سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
داوود مشخصه تو قضیه انتقال تیاگو سیلوا طرف میلانی البته حق داری چون میلان خیلی بهش نیاز داره و همچنین بارسا میتونه بازیکنای دیگه رو هم تو اون پست جایگزین کنه یا حتی از لامایسا بیاره ولی تو ایتالیا باید دفاع های قدر داشته باشن ولی از اونجایی که من هیچ احساسی به میلان ندارم میگم باید بگیریم سیلوا رو حالا یکی از بازیکنا غیر از تیاگو رو میدیم.![]()
حالا اگه شما دست از سر کچله!فابرگاس برداشتین!!!
ولی چون میخوایم مبادله ی عادلانه ای باشه... قبول میکنم!!!
فابرگاسم میدیم اشانتیون...
از اونجاییکه پیکه هم به فابرگاس وابستس پیکه رو هم میدیم...
متاسفانه پویول و ویا و الوز مصدومن وگرنه اونارو هم پیشکش میکردیم...
کرویوفم به عنوان سر جهازی میدیم...
گواردیولا هم واسه زیر لفظی..
واسه نشون دادن حسن نیت سند کل لاماسیارو هم بعلاوه همه ی بچه ها و مربیاو خدمه و غیره رو هم میزنیم پشت قبالشون...
خب....فکر کنم تا حدودی عادلانه شد...![]()
ویرایش توسط flavia : 05-20-2012 در ساعت 23:37
اره الان دیگه یکم منطقی شد.فکر کنم ایالت کاتالونیا هم بدیم دیگه درست بشه همه راضی باشن.فقط مساله اینجاست دیگه اینا رو بدیم سیلوا رو میخواییم چیکار سیلوا رو هم میذاریم تو تیم خودش بمونه بازی کنه بنده خدا میاد بیکار میشه![]()
من که با فروش تیاکوی باهوش به شدت مخالفم
و می بینم که بحث های الکی زیادی میشهآقا داوود تو که ضد بارسایی هستی برو تو تاپیک خودتون تنهایی پست بده
داری با بچه های ما جر و بحث میکنی
معمولا کسانی رو که دیدم بیشتر یا طرفدار مسی هستن یا رونالدو حالا نمیدونم فلاویا (آبجی) چطوری از فابرگاس خوشش اومده؟ میشه برامون بگی برا خود من جالبه![]()
در مورد مسی و رونالد که همه معمولا دوسشون دارن...واقعیت اینه که یه جورایی مد شده...
چون از همه بیشتر در مرکز توجهن یه جورایی بقیه رو بردن تو حاشیه...
صرف نظر از بازیشون که هر کی یه سبکی میپسنده اگه بخوای نگاه کنی:
یه سری قد بلندو هیکل عضله ای و تیپ و ژست انچنانی میپسندن...میشن طرفدار رونالدو...
(منم این تیپی خوشم میاد ولی مثلا راموسو به رونالدو ترجیح میدم)
یه عده براشون این چیزا مهم نیست...مسیو به خاطر اخلاقشو و تواضعو ارامششو و خاص بودنش دوست دارن...اینکه با وجود ستاره بودنش خجالتیه و سرش تو کار خودشه ... اهل حاشیه سازیو همش جلو دوربین بودن نیست...کلا دوست داشتنیه...(منم خودم مسیو خیلی دوست دارم)
در مورد فابرگاس...هم از استایلش هم از بازیش هم از قیافش...کلا ازش خوشم میاد دیگه...![]()
ویرایش توسط flavia : 05-21-2012 در ساعت 08:11
راستش من پیکه رو بدون در نظر گرفتن بازیش خیلی دوست ندارم...یه جورایی نچسبه برام متاسفانه...هر کاریم میکنم نظرم عوض نمیشه...
ویا هم خوشتیپه...ولی نه قد خیلی بلند داره نه هیکل خیلی تو چشم...وگرنه که اونم خیلی خوبه...
داشتم کسیو مثال میزدم که همه ی گزینه های مورد نظرو داشته باشه...
از راموس خوشم میاد...قبل از اینکه بدونم بازیکن رئاله با لباس تیم ملی دیدمش و همون موقع ازش خوشم اومد...در مورد کاسیاس و الونسو هم همینطور...از این سه تا اسپانیاییها تو رئال خوشم میاد...فکر نمیکنم عیبی داشته باشه...
این عجب عکسیه ها !!! روانی
ژاوی، مسی، کیتا و پدرو بیشترین تعداد بازی در فینال ها رو در زمان گواردیولا داشتن. 13 بازی از 14 فینال.
بوسکتس(12) - آلوز(11) - پیکه(10) - آبیدال(10) - آلوز(9) هم افراد بدی هستن.
ژاوی و پدرو بازی Supercopa اسپانیا در همین فصل، 2010/11 ، در سویا رو از دست دادن (بعد از بردن جام جهانی با اسپانیا) .
مسی هم بازی با اتلتیک رو در استادیوم سن ممز در فصل پیش رو از دست داد. کیتا هم بازی فینال جام باشگاه رو مقابل سانتوس از دست داد.
![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)