به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
دم هردوتون گرم.... واقعا منچستري واقعي شما هستيد....
هوادار واقعي با يه باخت و نتايج بد تو يه فصل نااميد نميشه.......
ميانگين سني بازيكنان منچستر تو اين فصل خيلي پايينه و از اول فصل داريم بدشانسي مياريم!
خلاصه اين فصل همه چي دست به دست هم داد تا ما نتونيم موفق باشيم...
ولي هنوز تو ليگ و حذفي اميد داريم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بچه های منچستری منم در غم خودتون شریک کنین
اصلا فکرشم نمیکردم منچستر رفت و برگشت از بازل فقط 1 امتیاز بگیره
برام عجیب بود که بازل و بنفیکا صعود کنه ولی منچستر با اون همه عظمت تو گروه حذف بشه
دیگه فوتبال همینه -------خلاصه منم شریک کنید در غمتون----ایشالا سال دیگه
دوستان باختیم اما...................
نگاه کنید تیمی که این اواخر یه ستاره هم نخریده و همه تمرکزشو رو جووناش گذاشته با بیی تجربگی اونا همیشه تو کورسه و زیبا بازی میکنه نباید از باختش ناراحت بشید. اگر منچستر این مرحله خذف شد تاوانه جوون گرایی بیش از حدشو داد . فقط مقایسه کنید اگر منچستر 1چهارمه ستاره هایی که دیگر تیما میخریدنو میخرید چیکارا که نمیکرد. کم نبودن بازیکنایی که از دسمون رفتن رونالدو و نیستلروی و کساییم که نخریدیم مثه ویا و خیلیا که پریدن به هر حال این سیاست باشگاس و فرگوسن کارشو بلده همین 2005 حذف شدیم بعدش 3 دوره تو فینال بودیم یناهم هست و خیلی طبییعیه به نظرم با این تیم اینطور نتیجه گرفتن شگفتیه همه 18 سالو 20 سالو بی تجربه.
تو لیگ اروپا هم امسال فینال بین اتلتیکو و منچستر سیتی خواهد بود پس به فکر لیگ اروپا هم نباشید.
ولی کاشکی منچسترم میومد بالا جام زیباتر میشد
منچستر جزو تیم های بزرگ اروپا هستش امسال بد اورد عیبی نداره
یادمون نره که سال پیش تو فینال اروپا بود
من هنوز تو شوکم واقعا حیف شد هم خبر خوبی بود و هم خبر بدی.خوب بود چون یکی از رقبای سرخت رئال مادرید حذف شد بد بود چون اون رقیب تیم محبوب منچستریونایتد بود.ولی شانس آوردیم منچستر سیتی هم اوت شد.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
باختیم و حذف شدیم!!!
واقعا آدم حرسش میگیره. همین 6 ماه پیش بود که بعد از باخت به بارسا با خودمون گفتیم سال بعد اما حالا چی...
بازم باختیم اما اینبار خیلی زودتر قافله رو باختیم.درسته ما خیلی مصدوم داریم و این میتونه یکی از این دلایل باشه ولی تنها دلیل نیست
ما 8 امتیاز به دست اوردیم که 6 تاش از نماینده رومانی بوده! باورتون میشه؟!!
به نظر من ما از فصل قبل خیلی بهتر بازی میکنیم ولی حتی توی بازی هم شانس نداریم و توپ هامون تو گل نمیره!
من که هنوز باورم نمیشه...
ولی منچستر همیشه تو قلبمه و همیشه دوسش دارم
زنده باد یونایتدها
لعنت به بدشانسی
منم واقعا هنوز باورم نشده منچستر که خیلیا این فصلم از مدعیا جام میدونستنش در گروهی نسبتا اسون حذف شد
واقعا حیف بود و بازم ثابت کرد منچستر باید حتما چندا بازیکنه بزرگو به تیمش تزریق کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف شد ........... دلم میخواست منچستریونایتد باید بالا و تا فینال بیاد و دوباره یه فینال زیبا رو شاهد باشیم ............
هواداران بارسا میخواستند هتریک قهرمانی هاشون با پپ تو اروپا رو در فینال با منچستریونایتد جشن بگیرند ولی نشد ..........
فینال رم و فینال لندن با منچستر ...... فینال مونیخ با ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)