Design & Developed BY Patira

صفحه 47 از 100 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 992
    مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

Ohum ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد اول ㋡

سلام

بعد از چند بار عوض کردن اسم بلاخره کمپ دربی درست شد که امیدواریم ادامه دهنده راه بهارستان های قدیمی باشه

برای تازه وارد ها : در این کمپ حرف های خودمونی بچه های دربی زده میشه که یکی از فعال ترین بخش های انجمن تخصصی دربی هستش

1:لطفا در نوشته های خود ادب و احترام نسبت به کاربران و اعضای دربی را رعایت کنید

2: بحث های شخصی را در پروفایل خود انجام دهید در غیر این صورت اسپم به شمار میرود

موفق باشید

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri
    ویرایش توسط sina acm : 03-06-2012 در ساعت 13:44

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

Bomb

اتومبيلهاي پليس آمريكا

شتاب، امنيت، accelerate بالا اين اتومبيلها را مخصوص تعقيب و گريزهاي شهري كرده است. در عين حال راحتي و امكانات رفاهي هم براي مأموريتهاي جاسوسي فراهم است.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

3. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

Ohum

شیــر درنـده بعنوان یک حیـوان خانـگی !

تا به امروز شیری با این جثه را تنها در حیات وحش آفریقا، در باغ وحش یا دست کم در برخی سیرک ها یا بعضا فیلم های سینمایی دیده اید ولی باور نکردنیست که اینبار از این حیوان قدرتمند بعنوان یک حیوان خانگی یاد شود.

این شیر توسط شخصی نگهداری می شود که خود را مدافع طبیعت می داند و هدف اصلی او از اینکار بالا بردن سطح آگاهی عمومی در مورد حیات وحش در جهان است. خانه اش در منطقه گسترده ای در شمال لس آنجلس است و این حیوان خانگی بدون هیچگونه نگرانی همیشه با او و خانواده اش است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

A
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

5. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

Smile

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

7. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

پیشنهاد من به شما حتما بخونید
    جدا خیلی جالبه...
    نقل قول‌هاي جالب هفته
    رانيري: مغز زاراته گاهي كار نمي‌كند

«بدم نمي‌آمد چند تا هنرپيشه هاليوودي اينجا داشتيم. اگر مي‌شد سر اين ميز شام ماندلا، محمد علي، جي اف كندي و سيناترا و در كنارشان جيمي ريد هم باشند كه شام فوق العاده‌اي مي‌شد. آن وقت مجبور بودم پاستا سرو كنم چون سيناترا اگر غذا پاستا نباشد با ما غذا نمي‌خورد!»
    سرالكس فرگوسن در پاسخ به اين سوال كه دلش مي‌خواهد در ميهماني شام رويايي اش چه كساني حاضر باشند

«به محض اينكه به ميلان گل زدم يك هوادار به من گفت مي‌خواهد به‌عنوان جايزه به من يك اسب مسابقه‌اي بدهد! گاهي اوقات مجبور مي‌شوم تمرين‌ها را ترك كنم و بروم خودم را در صندوق عقب ماشينم قايم كنم!»
    ازكوئيل لاوتزي در مورد ميزان محبوبيتش در ناپولي

«تماشا كردن صحنه تمام كردن ضربه توسط او، سرعت، تكنيك بالا و قدرت انفجاري اش چشم‌هاي مرا باز كرد. كنترلي كه در آن سرعت بالا روي توپ دارد بي نظير است. مرا ياد «اسكالستريك» انداخت. يك بازي كه وقتي بچه بودم مي‌كردم و ماشين‌ها با هم در آن مسابقه مي‌دادند و از نقطه آغاز با سرعت حركت مي‌كردند. چيزي كه در مورد او بيش از همه مرا شگفت‌زده كرده اين است كه چقدر در هند و بنگلادش به او علاقه دارند. باورنكردني است. در ونزوئلا و كلمبيا و هر جاي ديگر دنيا هم همين طور است. او براي مردم اهميت زيادي دارد. مردم در ميدان مسابقه و خارج از آن ديوانه اش هستند و او چهره ايده آلشان است. باوركردني نيست.»
    الخاندرو سابيا در مورد ليونل مسي

