Design & Developed BY Patira

صفحه 48 از 113 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 1125

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه فریدون زندی

زندى :گفته اند كه مصاحبه نكنيم!

فريدون زندى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: درخصوص عقد قرارداد با يك تيم قطرى نظرى ندارم و فعلا كه اينجا هستم.او كه اين روزها شايعه جدايى فريدون زندى از استقلال بسيار قوت گرفته و شنيده شده وى پس از دربى ۷۵ عازم قطر مى شود، اين بازيكن پس از تساوى يك بر يك استقلال برابر ملوان و در حالى كه قصد انجام مصاحبه را نداشت و از خبرنگاران فرار مى كرد، درخصوص عقد قرارداد با يكى از تيم هاى قطرى اظهار داشت: نظرى ندارم و مى بينيد كه فعلا اينجا هستم و جايى نرفته ام.وى هنگامى كه با سوالى درخصوص شرايط بازى با ملوان مواجه شد، گفت: به ما گفته اند كه مصاحبه نكنيم!
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

پول هتل را از سعيد لو مى گيريم!

فتح الله زاده: براى پرسپوليس كرى نمى خوانم

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: ديگر براى پرسپوليس كرى نمى خوانم چون مظلوم تر از ما دو تيم وجود ندارد.او درباره كمك هاى مردمى براى زلزله زدگان آذربايجان شرقى اظهار داشت: روز گذشته ۱۵ كاميون كمك غير نقدى از سوى باشگاه استقلال و با مشاركت مردم راهى خطه زلزله زده شد. تا ۱۰ روز آينده هم بنده كمك هاى نقدى بازيكنان تيم را به يكى از روستاهاى زلزله زده خواهم برد تا در ساخت و ساز روستاى آسيب ديده نقش داشته باشيم.وى در مورد چكى كه دست بازيكنان استقلال داده عنوان كرد: تاريخ پاس شدن اين چك ها براى ۱۰ روز آينده است و تا آن روز بازيكنان مى توانند با خيال راحت به فوتبال فكر كنند. ضمن اينكه با اسپانسر مورد نظرمان هم به نتيجه رسيديم و امروز يا فردا قرارداد امضا مى شود.مديرعامل آبى ها در مورد وضعيت اين تيم گفت: به دليل اينكه در ماه رمضان شب ها بازى مى كرديم و ما مجبور بوديم در روشنايى تمرين كنيم هماهنگى بين بازيكنان كمتر بود اما شرايطمان خوب است. مجتبى جبارى هم به تازگى عمل كرده و به زودى خوب مى شود و به جمع تيم باز مى گردد.فتح الله زاده در پاسخ به اين سؤال كه آيا پيشنهاد قطرى نكونام را رسما رد كرده اند يا خير گفت: من اين موضوع را در اختيار خود نكونام گذاشتم و بعيد هم مى دانم كه او بخواهد از استقلال جدا شود. وقتى اين پيشنهاد رسيد و آن را مطرح كردم بعضى فكر كردند كه من موافق اين انتقال هستم و قلعه نويى مخالف در صورتى كه من هم مخالف بودم اما بايد نكونام را در جريان اين پيشنهاد قرار مى دادم تا فردا روزى نگويد اگر اين پيشنهاد را مى دانست قبول مى كرد. اين حق او است كه بداند پيشنهاد ۱۵ ميلياردى دارد.مديرعامل باشگاه استقلال در مورد اينكه آيا هتل براى بازى با پرسپوليس رزرو كرده اند يا خير گفت: ما با يكى از هتل هاى خوب تهران به توافق رسيديم. البته به دليل شرايطى كه پيش آمده و برگزارى اجلاس سران كشورهاى غير متعهد در تهران براى هتلى كه توافق كرديم دوبرابر مبلغ هزينه كرديم. البته ما بعدا از آقاى سعيدلو مابه التفاوت اين پرداخت را مى گيريم. چون خود ايشان گفته پرداخت مى كند.(با خنده)
    وى در مورد اينكه سعيدلو در مصاحبه اى عنوان كرده داربى آخر راتوانسته اند ۱۰ نفره ببرند، گفت: (باخنده) اشكالى ندارد. چون ۴ دربى قبل تر را باخته اند، عذاب كشيدند و در سختى قرار گرفتند.فتح الله زاده در خصوص اينكه براى بازى با پرسپوليس كرى نمى خواند، گفت: كرى نمى خوانم. ما با پرسپوليس دو بال برجسته فوتبال هستيم و هر دو تيم هاى بزرگى هستيم و هر تيمى بهتر بازى كند برنده مى شود.مديرعامل استقلال در اين رابطه كه هميشه در آستانه داربى كرى مى خواند، تصريح كرد: اكنون مى بينم كه از دو تيم استقلال و پرسپوليس مظلوم تر وجود ندارد و به همين دليل كرى نمى خوانم. ضمن اينكه براى ما فعلا بازى حساس ملوان اهميت دارد و ۳ امتياز اين مسابقه را مى خواهيم. من هم از بازيكنان مى خواهم ۳ امتياز سخت اين بازى را بگيرند. چون روى ۳ امتياز اين بازى حساب كرده ام.فتح الله زاده در ارتباط با جلسه هيات مديره استقلال و اينكه محور جلسه بعدى چه خواهد بود، گفت: شايد هفته ديگر جلسه اى داشته باشيم. محور جلسه هم در مورد بى پولى است. من به تنهايى نمى توانم بار مشكلات مالى را به دوش بكشم و بايد در اين باره به راهكارى برسيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی

