به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
![]()
آرسنال 3 استوک سیتی 1 (هفته ی 9 لیگ برتر)
آرسنال در دیداری حساس از هفته ی نهم لیگ برتر به پیروزی 3-1 مقابل استوک سیتی دست یافت
یکشنبه ، اول آبان 1390
ورزشگاه امارات شهر لندن / دیدار آرسنال - استوک سیتی (هفته ی 9 )
بازی ساعت 16
این دو تیم در حالی بازی را آغاز کردند که تا قبل از این بازی استوک در رده ی هشتم و آرسنال یازدهم جدول قرار داشتند ...
در ترکیب آرسنال ون پرسی از روی نیمکت بازی را آغاز کرد و مروان چاماخ در نوک حمله قرار گرفته بود .
بازی راس ساعت 16 آغاز شد .
10" : اولین خطر جدی بازی توسط آرسنال :
کرنر ارسالی آرتتا با ضربه ی سر چاماخ همراه بود اما قدرت لازم برای گل شدن نداشت .
22" : موقعیت خوب جروین که از روی ضربه ای ایستگاهی بوجود آمد با مهار دفاع همرا بود.
27" : گل اول آرسنال :
حمل توپ رمزی و موقعیتی که توسط جروینهو به گل اول آرسنال تبدیل شد.
30 دقیقه ی اول با برتری کامل آرسنال همراه بود .
34" : خطایی فوق العاده مشکوک از داور بازی به سود استوک :
توپ ارسالی با سرگردانی در منطقه ی 18 قدم آرسنال بلاخره با ضربه ی کراچ به گل مساوی تبدبل شد.
45" : حرکت بسیار خوب آرتتا از جناح راست و ارسال برای چاماخ موقعیتی بسیار عالی خلق کرد که با بدشانسی و همچنین دخالت دفاع به کرنر رفت .
نیمه ی اول با برتری مطلق آرسنال اما نتیجه ی مساوی به پایان رسید .
اما نیمه ی دوم :
48" : کار تیمی خوب ارسنال و کرنر به سود آرسنال :
توپ ارسالی با آشفتگی خط دفاعی همراه بود و کوشیلینی میتوانست دروازه را باز کند که با بی دقتی به بیرون رفت .
66" : حرکت تیمی عالی و باز هم کرنر
67" : رابین ون پرسی به جای چاماخ به میدان آمد
68" : خروج بی دلیل ژسنی بازهم خطرساز بود
71" : ورود آرشاوین به جای ولکات
73" : حرکت فوق العاده ی جروینهو و ضربه ی ونپرسی با دفع ناقص دروازه بان همراه بود و گل دوم آرسنال به ثمر رسید .
82": باز هم گل ، باز هم حرکت جروینهو و باز هم ونپرسی ...:
پاس زیبای آرشاوین در عمق برای جروینهو از سمت چپ حرکت فوق العاده ی جروینهو و باز هم قدرت تمام کنندگی ونپرسی
** 86" : بیش از 30 الی 40 پاس کوتاه که با شکارش هواداران همراه بود
89" : ضربه ی فوق العاده خطرناک جروینهو که با واکنش دروازه بان به کرنر رفت .
90" : فریمپونگ به جای جروینهو به میدان آمد.
اعلام چهار دقیقه وقت اضافه نیز به پایان رسید و ششمین برد از هفت بازی گذشته برای ارسنال رقم خورد...
یه روز خوب میاد ...
![]()
یک نمایش خوب و سرزنده
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی برابر استوک سیتی...
درباره پیروزی تیم برابر استوک...
ما یک عملکرد تیمی مستحکم داشتیم جایی که می توانستید ببینید تیم از نظر دفاعی پیشرفت داشته بود , مخصوصا برابر تیمی که بسیار در چالش ها به مانند استوک است . به نظر بسیار از نظر دفاعی مستحکم تر شده بودیم و تا زمانی که آن ها گل تساوی را نزده بودند شروع خوبی در بازی داشتیم . سپس من احساس کردم کمی مضطرب شدیم و نیاز داشتیم تا در بین دو نیمه آرام باشیم و دوباره بازگردیم .
