Design & Developed BY Patira

صفحه 47 از 83 نخستنخست ... 37454647484957 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

از يوونتوسي بودن لذت مي برم
    17 آبان 1390
    هافبكي تاثيرگذار و خلاق كه با تكنيك خاص خود تيم را در ميانه ميدان رهبري مي كند و براي تدارك حمله اي برق اسا نقشي تعيين كنده دارد. اندره ا پيرلو كه با پيراهن ميلان سال ها در سن سيرو به مصاف اينتر، رقيب همشهري مي رفت اين بار با پيراهني سياه و سفيد برابر رقيب ديرينه صف ارايي مي كند.

اندره ا پيرلو، حقيقت را بگو، يوونتوسي بودن چطور است ؟
    زيبا. خيلي خوشحالم، خوشبخت، لذت مي برم.

دوباره جوان شدي؟
    براي چي؟مگه پير بودم.... !

از انگيزه هاي تازه صحبت مي كنيم...
    از ان نظر بله. نياز داشتم كه انگيزه هاي جديدي را پيدا كنم. انتخاب دقيق و درستي داشتم.

انگيزه هاي متفاوت؟از اين انگيزه ها بگويد.
    پيروز شدن با پيراهني كه روسونري نباشد و در مكاني ديگر كه مدتي ست پيروزي به دست نياورده.

انگيزه هاي تان را در يووه پيدا كرديد ؟
    كم و بيش اين طور است. خيلي زود خواسته پيروزي را يافتيم و حالا امكان برتري در هر ديدار وجود دارد. مي توانيم خيلي سريع به خواسته هاي مان برسيم. مربي نيز انگيزه هاي ما را دارد و جامعه بيانكونري نيز همين طور . تجربه هاي من براي برگشت انرژي و توانايي هاي اين تيم مفيد خواهد بود.

چه تفاوتي ميان يوونتوس و ميلان وجود دارد؟
    برنامه هاي سازندگي و سطح تيمي تقريبا برابر است. هر دو تيم هاي مهم ايتاليا هستند و بسيار بزرگ در اروپا. اي كاش ميلانلو بود كمي بهتر اما وينوو مي تواند كامل تر باشد.

در اين سال ها انتقادات زيادي از يووه شنيده مي شد. چطور تصميم گرفتيد به يوونتوس بپيونديد؟
    در شروع سال 2011 تيمي بود كه مانند هميشه خوب بازي مي كرد و خوب پيش مي رفت اما بعد از كريسمس همه چيز عوض شد و اوضاع نابسامان پيش رفت. اما مطمئنا زماني كه به بخش ديگري مي نگريد مي بينيد كه اين تيم هميشه بهترين بوده و تيمي ست كه تو مي تواني خود را با ان در روزهاي اوج ببيني و پيروز شوي.

اين حقيقت دارد كه الگري موجب شد تا از ميلان دور شوي؟
    مطمئن نيستم. به اين دليل كه من شخصا اين تصميم را گرفتم. با مديران صحبت كردم. مي خواستم زندگي و تجربه جديدي را اغاز كنم و اين طور شد كه جدا شدم. شايد مي خواستم بمانم و يا مي ماندم اين طور مي شد.....

شايد بتوان از پشيماني صحبت كرد...
    خير. به هيچ وجه. من مي خواستم از ميلان جدا شوم و اين تصميم را گرفتم. هرگز پشيمان نيستم و نخواهم شد. با ميلان روزهاي خوبي داشتم اما حالا مي خواهم با يوونتوس روزهاي بهتري داشته باشم.

آيا ميلان ها همچنان براي قهرماني شانس دارند؟
    انها در كنار ناپولي. تيم هايي كه مي توانند خيز بلندي داشته باشند. شرايط ما كمي متفاوت است و بايد دقت كنيم بهتر است كه صحبت نكنيم.

اما تيم هاي زيادي پشت سر يووه حركت مي كنند.
    مهم اين است كه روي پاهاي خود بياستيم و به راه خود ادامه دهيم. تمرين و تمرين و فوتبال بازي كردن در هر ديدار از برنامه هاي ماست.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

موتا راهی اشتوتگارت می شود ؟

مارکو موتا مدافع ایتالیایی یووه بر خلاف فصل گذشته در این فصل فرصت حضور در میادین را پیدا نکرده و در بعضی از دیدارها حتی بر روی نیمکت ذخیره ها نیز حضور ندارد.

