سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
داداش سعید شما که بی منطق نبودی.دوباره اسم شانس رو اوردی؟بازم داور؟انصافا داورا به یک اندازه به نفع دو تیم گرفتن . بعدشم من اون رو در جواب شما نگفتم داش مرتضی. نکته ای بود که لازم دیدم بهش اشاره کنم.میشه به صورت مختصر شما بگید 5-0 چه حادثه ای بود؟اخه جالبه کسی میگه حادثه بود که مثلا 3 پنالتی گل خورده باشن و یک گل و افساید و یک ایستگاهی.اما تمام گل های بارسا زده رو کار تاکتیکی بود.رئال هم بعدش برای این بازی های بعدی رو مساوی کرد و کم گل خورد چون داشت 10 نفره دفاع میکرد.وقتی گواردیولا میاد میگه بازی جلوی تیمی مثل bate که ده نفره دفاع میکنه سخته اونوقت میخوایی رئال با ضدفوتبال اونم توی برنابئو به مساوی نرسه.راستی بارسا به راحتی میتونست توی بازی برگشت CL توی نیو کمپ 5 گل بزنه اما واقعا داشتن نیروشون رو ذخیره میکردن.پس یا بارسا نخواسته گل بزنه یا به خاطر دفاع 10 نفره نتونسته.دیگه نه اتفاقی در بین هست نه شانسی نه داوری.درضمن من از این لحاظ میگم بازی سوپر جام رو بارسا با 60 درصد قدرتش برد چون بوسکتس و مکسول و پیکه و پویول مصدوم بودن.مسی فقط یک جلسه تمرین کرده بود و بقیه بازیکنا هم تازه از اردوی ملی اومده بودن.بارسای سوپر جام 60 درصد این بارساست.
ویرایش توسط spiderkiller : 09-30-2011 در ساعت 16:06
در اوج دوستی و با کمال احترام میخوام یه چیزی رو به همه ی کسایی که واقعا از روی لج بازی با بارسا ضد هستن بگم:
این بارسا هم بالاخره یه روزی تموم میشه! یه روزی این نسل طلایی هم به تاریخ میپیونده! اون روز نهایتا(نهایتا) 5,6 سال دیگه است! به خاطر یه تعصب الکی یا هرچیز دیگه خودتون رو از دیدن و درک زیبایی بازی بارسا محروم نکنید!
اگر هم دوست ندارید لذت ببرید حداقل حتما یه چیزایی از بارسای الان رو به خاطر بسپارید!
چون یه روز نوه هاتون ازتون میپرسن: بابابزرگ مگه بارسای اونموقع چکار میکرد که اینهمه اسمش رو زبون هاست و همه به احترامش پا میشن! راست میگن بهترین تیم تاریخ بوده؟. . .
ای سربازان در خون غلتیده کاتالان
اکنون میتوانید با ارامشی وصف ناشدنی به
خواب ابدی بروید. زیرا که فرزندانتان خون شما
را احیا کردند.انان انتقام شما را به گونه ای
دگر گرفتند اسوده بخوابید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]FCB
نه داداش حرفتو قبول ندارم
قبول دارم منطقی نگاه میکنی اما اینجا داری تعصبی نگاه میکنی
من میگم بازی تصادف بود نه اینکه بارسا در خلاف جریان بازی گل میزد ضمن اینکه گل ویا توی پاشیده شدن رئال خیلی تاثیر داشت
من میگن نمونه های بازی تصادفی زیاده مثل من یونایتد ، ارسنال
الان من معتقدم رئال به راحتی توان برد بارسا رو داره و شما هم خلافش نظرته
پس بحثمون تعصبی نه واقعی
اما اینکه همه اذعان دارن رئال بارسا امسال خیلی بهم نزدیکن با اینکه میگی بارسا در صورت بازی هجومی رئال 5 تا 8 تا میزنه و رئال هم هیچی.............. واقعا از تو بعیده و همینطور منطق
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 09-30-2011 در ساعت 16:12
سلام به همگی . من بعد از بیش از یکماه اومدم!!!!!
اصلا قبول ندارم که بارسلونا تو سوپرکاپ اماده نبود مگه رئال چکار کرد که بارسا نکرد ققط 10 روز دیرتر شروع کرد
* بارسلونا در سوپر برای اوّلین بار به دو بازیکنش بازی داد : الکسیس سانچز و تیاگو آلکانتارا
* ژاوی هرناندز در بازیه رفت نبود
*بوسکتس نبود
* مکسول
* پیکه نبود
* پویول نبود
* دنی آلوز بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
* لیونل مسی بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
* ماسکرانو بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
* آدریانو بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
اصلاً شک نکن که ریال مادرید اگر جلوی بارسلونا هجومی بازی کنه خیلی راحت میبریمتون.به هیچ وجه قبول ندارم که رئال مقال بارسا هجومی بازی کنه گل زیاد میخوره چه بسا بارسا زیاد گل بخوره
البته دفاعی هم بچینید باز هم لیونل مسی همه رو دریبل میکنه و گل میزنه. در دیدار سوپرکاپ رفت و برگشت بارسلونا 5تا گل زد که لیونل مسی 3تا گل زد و هربار پپه و کاروالیو رو محو میکرد و 2تا پاس گل هم داد.
آمار لئو مسیه 24 ساله در مقابل ریال مادرید = 15بازی ؛ 13 گل
منم با داش مرتضي موافقم.رئال تو سوپر كاپ هم هجومي تر از بارسا بازي كرد و با بد شانسي بازيو باخت
سعید جان به نکتهء خیلی خوبی اشاره کردی. رئال مادرید 20 روز زودتر تمرین کرده بود و بازیهای آمادگیه بیشتری رو هم انجام داده بود و بهترین فرصت بود که بارسلونایی که 60 درصد هم آماده نبودو شکست بده امّا بدلیل اینکه در مقابل بارسلونا هجومی بازی کرد؛ بــاخـــتـــــــ........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط LIONEL ESHGHI : 09-30-2011 در ساعت 16:15
كاملا باهت موافقم رئال داره خودشو پيدا ميكنه
كاكا هم از عواكمل موثر اين بازگشت ميتونه باشه
رونالدو هم تو اين مدت يه تغيراتي كرده به نظرم بچه خوبي شده مثل اون روزايي كه تو تيم ملي پرتغال بود!!يادش بخير...
رئال داره سبكش رو به روزهايي كه زيدان بود نزديك ميكنه با اين تفاوت كه رقصنده با توپ روي سكوها ست!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
دوستان چقدر بد شانسین فابرگاس هم مصدوم شد
HALA MADRID
بعد بازی فردا شب 2 هفته بازی ها تعطیله
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)