بايد با اختلاف ۴ گل ملوان را مى برديم

قلعه نويى : از بازگشت مجيدى بى خبرم

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: شكست در آخرين داربى ربطى به داربى امسال ندارد.او پس از كسب تساوى يك بر يك مقابل ملوان در كنفرانس مطبوعاتى ضمن تبريك عيد فطر و تسليت به جان باختگان زلزله آذربايجان در مورد اين مسابقه گفت: بازى خيلى خوبى بود، خدا وكيلى ما بازى خوبى از خود ارائه كرديم. در ۵ بازى گذشته اين بهترين نمايش ما بود، بدشانس بوديم و نتوانستيم از موقعيت هاى خود استفاده كنيم. متاسفانه يك موقعيت ۳۰ درصدى وارد دروازه ما شد. به ۷۰ ، ۸۰ درصد از اهداف تاكتيكى خود دست يافتيم. موقعيت هاى زيادى داشتيم اما عدالت فوتبال رعايت نشد و در حالى كه مى توانستيم بازى با اختلاف ۳ يا ۴ گل ببريم در نهايت به تساوى يك بر يك رسيد، اميدوارم بازى به بازى بهتر شويم.وى در مورد مصدوميت خسرو حيدرى اظهار داشت: مشخص نيست كه مصدوميت خسرو به چه شكلى است. بايد فردا ام آر آى بگيرد، اما اين طور كه پزشكان گفتند مشكل خاصى نيست. به هر حال اين هم استفاده تيم ملى براى ما بود.قلعه نويى در مورد اينكه آيا كسب تساوى در ۲ بازى گذشته نگران كننده نيست و هواداران از تيم او در داربى برد مى خواهند عنوان كرد: چرا نگران باشيم، آنها مى بازند نگران نيستند و ما كه مساوى كرديم نگران باشيم. مگر تماشاگران پرسپوليس برد نمى خواهند؟ تماشاگران ملوان هم برد مى خواهند. همه از تيم هاى خود توقع پيروزى دارند و تماشاگران ما هم برد مى خواهند.وى در پاسخ به اين سوال كه استقلال با توجه به شكست در داربى سال قبل هوادارانش نگرانى بيشترى دارند عنوان كرد: آن شكست براى سال قبل بود و ربطى به امسال ندارد. قلعه نويى افزود: همه ديديد كه امروز تيم ما چه كيفيت بالايى از خود نشان داد؛ از هواداران تشكر مى كنم كه تا پايان بازى از تيم حمايت كردند. در اين بازى ديديد كه ما هم ارسال هاى فراوانى انجام داديم و هم در عمق خطرهايى ايجاد كرديم و چندين شوت به سمت دروازه داشتيم، بيشتر از ۶ موقعيت خيلى خوب بدست آورديم؛ اگر همين روند را ادامه دهيم روزبروز بهتر مى شويم هر چند كه ايرادهايى هم وجود دارد و بايد آنها را نيز رفع كنيم. همين كه يك موقعيتى كه ۳۰ درصد خطر دارد تبديل به گل مى شود نشان مى دهد كه ايرادهايى وجود دارد و بايد آنها را رفع كرد. فيلم بازى را مى بينيم و روى ايرادهايمان كار مى كنيم.قلعه نويى در مورد قضاوت در اين مسابقه گفت: قضاوت خيلى خوب بود و مشكل خاصى نداشت.قلعه نويى در مورد اينكه همه از تيم هاى او انتظار ارائه يك بازى حمله اى و پرشور را دارند عنوان كرد: دراين بازى استقلال همانى بود كه مى خواستيم؛ به همين مرحله اى كه شما اشاره مى كنيد رسيديم. شما ببينيد سياوش اكبرپور در دقيقه ۹۳ يك توپ بسيار خوب را نتوانست تبديل به گل كند همه اينها نشانه اين است كه ما شرايط خوبى داريم و روزبه روز به اهداف مورد نظرمان نزديك تر مى شويم. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاد و همدلى در بيرون از تيم و با كادر مديريتى وجود دارد اظهار داشت: اين مربوط به كار مديريت است و من دوست ندارم در مورد اين مسائل صحبت كنم از فتح الله زاده تشكر مى كنم كه يك تنه ايستاده و كارهاى تيم را انجام مى دهد؛ از يك طرف هم آقاى اميدوار هستند، در حال حاضر فتح الله زاده تلاش زيادى مى كند، قرار بود يك گروه براى تيم اسپانسر بگيرد و تبليغات زيادى هم انجام دادند اما نه خودشان توانستند اسپانسر بگيرند و نه گذاشتند مثل هميشه فتح الله زاده كار خودش را بكند. الان دوباره باز فتح الله زاده به دنبال اسپانسر است و تا جايى كه من اطلاع دارم مى دانم دارند كار مى كنند و اين مسئله نيز به زودى درست مى شود. سرمربى استقلال در پاسخ به سوال يكى از خبرنگاران مبنى بر اينكه يكى از روزنامه ها اعلام كرده بود باشگاه استقلال به فرهاد مجيدى گفته تا نيم فصل خودش را آماده كند تا به استقلال برگردد گفت: من در مورد اين مساله خبر ندارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هاشم بيك زاده

موقعيت هايمان به گل تبديل نشد

بيك زاده: توپ و ميدان دست استقلال بود

هاشم بيك زاده هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بازى خوبى مقابل ملوان به نمايش گذاشتيم و توپ و ميدان دست ما بود.او پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان اظهار داشت: بازى خوبى بود و هر دو تيم موقعيت هاى خوبى داشتند، اما متاسفانه توپ هاى ما به گل تبديل نشد.وى ادامه داد: نسبت به بازى هاى هفته هاى گذشته بهتر بازى كرديم و نمايش خوبى داشتيم، اما بازهم گل بدى دريافت كرديم كه كمى كار را براى ما سخت كرد. عملكرد بازيكنان اميدوار كننده بود و قطعا هفته به هفته بهتر مى شويم. بيك زاده عنوان كرد: توپ و ميدان دست استقلال بود و ملوانى ها تنها روى يك كرنر توانستند به گل برسند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فابيو جانواريو

جانواريو: ملوان و استقلال براى برد تلاش كردند

فابيو جانواريو هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: ما و ملوان براى پيروزى تلاش كرديم، اما بازى با نتيجه تساوى به پايان رسيد.او پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان اظهار داشت: بازى خوبى بود و هر دو تيم تلاش كردند اما نتيجه مساوى شد.وى با بيان اينكه استقلال دراين بازى مى توانست پيروز ميدان باشد خاطرنشان كرد: شرايط خودم در اين بازى خوب بود و فكر مى كنم خوب بازى كردم.جانواريو در پاسخ به اين سوال كه به نظر خودت تا چند درصد خوب بازى كردى، عنوان كرد: فكر مى كنم ۸۰ درصد خوب بازى كردم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سیاوش اکبرپور

