به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
جلب موافقت AFC برای حذف جام حذفی و تلاش در فدراسیون برای برگزاری جام حذفی!
خبرگزاری فارس: در حالی که فدراسیون فوتبال تلاش زیادی کرد تا رضایت AFC را برای حذف جام حذفی بگیرد، سرپرست سازمان لیگ از احتمال برگزاری این مسابقات خبر داد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، غلامرضا بهروان درباره برگزاری مسابقات جام حذفی گفت: در جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که روز گذشته برگزار شد، تصویب شد مسابقات جام حذفی کشور فصل 92-91 و تقویم مسابقات لیگ برتر و سایر شرایط ارائه شده مرتبط جهت حضور تیم ها در مسابقات جام حذفی کشور در صورت موافقت هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر برگزار شود.
به گزارش فارس، سرپرست سازمان لیگ در حالی تلاش می کند مسابقات جام حذفی در فصل جاری برگزار شود که مسئولان فدراسیون فوتبال در اجلاس AFC یکی از مباحث مهم خود را در خصوص حذف این مسابقات در لیگ جاری بنا گذاشتند و توانستند موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا را برای حذف مسابقات بگیرند.
نکته عجیب این است که معلوم نیست در فدراسیون فوتبال بر چه اساسی تصمیم گیری می شود و چرا به یکباره در همان مجموعه گروه دیگری به دنبال تغییر برنامه هستند. حدود یک ماه فوتبال ایران بابت تصمیم فدراسیون مبنی بر حذف جام حذفی به دلیل برنامه های تیم ملی درگیر بود و خیلی از باشگاه ها و مربیان با این تصمیم مخالف بودند اما فدراسیون فوتبال بدون توجه به این انتقادات از AFC نظر موافق گرفت اما اینک هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به دنبال برگزاری جام حذفی است!
آیا نمی شد این طرح پیش از مطرح شدن حذف جام حذفی در AFC در ایران مورد بررسی قرار می گرفت؟ این چه سیاستی است که فدراسیون در پیش گرفته و اصلا گیر افتادن در گرودنه ای که فقط سرگیجه می آورد برای چیست؟
انتهای پیام/
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
درگیری رویانیان و فتحاللهزاده در شب بیتوجهی به حق پخش
پای مرغ به 90 باز شد!
خبرگزاری فارس: برنامه شب گذشته 90 تحت تاثیر درگیریهای لفظی مدیران عامل دو باشگاه پرسپولیس و استقلال قرار داشت و رویانیان و فتحاللهزاده به شدت علیه یکدیگر موضع گرفتند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، اولین برنامه 90 بعد از حدود دو ماه تعطیلی شب گذشته پخش شد که البته در دو هفته آینده به دلیل المپیک لندن پخش نمی شود.
سوال نظر سنجی برنامه 90 اختصاص به فصل نقل و انتقالات داشت. از بینندگان تلویزیونی سوال شد کدام یک از 4 تیم مدعی لیگ برتر دوازدهم یعنی استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات عملکرد بهتری داشتند. در پایان پرسپولیس با 56 درصد آرا بهترین عملکرد را از نظر بینندگان در فصل نقل و انتقالات داشت. استقلال 39 درصد آرا را کسب کرد و دو تیم سپاهان و تراکتورسازی فقط 2 درصد رای آوردند.
برنامه شب گذشته بیشتر اختصاص به نقل و انتقال دو باشگاه پرسپولیس و استقلال داشت. بازی های هفته اول هم خیلی گذارا پخش شد و در سه ساعت و ربع برنامه 90 که تا دوساعت مانده به سحر ادامه داشت همه همدیگر را به دروغگویی متهم کردند. مجیدی تلویحا گفت قلعه نویی دروغ می گوید و رویانیان و فتح الله زاده هم همین کار را کردند. حاصل سه ساعت و 15 دقیقه برنامه 90 مشخص نبود که به سود چه کسی است؛ فوتبال ایران یا درگیری های تمام نشدنی و رسانه ای فتح الله زاده و رویانیان.
