Design & Developed BY Patira

صفحه 47 از 141 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

اوزه بیو: رونالدو توپ طلا و کفش طلای زیادی در رئال مادرید خواهدبرد.
    مرجع خبري رئال مادريد : اوزه بیو ، بازیکن سابق فوتبال پرتغال ، که همچون کریستیانو رونالدو دو کفش طلا برده است ، گفت که این بازیکن هنوز "سالهای زیادی در پیش دارد " . اوزه بیو که این جایزه را به هموطنش اهدا کرد گفت :" کریستیانو 26 ساله است و سالهای زیادی را پیش روی خود دارد و می تواند از رکورد دو کفش طلای من بالا بزند . او یک الگوی جهانی است و و می تواند در رئال مادرید بدرخشد . "
    وی افزود :" او می تواند توپها و کفشهای طلای زیادی را در رئال مادرید ببرد ، در چنین تیمی کار برایش آسان تر هم هست . توپ طلا مشکل تر است اما می تواند بیش از یکی ببرد . برایش آرزوی خوشبختی می کنم . "
    سپس از دی استفانو هم تمجید کرد :" او کامل ترین بازیکن تاریخ فوتبال است . بیشتر افراد او را نمی شناسند . بهترین بازیکنی است که دیده ام . از او چیزهای زیادی یاد گرفتم . از نظر من ، بازیکن شماره یک تاریخ فوتبال است ."
    Rea-madrid.ir

HALA MADRID

4. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رویای خارق العاده:مسی و رونالدو در یک تیم!

هیچ کس نمی تواند خود را به سطح آنها برساند. مسی را نابغه می دانند و کریس رونالدو را مظهر قدرت و کلاس بالای بازی فوتبال معرفی می کنند

سایت گل - ستاره های بارسلونا و رئال مادرید با گلهای شان رقابت های لالیگا وچمپیونزلیگ را به آتش کشیده اند و هر روز رکوردهای تازه تری از نظرگلزنی برای تیم های خود ثبت می کنند.
    در واقع کریس رونالدو ولیونل مسی با میانگین یک گل در هرمسابقه، بی همتا بودن خود را در این مقطع زمانی ازتاریخ فوتبال به اثبات می رسانند. آمار گل های آنها که در اوج زیبایی به ثمر می رسند، جای هیچ گونه حرفی باقی نمی گذارند.
    مسی به تازگی رکورد 200 گل برای بارسلونا را پشت سرگذاشته و با 202 گل در286 بازی برای این تیم رکوردی استثنایی بر جای گذاشته و کریستیانو رونالدو به تازگی از مرز 100 گل برای رئال مادرید عبورکرده است. 2گل رونالدو به لیون درلیگ قهرمانان باعث شد ستاره پرتغالی کهکشانی ها رکورد 101 گل در105 مسابقه انجام داده برای این تیم را جشن بگیرد.
    مسی و رونالدو بهترین بازیکنان حاضر فوتبال جهان هستند. البته اگر در مورد بهترین بودن مسی هیچ شکی وجود ندارد، در مورد رونالدو هنوز می توان چند ابهام جزئی را برای بهترین بودن مطرح کرد. به هر حال صرفنظر از بحث فنی، این ستاره ها برای شادی هواداران فوتبال، در حال ثبت رکوردهایی دراین ورزش هستند که همه را به وجد آورده است.
    کار به جایی رسیده که خیلی ها مسی و رونالدو را سرمایه بشریت می دانند. میانگین گل های رونالدو در رئال مادرید 96/0در هرمسابقه است. تاکنون هیچ بازیکن دیگری درتاریخ باشگاه مادریدی چنین شرایطی نداشته است. او در زمان حضور در منچستریونایتد هم 118 گل برای این تیم به ثمررسانده بود. میانگین گلهای مسی هم 0.7 در هرمسابقه است و جالب اینجاست که او 13 بار برای بارسلونا هت تریک کرده است. تقریبا هر بار که مسی گل زده، بارسلونا پیروز از زمین خارج شده وتنها 2 بار با وجود گلزنی مسی، با شکست زمین را ترک کرده است.
    مسی تاکنون 79 دروازه بان را مغلوب کرده و بدشانس ترین دروازه بان مقابل او ایکرکاسیاس بوده که به تنهایی 13 گل از مسی دریافت کرده است.
    مسی و رونالدو تقریبا دست نیافتنی به نظر می رسند. با این حال آنها هنوز زمان زیادی برای قهرمان شدن، گل زدن و معجزه آفرینی دراختیار دارند. این2 هیچ محدودیت تاکتیکی و تکنیکی و ذهنی و جسمی ندارند. درتیم های افسانه ای و ثروتمند بازی می کنند. رقابت شدید در سطح ملی آنها را محدود و مقید نمی کند به خصوص که هیچ کدام آنها ملیت اسپانیایی ندارند. مسی و رونالدو هرگاه که اراده می کنند، بازیکن مقابل خود را دریبل می کنند و دروازه حریف را نشانه می گیرند. بارسلونا قهرمان اروپا وجهان است و شانس اول قهرمانی در هر رقابت باشگاهی است.
    رئال درلالیگا صدرنشین است. در اروپا فقط بایرن مونیخ و منچستریونایتد می توانند خود را در سطح این دوتیم نگه دارند. رونالدو و مسی بهترین هستند. البته دراینکه آنها به تنهایی برای تضمین موفقیت تیمهایشان کافی نیستند، شکی نیست. هم تیمی های فوق العاده ای دارند ولی هیچ کس نمی تواند خود را به سطح آنها برساند. مسی را نابغه می دانند و کریس رونالدو را مظهر قدرت و کلاس بالای بازی فوتبال معرفی می کنند.
    اگر چه مسی برای رسیدن به این شرایط جسمی به علم پزشکی متوسل شده وحالا با استفاده ازپاها و قد کوتاهش، با سرعت خود معجزه می کند. رونالدو خیلی ها را یاد زیدان می اندازد که تکنیک و قدرت را باهم دارد.
    همین 2 نفر برای اینکه اسپانیا عنوان برترین لیگ دنیا را یدک بکشد، کاهی هستند. تنها یک چیز در دنیای فوتبال می تواند از مسی و رونالدو بزرگ تر باشد و آن اینکه این دو در کنار هم بازی کنند. البته این رویایی تقریبا غیرممکن است ولی اگر یک روز این اتفاق حتی برای یک مسابقه نمایشی رخ دهد، شاید هیچکس نخواهد فرصت تماشای این بازی را ازدست بدهد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

6. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    morinio
    بازیکن محبوب
    ronaldo-zidan
    اسم واقعی شما
    hadi

IranRealMadridPersepolis

تشکر ها
    592
    تشکر شده 1,016 در 221 پست

کاش مسی هم بیاد رئال
    این 2 تا درکنار ستاره های دیگه رئال هر تیمی رو با اختلاف چند گل میبرن
    من عاشق کاشته های رونالدو هستم

8. کاربر روبرو از پست مفید hadizizo تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

رونالدو: تعداد گل مهم است نه راي کارشناسان

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: تجربه نشان داده که در انتخاب بهترين بازيکن سال تعداد گل زده مهم بوده نه راي آنها و هميشه از قبل انتخاب‌ها مشخص بودند.

به نقل از آس اسپانیا، کریستیانو رونالدو در نشست خبری روز گذشته خود مصاحبه طولانی با خبرنگاران داشت که هر کدام از منابع خبری به بخشی قابل توجه‌ای از آن پرداختند.
    رسانه‌های کاتالونیایی به سراغ حرف‌های این بازیکن درباره مسی رفتند و از قولش نوشتند: از این که با مسی مقایسه می‌شوم لذت می‌برم، احساس می‌کنم تنها کسی که می‌شود با او رقابت داشته باشم مسی است و اگر روزنامه‌ها دست از مقایسه من با او بردارند دیگر انگیزه ای برای درخشش در لالیگا نخواهم داشت.
    منبع پربیننده این خبر نیز از قول وی نوشت: در انتخاب بهترین‌های سال فیفا و حتی سایر سازمان‌های خبری و ورزشی مهم تعداد گل زده است و اکثر بازیکنان و کارشناسان در رای خود از خبرنگاران نزدیک به خود تعداد گل زده بازیکن در همان فصل را می‌پرسند و رای خود را می‌نویسند تا اگر اشتباهی بود و رای آنها انتخاب نشد گلزنی بیشتر او را بهانه کنند و این اصلا کارشناسی شده نیست.
    کریس رونالدو در بازی مقابل المپیک لیون گل شماره 101 خود را برای رئال مادرید به ثمر رساند و در مراسمی کوچک اما پرهزینه از پرس، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید جایزه دریافت کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

10. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

په په و کوئنترائو به تيم ملي پرتغال دعوت شدند

فابيو کوئنترائو، په په، هوگو آلميدا و دني بعد از اينکه دو ديدار آخر پرتغال در مقدماتي يورو 2012 را از دست دادند، بار ديگر به تيم برگشتند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پائولو بنتو، سرمربی تیم ملی پرتغال،فهرست 23 نفره تیمش برای دیدار پلی اف مقابل بوسنی را اعلام کرد.