نیمه دوم به طور پایه در دست ما بود , مخصوصا بعد از پانزده دقیقه ابتدایی بازی و بعد از ان مشکل گلزنی بود . ون پرسی این کار را بهتر از بسیاری از مردم می توانست انجام دهد و وقتی آمد این کار را کرد . مجموعا امروز یک عملکرد خوب و سرزنده داشتیم و این ازدهام نشان می داد که تیم می خواهد خوب کار کند چرا که آن ها دوباره پشت تیم بودند و این مسئله بسیار مثبت است . آن ها احساس می کردند که تیم آماده است تا تلاش کند .
البته رابین ون پرسی و دو گلش سزاوار امتیاز های زیاد و بزری است اما احساس می کنم جروینیو نیز بازی بسیار خوبی داشت و بسیار تاثیر گزار بود .
درباره دلیل اضطراب تیم در نیمه اول...
دست پاچگی . همچنین بازیکنان کمی عصبی بودند چرا که می دانستند برای ما توپ دوم مهم بود . نمی توانستیم همه توپ ها را برابر گراوچ پیروز شویم و توپ دوم اهمیت داشت .
بازیکنان در بین نیمه احساس کردند که می توانند توپ دوم را پیدا کنند . اما باید به استوک تبریک گفت . آن ها ما را با ضربات ایستگاهی سورپرایز کردند و بعد از آن کمی در شرایط سرگردمی در منطقه بودیم . آن ها از این مسئله استفاده کردند و به دلیل اضطراب تیم تا نیمه اوم پاس های ما را کم اثر کردند .
درباره ضربه ایستگاهی که منجر به گل کراوچ شد...
فکر می کنم به هیچ وجه این خطا نبود . من فقط احساس می کنم یک ضربه سر خوب بود . من نمی توانم متوجه اینکه داور چه چیزی دید شوم .
این یک نگرانی بود که ما شاوکراس را مهار نکردیم اما بازیکنان می دانستند در بین نیمه که آن ها استفاده کردند . اما ما واکنش بسیار خوبی در نیمه دوم و در قسمت پایانی بازی داشتیم و این تمام مسئله است .
درباره دلیل استراحت رابین ون پرسی...
او سفتی عضلانی داشت و من دیروز در تمرینات 19 بازیکنا داشتم و اینکه هنوز مطمئن نبودم که چگونه از او استفاده کنم . او امروز صبح چک شد از نظر پزشکی اماده بود که روی نیمکت قرار بگیرد . قبل از اینکه وی را کنار بگذارید 15 بار فکر می کنید که آیا باید واقعا را بازی ندهم ؟ اما اگر به تعداد بازی هایی که وی به میدان رفته است نگاه کنید باید کمی مواظب باشید .
درباره اتهام های تیم یک نفره ...
به هیچ وجه این احساس را ندارم . وقتی می خواهید در تیمی با کیفیت باشید .همیشه باید بازیکنانی داشته باشید که دیده شوند و چیز هایی برای ارائه داشته باشند . ما قبل از این تیری هانری را داشتیم . رابین کیفیت استثنایی دارد و این طبیعی است که اینگونه سوالات مطرح شود .
درباره حضور جورو در دفاع راست...
درباره استمرار ان نمی دانم اما او امروز بازی بسیار خوبی داشت . چیزی که امروز خوب بود این است که ما در عقب زمین قد بلند بودیم . ما جورو , مرتساکر , کوشلنی و سانتوس را به عنوان چهار مرد دفاعی عقب زمین داشتیم . وقتی برابر استوک بازی می کنید این کیفیت جالبی است .
درباره آمادگی ون پرسی برای بازی با چلسی...
او مصدوم نیست . او فقط سفتی عضلانی دارد . او باید آماده شود .
درباره عملکرد مروان شاماک...
من فکر می کنم او به سختی کار می کند . در حال حاضر او پس از یک گل راه خواهد افتاد . فکر می کنم امروز دو یه سه موقعیت برای گلزنی وی در نیمه اول بود که وی به آن ها نزدیک شد و فقط نتوانست برابر شاوکراس قرار بگیرد . من از بابت تلاش و کوشش وی خرسندم . من فکر می کنم او در حال حاضر در ذهنش این مسئله است که ون پرسی غیر قابل دست یابی است . چرا که ما با دو وینگر بازی می کنیم و این بسیار سخت است که با دو مهاجم بازی کنیم چرا که در میانه بسیار باز می شوید . پس از سیستم باعث حضور وی یا ون پرسی می شود . این سخت است اما او با بازی کردن اعتماد به نفسش را به دست می اورد و همینطور با گلزنی کردن به مانند تمام مهاجمین .