اکبرپور: بازی در دربی مرد می‌خواهد

می‌خواهم مقابل پرسپولیس هت‌تریک کنم

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت که هدفش از دیدار روز جمعه با پرسپولیس هت‌تریک در گلزنی به این تیم است.

سیاوش اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از دربی 75صحبت‌های زیر را انجام داد.

فارس: ابتدا از بازی با با ملوان شروع کنیم، چرا مساوی کردید؟

این بازی شرایط خاص خودش را داشت ولی فکر می‌کنم در این 5 هفته بهترین بازی خود را انجام دادیم. گلی خوردیم که نباید می‌خوردیم. تیم‌ها در تهران به دنبال زدن گل و ضد حمله هستند که این اتفاق در بازی با ملوان هم برای ما افتاد اما اگر همین گونه که مقابل ملوان بازی کردیم، هجومی ظاهر شویم بدون شک جزء مدعیان اصلی قهرمانی خواهیم بود.

فارس: خودت هم دو موقعیت مسلم گل را از دست دادی.

سعی کردم در این یکی دو روز اتفاقات بازی با ملوان را فراموش کنم ولی باید بگویم از خودم راضی بودم چون تلاش بسیار زیادی انجام دادم.

فارس: حتما خبر داری حیدری هم دربی را از دست داد؟

همین طور است متاسفانه خسرو به این بازی نمی‌رسد اما علی حمودی بازیکن بزرگی است و جای او را پر خواهد کرد.

فارس: بازی با پرسپولیس را چه طور می‌بینی؟

این بازی شرایط خاص خود را دارد و هیچ ربطی به جدول ندا
    رد. نمی‌شود تیمی را از پیش برنده دانست اما شرایط استقلال بهتر است و از امروز هم روی نقاط ضعف پرسپولیس کار می‌کنیم.

فارس: اما پرسپولیس از 5 بازی 4 امتیاز کسب کرده؟

این مسائل در دربی ملاک نیست و مرور تاریخچه 40 ساله این بازی نشان می‌دهد، نتیجه ربطی به جایگاه دو تیم ندارد. هر تیمی جنگنده‌تر ظاهر شود برنده دربی 75 خواهد بود. این را هم حساب کنید که پرسپولیس 7-8 بازیکن دارد که تاکنون در این مسابقه به میدان نرفتند. اعتقاد دارم بازی کردن در دربی مرد می‌خواهد و ما این مردان را برای بازی روز جمعه داریم.

فارس: این نفراتی که اشاره کردی چقدر در نتیجه تاثیر گذار هستند؟

امیر حسین صادقی، مهدی رحمتی، حنیف عمران‌زاده،‌پژمان منتظری و آرش برهانی نفراتی هستند که در دربی‌های زیادی بازی کرده‌اند و حتی هاشم بیک‌زاده هم تجربه کافی دارد. به این نفرات جواد نکونام با تجربه را اضافه کنید و آن وقت متوجه می‌شوید که چقدر نسبت به حریف تجربه دارید.

فارس: اگر بخواهی از یک نفر به عنوان برگ برنده دو تیم نام ببری اسم چه کسانی را می‌آوری؟

من می‌گویم برگ برنده ما یک نفر است به نام استقلال. اسم نمی‌تواند تاثیری داشته باشد و تنها برگ برنده ما کل تیم است.

فارس: خودت در چند مسابقه مقابل پرسپولیس بازی کردی؟

اگر جمعه بازی کنم سیزدهمین بازی‌ام خواهد بود.

