دی استفانو :" واکنش ها نسبت به مورینیو ناراحت کننده است "آلفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری رئال مادرید گفت که به نظرش مطبوعات اسپانیا می خواهند که خوزه مورینیو را از رئال " بیرون " کنند . دی استفانو در مصاحبه با یک شبکه رادیویی آرژانتینی گفت :" مطبوعات می خواهند مورینیو را بیرون کنند اما مسئولان و هواداران از او حمایت می کنند . "
پیشکسوت رئال افزود :" واکنش مطبوعات به مورینیو ناراحت کننده است چرا که دوستانه نیست . اما به نظرم خوب است که باز هم بماند . او شخصیت خودش را دارد و وقتی قاردرادش تمام شود می تواند تصمیم گیری کند . در حال حاضر نمی دانیم که می خواهد بماند یا نه . "
وی افزود :" در حال حاضر همه می گویند که در شرایط خوبی است . علتش هم مشخص است . مطمئنا بازیکنان خوبی بوده اند که توانسته اند که یونایتد را در اولدترافورد شکست دهند . "
دی استفانو در مورد بارسلونا گفت :" آنها بزرگی هستند و با چند بازی نمی توان کارشان را تمام شده دانست . "
مورینیو :" مارادونا را کم دیدم ، په له را هم ندیدم اما کریستیانو بهترین است "مورینیو در مصاحبه با آی تی وی در مورد کریستیانو گفت :" چند باری کریستیانو را دیدم ، هرگز په له را ندیدم اما کریستیانو فوق العاده است . بهترین است . البته او هم تنهایی نمی تواند برنده شود ، کلید کار تیم است . "
وی افزود :" هرگز کریستیانو را وقتی ببازیم مقصر نمی دانیم و این طور فکر نمی کنیم که در بردهایمان هم او تنها برنده است . بدون یک تیم او هم چیزی نخواهد بود . اما بدون او هم تیم یکسان نخواهد بود . "
مورینیو در مورد آینده اش مثل همیشه به رئالی ها احترام نگذاشت :" احتمالا در آینده در انگلیس کار کنم اما نمی دانم که چه زمانی . "
موراتا کچل کرد !
موراتا در صفحه توئئیترش عکسی جالب از چهره جدیدش قرار داد . مهاجم رئال مادرید موهایش را تقریبا کچل کرد ، به طوری که شاید در اولین نگاه به سختی بتوان او را شناخت .
این بازیکن جوان اهل تغییرات ناگهانی در چهره اش نیست اما چهره جدیدش کاملا عوض شده است به حدی که شاید هم تیمی ها در اولین نگاه به او در رختکن نتوانند که شناسیی اش کنند .
البته این حرکت او در راستای یک وعده خیریه بوده است . خودش توضیح داد :" موهایم را به خاطر قولی که به بچه های بیمارستان " فرزند خدا " دادم ، کوتاه کردم . "
کریستیانو ، آقای گل چمپیونزلیگ با هشت گلکریستیانو با گلی که در اولدترافورد زد ، هشت گله شد تا آقای گل این دوره چمپیونزلیگ شود . بازیکن پرتغالی تا پیش از این گل ، این عنوان را با ییلماز ترکیه ای سهیم بود و حالا کریستیانو می خواهد که رکورد پارسالش که 11 گل بود را بشکند .
بازیکن مادیرایی چهار گلش را در خارج از برنابئو زده و چهار تا را در برنابئو . او در آمستردام آرنا هت تریک کرد ور در وست فالن گل زد و به سیتی ، آژاکس و یونایتد هم در برنابئو گل زد .
رونالدو نازاریو :" رئال دهان فرگوسن را بست !"
رونالدو نازاریو از این که فرگوسن او را در کنفرانس مطبوعاتی چاق خوانده بود ابراز ناراحتی کرد و پاسخ مربی اسکاتلندی را داد . فرگوسن گفته بود :" اگر کریستیانو را با آن بازیکن چاق مقایسه کنیم با تمام عشق می گویم که کریستیانو بهتر است . او کامل تر ، مستحکم تر و گلزن تر است . "
بازیکن برزیلی که سابقه هت تریک در اولدترافورد را دارد افزود :" رئال به خاطر لقبی که به من داد دهانش را بست . بی احترامی بود . او یک حرفه ایست و سالهاست که در انگلیس به او می گویند " سر " . نباید این گونه بی احترامی کند . من هیچ حرفی برای این آدم ندارم . امیدوارم که تیمهایش همیشه ببازند !"
مسی :" رئال را خیلی قدرتمند دیدم "
لیونل مسی در مورد رئال مادرید گفت :" بازیشان را دیشب دیدم و خیلی قدرتمند بودند. در کوپا ما را اوت کردند و در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ هستند . آنها نامزد بردن چمپیونزلیگ هستند . "
وی در مورد کریستیانو گفت :" همیشه همین را می گویم برای این بازی نمی کنم که مشخص شود که کدام بهتر هستیم . برای کمک به تیمهایمان بازی می کنیم . "
مورینیو :" سابقه من پر از 10 نفره بازی کردن است "
خوزه مورینیو در مصاحبه با مطبوعات انگلیس در مورد اخراج نانی گفت :" اگر کسی بخواهد آه و ناله کند ، من هستم چرا که سابقه ام پر از بازی با ده نفر است ، نه مقابل ده نفر . در سابقه ام بازی با ده نفر دینمه نهایی را دارم ، نه یک هشتم و یک چهارم . اما راستش را بخواهید و اگر بخواهم صادق باشم باید گفت که تیم برتر باخت . "
وی در مورد دیگو لوپز گفت :" به ما پیروزی را داد و یک دروازه بان فوق العاده بود . این هم بخشی از بازی است چرا که ده خیا بهترین بازیکن بازی در مادرید بود و این بار نوبت درخشش دیگو لوپز بود . "
مورینیو در مورد کریستیانو هم گفت :" از نظر روحی بازی آسانی برایش نبود . در استمفورد بریج بازی می کرد و آسان نبود . من هم شاید روزی به سن سیرو برگردم و مقابل اینتر بازی کنم که این هم آسان نخواهد بود . روزی هم به مادرید برمی گردم تا در برنابئو مقابل رئال بازی کنم و قرار نیست که آسان باشد . "
عکس : نارنجی ، پیراهن سوم در فصل بعداین طور که به نظر می رسد پیراهن سوم رئال در فصل 14-2013 به رنگ نارنجی و با ارم هواپیمایی امارات خواهد بود .
کریستیانو :" از استقبال هواداران یونایتد ممنونم "
مرجع خبري رئال مادريد : بازی چمپیونزلیگ در اولدترافورد خیلی برای کریستیانو خاص بود . بازیکن پرتغالی پس از این بازی عکسی از خودش در صفحه فیس بوکش منتشر کرد و نوشت :" از استقبال بزرگ و باورنکردنی که از من شد متشکرم . خوشحالم که بردیم اما به خاطر یونایتد ناراحت شدم . "