در برنامه شب گذشته 90 به آنچه که توجه نشد حق پخش تلویزیونی بود. این موضوع که مدتی است به نگرانی فوتبال دوستان و سوژه اصلی رسانه ها تبدیل شده در برنامه 90 مورد توجه قرار نگرفت و تنها فردوسی پور در حین مکالمه با فتح الله زاده گفت که امیدوار است این مشکل با مذاکره طرفین حل شود. فردوسی پور که به "کوچکترین" مشکلات فوتبال می پردازد، این بار به "بزرگترین" مشکل این روزهای فوتبال بی توجهی کرد، در حالی که می شد در این برنامه نظر مسئولان صدا و سیما و یا فدراسیون را در این مورد جویا شد. این موضوع که چون 90 زیر نظر صدا و سیما است پس فردوسی پور نمی توانست از آن انتقاد کند چندان دلیل موجهی- حداقل برای برنامه 90- به نظر نمی رسد چرا که تجربه و سابقه نشان داده فردوسی پور بارها از صدا و سیما به دلایل مختلف - که مهمترین آنها پخش نشدن آیتم های مورد نظرش بود - انتقاد کرده است.
* دعا برای شفای یک پیشکسوت و نخبه رسانه
گزارشی از وضعیت عطاالله بهمنش گزارشگر با تجربه و پیشکسوت ورزشی پخش شد. بهمنش اتاقی پر از کتاب داشت و و فردوسی پور از مردم خواست برای این پیشکسوت رسانه که از مفاخر تکرار نشدنی رسانه است، دعا کنند.
در ادامه نیز گزارشی از نقل و انتقالات پرسر و صدای پرسپولیس پخش شد و در نهایت محمد رویانیان که قول داده بود در ماه رمضان مصاحبه نکند به سوالات عادل فردوسی پور را پاسخ داد.
* خداحافظی هاشمیان و مصدومیت شجاعی
در یکی از بخش های برنامه به خداحافظی وحید هاشمیان پرداخته و سپس آیتمی در مورد مسعود شجاعی و مصدومیت طولانی مدتش پخش شد. در این آیتم که از تلویزیون اسپانیا پخش شده بود نشان داده شد باشگاه اوساسونا با وجود اینکه شجاعی مصدوم بود با او بسیار مهربانانه رفتار کرد اما در ایران به محض اینکه بازیکنی مصدوم می شود دیگر به او نگاه نمی کنیم و اینکه استقلال قرار بود کیانوش رحمتی مصدوم را از فهرستش کنار بگذارد و به قول معروف فقط پهلوان زنده را عشق است.
* سنگ پرانی تماشاگران، مرغ 7 هزار تومانی و قرارداد 600 میلیونی!
صادق درودگر مدیر عامل باشگاه ملوان و حیدرپور مسئول اجرایی گهر روی خط تلفنی برنامه آمدند تا در مورد دلایل حوادث تلخ بازی ملوان و گهر توضیح دهند. درودگر کنار هم نشستن تماشاگران دو تیم را عامل این حادثه دانست و گفت که تعداد ماموران انتظامی در ورزشگاه کم بود. حیدرپور هم از مسئولان استانی و وزارت ورزش خواست زودتر ورزشگاه لرستان را تکمیل کنند.
وقتی فردوسی پور در واکنش به مبلغ قرارداد 600 میلیونی بازیکنان گفت طوری می گویید 600 تا انگار 600 هزار تومان است، درودگر گفت وقتی مرغ کیلویی 7 هزار تومان است، 600 میلیون تومان هم 600 تا می شود!
* قرارداد 600 میلیونی زارع و نوری و پیشنهاد یک میلیارد و چهارصد میلیونی!
درودگر در مورد رقم قرارداد مازیار زارع و پژمان نوری گفت: این دو بازیکن رقمی در حدود 600 میلیون تومان دریافت کردند، نوری 150 میلیون هم از گذشته از باشگاه ملوان طلبکار بود و قرار شد آن را در پایان فصل به او بدهم اما نماینده یکی از باشگاه ها شب را در منزل نوری سپری کرد و به او پیشنهاد یک میلیارد و چهارصد میلیون تومانی داد و گفت 700 میلیون هم نقد پرداخت می کند که نوری به خاطر ملوان این پیشنهاد عالی را رد کرد. هدایتی هم به من گفت در ملوان به گونه ای هزینه کنم که فوتبال آسیب نبیند. ضمن اینکه دروغگویی مدیران بدتر از رفتار برخی تماشاگران است.