فابیو کوئنترائو، په په، هوگو آلمیدا و دنی بعد از اینکه دو دیدار آخر پرتغال در مقدماتی یورو 2012 را از دست دادند، بار دیگر به تیم برگشتند.

ژوزه بوسینگوا نیز که از یک سال قبل برای پرتغال به میدان نرفته، این بار هم جایی در فهرست بنتو نداشت و به جای او ژوائو پریرا و سیلویو به تیم دعوت شدند.

بنتو در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" بوسینگوا در ترکیب اصلی چلسی قرار دارد و ژوائو پریرا برای اسپورتینگ لیسبون بازی می کند. اگرچه سیلویو از آمادگی کمی مشکل دارد اما در اتلتیکو مادرید ثابت بازی می کند و می تواند در هر دو سمت خط دفاعی به میدان برود.

پرتغال روز 11 نووامبر مهمان بوسنی خواهد بود و چهار روز بعد دیدار برگشت را در لیسبون برگزار می کنند.

فهرست کامل پرتغال:

دروازه بان ها: ادواردو، روی پاتریسیو، بتو

مدافعان: برونو آلوس، فابیو کوئنترائو، سره نو، ژوائو پریرا، په په، رولاندو، سیلویو

هافبک ها: کارلوس مارتینس، ژوائو موتینیو، میگل ولوسو، رائول میرلس، روبن آموریم، روبن میکائیل، دنی

مهاجمان: کریس رونالدو، هوگو آلمیدا، هلدر پوستیگا، نانی، نونو گومش، ریکاردو کوارشما

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

12. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مدافع اوساسونا: تنها راه مهار رونالدو این است که او را با طناب ببندید

روبن مدافع اوساسونا خود را برای دیدار مقابل یکی از بهترین مهاجمان حال حاضر جهان آماده می کند اما نمی داند چه طور باید او را مهار کند

Getty Images

سایت گل – روبن مدافع اوساسونا نمی تواند برای دیدار یکشنبه این تیم مقابل رئال مادرید با خود طناب به زمین بیاورد اما معتقد است برای مهار کریس رونالدو یک طناب محکم لازم است.
    کریس رونالدو که در این فصل رقابتهای لالیگا تا کنون 10 گل به ثمر رسانده است پنجشنبه شب کفش طلای فوتبال اروپا را از آن خود کرد.
    روبن که به خوبی از توانایی های ستاره اسبق منچستریونایتد آگاه است در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" رونالدو را چگونه می وشد مهار کرد؟ با طناب. باید او را محکم ببندیم (می خندد). واقعا نمی دانم باید منتظر دیدار باشیم. ببنیم چه اتفاقاتی در بازی رخ می دهد."
    "رئال اکنون در اوج آمادگی است و در بازی های اخیر خود نتایج بسیار خوبی کسب کرده است. آنها از گروه خود در لیگ قهرمانان هم صعود کرده اند."
    "با این حال ما با تمام توان به مصاف آنها خواهیم رفت و امیدوارم بتوانیم نتیجه بگیریم."
    دیدار دو تیم یکشنبه ساعت 14:30 در ورزشگاه سانتایگو برنابئو برگزار خواهد شد. رئال هم اکنون با 25 امتیاز در صدر جدول لالیگا قرار دارد.
    goal.com

HALA MADRID

14. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مورينيو: شاهين آماده بازي است

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: از ديد من شاهين آماده بازي است.

به نقل از ال‌پایس اسپانیا، در حالی که فدراسیون فوتبال ترکیه نوری شاهین را به خاطر آسیب‌دیدگی به تیم ملی دعوت نکرده آقای خاص معتقد است که این بازیکن برای بازی امشب آماده و در شرایط روحی و جسمی خوبی است.
    مورینیو تصریح کرد: محال است بازیکن ناآماده را وارد ترکیب اصلی کنم و در شرایط فعلی کار درستی نیست که به ترکیب خط حمله خوب تیم دست بزنم؛ اما نوری شاهین برای من بازیکن بزرگی است و باید به او میدان داد. اگر شرایط خوب باشد و نگران نتیجه بازی نباشم از او استفاده خواهم کرد.
    رئال مادرید امشب برابر اوساسونا در برنابئو وارد میدان می‌شود.

varzesh3

HALA MADRID

16. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رونالدو:خودم هم از زدن اين همه گل سورپرايزشدم

کريستيانو رونالدو جمعه در هتل اينترکونتينتال مادريد دومين کفش طلايش را کسب کرد، حالا اين بازيکن ، در مصاحبه اي جذاب با سردبير مارکا سرخوش از اين موفقيت در مورد شرايط خودش و تيم مي گويد.