فارس: دلت برای مسابقه تنگ نشده بود؟

واقعا دلم تنگ شده بود و دوست دارم در این بازی گل بزنم. به هواداران استقلال می‌گویم آنها بدانند در این بازی سرم را جلوی توپ می‌گذارم و بنویسید که سیاوش اکبرپور انگیزه خیلی زیادی دارد.

فارس: تا به حال به پرسپولیس گل هم زده‌ای؟

یک بار گل زده‌ام که توپ به پای شیث رضایی خورد و در آمار آن را به نام رضایی ثبت کردند اما در این دو سال که در استقلال نبودم، دو بار به پرسپولیس گل زدم و جمعه می‌خواهم برای سومین بار به حریف گل بزنم و در گل زدن به پرسپولیس هت تریک کنم.

فارس: دوست داری خودت گل بزنی؟

دوست دارم اول خودم گل بزنم و بعد جواد نکونام.
    چون او به معنی واقعی بازیکن متعصب استقلال است.

فارس: در 12 بازی گذشته استقلال مقابل پرسپولیس کدام بازی را از یاد نبردی؟
    قشنگ‌ترین بازی ما دربی سال 84 مقابل پرسپولیس بود که با گل پیروز قربانی حریف را شکست دادیم. آن سال از نظر سنی خیلی جوان بودم و با رهبری‌فرد و انصاریان کری‌های زیادی در زمین داشتیم. حتی پژمان جمشیدی نیز با ما کری داشت اما بعد از آن بازی دیگر دربی جانداری را ندیدم. آن بازی یک نوع «بکش بکش» بود که وقتی پیروز گل سوم را زد، دیگر نفهمیدم چه شد. پس از آن گل یکی از قشنگ‌ترین صحنه‌های زندگی‌ام رقم خورد و جالب اینجا بود که اول یک بر صفر جلو افتادیم بعد دو بر یک عقب افتادیم و سپس با نتیجه 3 بر 2 پیروز شدیم.

فارس: در پایان چه صحبتی با هواداران داری؟
    آنها خودشان را ثابت کردند و حالا ما هستیم که باید خودمان را نشان دهیم. شک ندارم روز جمعه تعداد زیادی از طرفداران استقلال به ورزشگاه می‌آیند. آنها هم بدانند که ما تا به امروز بدون دریافت یک ریال تمرین و بازی کردیم و حالا هم می‌دانیم این بازی برای هواداران اهمیت دارد و مطمئن باشید برای خوشحالی آنها تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آرش برهانی

برهانی: پرسپولیس چیزی برای از دست دادن ندارد

ژوزه بداند این دربی فرق می‌کند

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال معتقد است پرسپولیس در دیدار روز جمعه چیزی برای از دست دادن ندارد و برای فرار از بحران به میدان می‌آید.

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی با ملوان، دربی 75 و روند استقلال قبل از بازی روز جمعه صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانیم.

فارس: چرا در بازی با ملوان متوقف شدید؟

درست است که یک امتیاز گرفتیم اما این بهترین بازی استقلال در 5 بازی اخیر بود. من فکر می‌کنم می‌توانستیم برنده شویم اما به یک امتیاز رسیدیم.

فارس:‌ در این بازی اتفاقی افتاد که سر و صدای زیادی به پا کرد. واقعا عمدی در لگد کردن پای حریف نداشتی؟

بازیکنان ملوان به اندازه دو بازی دویدند و دیدید سه بازیکن آنها پایشان درد گرفت و دو نفر از آنها هم تعویض شدند. آن بازیکن در کل بازی برای ما مشکلاتی را به وجود آورد اما متأسفانه خیلی‌ها برای خودشان تحلیل کردند و حرف‌هایی زدند. در 11 سالی که در فوتبال حرفه‌ای هستم تاکنون هیچ‌کس چنین صحنه‌ای را از من ندیده است. آقایان دنبال فرصت می‌گشتند که چنین مطالبی را بنویسند و علیه من حرف بزنند. انصافا پای بازیکن حریف را ندیدم و آن صحنه فقط یک اتفاق فوتبالی بود. حتی زمانی که آن اتفاق افتاد چند بار معذرت‌خواهی کردم.