امروز رسانه های کشور آلمان از علاقه مندی باشگاه اشتوتگارت به مدافع کناری یووه خبر دادند و اعلام کردند مقامات المانی قصد دارد در فصل نقل و انتقالات وی را راهی اشتوتگارت کنند.

موتا که تا سال 2015 با یووه قرارداد دارد نتوانسته انتظارات کونته را بر اورده کند و به نظر می رسد بعد از امائوری دومین خروجی یووه در زمستان خواهد بود.

گفتنی است موتا در سال 2010 راهی یووه شد و تاکنون در 22 دیدار با پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر به میدان رفته است.

لعنت به باعث و بانی این بغض

6. 3 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

یووه باید برای تصاحب اسکودتوی 2006 مبارزه کند
    17 آبان 1390
    او یکی از خائین تاریخ یوونتوس است. هیچ هوادارای او را نخواهد بخشید و هرگز در قلب یوونتوسی ها جایی ندارد. زلاتان در خصوص دادگاه ناپل و مسائلی که برای بررسی بیشتر کالچوپولی در حال برگزاری است گفت

"مطمئنا در آن سال ما بهترین تیم بودیم. تیمی بازیکانان بزرگ و قدرتمند که بسیار خوب و قدرتمند در زمین ظاهر شدیم و مبارزه کردیم و حالا یوونتوسی ها باید برای تصاحب اسکودتوی 2006 مبارزه کنند زیرا در ان سال ما مبارزه کردیم و پیروز شدیم، این حقیقت ماجراست."

Alessandro Del Piero

8. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

افزایش رشد مالی بانوی پیر
    درآمد خالص يوونتوس در چهار ماه نخست فصل جارى با رشد 64.9 درصدى نسبت به فصل گذشته به 24 ميليون يورو رسيد ، يووه در اين فصل از نظر سرمايه گذارى نيز 187.2 ٪ رشد داشته است و توانسته سودى معادل 5.7 ميليون يورو بدست آورد .

این در حالی است که یکی از شعارهای مدیران یووه در هنگام افتتاح ورزشگاه جدید افزایش سود مالی بود که تا امروز در این مورد یووه پیشرفت قابل توجهی داشته و به نظر می رسد در طول سال های اینده یکی از منابع مالی یووه به حساب می اید.

Alessandro Del Piero

10. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

موجی به 5 سال و چهار ماه زندان محکوم شد
    17 آبان 1390
    وقتی کالچوپولی مطرح شد، فدراسیون فوتبال ایتالیا و دادستان و بازرس تصمیم به محرومیت موجی از فوتبال و گرفتن جام های یووه داشت که موفق به انجام ان شد اما این پایان کار نبود.

ان موضوع در مرحله ی اول تمام شد اما موجی مدیر یووه باید در دادگاه های حقوقی به خاطر فعالیت های غیر قانونی و خلاف از خود دفاع می کرد و این موضوع خارج از مسائل فوتبالی بود و ربطی به مسائل اسکودتو نداشت.

جلسه ی نهایی دادگاه فوق لحظاتی پیش به اتمام رسید و باز هم موجی به عنوان متهم ردیف اول محکوم شد و سنگین ترین حکم دادگاه برای وی اعلام شد و او به 5 سال و چهار ماه زندان محکوم شد.

گفتنی است این جرم، جرم نوع درجه اول در قوانین ایتالیاست که درجه ی بالایی حساب نمی شود در نتیجه موجی صرفا به زندان محکوم می شود، اما به دلیل اینکه دفعه ی اول است که محکوم می شود پس به زندان نخواهد رفت و این حکم قابل تجدید نظر خواهد بود.

در این دادگاه بسیاری از مدیران و داوران سری آ به زندان محکوم شدند اما لیپی و پسر وی که متهم حساب می شدند تبرئه شدند.

اخبار تکمیلی ارسال خواهد شد.

Alessandro Del Piero

12. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بیانه ی رسمی باشگاه یوونتوس
    18 آبان 1390
    ساعاتی پیش دادگاه ایتالیا حکم نهایی خود را در مورد لوچانو موجی و دیگر مدیران و داوران سری آ اعلام کرد و موجی به 5 سال و 4 ماه زندان محکوم شد و این ابهام به وجود امد که امید های یووه برای بازگرداندن اسکودتو به یاس تبدیل شده باشد.