* رئیس جمهور نتوانست به پرسپولیس و استقلال کمک کند
رویانیان که در ابتدای برنامه گفت قصد نداشته در ماه رمضان مصاحبه کند(مصاحبه رویانیان جداگانه و در ادامه منتشر خواهد شد)، بعد از شنیدن حرف های فتح الله زاده که از هزینه 20 میلیاردی پرسپولیس در این فصل و منابع مالی پرسپولیس صحبت کرده بود، روی خط آمد و گفت برخی خبرنگارند(اشاره به فتح الله زاده) و می خواهند همه را تحریک کنند. من به عنوان مدیرعامل در فصل نقل و انتقالات مسئولیت دارم و باید کارم را انجام دهم. در زمین مسابقه هم سرمربی داریم و مردم با رای خود نشان دادند عملکرد پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات خوب بود است. اینکه فتح الله زاده می گوید تیم 20 میلیارد تومانی بسته ایم درست نیست و دروغ محض است، ما تیمی در شان پرسپولیس بسته ایم. دروغگویی حرام است. کل هزینه تیم ما در فصل گذشته که من نبودم 14 میلیارد تومان بوده که 11 میلیارد آن هزینه جذب بازیکن بوده است. 12 درصد بیش از فصل گذشته خرج کرده ام. ورزشگاه درفشی فر هم اکنون یک ورزشگاه 7 ستاره است.
وی در واکنش به صحبت های فتح الله زاده درباره منابع مالی پرسپولیس عنوان کرد: اکنون دیگر تبصره 13 نداریم و من از مدیرعامل ریلی نیز، قبل از حضور در پرسپولیس استعفا کرده بودم. ستاد حمل و نقل سوخت داریم که حقوق کارمندان را ز ریاست جمهوری می گیریم و سی ان جی هم پولش به خزانه دولت می رود. من نامه ای که با فتح الله زاده امضا کردم نزد رئیس جمهور بردم اما او نتوانست به پرسپولیس و استقلال کمک کند. من از هیچ جای دولتی پولی برای پرسپولیس نگرفته ام.
* فرمولی برای درآمدهای استقلال و پرسپولیس
رویانیان گفت: فرمولی برای درآمد استقلال و پرسپولیس می گویم. در مجلس 12 میلیارد تومان برای پرسپولیس و 12 میلیارد تومان برای استقلال بودجه تصویب شده و ما اسپانسر هم داریم و با این رقم می توانیم هزینه هایمان را پوشش بدهیم. این بودجه برای هر باشگاه 6 میلیارد تومان بود که من در کمیسیون تلفیق رفتم و صحبت کردم. با رئیس و نایب رئیس مجلس هم حرف زدم. چکی هم به کسی نداده ام اما اعتبار دارم و حرفم را گوش می کنند. من هم بدهی دارم اما کسی باور نمی کند زیرا مشکلات را خودم به دوش می کشم و آن را بر دوش هواداران و مردم نمی اندازم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: آنهایی که ادعای دین دارند قضاوت عجولانه نکنند. در کار دیگرم و در بحث سوخت 10 میلیارد دلار صرفه جویی ارزی کردیم. از هیچ کجای دولت هم برای پرسپولیس و استقلال کمک نگرفتیم. قلعه نویی دوست خوب من است حرف هایی زد که من را تحت تاثیر قرار داد وگرنه حرف های زیادی برای گفتن داشتم.
* تدوام درگیری سحرگاهی سردار و دکتر
فتح الله زاده هم روی خط برنامه 90 آمد و گفت من گفتم با 20 میلیارد تومان تیم بسته اند نه اینکه فقط بازیکنان خریده اند که با هزینه سرمربی همین رقم می شود. بهتر است خشم خود را کنترل کنند. رویانیان یا برادرش مدیرعامل شرکت صدرا است که می تواند اسپانسر هایی مثل "آ او دی" یا "اپل" را جذب کند و گرنه چرا به باشگاه استقلال از این اسپانسر ها نمی دهند.
وی اضافه کرد: من گفتم قدرت، پول می آورد نه اینکه رویانیان از این نهادها پول گرفته است. بعد از گفتن این جملات رویانیان دوباره روی خط آمد واکنش تندی به حرف های فتح الله زاده نشان داد و مدیرعاملی خودش و بردارش را در شرکت صدرا تکذیب کرد.