*یک کفش طلای دیگر بردی ...
    وقتی که برای اولین بار کفش طلا را بردم ، گفتم که می خواهم کفش طلاهایم را جفت کنم ... خیلی از آن خوشحالم و به لطف خدا و تیم به این موفقیت رسیده ام . می خواهم این جام را به هم تیمی هایم و پرتغالی ها تقدیم کنم .
    *شمار گلهایت در فصل قبل ، تحسین بر انگیز بود ..
    واقعا خودم هم از زدن این همه گل سورپرایز شدم . در آغاز فصل نمی توانستم تصورش را بکنم اما روزها که گذشت ، کم کم به این فکر کردم که می توانم گلهای زیادی بزنم . بیشتر به این خاطر که از نظر بدنی آماده به نظر می رسیدم . در روزهای آخر فصل هم قدرت بدنی بالایی داشتم .
    *از 40 گلی که فصل قبل زدی ، کدام را بهترین می دانی ؟
    سوال خوبی است و پاسخش سخت . به نظر خودم چند تایش زیباتر بوده اند ... اما من گلی را انتخاب می کنم که در لیگ نبود ، بلکه در فینال کوپا دل ری در والنسیا زدم و باعث شکست بارسلونا و قهرمانی ما شد . یک گل عالی با ضربه سر بود . اما مهمتر از آن این بود که جام را بردیم و این چیزی است که برایم خیلی اهمیت داشت .
    *نظرت در این باره که در رسانه ها بحث است که فصل قبل 40 گل زدی یا 41 چیست ؟
    برایم فرقی نمی کند که 40 باشد یا 41 ، هر چند که به طور رسمی 40 است . گلی که برخی فکر می کنند که به نام من نیست را خودم فکر می کنم که من زده باشم . به هر صورت ، این آمار فوق العاده ایست و از آن خیلی راضی هستم . از هم تیمی هایم ، مربی و کل کادر فنی ممنون هستم چرا که آنها به من این فرصت را دادند تا به آمار این تعداد گل برسم .
    *در رئال مادرید بازیکنی بی جانشین هستی ؟
    از نظر من ، مهمترین نکته این است که تیم به اهدافش برسد . من سعی می کنم که در هر بازی خوب باشم اما بدون هم تیمی هایم نمی توانستم به این جا برسم . من فقط امیدوارم که تیم موفق شود و جامها را ببرد .

