[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر مربی باشگاه منچستر یونایتد ، دیوید مویس ، در گفتگو با بخش خبری شبکه ی اسکای اسپورت تصریح کرد که وین رونی فروشی نیست
تیم فوتبال چلسی تا به حال دو بار پیشنهاد خود را برای جذب وین رونی ارائه کرده است که در دوی انها توسط باشگاه منچستر یونایتد رد شده است . دیوید مویس در گفتگو با بخش خبری اسکای اسپورت گفت :
“در این مورد تا کنون هیچ تغییر و تحولی به وجود نیامده است و ما نیز نمیخواهیم که چیزی تغییر کند چرا که ما همه جا به همه گفته ایم که او (وین رونی) فروشی نیست”
وین رونی به دلیل مصدومیت بازی های پیش فصل منچستر یونایتد را از دست داد ولی در شب گذشته برابر اسکاتلند از ابتدا به میدان رفت و مویس میگوید که پس از بازگشت وین به الدترافورد میزان امادگی وی را بررسی خواهد کرد. او افزود :
” من باید ببینم که وضعیت وی وقتی برمیگردد چگونه است ، وقتی که به باشگاه برگردیم وضعیت وی را ارزیابی خواهم کرد.”
” من دیشب بازی را تماشا کردم و فکر میکنم که در ۶۵ دقیقه ای که بازی کرد عملکردی خوبی داشت”
” او دوندگی خوبی داشت و کم کم داشت سلامتی کامل خود را بدست می اورد و باید این را هم در نظر داشت که این اولین مسابقه ی جدی وی در پیش فصل بوده است”
پس از مویس این نمانیا ویدیچ بود که در گفتگو با همین شبکه ی خبری با حمایت از مواضع باشگاه اطمینان خود را از اینکه مشکل وین رونی به زودی حل خواهد شد اعلام کرد.
ویدیچ در این باره گفت که اصلا نگران شایعاتی که مبنی بر خروج وین رونی از باشگاه وجود دارد ، نیست و تمامی این حرف و حدیث ها بوسیله ی باشگاه حل خواهد شد. ویدیچ گفت :
” منصفانه بخواهم بگویم من اصلا نگرانی ندارم ( در مورد وین رونی) ”
” وین دارد به خوبی تمرین میکند و کاملا هم مشخص است که باشگاه کاملا روی حرفی که میزند وایساده است . انها میدانند که چه کاری را انجام میدهند و من به مربی و باشگاه اعتماد دارم”
“من نمیخواهم خیال پردازی کنم ولی چیزی که میتوانم بگویم این است که وین دارد به خوبی تمرین میکند. عملکرد وی در رختکن ( زمین تمرین) بسیار خوب است و این مهم ترین نکته است”
” او در طول چند هفته ی گذشته چند مصدومیت را پشت سر گذاشته است ولی واقعا در تمرینات به خوبی عمل میکند”
” در واقع او بازی های زیادی را انجام نداده است ولی فصل طولانی است و من فکر میکنم او بهتر نیز خواهد شد.”