بعد از این دو مدیرعامل علیه یکدیگر صحبت های تندی را مطرح کردند که خیلی برای بینندگان تلویزیونی مفهوم نبود زیرا مدام در حرف یکدیگر می پریدند. فتح الله زاده گفت بودجه 12 میلیاردی برای استقلال و پرسپولیس تصویب نشده حتی همان 6 میلیارد هم تصویب نشده و من به 10 میلیارد تومان از 12 میلیاردی که رویانیان می گوید راضی هستم اما مثل او نمی گویم رویانیان دروغ می گوید می گویم اشتباه می کند.
بحث هایی هم در مورد پیشنهاد یک میلیارد و سیصد میلیونی به کریم انصاری فرد مطرح شد. فتح الله زاده گفته بود برادر انصاری فرد به ما گفت این بازیکن از یک تیم یک میلیارد و سیصد میلیون تومان پیشنهاد داشته که رویانیان معترض شد و گفت چنین موضوعی صحت ندارد. مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این موضوع گفت: شما برای جذب نکونام برای یک سال یک میلیون و چهارصد هزار یورو فقط بابت رضایتنامه دادهاید که فتح الله زاده گفت چنین چیزی نیست و 700 هزار یورو دادهایم. رویانیان هم در پاسخ گفت مدیر برنامه های نکونام این موضوع را به ما گفت که اوساسونا این مبلغ را می خواهد؛ 700 هزار یورو در ابتدا و 700 هزار یورو هم برای 10 ماه بعد. در نهایت فردوسی پور از هر دو طرف خواست آرام باشند و گفت بهتر است این اختلاف نظرهای حاد در محفلی خصوصی برطرف شود که یکباره دو مدیرعامل از یکدیگر تعریف کردند و فتح الله زاده گفت رویانیان تیم خوبی بسته و رویانیان هم از فتح الله زاده تعریف کرد تا فردوسی پور بگوید مثل سریال آینه که در زمان کودکی ما پخش می شد یکباره زندگی شیرین شد!
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
استقلال - سایپا، پشت دیوار صداوسیما
این بار فدراسیون کوتاه نمیآید؟
خبرگزاری فارس: هفته دوم لیگ برتر فوتبال در حالی فردا به پایان میرسد که همه چیز تحتالشعاع عدم پخش تلویزیونی مسابقات قرار دارد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته دوم لیگ برتر فوتبال که امشب با برگزاری دو دیدار آغاز می شود فردا با انجام 7 مسابقه به پایان می رسد. نکته مهم در مسابقات این هفته تصمیم فدراسیون فوتبال برای پخش نشدن بازی ها از سوی تلویزیون است. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته تا زمانی که صدا و سیما حق پخش واقعی را ندهد دوربین های تلویزیونی را به ورزشگاه ها راه نمی دهد و این مسئله می تواند بازی های هفته دوم را تحت الشعاع قرار دهد. اگر چه فدراسیون هفته گذشته نیز تهدید کرد بازی ها را پخش نمی کند اما در نهایت و در آخرین لحظات رقابت های هفته اول پخش شد. باید دید این بار چه اتفاقی رخ می دهد و آیا باز هم فدراسیون فوتبال کوتاه می آید یا نه.
*سایپا - استقلال؛ رویارویی کهکشانیها با جوانها
استقلال در بازی اول خود درحالی که بازی نه چندان جذابی را نشان داد توانست 3 امتیاز را از آلومینیوم بگیرد. از سوی دیگر شاگردان مجتبی تقوی در دیدار اول مقابل تراکتورسازی بدون دریافت گل با یک امتیاز به خانه بازگشتند.
بازی های سایپا و استقلال همواره جذابیت های خاصی داشته و این بار نبرد تیم کهکشانی استقلال با مهرهای جوان سایپا می تواند بیش از پیش تماشایی باشد. هر چند که در این دیدار این سایپا است که باید پذیرای استقلال باشد اما با توجه به تصمیم مسئولان امسال هم استقلال در دیداری که سایپا میزبان است در ورزشگاه آزادی از این تیم پذیرایی می کند. استقلال در این بازی در صورتی که ITC نکونام برسد می تواند از او استفاده کند و از این حیث تماشای این بازی می تواند جذابیت های خود را داشته باشد هر چند که حق پخش تلویزیونی مسئله ای است که تا این لحظه حل نشده و شاید تماشاگران این هفته از تماشای مسابقات محروم باشند.