درباره پیروزی منچستر سیتی برابر یونایتد در اودترافورد...
این یک سورپرایز است . به نظر امروز فرانسه نزدیک بود در فینال جام جهانی راگبی نیوزلند را شکست دهد و هیچ کدام از این ها تا کنون اتفاق نیفتاده بود . گل های بزرگ برای من هیچ معنی خاصی ندارند چرا که این بدین معنی است که برخی مسائل خاص در بازی رخ داده است .
ما در اولدترافورد در 20 دقیقه پایانی چهار گل دریافت کردیم و امروز منچستر یونایتد در 15 یا 20 دقیقه پایانی 3 گل دریافت کرد . یک بار در موقعیتی هستید که با ده بازیکن در حال هجوم هستید و برابر یک تیم خوب هستید و زخم پذیر . چیزی که بعد از این چنین نتایجی کار را سخت تر می کند اثرات احساسی این نتیجه است که در ذهن و بدن شما باقی می ماند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
خوشحالم که دوباره اسنال شده ارسنال
به این میگن توپچی های لندن
![]()
تبریک میگم واقعا خوشحال کننده بود اصلا دوست ندارم ارسنال رو ضعیف ببینم
آرسن ونگر: فن پرسي فوق العاده است
در ديدار امروز مقابل استوک فن پرسي در ترکيب اصلي توپچي ها حضور نداشت اما در 25 دقيقه پاياني به بازي رفت و 2 بار گلزني کرد.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس از پیروزی 3-1 تیمش مقابل استوک، بار دیگر رابین فن پرسی، ستاره هلندی تیمش را مورد ستایش قرار داد.
در این دیدار فن پرسی در ترکیب اصلی توپچی ها حضور نداشت اما در 25 دقیقه پایانی به بازی رفت و 2 بار گلزنی کرد.
ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بیرون گذاشتن بازیکنی مانند رابین همیشه یک ریسک است اما او نیاز به استراحت داشت. می دانستیم که می توانیم 20 تا 30 دقیقه بدون مشکل بازی کنیم و از این زمان به خوبی استفاده کردیم. او کیفیت فوق العاده ای دارد و اگر به رکوردهای او نگاه کنید،می بینید که خیره کننده است."
او همچنین در مورد اهمیت این دیدار برای تیمش گفت:" این دیدار برای ما مهم بود. دیدید که ما خوب بازی کردیم و روحیه بالایی از خود به نمایش گذاشتیم.
بعد از دوران سختی که داشتیم، هواداران به طور کامل پشت ما هستند زیرا آنها می بینند که تیم چقدر خوب بازی می کند. کیفیت بازی ما در هر دیدار بهتر می شود."
![]()
جروينيو: بايد رابين را حفظ كنيم
جروينيو معتقد است كه آرسنال نياز مبرمی به رهبر خود دارد....
آرسنال از سال 2005 تا كنون موفق به فتح جامی نشده است و در اين تابستان 3 بازيكن مهم خود يعنی سسك فابرگاس ، سمير نصری و گائل كليچی را نيز از دست داد. ون پرسی نيز در پايان اين فصل تنها يك سال از قراردادش باقی می ماند و از حالا گمانه زنی ها مبنی بر جدایی وی از آرسنال بالا گرفته است.
كاپيتان توپچی ها اعلام كرده است عجله ای برای تمديد قرارداد ندارد اما جروينيو معتقد است كه باشگاه بايد هر كاری را برای حفظ اين بازيكن انجام دهد.
" ما هميشه به بهترين بازيكنانمان احتياج داريم بنابراين رك و پوست كنده بگويم ، نياز داريم تا بازيكنی مانند ون پرسی در باشگاه بماند.
" باعث خوشحالی من خواهد بود كه او بماند. من تازه به تيم آمده ام و می خواهم او اينجا بماند تا بتوانم برای مدت بيشتری در كنار او بازی كنم.
