوردار شود.

یوونتوس که یکی از تیم های قدرتمند در این رده سنی می باشد در زمین نوارا به تساوی 1 - 1 دست پیدا کرد تا با توجه به شکست فیورنتینا فاصله ی تیم ها در جدول کاهش یابد و یووه با یک بازی کمتر در مکان دوم جدول قرار گیرد.

در پایان هفته ی نهم فیورنتینا با کسب 20 امتیاز در مکان اول قرار دارد و تیم یوونتوس با یک بازی کمتر 19 امتیازی است و در مکان دوم جدول رده بندی قرار دارد. لیورنو نیز تیم سوم جدول رده بندی می باشد.

22. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

صفحه 49 از 83 نخستنخست ... 39474849505159 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)