* آلومینیوم هرمزگان -داماش گیلان؛ پذیرایی در بندر
اکبر میثاقیان دوست ندارد تحت هیچ شرایطی بازنده باشد و این بار فرصتی بدست آمده تا از گرما و شرجی بودن هوای بندرعباس نهایت استفاده را ببرد و بتواند با همین حربه حریف شمالی خود را غافلگیر کند. از سوی دیگر حال و هوای داماش این روزها به لحاظ مالی اصلا خوب نیست و این تیم هر لحظه ممکن است ورشکست شود. با این حال داماش در بازی اول خود مقابل فولاد نمایش بدی نداشت و توانست یک امتیاز بگیرد، شاید آنها این بار هم همین هدف را دنبال کنند.
*فولاد - سپاهان؛ نبرد صنعتی ها برای 3 امتیاز
فولاد این فصل با چهره جدیدتری بازی می کند. این تیم با تفکرات حسین فرکی می خواهد فصل متفاوتی را پشت سر بگذارد. سپاهان نیز نسبت به سال گذشته تغییرات زیادی کرده اما طلایی پوشان اصفهانی به کرانچار می نازند و با توجه به اینکه در بازی اول هم موفق شدند بر مس غلبه کنند، با همین انگیزه به اهواز می روند تا به عنوان مدعی قهرمانی چیزی کم نداشته باشند. هر چند که سپاهانی ها معتقدند برای هماهنگی به زمان بیشتری نیاز دارند.
*ذوب آهن - صبای قم؛ لشکر شکست خورده مقابل مورینیوی فاتح
ذوب آهن این روزها از روزهای پرفروغش دور است. هر چند هنوز اول فصل است و برای قضاوت زود اما این ذوب آهن حتی با روزهایی که در سال های گذشته کربکندی سرمربیگری این تیم را بر عهده داشت، فاصله دارد. شکست سنگین 3 بر صفر مقابل فجرسپاسی نشان داد تیم اصفهانی تا روزهای خوب کار زیادی دارد. در سوی دیگر میدان صبای قم با یحیی گل محمدی که خیلی زود لقب " مورینیو" را گرفته لبخند فاتحانه ای بر لب دارد. آنها در بازی اول 4 گل به ثمر رسانده اند و چه انگیزه ای بهتر از این برای مصاف با ذوبآهن شکست خورده.
*مس کرمان - نفت تهران؛ جنگ ثروتمندها با نفتی های بی دغدغه
مس کرمان پیش از فصل سر و صدای زیادی داشت اما این تیم در قدم اول بازی را به سپاهان واگذار کرد تا به قاسمپور ثابت شود در کرمان روزهای راحتی پیش رو ندارد. مس با همه مهره هایش باید به مصاف نفتی برود که منصور ابراهیم زاده متفکر را روی نیمکت سرمربیگری دارد. نفتی ها تیم بی حاشیه ای نشان داده اند و ابراهیم زاده هم نشان داده حوصله دردسر را ندارد، هر چند که در بازی اول مقابل راهآهن به تساوی رسیدند و به قضاوت داور هم اعتراض هایی داشتند.
*پیکان - تراکتورسازی گواردیولای سرشکسته مقابل سرخ پرتغالی
عبدالله ویسی فصل را به شکل بدی آغاز کرد و این روزها بدشانسی پشت بدشانسی گریبانش شده و دو تن از بازیکنان خود را به دلیل پارگی رباط از دست داده است. با این حال هنوز برای ناامیدی از وضعیت پیکان زود است. ویسی می داند که نگاه های زیادی روی اوست و به همین دلیل این روزها کمی در خودش فرو رفته تا از این به بعد با تفکر بهتری تیمش را ارنج کند.
در طرف دیگر میدان با تراکتورسازی روبرو هستیم. تیمی با طعم اولیویرای پرتغالی که در بازی اول اصلا چشم نواز نبودند اما با این حال این تیم که فصل پیش نایب قهرمان باشد برای دفاع از این عنوان هم شده باید از این شرایط خارج شود.
*ملوان - نفت آبادان؛ شمال و جنوب در قبضه پرشورها
ملوان یکی از تیم هایی بود که دیرهنگام تکلیف خود را مشخص کرد اما در بازی اول به پیروزی رسید تا هواداران خود را راضی نگه داشته باشد. در مقابل نفت آبادان که به موقع با کاستای پرتغالی شروع کرده بود در بازی خانگی به پرسپولیس باخت تا هواداران پرشور خود را غمگین راهی خانه ها کند. با این حال بازی قابل قبول نفتی ها سبب شد پس از سال ها هواداران نفت به جای اعتراض با تشویق تیم خود را بدرقه کنند و همه امید خود را به نتیجه گرفتن در بازی دوم گذاشته اند. باید دید آبادانی ها در انزلی می توانند از پس قوهای سپید با شرایط تازه ای که پیدا کرده اند بر آیند یا خیر.