«اگر فيات Uno بخرم مي‌گويند به مردي مثل من فراري بيشتر مي‌آيد اما اگر فراري بخرم روزنامه‌ها مي‌نويسند كه بهتر است كمي تواضع نشان بدهم و ماشيني مثل فيات Uno برايم مناسب‌تر است. اگر بخندم مي‌گويند حرفه‌اي نيست. نخندم مي‌نويسند كه من يك مرفه بي‌درد هستم كه اصلا از فوتبال لذتي نمي‌برم.»
    ماريو بالوتلي

«آنقدر مضطرب بودم كه ديگر نمي‌توانستم تحمل كنم. بيرون رفتم. مي‌دانستم كه اگر پتكوويچ گل بزند همه مردم به خيابان‌ها مي‌ريزند و جشن مي‌گيرند. صبر كردم اما اين سكوت انگار سال‌ها طول كشيد. فكر كردم كه ضربه مدتي است كه زده شده و دروازه بان مهارش كرده اما بعد صداي جيغ و فرياد را شنيدم. همه به خيابان‌ها ريختند. آن وقت بود كه استرس من جايش را به سرخوشي داد. من هم طوري فرياد زدم كه همه عمرم نزده بودم. شادماني فوق العاده‌اي بود. يك گل زيبا از پت.امكان ندارد كه اين لحظه را هيچ وقت فراموش كنم.»
    خوسه آلدو، در مورد ضربه آزاد دژان پتكوويچ در ديدار فلامنگو و واسكو در فينال كاريوكا سال 2011 كه به قهرماني فلامنگو انجاميد

«براي كريستيانو رونالدو سوت مي‌زنند؟ خب مردمي كه در جمعيت نشسته‌اند پول داده‌اند تا بازي را ببينند و هميشه حق با آنهاست. اگر تماشاگران از بازيكنان تيمشان انتظار بهترين بازي و گلزني را داشته باشند بازيكنان حق اعتراض ندارند.»
    آلفردو دي استفانو

«اگر نيمار دلش مي‌خواهد مثل CR7 بشود بايد به مادريد برود. اگر دوست دارد مثل مسي باشد به بارسا. بهترين بازيكنان پله بود كه بازي اش تركيبي از دي استفانو، مارادونا، كرويف و لئو مسي بود.»
    سزار لوييس منوتي

«من كنار مدافعان بزرگي مثل تورام، كاناوارو، پيكه و پويول بازي كرده‌ام اما تياگو سيلوا در يك سطح ديگر قرار دارد و در حال حاضر او كامل ترين مدافع جهان است. بازي‌هايش را كه مي‌بينم انگار دارم خودم را در پست يك مدافع مي‌بينم.»
    زلاتان ابراهيموويچ

«برايش ارزش زيادي قايل هستم هر چند كه هر از گاهي مغزش از كار كردن باز مي‌ايستد و به يك شوك نياز پيدا مي‌كند. وقت‌هايي كه پايش به توپ نمي‌رسد نمي‌تواند حريفان را تعقيب كند. آن وقت فقط نظاره‌گر بازي مي‌شود.»
    كلوديو رانيري در مورد مائورو زاراته

«خيلي مهم است كه مسي با آرژانتين قهرمان جهان شود اما با اينكه اين تيم با مسي جام جهاني را فتح نكرده او را يكي از بهترين بازيكنان جهان مي‌دانيم و به مسي افتخار مي‌كنيم.»
    خوليو گروندونا رييس فدراسيون فوتبال آرژانتين

«بوندس ليگا از ليگ برتر انگليس و لاليگا رقابت قوي تري است. در اسپانيا فقط دو تا تيم قوي هستند و در انگليس فقط چهار تا اما در آلمان چند تا تيم قدرتمند هستند كه زورشان به هم مي‌رسد.»
    توماس مولر

«هيچ كس حاضر نبود حتي يك پني روي شانس صعود ما شرط ببندد. در گروه سختي قرار داشتيم كه فرانسه، اروگوئه و دانمارك هم حضور داشتند اما در ميان آن تيم‌هاي بزرگ فشاري به ما وارد نشد. برعكس روحيه مبارزه جويي ما را بالا برد و از هيچكس هم نترسيديم. مصمم بوديم كه بر خلاف انتظار همه ظاهر بشويم. بعد از بردمان مقابل مدافع عنوان قهرماني بچه‌ها احساس بزرگي مي‌كردند.»
    برونو متسو در مورد رسيدن با تيم ملي سنگال به يك چهارم نهايي جام جهاني 2002
    «مثل يك داستان است. از آنهايي كه براي بچه‌هاي كوچك تعريف مي‌كنند. او اينجا قبل از اين هم يك اسطوره بود و حالا به داستان رويايي خودش اضافه كرده است.»
    ونگر درباره تيري آنري كه در ديدار با ليدز گلزني كرد