*خودت را بهترین بازیکن جهان می دانی ؟
    من فقط سعی می کنم که سال به سال بهتر شوم چرا که می دانم که زمانی که فکر کنم به همه چیز رسیده ام ، دیگر بهترین بازیکن نخواهم بود . می خواهم که هر فصل به دستاورد بزرگی برسم ، چیزی جدید که قبلا به آن نرسیده ام و این شانس را دارم که تیم بزرگی درکنارم است .
    *هیچ گاه به این فکر کرده ای که با این گلها به تاریخ رئال مادرید می پیوندی ؟!
    این ماجرا خیلی مهم است و به همین خاطر افتخار می کنم که به برخی رکورد های باشگاه رسیده ام ، رکوردهایی که بازیکنانی نظیر پوشکاش ، دی استفانو و هوگو سانچز آنها را کسب کرده بودند . البته رکورد شکنی و اضافه شدن چیزی نیست که تمام فکر و ذکرم را به آن متمرکز کرده باشم چرا که من بیشتر به حال حاضر نگاه می کنم و آینده تا گذشته . اما حضور در تاریخ باشگاه زیباست .
    *به لطف تو ، یک بازیکن دیگر رئال مادرید هم کفش طلا گرفت ، چیزی که زیاد در تاریخ سابقه نداشته است .
    تا زمانی که کفش طلا را بردم نمی دانستم که فقط هوگو سانچز به آن رسیده است . باعث افتخارم است که دومین بازیکن رئال مادرید هستم که کفش طلا می گیرم چرا که هوگو سانچز هم به من گفت که خوشحال است که رکوردش را شکسته ام و به این عنوان رسیده ام . رکورد ها برای شکسته شدن هستند . به همین علت شاید روزی کسی رکورد من را بشکند . اما امیدوارم کسی این کار را انجام ندهد (می خندد ...)
    *لیگ اسپانیا با رقابت دو قطبی رئال و بارسا خسته کننده نیست ؟
    مخالف این هستم که این لیگ دو قطبی است البته قبول دارم که در آخر فصل فقط این دو تیم بالای جدول هستند . اما لالیگا به اندازه لیگ آلمان یا انگلیس پر برخورد و جذاب است .
    *رئال مادرید باید در یک ساعت غیرمعمول برابر اوساسونا بازی کند ..
    آن را عالی می بینم و دوستش دارم . زیاد در این ساعت بازی نکرده ایم .... بیدار می شویم ، صبحانه می خوریم ، بازی می کنیم ، می بریم و به خانه می رویم ... همه چیز عالی است . ترجیح می دهم که 12 ظهر بازی کنیم تا 10 شب .
    *در چه پستی در زمین راحت هستی ؟!
    سخت است که بتوان توصیف کرد ... شاید اکنون در پست بال چپ باشم اما واقعا برایم مهم نیست چون که این مربی است که انتخاب می کند . من می توانم در وسط ، چپ یا راست بازی کنم .
    *رابطه ات با اوزیل عالی به نظر می رسد .
    بیرون از زمین زمان زیادی را با او و خدیرا سپری می کنم ... به طور مثال ، وقتی تیم پیک نیک زد کنار هم نشستیم یا در سفرها کنار هم هستیم ... آنها دو شخصیت عالی ، خوش رو و شوخ هستند .
    *اوزیل نقش پر رنگ تری در تیم دارد تا خدیرا ، درست است ؟
    خدیرا هم بازیکن مهمی در تیم است ، به خصوص در امور تدافعی . اوزیل اما با سبک تهاجمی نقش پر رنگ تری را نشان می دهد ... پاس گلهای فوق العاده ای می دهد ، دید بالایی دارد و می داند که چه زمانی پاس بدهد ... اما بازی خدیرا هم برای تیم مهم است . برایم عجیب نبود که این دو خیلی زود با تیم هماهنگ شدند چرا که دو بازیکن خیلی خوب هستند .
    *همه تو را تحسین می کنند ، اما تو چه کسی را تحسین می کنی ؟
    یک سوال خوب دیگر . می دانم که بچه های زیادی هستند که به من نگاه می کنند و سعی می کنند که در زمین فوتبال بهترین باشند ، اما من شخصا ورزشکار خاصی را تحسین نمی کنم ، هر چند که می دانم الگوهای بزرگی در فوتبال ، بسکتبال ، دو و میدانی ، اتومبیلرانی ، تنیس و ... وجود دارند که همه آنها را دنبال می کنم و برایم قابل تحسین هستند .
    *زندگی کریستیانو رونالدو چطور است ؟
    زندگیم طبیعتا بیشتر فوتبال است ، هر چند که کارهای عادی با دوستان و خانواده ام انجام می دهم . به طور مثال فیلم دیدن و به رستوران رفتن را دوست دارم ، هر چند که انجام دادن چنین کاری مشکل است . چنین زندگی را انتخاب کرده ام و باید عواقبش را بپذیرم . سعی می کنم از این لحظات لذت ببرم .
    *قهرمانی چمپیونزلیگ با رئال مادرید برایت مفهوم خاصی دارد ؟
    این باشگاه باید تمام فصل ها را به قهرمانی چمپیونزلیگ فکر کند و همین طور جامهای دیگر . اما چمپیونزلیگ خاص است چرا که رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است و باید به بزرگترین جامها فکر کند .
    *از خوزه مورینیو چه یاد گرفتی ؟
    خیلی چیزها . به نظرم از نظر تاکتیکی خیلی خوب است ، شاید بهترین . مربی ایست که به کوچکترین جزئیات توجه دارد . سال به سال سعی می کنم که چیزهای بیشتری یاد بگیرم و بازیکن پخته تری شوم . سه یا چهار سال پیش مثل حالا بازی نمی کردم و اشتباهاتی داشتم . هنوز خودم را جوان می دانم و امیدوارم بهتر شوم .
    *اما واقعا می توان مورینیو را بهترین مربی جهان دانست ؟
    جامهایی که برده خودش گویا هستند . در تمامی باشگاه هایی که بوده موفق ظاهر شده است و من شخصا عاشق کار کردن با او هستم چرا که او متفاوت است . او بازی را خوب می فهمد و بهترین ایده ها را دارد .
    *نظرت در مورد الکس فرگوسن چیست ؟
    الکس فرگوسن یک مربی فوق العاده است که خیلی به من کمک کرد . او جایگاه خاصی در زندگی من دارد چرا که اولین کسی بود که به من چیزهای خوبی یاد داد و سپس به من فرصت حضور در یکی از بهترین باشگاه های جهان را داد ، آن هم در حالی که فقط 18 سال داشتم .
    *مورینیو و فرگوسن قابل مقایسه هستند ؟
    نمی توان این دو را مقایسه کرد ، همین طور که نمی توان من را با مسی ، ژاوی هرناندز را با ژابی آلونسو و پورشه را با فراری مقایسه کرد . این ها متفاوت هستند . من با فرگوسن کار کرده ام ، سعی می کند بیشتر دوستانه برخورد کند و مورینیو هم همچون او خیلی باتجربه و صمیمی است ... هر دو مربیان خاصی هستند اما مقایسه کردن آنها با هم عادلانه نیست .
    varzesh3