به گزارش فارس برنامه بازی های هفته دوم به شرح زیر است:
سه شنبه 3 مرداد
راه آهن - گهر دورود ساعت 22 ورزشگاه اکباتان
پرسپولیس - فجر سپاسی ساعت 22:30 ورزشگاه آزادی
چهارشنبه 4 مرداد ساعت 22
آلومینیوم هرمزگان - داماش گیلان ورزشگاه خلیج فارس
فولاد - سپاهان ورزشگاه تختی اهواز
ذوب آهن - صبای قم ورزشگاه فولادشهر اصفهان
مس - نفت تهران ورزشگاه باهنر کرمان
پیکان - تراکتورسازی ورزشگاه تختی تهران
ملوان - نفت آبادان ورزشگاه تختی انزلی
سایپا - استقلال ساعت 22:30 ورزشگاه آزادی
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
میزبانی گهر و سایپا از پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه تختی تهران
خبرگزاری فارس: دو باشگاه گهر زاگرس و سایپا در ورزشگاه تختی تهران میزبان استقلال و پرسپولیس خواهند بود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ در نامه ای به هیئت فوتبال دو استان البرز و لرستان و همچنین باشگاه های گهر درود و سایپای البرز به نکاتی اشاره کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:
همانطور که استحضار دارید از دید مقررات، هر باشگاه می بایست ورزشگاهی را که محل مسابقات آن تیم به عنوان میزبان است و همچنین دارای شرایط لازم بر اساس الزامات AFC و ضوابط این سازمان است را اعلام کند و در صورتی که مالک ورزشگاه محل مسابقه نیست، با قرارداد مشخص با مالک ورزشگاه، همه مسایل را روشن و تصریح کند اگر چنانچه این کار صورت نگرفته باشد و یا بنا به دلایلی موجبات برگزاری مسابقه فراهم نشود، باشگاه موظف است که به دستور العمل های سازمان لیگ در این باره عمل کند.
در ادامه نامه آمده است: از آنجایی که به استناد نامه هیئت فوتبال البرز، به علت عدم موافقت شورای تامین استان و با توجه به سوابق امر، امکان برگزاری مسابقات دو باشگاه سایپای البرز و گهرزاگرس به عنوان میزبان در بازی های مقابل تیم های پرسپولیس و استقلال میسر نیست و با توجه به نظر مدیریت ورزشگاه آزادی درباره حفظ و نگهداری چمن ورزشگاه آزادی برای بازی های ملی و بین المللی و همچنین بازی های تیم های استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر، سازمان لیگ موافق با برگزاری رقابت هایی که دو تیم گهر و سایپا می خواهند در ورزشگاه آزادی با استقلال و پرسپولیس بازی کند، نیست.