" اين مساله ای شخصی ميان رابين ، مربی و مديران باشگاه است. هريك از ما متوجه و مراقب حرفه خود هستيم و مهمترين چيز در رختكن ، صحبت كردن در مورد تيم است. به لحاظ روانی ، رابين برای ما يك وزنه است. او يكی از پرتجربه ترين بازيكنان ما در زمين است و زمانی كه به بازی می آيد ، خط دفاع حريف را تحت فشار می گذارد كه اين مساله به ما در بازی كمك می كند.
" در مقابل استوك ، او به بازی آمد و دو گل را به ثمر رساند. او بازيكن برجسته ای است و تيم به او نياز دارد.
"شما بايد در يك گروه رهبرانی داشته باشيد و او بازيكنی است كه تيم را رو به جلو هدايت می كند. او كاپيتان تيم است و نقش محافظت كردن از گروه را دارد و او اين مسئوليت را پذيرفته است."
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر : پارک ارزش خود را نشان خواهد داد .
کاپیتان تیم ملی کره جنوبی در تیم ملی خود بسیار پر کار بوده است اما در ترکیب باشگاه جدید خود تنها یکبار در کارلینگ کاپ و در برد مقابل شرزبوری به میدان رفته است .
پارک به گلزنی در آن شب نزدیک بود و شانس دیگری در بازی امشب مقابل بولتون و در دور چهارم کارلینگ کاپ در ورزشگاه امارات بدست خواهد آورد.
این مهاجم 26 ساله در حالی این تابستان به آرسنال پیوست که نسبت به بعضی خریدهای دیگر شهرت کمتری داشته است اما ونگر معتقد است به زودی حس حضورش را میسازد.
" بازیکنانی مثل پیرس و آنری چهار ، پنج و شش ماه طول کشید تا شروعی استثنایی داشتند ، پارک دو ماه پیش آمده است پس این کاملا طبیعی میباشد.
" بعضی افراد خیلی زود بازیکنان ما را در جهت منفی مورد قضاوت قرار میدهند "
" برخی بازیکنان در مراحل ابتدایی شما را روی صندلیتان مینشانند و مایوس تان میکنند و سپس این بازیکنان بر تمام تردیدهای مردم پیروز میشوند که پارک از آن دسته بازیکنان میباشد.
" من تحت تاثیر هوش و نگرش او قرار گرفته ام ، او به خوبی مورد استقبال هم تیمی هایش و اعضای تیم قرار گرفته است ، ما فکر میکنیم که او بازیکن با کیفیتی میباشد.
" کار در لیگ برتر بسیار سخت است اما او باهوش و با کیفیت است ، در دراز مدت است که همه چیز مشخص میشود و من مطمئن هستم او به خوبی از پس لیگ برتر نیز برخواهد آمد .
" آنچه شما نیاز دارید این است که برای موفقیت در باشگاه سه مهاجم ، سه مهاجم مرکزی وجود دارد .
ما آنها را همراه خود داریم و بسیار با آنها خوشحال هستیم .
یه روز خوب میاد ...
![]()
اخبار تیم : ورمالن ، ونپرسی ، گیبس ، جنکینسون و دیابی
آخرین اخبار مصدومان آرسنال شرح داده شد...
در مورد ونپرسی ...
تیم پزشکی به خوبی در بازی با استوک او را روی نیمکت اماده ساختند ، انقدر خوب که با آمدنش دو گل به ثمر رساند ، نمیدانم این 2 گل را باید از آن ونپرسی بدانیم یا کادر پزشکی ...
در مورد گیبس ، جنکینسون و دیابی ...
بعید میدانم برای بازی با چلسی در دسترس باشند .
در مورد ورمالن ...
او به تمرینات کامل تیم بازگشته است و در حال حاضر مشکلی ندارد .
و در آخر ویلشر ...
همه چیز طبق برنامه در حال اجراست ، در گام های بعدی نیاز به گرفتن اسکن است، اما او نیز در مسیر خوبی است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
![]()
ارسنال 2 بولتون 1 (دور چهارم اتحادیه )
آرسنال در دور چهارم جام اتحادیه 2-1 از سد بولتون گذشت .