HALA MADRID

18. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رونالدو:مقایسه مورینیو و فرگوسن مثل مقایسه من و مسی ناممکن است / خودم هم از زدن این همه گل سورپرایز شدم

من گلی را انتخاب می کنم که در لیگ نبود ، بلکه در فینال کوپا دل ری در والنسیا زدم و باعث شکست بارسلونا و قهرمانی ما شد . یک گل عالی با ضربه سر بود

Getty

سایت گل - کریستیانو رونالدو جمعه در هتل اینترکونتینتال مادرید دومین کفش طلایش را کسب کرد ، حالا این بازیکن ، در مصاحبه ای جذاب با سردبیر مارکا سرخوش از این موفقیت در مورد شرایط خودش و تیم می گوید .ترجمه این گفت و گو را به نقل ازبه نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:
    یک کفش طلای دیگر بردی ...
    وقتی که برای اولین بار کفش طلا را بردم ، گفتم که می خواهم کفش طلاهایم را جفت کنم ... خیلی از آن خوشحالم و به لطف خدا و تیم به این موفقیت رسیده ام . می خواهم این جام را به هم تیمی هایم و پرتغالی ها تقدیم کنم .
    شمار گلهایت در فصل قبل ، تحسین بر انگیز بود ..
    واقعا خودم هم از زدن این همه گل سورپرایز شدم . در آغاز فصل نمی توانستم تصورش را بکنم اما روزها که گذشت ، کم کم به این فکر کردم که می توانم گلهای زیادی بزنم . بیشتر به این خاطر که از نظر بدنی آماده به نظر می رسیدم . در روزهای آخر فصل هم قدرت بدنی بالایی داشتم .
    از 40 گلی که فصل قبل زدی ، کدام را بهترین می دانی ؟
    سوال خوبی است و پاسخش سخت . به نظر خودم چند تایش زیباتر بوده اند ... اما من گلی را انتخاب می کنم که در لیگ نبود ، بلکه در فینال کوپا دل ری در والنسیا زدم و باعث شکست بارسلونا و قهرمانی ما شد . یک گل عالی با ضربه سر بود . اما مهمتر از آن این بود که جام را بردیم و این چیزی است که برایم خیلی اهمیت داشت .
    نظرت در این باره که در رسانه ها بحث است که فصل قبل 40 گل زدی یا 41 چیست ؟
    برایم فرقی نمی کند که 40 باشد یا 41 ، هر چند که به طور رسمی 40 است . گلی که برخی فکر می کنند که به نام من نیست را خودم فکر می کنم که من زده باشم . به هر صورت ، این آمار فوق العاده ایست و از آن خیلی راضی هستم . از هم تیمی هایم ، مربی و کل کادر فنی ممنون هستم چرا که آنها به من این فرصت را دادند تا به آمار این تعداد گل برسم .
    در رئال مادرید بازیکنی بی جانشین هستی ؟
    از نظر من ، مهمترین نکته این است که تیم به اهدافش برسد . من سعی می کنم که در هر بازی خوب باشم اما بدون هم تیمی هایم نمی توانستم به این جا برسم . من فقط امیدوارم که تیم موفق شود و جامها را ببرد .