در پایان نامه آمده است: از سوی دیگر، به لحاظ مشکلات ناشی از کمبود ظرفیت و رعایت مسایل امنیتی و ایمنی، امکان انجام این مسابقات در ورزشگاه های شهید دستگردی و اکباتان هم وجود ندارد و بازی های تیم های گهر زاگرس و سایپا در دیدارهایی که میزبان استقلال و پرسپولیس هستند، الزاما باید در ورزشگاه تختی برگزار شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
فغانی دیدار سایپا و استقلال را قضاوت میکند
خبرگزاری فارس: داور دیدار تیمهای سایپا و استقلال از سوی کمیته داوران مشخص شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته داوران اسامی داوران 7 دیدار هفته دوم لیگ برتر را بدین ترتیب اعلام کرد:
چهارشنبه چهارم مرداد 91
ساپیا – استقلال، ساعت 22:30، ورزشگاه آزادی تهران
علیرضا فغانی، علیرضا منصوری، بابک داوری، حسین زرگر، ناظر داوری: مسعود مرادی
آلومینیوم هرمزگان- داماش گیلان، ساعت 22ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
قاسم واحدی، سعید علی نژادیان، مهدی عالیقدر، جمشید محمدی، ناظر داوری: نادر جعفری
فولاد خوزستان- سپاهان ساعت 22ورزشگاه تختی اهواز
محسن ترکی، علیرضا ابوالفضلی، مهدی الوندی، جمشید دانش مهر، ناظر داوری: سعید بطحایی
ذوب آهن- صبای قم، ساعت 22، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
سید مهدی سید علی، رسول فروغی، سجاد طوری، اشکان خورشیدی، ناظر داوری:خداداد افشاریان
مس کرمان- نفت تهران، ساعت 22ورزشگاه با هنر کرمان
تورج حق وردی، علیرضا کناری، مهدی ناصحی ، علیرضا اکبریان ، ناظر داوری: جواد تقی پور
پیکان – تراکتورسازی، ساعت 22 ، ورزشگاه تختی تهران
رضا کرمانشاهی، علیرضا کهوری، آرمان اسعدی، جواد شرفی، ناظر داوری: زاهد بحرینی
ملوان –نفت آبادان، ساعت 22ورزشگاه تختی انزلی
غلامرضا جباری، مرتضی کریمی، رحیم شاهین ، بابک وسیله بر، ناظر داوری: محمد پیروز رام
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
نکونام بازوبند کاپیتانی را به رحمتی داد
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال استقلال به عنوان کاپیتان اول این تیم معرفی شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی با سایپا مهدی رحمتی را به عنوان کاپیتان استقلال اعلام کرد و گفت با درخواست نکونام این کار صورت گرفته است. سرمربی آبیپوشان پیش از جواد نکونام را به عنوان کاپیتان اول استقلال معرفی کرده بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
استقلال صاحب اسپانسر شد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال با یکی از اسپانسرهای خود قرارداد امضا کرد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، در نشست امروز علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال با سیدضیا ایمانی، مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره بانک رفاه قرارداد پشت پیراهن استقلال به امضا رسید.
به گزارش فارس استقلال در بازی اول لیگ بدون اسپانسر به میدان آمد. این تیم ساعت 22:30 فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا میرود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
مسابقات لیگ برتر از تلویزیون پخش میشود
خبرگزاری فارس: فدراسیون فوتبال اعلام کرد رقابتهای لیگ برتر از تلویزیون پخش خواهد شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، پس از جلسه ای 3 ساعته با نمایندگان صداو سیما، مقرر شد بازیهای لیگ برتر پخش شود.
عصر امروز و پیرو جلسه فی مابین نمایندگان صداوسیما و فدراسیون فوتبال و براساس توافق های به عمل آمده، مسابقات لیگ برتر فوتبال پخش خواهد شد و مقرر شد به جهت حمایت از فوتبال کشور و توسعه این ورزش پرطرفدار چه در رده ملی و چه در رده باشگاهی و با نظر مثبت تعامل های لازم بین فدراسیون فوتبال و صداوسیما در خصوص پخش مسابقات صورت پذیرد.
به گزارش فارس، این اتفاق رخ داده که فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود که از ورود دوربین ها به ورزشگاه ها جلوگیری می کند و اجازه پخش مسابقات را نمی دهد.
برنامه هفته دوم لیگ برتر به شرح زیر است:
سه شنبه 3 مرداد
راه آهن - گهر دورود ساعت 22 ورزشگاه اکباتان
پرسپولیس - فجر سپاسی ساعت 22:30 ورزشگاه آزادی
