همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام محسن هستم 25 ساله عاشق فوتبال و تيم پرسپوليسم تازه عضو شدم معلومه كه سايت خوبيه
سلام به همه دوستانم در دربي!!
عبدالله گوهري هستم
از شهرستان درگز (در خراسان رضوي)
عضو سايت جالبي شدم
خوشحالم
لطفا يه سر به قسمت ارسنال بزنيد و هر جيزي كه براتون جالبه رو اونجا بنويسين
حتما يه سر بزنين
خوشحال ميشم
در ضمن سن من 18
سلام من سعيد هستمعاشق منچستر و رئال هستم و تو دنيا يه نفرو بيشتر از همه دوست دارم كه اسمش هست:cristian ronaldo
.از آشنايي با شوما خيلي خوشحالم
![]()
علی هستم عاشق یووه و علی کریمی
از جنوب
از آشنایی با همه دوستان خوشحالم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)