فارس: چرا اینقدر دیر و بعد از 5 بازی برای استقلال گل زدی؟

در چند فصل اخیر در همان بازی‌های ابتدایی برای استقلال گل می‌زدم اما امسال کمی دیر شد و از هفته پنجم شروع کردم.

فارس: حتما خبر داری که حیدری هم به دربی نمی‌رسد؟

او بازیکن بزرگی است اما مطمئن هستم بازیکنان دیگر جای او را پر خواهند کرد.

فارس: در نبود حیدری، میداودی و جباری استقلال به مشکل نمی‌خورد؟

نه. مشکل ما این است که پرسپولیس در این چند هفته خوب نتیجه نگرفته و چیزی برای از دست دادن ندارد. آنها می‌خواهند با نتیجه گرفتن در دربی از بحران فرار کنند و این کار ما را سخت می‌کند.

فارس:‌ خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس با این وضعیت نتیجه‌گیری مقابل استقلال به مشکل می‌خورد؟

داشتن مهره‌های کلیدی تضمین پیروزی نیست و واقعا باید این بازی را جدا از بازی‌های دیگر حساب کرد.

فارس: هواداران استقلال از بازی گذشته خاطره تلخی دارند و دوست ندارند آن اتفاق باز هم تکرار شود.

ما 4 دربی پیاپی را برده‌ایم و هواداران می‌توانند با یادآوری این بازی‌ها دربی قبل را فراموش کنند. بازی آخر هم یک استثناء بود و دیگر تکرار نخواهد شد.

فارس: خودت چه انگیزه‌ای برای این مسابقه داری؟
    تلاش می‌کنم مثمرثمر باشم. قول دادن برای این مسابقه درست نیست اما باید بگویم از شرایط خوبی و بدنی خوبی برخوردارم.

فارس: تا به حال سه گل در این مسابقه زده‌ای، کدام بازی بیشتر برای تو جذاب‌ و به یادماندنی بود؟

همان بازی که گل سه امتیازی را با ضربه سر زدم شیرین ترین دربی من بود.

فارس: در صورت گلزنی خوشحالی خاصی مدنظر داری؟
    در بازی با ملوان یک دستم را روی یک چشمم گذاشتم و اگر خدا خواست و گل زدم در بازی با پرسپولیس آن را کامل می‌کنم.

فارس: برگ برنده دو تیم برای این مسابقه به نظر تو چه کسانی هستند؟‌

هم استقلال و هم پرسپولیس بازیکن تأثیرگذار زیاد دارند اما تیمی که تیم‌تر باشد برنده بازی است.

فارس: ژوزه قبل از آمدن به پرسپولیس اعلام کرده بود دربی باز است و برای این بازی برنامه دارد.

من از دربی‌های ژوزه نه تا به حال چیزی دیده‌ام و نه شنیده‌ام و شاید دربی‌های آنها با ما فرق می‌کند اما ژوزه تا این دربی را تجربه نکرده نمی‌تواند در موردش چیزی بگوید چون مطمئنا این بازی برای همه متفاوت است.

فارس: چه صحبتی با هواداران استقلال داری؟

امیدوارم آنها بیایند و استقلال را حمایت کنند.
    هواداران خودشان دربی‌باز شده‌اند و همه چیز را خوب می‌دانند. دیگر نیازی نیست به آنها بگوییم چگونه تیم را تشویق کنند چون کار خودشان را بلد هستند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه امیر حسین صادقی