آرسنال- بولتون -دور چهارم جام اتحادیه - ورزشگاه امارات لندن ...
آرسنال در بازی قبل 3-1 شرزبوری رو برده بود و بولتون نیز 2-0 در خانه ی آستون ویلا به برتری رسیده بود ...
ترکیب تیم آرسنال طبق روال همیشگی جامهای اتحادیه ترکیبی جوان بود :
دروازه بان : فابیانسکی
مدافعان : میگل- ورمایلن- اسکیلاچی - نیکویناریس
هافبکها : فریمپونگ- کوکلین-بنایون
وینگ و مهاجم : آرشاوین- چمبرلین-پارک
22" : شوت راه دور بازیکنان بولتون با واکنش فابیانسکی همراه بود
25" : حرکت خوب پارک و شوت ضعیف او دومین موقعیت بازی بود ...
27" : کارت زرد برای سباستین اسکیلاچی
35" : پاس کوتاه آرشاوین روی یک ضربه ی ایستگاهی به ورمالن و شوت سنگینی که با واکنش دروازه بان به کرنر رفت ..
40" : واکنش عالی بوگدان دروازه بان بولتون روی حزکت خوب پارک
نیمه ی اول با برتری نسبی آرسنال به پایان رسید .
اما نیمه ی دوم ...
47" : گل اول برای بولتون و توسط موامبا
53" : 1-1 مساوی ارشاوین گل مساوی رابرای آرسنال به ثمر رساند
56" : دومین گل برای آرسنال توسط پارک ،
سه دقیقه ی طوفانی ورق را برگرداند و آرسنال را پیش انداخت ...
74" :ریو میاچی به جای چمبرلین وارد شد ...
76" : موقعیت خطرناک با شوت ایگلس توسط فابیانسکی مهار شد ...
78" : فریمپونگ که پر اشتباه ظاهر شده بود جای خود را به اوزیاکوپ داد
83" : بواتنگ جایگزین ورمالن
87" : شوت سنگین کلاسنیچ موقعیت خوبی برای بولتون خلق کرد که تبدیل به گل نشد .
اعلام 4 دقیقه وقت اضافه هم نتیجه را تغییر نداد و آرسنال پیروز میدان شد ...
یه روز خوب میاد ...
ونگر تحت تاثیر عملکرد ستاره ژاپنی تیمش: ریو میائیچی بازیکن شجاعی است
ستاره 18 ساله برای اولین بار برای تیمش به میدان رفت و مربی آرسنال از عملکرد او راضی به نظر می رسید
Getty Images
سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی به تمجید از ریو میائیچی، ستاره ژاپنی تیمش پرداخت. میائیچی در جریان دیدار آرسنال مقابل بولتون که با برد 1-2 توپچی ها در دیدار سه شنبه شب دو تیم در لیگ کاپ همراه بود برای آرسنال به میدان رفت.او در دقیقه 73 برای آرسنال وارد میدان شد و بازی خوبش مربی فرانسوی آرسنال را تحت تاثیر قرار داداین ستاره جوان در وقتهای تلف شده چندین فرصت خوب حریف را مهار کرد و در پایان بازی ونگر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی آرسنال بازتاب یافت گفت:« ریو بازیکن شجاع و جسوری است. او زیاد برای تیم بازی نکرد و ما در شرایطی بودیم که بیشتر باید دفاع می کردیم تا حمله.»ونگر در ادامه صحبتتهایش به این نکته اشاره کرد که بعد از رهایی کامل این ستاره ژاپنی از بند مصدومیت، تدریجا او را در ترکیب توپچی ها در رقابتهای لیگ برتر هم خواهیم دید:« میائیچی تنها یک روز قبل از بازی برای یک جلسه با بازیکنان تیم تمرین کرد؛ چون مصدوم بود ولی با تلاش و انگیزه زیادی با مربی بدنساز تیم کار می کرد. فکر می کنم که او در نزدیکی کریسمس به اوج آمادگی اش برسد.»میائیچی در ژانویه2011 با قراردادی رسمی به آرسنال پیوست و بعد از آن برای یک نیم فصل به صورت قرضی به فاینورد روتردام منتقل شد
goal.com
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)