باشگاه یوونتوس و در راس ان اندره ا انیلی مدیر ارشد تیم تورینی بعد از اعلام حکم دادگاه در بیانیه ای رسمی خطاب به هواداران نوشت:

"دادگاه فوق هیچ ارتباطی به باشگاه یوونتوس ندارد و تنها در مورد تخلفات لوچانو موجی برگزار شده است. حکم این دادگاه تغییری در بی عدالتی ورزشی که در ایتالیا صورت و به موجب ان به نا حق دو جام از یووه پس گرفته شد ایجاد نمی کند و یوونتوس به مسیر قانونی خود برای گرفتن حق خود و رسیدن به عدالت ادامه خواهد داد."

Alessandro Del Piero

14. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

دل پیرو: عاشق سبک بازی تیم های لیگ برتر هستم
    شایعات حاکی از پیوستن او به لیگ برتر یا ام ال اس است و این ملی پوش سابق ایتالیایی فاش کرد علاقه زیادی به حضور در لیگ جزیره دارد.

سایت گل- الساندرو دل پیرو، اسطوره باشگاه یوونتوس، اعلام کرد علاقه زیادی به بازی در لیگ برتر انگلیس دارد.

این ستاره ایتالیایی که در سال 1993 از پادووا به یوونتوس پیوست، در سال های حضور در بیانکونری، جام های زیادی با این تیم به دست آورد و در سال 2006 نیز با ایتالیا قهرمان جهان شد.

او در پایان این فصل و با تمام شدن قراردادش با یوونتوس، این باشگاه را ترک خواهد کرد.

شایعات حاکی از پیوستن او به لیگ برتر یا ام ال اس است و این ملی پوش سابق ایتالیایی فاش کرد علاقه زیادی به حضور در لیگ جزیره دارد.

او در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" من خیلی زود لذت بازی در مقابل تیم های انگلیسی را درک کردم. من از سبک بازی انگلیسی ها لذت می برم. همچنین جو ورزشگاه ها و شور و هیجان استادیوم ها را خیلی دوست دارم. چه چیزی لذت بخش تر از اینکه ببینید طرفداران دو تیم بدون مشکل و در کنار هم به ورزشگاه می روند؟"

او که روزهای آخر حضورش در لیگ برتر را سپری می کند، از علاقه اش شهر تورین گفت:" تورین شهر من است، جایی که من نیمی از عمرم را در آن سپری کردم، جایی که خاطرات زیادی از آن دارم. من واقعا به این شهر علاقه مندم."

او همچنین از علاقه اش به زندگی در آمریکا گفت:" من غاشق ورزش های آمریکایی هستم. من فینال رقابت های ان بی ای در لس آنجلس و ارلاندو حضور پیدا کردم و لذت زیادی از دیدن رقابت های هاکی و بیس بال بردم.

باید اعتراف کنم در هفته های اخیر ذهن من جای دیگری بوده، در نیوزلند چون جام جهانی راگبی در آنجا برگزار می شود."

Alessandro Del Piero

16. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

+10=3+7 ! اسطوره ی من تولدت مبارک
    9th NOVEMBER 2011
    شاید نه حتما تولد امسالش نسبت به 18 سال قبل فرق کرده، همه چیز نسبت به گذشته تفاوت کرده، همه چیز حتی رویاها. این بار جشن 37
    سالگی خود را در حالی در کنار خانواده اش برگزار می کند که می داند شاید این آخرین جشن او در این شهر پس از 18 سال باشد. هر چند که هنوز هیچ چیز معلوم نیست اما با اعلام رسمی خواسته اش برای ادامه بازی می توان مطمئن بود که شهر تورینو مقصد او برای چند سال آینده و تا زمانی که به بازی کردن فکر کند نخواهد بود.

الساندرو دل پیرو، کاپیتان دوست داشتنی یوونتوسی ها امروز 37 سالگی خود را جشن می گیرد. 37 سالی که بیشتر آن در فوتبال و میدان و مسائل مربوط به فوتبال طی شد، نزدیک به 19 سال اش کاملا سیاه و سفید بود و حالا به
    آینده کوتاه چند سال آینده اش می اندیشد که به رنگ و باشگاهی تعلق خواهد داشت.

هر چند که او برای همیشه یک یوونتوسی و یک اسطوره تمام عیار بیانکونری ست، هم برای تیفوسی ها و هم برای تاریخ پرافتخار این باشگاه بزرگ.