«در ايتاليا به من مي‌گويند گلادياتور اما اينجا لقبم پيتبول است. بد نيست. نه؟ مشكل اينجاست كه خيلي از مردم لقب پيتبول را يك اسم منفي مي‌دانند اما من به خودم اين طوري نگاه نمي‌كنم و مي‌دانم كه چه مهارت‌هايي دارم. پاسور خوبي هستم و زياد اشتباه نمي‌كنم. مي‌دانم كه يك پيتبول هستم و فكر مي‌كنم يكي از صاحب سبك‌هايش باشم.»
    فليپه ملو بازيكن گالاتاسراي

«آنها را در زمين مي‌بينيم.»
    ماركو رئوس كه به دورتموند پيوسته هر چند كه از بايرن مونيخ پيشنهاد داشت. او اين حرف را در جواب يوپ هاينكس، هولگر باداشتوبر و فرانك ريبري زد.

«در اروپا دلم مي‌خواهد براي بارسلونا بازي كنم. حس مي‌كنم راحت هستم و محبوب اما قبل از اينكه بازنشسته بشوم دلم مي‌خواهد در آرژانتين هم بازي كنم. اين يك آرزوي بزرگ است كه دلم مي‌خواهد به آن برسم.»
    ليونل مسي

9. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

پیش فرض آیا میدانید!?

آیا میدانید: که بلندترین بادگیر جهان در یزد به ارتفاع ۳۴ متر قرار دارد.
    آیا میدانید: طولانی ترین پرواز ثبت شده از مرغ ۱۳ ثانیه است ؟
    آیا میدانید: شایع ترین آیتم فراموش شده برای مسافران مسواک است !؟
    آیا میدانید: آمریکایی ها روزانه ۴۴ میلیون روزنامه دور میریزند ؟
    آیا میدانید: که یک نوع پشه وجود دارد که در ثانیه هزار بار بال میزند.
    آیا میدانید: که چشم انسان معادل یک دوربین ۱۳۵ مگا پیکسل عمل می کند.
    آیا میدانید: ماه کامل ، ۹مرتبه درخشانتر و پرنورتر از ماه نیمه است.
    آیا میدانید: بازی تنیس در اصل فقط با دست خالی بود .
    آیا میدانید: برنج غذای اصلی برای ۵۰ ٪ مردمان جهان است .
    آیا میدانید: باد به تنهایی هیچ صدایی ندارد مگر اینگه به شیئی برخورد کند .
    آیا میدانید: مدونا و مایکل جکسون، هر دو در سال ۱۹۵۸ متولد شدند .
    آیا میدانید: فلامینگو می تواند زانوی خود را به عقب خم کند .
    آیا میدانید: عقرب زیر نور اشعه ماواری بنفش میدرخشد .
    آیا میدانید: دو کشور چین و آمریکا بیشترین تولید کننده سیـر در دنیا را دارند .
    آیا میدانید: ماه اوت، دارای بالاترین درصد از ولادت هاست .
    آیا میدانید: طول عمر سنجاب ۹ سال است .
    آیا میدانید: به ازای هر انسان ۲۰۰ میلیون حشره وجود دارد .
    آیا میدانید: توپ گلف به طور متوسط ​​تا ۳۳۶ فرورفتگی دارد .
    آیا میدانید: جنگل انبوه آمازون به تولید نیمی از اکسیژن جهان کمک میکند .
    آیا میدانید: قایق برای اولین بار در مصر ساخته شد .
    آیا میدانید: ۹۶ ٪ از شمع های فروخته شده توسط زنان خریداری شده .