خودت را بهترین بازیکن جهان می دانی ؟
    من فقط سعی می کنم که سال به سال بهتر شوم چرا که می دانم که زمانی که فکر کنم به همه چیز رسیده ام ، دیگر بهترین بازیکن نخواهم بود . می خواهم که هر فصل به دستاورد بزرگی برسم ، چیزی جدید که قبلا به آن نرسیده ام و این شانس را دارم که تیم بزرگی درکنارم است .
    هیچ گاه به این فکر کرده ای که با این گلها به تاریخ رئال مادرید می پیوندی ؟!
    این ماجرا خیلی مهم است و به همین خاطر افتخار می کنم که به برخی رکورد های باشگاه رسیده ام ، رکوردهایی که بازیکنانی نظیر پوشکاش ، دی استفانو و هوگو سانچز آنها را کسب کرده بودند . البته رکورد شکنی و اضافه شدن چیزی نیست که تمام فکر و ذکرم را به آن متمرکز کرده باشم چرا که من بیشتر به حال حاضر نگاه می کنم و آینده تا گذشته . اما حضور در تاریخ باشگاه زیباست .
    به لطف تو ، یک بازیکن دیگر رئال مادرید هم کفش طلا گرفت ، چیزی که زیاد در تاریخ سابقه نداشته است .
    تا زمانی که کفش طلا را بردم نمی دانستم که فقط هوگو سانچز به آن رسیده است . باعث افتخارم است که دومین بازیکن رئال مادرید هستم که کفش طلا می گیرم چرا که هوگو سانچز هم به من گفت که خوشحال است که رکوردش را شکسته ام و به این عنوان رسیده ام . رکورد ها برای شکسته شدن هستند . به همین علت شاید روزی کسی رکورد من را بشکند . اما امیدوارم کسی این کار را انجام ندهد (می خندد ...)
    لیگ اسپانیا با رقابت دو قطبی رئال و بارسا خسته کننده نیست ؟
    مخالف این هستم که این لیگ دو قطبی است البته قبول دارم که در آخر فصل فقط این دو تیم بالای جدول هستند . اما لالیگا به اندازه لیگ آلمان یا انگلیس پر برخورد و جذاب است .
    رئال مادرید باید در یک ساعت غیرمعمول برابر اوساسونا بازی کند ..
    آن را عالی می بینم و دوستش دارم . زیاد در این ساعت بازی نکرده ایم .... بیدار می شویم ، صبحانه می خوریم ، بازی می کنیم ، می بریم و به خانه می رویم ... همه چیز عالی است . ترجیح می دهم که 12 ظهر بازی کنیم تا 10 شب .
    در چه پستی در زمین راحت هستی ؟!
    سخت است که بتوان توصیف کرد ... شاید اکنون در پست بال چپ باشم اما واقعا برایم مهم نیست چون که این مربی است که انتخاب می کند . من می توانم در وسط ، چپ یا راست بازی کنم .
    رابطه ات با اوزیل عالی به نظر می رسد .
    بیرون از زمین زمان زیادی را با او و خدیرا سپری می کنم ... به طور مثال ، وقتی تیم پیک نیک زد کنار هم نشستیم یا در سفرها کنار هم هستیم ... آنها دو شخصیت عالی ، خوش رو و شوخ هستند .
    اوزیل نقش پر رنگ تری در تیم دارد تا خدیرا ، درست است ؟
    خدیرا هم بازیکن مهمی در تیم است ، به خصوص در امور تدافعی . اوزیل اما با سبک تهاجمی نقش پر رنگ تری را نشان می دهد ... پاس گلهای فوق العاده ای می دهد ، دید بالایی دارد و می داند که چه زمانی پاس بدهد ... اما بازی خدیرا هم برای تیم مهم است . برایم عجیب نبود که این دو خیلی زود با تیم هماهنگ شدند چرا که دو بازیکن خیلی خوب هستند .
    همه تو را تحسین می کنند ، اما تو چه کسی را تحسین می کنی ؟
    یک سوال خوب دیگر . می دانم که بچه های زیادی هستند که به من نگاه می کنند و سعی می کنند که در زمین فوتبال بهترین باشند ، اما من شخصا ورزشکار خاصی را تحسین نمی کنم ، هر چند که می دانم الگوهای بزرگی در فوتبال ، بسکتبال ، دو و میدانی ، اتومبیلرانی ، تنیس و ... وجود دارند که همه آنها را دنبال می کنم و برایم قابل تحسین هستند .
    زندگی کریستیانو رونالدو چطور است ؟
    زندگیم طبیعتا بیشتر فوتبال است ، هر چند که کارهای عادی با دوستان و خانواده ام انجام می دهم . به طور مثال فیلم دیدن و به رستوران رفتن را دوست دارم ، هر چند که انجام دادن چنین کاری مشکل است . چنین زندگی را انتخاب کرده ام و باید عواقبش را بپذیرم . سعی می کنم از این لحظات لذت ببرم .
    قهرمانی چمپیونزلیگ با رئال مادرید برایت مفهوم خاصی دارد ؟
    این باشگاه باید تمام فصل ها را به قهرمانی چمپیونزلیگ فکر کند و همین طور جامهای دیگر . اما چمپیونزلیگ خاص است چرا که رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است و باید به بزرگترین جامها فکر کند .
    از خوزه مورینیو چه یاد گرفتی ؟
    خیلی چیزها . به نظرم از نظر تاکتیکی خیلی خوب است ، شاید بهترین . مربی ایست که به کوچکترین جزئیات توجه دارد . سال به سال سعی می کنم که چیزهای بیشتری یاد بگیرم و بازیکن پخته تری شوم . سه یا چهار سال پیش مثل حالا بازی نمی کردم و اشتباهاتی داشتم . هنوز خودم را جوان می دانم و امیدوارم بهتر شوم .
    اما واقعا می توان مورینیو را بهترین مربی جهان دانست ؟
    جامهایی که برده خودش گویا هستند . در تمامی باشگاه هایی که بوده موفق ظاهر شده است و من شخصا عاشق کار کردن با او هستم چرا که او متفاوت است . او بازی را خوب می فهمد و بهترین ایده ها را دارد .
    نظرت در مورد الکس فرگوسن چیست ؟
    الکس فرگوسن یک مربی فوق العاده است که خیلی به من کمک کرد . او جایگاه خاصی در زندگی من دارد چرا که اولین کسی بود که به من چیزهای خوبی یاد داد و سپس به من فرصت حضور در یکی از بهترین باشگاه های جهان را داد ، آن هم در حالی که فقط 18 سال داشتم .
    مورینیو و فرگوسن قابل مقایسه هستند ؟
    نمی توان این دو را مقایسه کرد ، همین طور که نمی توان من را با مسی ، ژاوی هرناندز را با ژابی آلونسو و پورشه را با فراری مقایسه کرد . این ها متفاوت هستند . من با فرگوسن کار کرده ام ، سعی می کند بیشتر دوستانه برخورد کند و مورینیو هم همچون او خیلی باتجربه و صمیمی است ... هر دو مربیان خاصی هستند اما مقایسه کردن آنها با هم عادلانه نیست .
    goal.com