صادقی: دربی ایران با ال کلاسیکو برابری می‌کند

فوتبال ما برتر از مصر است

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: دربی پایتخت با ال کلاسیکو برابری می‌کند و قابل قیاس با فوتبال مصر نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر حسین صادقی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دربی 75 گفت: دربی خیلی سختی است و دو تیم شرایط نرمالی ندارند. دربی 75 یک جنگ تمام عیار است و هر کسی که در این جنگ پیروز شود 3 امتیاز را می‌گیرد، 3 امتیازی که برای دل هواداران و تیم است.
    وی در مورد ضعف خط دفاعی از استقلال گفت: تلاش می‌کنیم در دیدار با پرسپولیس نقطه قوت تیم باشیم و خط دفاع دیگر ضعیف بازی نکند.
    مدافع استقلال در مورد اینکه قلعه‌نویی تاکنون دربی را نباخته و مانوئل ژوزه هم باختی در دربی نداشته گفت: مانوئل دربی مصر را برده است اما دربی ایران با هیچ جای دنیا قابل مقایسه نیست. از نظر هیجان دربی ایران با ال کلاسیکو برابری می‌کند.کری نمی‌خوانم اما برای 3 امتیاز می‌جنگیم تا انشاالله رکورد شکست ناپذیری قلعه نویی نیز حفظ شود.
    صادقی در مورداینکه فوتبال مصر را پایین‌تر از فوتبال ایران می‌داند، گفت: بله، این را من نمی‌گویم این مسئله را رد بندی فیفا تاکید می‌کند. ببینید مصر چندم است و ما چندم هستیم. مانوئل مربی بزرگی است اما نتیجه دربی را 22 بازیکن داخل زمین رقم می‌زنند نه مسائل بیرون از زمین.
    وی در مورد تماشاگران استقلال گفت: در دربی هیچکس دوست ندارد بازنده باشد، چه تماشاگر چه مدیر عامل و چه بازیکنان. هیچکس جنبه باخت در دربی را ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

9. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حنیف عمران‌زاده

عمران‌زاده: از دربی قبلی درس گرفتیم

به قول قلعه‌نویی مثل تیم‌ محلات گل می‌خوریم

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: از شکست در دربی گذشته درس گرفتیم و آن بازی دیگر تکرار نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران‌زاده در حاشیه تمرین استقلال در جمع خبرنگاران در مورد دربی 75 گفت: دربی خوبی خواهد شد. ما 4 دربی را پشت سر هم بردیم و در دربی 74 باختیم به همین دلیل این دربی برای ما حساس شده است.
    وی ادامه داد: دربی 74 تکرار نمی‌شود. ما در آن بازی 2 بر صفر جلو بودیم ولی وقتی پرسپولیس 10 نفره شد فکر کردیم بازی را برده‌ایم و به دنبال گل‌های بیشتری بودیم. آن بازی برای ما درس شد . امیدوارم در دربی جمعه پیروز شویم.
    عمران زاده در مورد عملکرد ضعیف خط دفاع استقلال گفت: در دفاع و حمله تمام تیم حضور دارند. در دفاع از آرش برهانی و اکبر پور تا مهدی رحمتی نقش دارند، همانطور که در حمله هم تمام تیم فعال هستند. با این حال به قول امیر خان استقلال گل‌هایی می‌خورد که حتی تیم‌ های محلاتی هم به این شکل دروازه‌اش باز نمی‌شود. 3 گل روی ضربات کاشته خوردیم و باید تلاش کنیم دیگر به این شکل گل نخوریم.
    وی در مورد نتیجه دربی گفت: نتیجه قابل پیش بینی نیست زیرا در بازی گذشته هم دو بر صفر جلو بودیم و شکست خوردیم. امیدوارم ما پیروز میدان باشیم.
    عمران‌زاده در مورد اینکه دوست دارد ایمون زاید در دربی 75 بازی کند یا نه گفت: زاید هم بازی کند اتفاق دربی قبل تکرار نمی‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی

قلعه نویی: دربی جنگی است که در آن اخلاق و معرفت هم وجود دارد

شاید مساوی شود

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال دربی را جنگی نامید که در آن معرفت و اخلاق هم دیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دربی 75 گفت: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. دربی اگر چه 3 امتیاز بیشتر ندارد اما از حساسیت‌های زیادی برخوردار است. در دو بازی گذشته استقلال بدشناسی آورد، با این حال امیدوارم اول دربی یک بازی خوب شود و بازیکنان و طرفداران به سلامت به خانه بروند. ما توانایی خوبی برای این بازی داریم. البته مشکل ما مصدومیت خسرو حیدری است.
    وی در مورد اینکه آیا به مساوی فکر می‌کند یا نه گفت: هم ما و هم پرسپولیس برای برد به میدان می‌آییم اما شاید بازی مساوی شود. من همیشه بازی هجومی را دوست داشتم، چه در زمانی که در استقلال بودم و چه در تیم‌های دیگر به بازی هجومی اعتقاد داشتم.
    سرمربی استقلال در مورد احتمال جدایی جباری و زندی گفت: ما کار مشاوره‌ای انجام می‌دهیم و در نهایت نظرات را به فتح الله زاده منتقل می‌کنیم و او تصمیم گیرنده نهایی است. با این حال ما خواسته‌ایم که هیچ بازیکنی در نیم فصل از استقلال جدا نشود.
    قلعه‌نویی در مورد اینکه مشکلات مالی بر روی دربی هم تاثیر گذار است یا نه، گفت: در دربی این مسائل تاثیری ندارد اما مشکلات مالی بازیکنان باید حل شود. میداودی که اکنون مصدوم شده و می‌توانست در دربی به ما کمک کند از ماه پنجم سال قبل هنوز یک ریال از استقلال دریافت نکرده است. یک بازیکن این گونه نشان می‌دهد که عاشق پیراهن تیم و هوادارانش است.
    وی ادامه داد: فتح الله زاده و هیئت مدیره در تلاش هستند تا مشکلات را حل کنند، فتح الله زاده در 24 ساعت فقط 2 ، 3 ساعت استراحت می‌کند. هیئت مدیره هم همین گونه است اگر تلاشی در مدیران نمی‌دیدیم بحث دیگری بود اما اکنون مدیران در تلاش هستند تا مشکلات حل شود. 10 روز است که مسائل اقتصادی باشگاه را به فتح الله زاده واگذار کرده‌اند و انشاالله قرار داد اول اسپانسر هم امضا می‌شود.
    قلعه‌نویی در مورد اینکه پروین از او تعریف کرده است گفت: اینکه بزرگی مثل پروین از من تعریف کند باعث افتخار است. پروین و پورحیدری از نوادر فوتبال ایران هستند. پروین روح بزرگی دارد که از شاگردانش تعریف می‌کند.
    وی در مورد خسرو حیدری گفت: این بازیکن 3 هفته با ما نخواهد بود.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه صادقی دربی 75 را جنگ می داند گفت: هر بازیکنی تعبیر خودش را از بازی دارد. به نظر من دربی جنگی است که در آن معرفت، اخلاق و بازی جوانمردانه هم دیده می‌شود. جنگی که مردانه و قشنگ است.
    وی افزود: باید از بازیکن ملوان هم عذرخواهی کنم که برهانی پای او را لگد کرد، البته او گفت این کار را ناخودآگاه انجام داده است.
    قلعه‌نویی در مورد وضعیت جباری گفت: این بازیکن 6 هفته از میادین دور خواهد بود.
    سرمربی استقلال در مورد تعویق بازی استقلال و پیکان گفت: این برنامه ریزی به ما لطمه می‌زند زیرا تا می‌خواهیم هماهنگ شویم به تعطیلات می‌خوریم. ما بازیکن کلیدی خود را از دست دادیم. با این حال باید به نظرات کی‌روش احترام گذاشت و به او آرامش داد اما تا هماهنگ می‌شویم بازی‌ها تعطیل می‌شود و باید کار بدنی و قدرتی انجام دهیم.
    وی در مورد پیامش به هواداران گفت: ما در حدی نیستیم به هواداران قرمز و آبی پیام بدهیم اما طرفداران دو تیم ضمن انرژی دادن به تیم خود به حریف هم احترام بگذارند. این کار را ما سال گذشته در تراکتور سازی انجام می‌دادیم. قشنگی‌های فوتبال است که می‌ماند. اینکه چند سال پیش ملوان و استقلال چه نتیجه‌ای گرفتند مهم نیست اما همه کار امین متوسل‌زاده را به یاد دارند. باید فوتبال‌مان را به این سمت ببریم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 48 از 113 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)