آیا میدانید: یک خرس ۴۲ دندان دارد .
    آیا میدانید: که ۹۰ ٪ از کوه یخ در زیر آب قرار می گیرد .
    آیا میدانید: ۷۰% از اسباب بازی های جهان در چین تولید میشود .
    آیا میدانید: فرغون در چین اختراع شد .
    آیا میدانید: نامگذاری طوفان ها و طوفان های گرمسیری به طور رسمی در سال ۱۹۵۳ آغاز شد
    آیا میدانید: زرافه می تواند گوش خود را با زبان ۲۱ اینچی خود را تمیز کند .
    آیا میدانید: پای شما دارای ۲۶ استخوان است .
    آیا میدانید: مغز انسان به طور متوسط ​​حاوی حدود ۷۸ ٪ آب است .
    آیا میدانید: مغز شما بین ۲۰ تا ۲۵ ٪ از اکسیژن برای نفس کشیدن استفاده می کند .
    آیا میدانید: گربه های سفید با چشمان آبی معمولا ناشنوا هستند .
    آیا میدانید: یک فرد به طور متوسط ​​۲۵ سال زندگی را صرف خواب خواهد کرد .
    آیا میدانید: شایع ترین بیماریهای روانی عبارتند از اضطراب و افسردگی
    آیا میدانید: ۴۲ ٪ از زنان و ۲۵ ٪ مردان به دست خود را پس از استفاده از توالت عمومی نمیشویند
    آیا میدانید: سگ های کوچک معمولا بیشتراز نژاد های بزرگتر زندگی میکنند .
    آیا میدانید: گربه های خانگی بوی مرکبات را دوست ندارند .
    آیا میدانید: ۸ ٪ از مردم دارای دنده های اضافی هستند .
    آیا میدانید: مردمک اختاپوس مستطیل شکل است.

!!! No Totti No Party

11. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

این داستان رو خودم برای قدر دانی از زحمات اسوره ی فرانسوی زیدان نوشتم کسی که کارهای خیریه ی زیادی رو انجام داده اما فقطط بخش کمی از آن رسانه ای شده و بخش اعظمش فقطط بین او و خدای او قرار داره.داستان رو بادقت بخونید و نظرات خودتونو درقالبش بهم ت پیام بازدید کننده یا پیغام خصوصی بدین.خواهش میکنم حتما درقالب پیغام بهم بگین نقاط ضعف و قوت داستان کجا بوده تا در داستان های بعدی بیشتر دقت کنم.
    شروع داستان
    داستانی زیبا
    پیراهن سفید
    هوا بسیارگرم و شرجی بود.سرخیوبه شدت عرق کرده بود ولی باسرعت می دوید.او ناگهان ایستاد نگاهش به سمت افق بود.درعمق نگاه او چیزی جززیبایی نبود.سرخیو از دور جمعیت را نگاه می کرد.درهیاهوی جمعیت برای یک لحظه مرددوست داشتنی خود را دید.جانی دوباره گرفت و بازشروع به دویدن کرد سرخیو با جان و دل می دوید و بالاخره توانست خود را به جمعیت برساند از قدو جثه ی کوچکش بهترین بهره را برد وازلابه لای جمعیت عبور کرد تا به مرد دوست داشتنی فرانسوی اش رسید.زیدان با دیدن سرخیو لبخند همیشگی خود را بر لبانش ایجاد کرد رفت جلو سرخیو را درآغوش گرفت و او را بوسید.جمعیت خیره ماندند.سرخیو از شدت خوشحالی و اضطراب شادی آورش سرخ شده بود زیدان در ماشینش را بازکرد و از درون کیف ورزشی شخصی خود پیراهن سفید خود را بیرون آورد با خودکار داخل جیب شلوارش پیراهن را امضا و به سرخیو داد.سرخیوکه ژست آدم های بزرگ را گرفته بود رفت جلو تا بعد از تحویل پیراهن با زیدان دست دهد زیدان هم دست اورا رد نکرد وبااو دست داد و سپس صورت کوچک زیبایش را بوسید.سرخیو خداحافظی کرد و همانند پرنده ای آزاد دور شد.زیدان بانگاهش درحالی که لبخند می زد دنبالش میکرد.جمعیت مبهوت مانده و هیچ کس دوست نداشت آن صحنه های زیبا را ازبین ببرد.خبرنگاری پیش آمد ودرمورد ماجرااز زیدان پرسید.زیدان گفت مسئله ای شخصی بود و قادر به پاسخ گویی شما نیستم فقط می گویم امروز بهترین روز زندگیم بوده است.ماجرا تا سه روز بسته باقی ماند.
    سه روز بعد
    ساعت 8 صبح به وقت مادرید
    تیتر روزنامه ی مارکا
    سرخیو پسر زیدان بود!
    اون روز بهترین روز روزنامه ی مارکا بود این روزنامه با این تیتر دو برابر روز های معمول فروش داشت.داستان از زبان روز نامه ی مارکا این طور بیان شد:سرخیو پسر بچه ای بود که پدرش در بیمارستانی نه چندان حرفه ای و پیشرفته به دلیل بیماری مهلک سرطان بستری بود.تومارش بدخیم و نیازمند عمل جراحی بود.خانواده ی سرخیو که از خانواده های ضعیف شهر مادرید بودند از مادر سرخیو گرفته تا خود سرخیو ی 9 ساله مشغول کار شدند.سرخیو نزدیک ورزشگاه سنتیاگو برنابئوکفش عابرین را واکس میزدساعت دو بود و اولین روز کاری سرخیو. سرخیو از شدت کاروضعف خسته و نالان برروی زمین افتاده بود.صورت زیبایش کثیف شده بود.زیدان که با اتومبیلش رد میشد با دیدن این صحنه متوقف شده و به پیش سرخیو آمد.سرخیو بادیدن ستاره ی فوتبال مورد علاقه اش ذوق زده شد.زیدان سرخیو را به رستورانی برد و به او غذا داد سپس ماجرا را از آنجا از زیر زبان سرخیو بیرون کشید.و سپس از سرخیو خواست که او را به محل کار مادرش ببرد.سرخیو و زیدان به محل کار مادرسرخیو رفته و زیدان از زبان مادر سرخیو درجریان کامل ماجرا قرار گرفت و بسیار ناراحت شد.زیدان به همراه سرخیو و مادرش با اتومبیل به بیمارستانی که پدر سرخیو بستری بود رفتند و سپس زیدان با پرداخت هزینه ای با آمبولاس پدر سریخو را به بیمارستان تحت پوشش رئال مادرید برده و هزینه ی عمل جراحی را پرداخت کرده وپدرسرخیورا به بهترین پزشک این شهرسپرد.پدر و مادر سرخیو که ناچارا تعارف زیدان راپذیرفتند از او تشکر کردند.پدر سرخیو قرار را براین گذاشت که اگراز زیر این عمل سخت جا سالم به در بردوبه سلامتی خود برسد با زیدان قرار گذاشت سرخیو را بفرستد پیراهن امضا شده ی زیدان را بگیرد.
    درآخر متن روزنامه ی مارکا نوشته شده بود: ازسانچزفورس(پدرسرخیو) به خاطر دراختیارگذاشتن اصل ماجرا به روزنامه ی مارکا سپاس گذاریم.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