HALA MADRID

20. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

سفر نماینده رئال به برزیل برای مذاکره با نیمار

ستاره 19 ساله سانتوس که مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی قرار گرفته احتمالا با قراردادی 60 میلیون یورویی به رئال می پیوندد

Neymar - Santos x Botafogo ( Foto: Flickr Santos)

سایت گل – به نوشته روزنامه استادو نماینده باشگاه رئال مادرید که به برزیل سفر کرده امروز مذاکره را برای جذب نیمار با سران سانتوس آغاز می کند.
    مهاجم ملی پوش سانتوس ماه هاست مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپا قرار دارد و گفته می شود و رئال و بارسا از جمله مشتریان جدی و پروپاقرص این بازیکن هستند.
    اما به نظر می رسد رئال در رقابت برای جذب این بازیکن از بارسا پیشی گرفته است. به نوشته روزنامه استادو مدیر اجرایی رئال به همراه نماینده ای از یک بانک اسپانیایی روز گذشته وارد برزیل شدند تا مذاکرات را با باشگاه سانتوس برای جذب نیمار آغاز کنند.
    آنها در جلسه ای رسمی با لوئیز آلفارو روبیرو رئیس باشگاه سانتوس دیدار خواهند کرد. رئال می خواهد برای جذب نیمار 60 میلیون یورو بپردازد که 20 میلیون آن را اکنون می پردازد.
    نیمار در این فصل 42 بازی برای سانتوس انجام داد و 21 گل به ثمر رساند.
    goal.com

HALA MADRID

22. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 47 از 141 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)