چهارشنبه 4 مرداد ساعت 22
آلومینیوم هرمزگان - داماش گیلان ورزشگاه خلیج فارس
فولاد - سپاهان ورزشگاه تختی اهواز
ذوب آهن - صبای قم ورزشگاه فولادشهر اصفهان
مس - نفت تهران ورزشگاه باهنر کرمان
پیکان - تراکتورسازی ورزشگاه تختی تهران
ملوان - نفت آبادان ورزشگاه تختی انزلی
سایپا - استقلال ساعت 22:30 ورزشگاه آزادی
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
مجيدى رفت چون پيشنهاد مالى خوبى داشت
فروتن: نه نكونام و نه مجيدى، جبارى بايد كاپيتان استقلال باشد
بهمن فروتن مشاور عالى مديرعامل استقلال در فصل گذشته گفت: به نظر من نه مجيدى و نه نكونام بلكه جبارى بايد كاپيتان استقلال مى شد. او با بيان مطلب فوق افزود: نكونام كه تازه وارد استقلال است و مجيدى هم فصل قبل تيمش را ول كرده، پس حق جبارى بود كه كاپيتان استقلال باشد.وى در پاسخ به اين سوال كه چرا فرهاد مجيدى استقلال را در ميانه هاى فصل گذشته ترك كرد؟ گفت:بازيكن حرفه اى به چه دليل تيمش را ترك مى كند؟حدس مى زنم مجيدى پيشنهاد مالى خوبى داشت و استقلال را ترك كرد و از اين جابه جايى باشگاه استقلال هم سود برد.فروتن خريد بازيكنان گران قيمت توسط باشگاه استقلال را داراى اثرات مثبت و منفى دانست و گفت: بخش مثبت قضيه مربوط به مسابقات آسيايى مى شود كه استقلال با اين بازيكنان مى تواند در اين رقابتها موفق باشد اما بخش منفى قضيه اين است كه وقتى استقلال يك ريال هم پول ندارد،نبايد چنين ولخرجى هايى مى كرد۴. ماه ديگر اگر پولى به اين بازيكنان نرسد آن وقت باشگاه دچار بحران مى شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
سايپا - استقلال
دومين دستپخت قلعه نويى
سايپا ظاهراً امشب ميزبان تيم استقلال در ورزشگاه تختى است، ديدارى كه خيلى ها آن را حريف ميزبانى آبى پوشان مى دانند، هرچند كه برنامه بازى ها آنها را ميهمان فرض مى كنند. آبى پوشان اين روزها با جذب جواد نكونام به لحاظ روحى و روانى در بهترين شرايط ممكن خود هستند، آنها كه فكرمى كنند در بازار نقل وانتقالات حريف هميشگى خود را شكست داده اند. بعد از آن پيروزى خوب يك بر صفر در مقابل آلومينيوم تازه وارد، حالا بايد با سايپا بازى كنند، سايپايى كه به نوعى امسال ستاره هايش را در تيم سرخابى پايتخت به تاراج برده اند. سايپايى ها در نخستين بازى خود به لحاظ نتيجه و امتياز خوب عمل كردند. آنها در تبريز و در ورزشگاهى كه حدود ۳۰هزار تماشاگر براى تشويق تيم ميزبان يك صدا تبريزى ها را صدا مى كردند، توانستند با يك تساوى صفر بر صفر با يك امتياز حساس به كرج برگردند.
يك امتيازى كه قطعاً در آينده اى نه چندان دور به كار آنها خواهد خورد.مجتبى تقوى سرمربى سايپايى ها اعلام كرده است كه حريف ميهمانش يعنى استقلال را خوب مى شناسد و در بازى امشب تيمش يك تيم از پيش باخته نخواهد بود. حريف سايپا يك تيم به ظاهر پرستاره و مدعى به نام استقلال است، تيمى كه در همان بازى اول مقابل آلومينيوم نشان داد كه حرف هاى بسيارى براى گفتن دارد. امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان كه در بازى اول از روى سكو تماشاگر بازى بازيكنانش در مقابل هرمزگانى ها بود و بابت بازى ضعيف شان هم از مردم و هواداران پرتعداد اين تيم عذرخواهى كرد، امشب در كنار آبى پوشان قرار خواهد داشت كه اين مسأله مى تواند وضعيت استقلالى ها را نسبت به بازى اول تغيير دهد. استقلال در بازى با آلومينيوم در برخى از نقاط با ضعف مواجه بود و اين مسأله را بيشتر از هركسى امير قلعه نويى متوجه شد، مربى كه قطعاً براى رفع آن مشكلات در بازى امشب اقدام خواهد كرد. امير قلعه نويى كه در بازى با آلومينيوم خيلى دير امين منوچهرى مهاجم فصل قبل سايپا را به ميدان آورد اين واقعيت را خوب مى داند كه منوچهرى جوان براى بازى با تيم سابقش دنيايى از انگيزه است و همين مسأله باعث شده تا خيلى ها براى تقابل تماشايى منوچهرى و ديگر هم تيمى هاى سابقش امشب گام به ورزشگاه آزادى بگذراند. استقلال امشب براى آنكه ثابت كند، برد خفيف شب اولش شانسى نبوده بايد با ارائه يك فوتبال زيبا هر ۳ امتياز بازى با سايپا را به نام خود ثبت كند، كارى كه سخت اما غيرممكن به نظر نمى رسد
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)