ویرایش توسط مورینیو... : 01-16-2012 در ساعت 23:17

13. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

Bia Inja لاس وگاس

به نظرتون رويه يه برج چي ميشه ساخت؟!
    ....مطمئنا جوابايه متفاوتي ميشه داد ولي مهندسايه آمريكايي تصميم گرفتن اينو بسازن:

البته اگه يه سري از دوستان عاشق هيجانن و الان مثل من قيافشون اينجوري شده بايد بگم كه بهتره يك نگاه به عكس زير هم بندازين چون به همين مطلب مربوط ميشه:

15. 6 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

تا به امروز شیری با این جثه را تنها در حیات وحش آفریقا، در باغ وحش یا دست کم در برخی سیرک ها یا بعضا فیلم های سینمایی دیده اید ولی باور نکردنیست که اینبار از این حیوان قدرتمند بعنوان یک حیوان خانگی یاد شود.

این شیر توسط شخصی نگهداری می شود که خود را مدافع طبیعت می داند و هدف اصلی او از اینکار بالا بردن سطح آگاهی عمومی در مورد حیات وحش در جهان است. خانه اش در منطقه گسترده ای در شمال لس آنجلس است و این حیوان خانگی بدون هیچگونه نگرانی همیشه با او و خانواده اش است.

درمورد این مطلب که داداش حامد گذاشت باید بگم این شیر رو قبل از به دنیا آمدنش تغییر ژنتیکی دادن و درندگی رو از ژنش پاک کردن این یک شیر عادی نیست ولی خلاصه شیر شیره و ترسناکه ولی این شیر فرق داره گوششم بکشی کاریت نداره!

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

17. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها

درمورد این مطلب که داداش حامد گذاشت باید بگم این شیر رو قبل از به دنیا آمدنش تغییر ژنتیکی دادن و درندگی رو از ژنش پاک کردن این یک شیر عادی نیست ولی خلاصه شیر شیره و ترسناکه ولی این شیر فرق داره گوششم بکشی کاریت نداره!

ممنون از اطلاعاتت رفیق حایی که من این مطلب رو خوندم این مورد رو ذکر نکرده بود ممنون که کاملش کردی عزیز

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

19. 5 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

پیش فرض 17 January, 1942

17 January, 1942

تولدش مبارک

صفحه 47 از 100 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)