الکس تولد 37 سالگی ات را تبریک می گوییم و برای انچه که به ما در تمام این دوران هدیه کردی ممنونیم و برایت آرزوی بهترین ها همراه با رسیدن به رویاها و آرزوهایت داریم.

Alessandro Del Piero

18. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

اله تولدش را با تیفوسی ها جشن گرفت
    18 آبان 1390
    پس از دو روز تعطیلی یوونتوسی ها به زمین تمرین وینوو امدند تا تمرینات خود را بدون حضور ملی پوشان از سر گیرند. در تمرینات امروز یووه تنها 12 بازیکن حضور داشتند و کونته تصمیم گرفت یک بازی میان تیمی با 12 بازیکن خود برگزار کند. اما مرد امروز تمرینات کسی نبود جز الساندرو دل پیرو که 37 سالگی خود را در شرایطی کاملا متفاوت نسبت به گذشته جشن می گرفت.

کاپیتان تولد خود را با گروهی از تیفوسی ها که برای تبریک به او به محل تمرین امده بودند برگزار کرد، پرچم ها و دست نوشته های مختلف همراه با عکس و تصاویر وی از دوره های متفاوتی که با یووه بازی کرده در این بخش کاملا دیده می شد.

در این میان پرچم های " اله یکی از ماست " و " هیچ کس مثل تو نیست " بیش از سایرین خود نمایی می کرد. الکس در بدو ورود به تمرینات زمانی که از اتومبیل خود خارج شد به سمت این گروه رفت و با اغوش باز از این تیفوسی ها که خواستار گرفتن عکس و امضا از او بودند استقبال کرد.

گفتنی ست الکس تولد خود را با گروه هواداران در سراسر جهان در فیس بوک شخصی اش جشن گرفت.

جنارو گاتوزو، هافبک میلان نیز تولد الکس را تبریک گفت و در خصوص شایعه انتقال وی به میلان در نقل و انتقالات زمستانی گفت: الکس، من او را یک پرچم دار واقعی برای یووه می بینم. خیلی خوب است که دوران بازیگری او با یووه تمام شود زیرا دل پیرو، یوونتوس است. هر سال بازیکنان از این تیم به آن تیم می روند اما دیدن دل پیرو و توتی با پیراهن تیمی دیگر واقعا آزاردهنده و ناراحت کننده است.

Alessandro Del Piero

20. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

الکس، اسطوره اي كه متوقف نمي شود
    18 آبان 1390
    سي و هفت سال يعني 13 هزار و 514 روز و هر روز از 1440 دقيقه تشكيل شده و زندگي حرفه اي الساندرو دل پيرو شامل 52هزار و 817 دقيقه است. امروز 37 سالگي ستاره اي جشن گرفته مي شود كه براي 19 سال يوونتوسي بود و از سال آينده راه هاي متفاوتي براي او وجود خواهد داشت. راه هايي از امريكا تا پادووا....

+10=7+3 اين عنواني زيبا براي 37 سالگي پينتوريكيوست، عنواني كه نشان از تلفيق وفاداري، انگيزه، تلاش، مبارزه، خستگي ناپذيري و حس متوقف نشدن اله دارد. مهره اي استثنايي كه براي خود محدويتي قائل نيست و هرگز نمي خواهد متوقف شود.

پرچم دار يوونتوسي ها امسال دقايق كمي به ميدان رفته اما پرچم هايي كه براي حمايت او در ورزشگاه ها ثابت مي كند كه او همچنان دوست داشتني و تاثيرگذار است. بايد قبول كرد كه اله با نشستن روي نيمكت نيز تاثير خود را روي تيم مي گذارد " بله نفش كشيدن اله هم تاثيرگذار است"

اما اين تاثيرگذاري به زودي تمام مي شود و به فكر آينده اي ست كه شايد خارج از ايتاليا رقم خورد. اما به هر حال همه يوونتوسي ها دوست دارند كه اله در صورت ترك يووه به زودي به اين باشگاه بازگردد و در پستي ديگر در كنار آنان و تيم محبوب شان باشد.

روز گذشته مجله فرانس فوتبال به مناسب 37 سالگي كاپيتان يووه و آينده او پس از پايان فصل مصاحبه مفصلي با دل پيرو منتشر كرد كه روزنامه توتواسپورت به گوشه اي از ان اشاره كرد.

فوتبال ‍ژاپن

من در رقابت هاي بين قاره اي سال 96 در توكيو، از شرايط، نحوه تشويق و رفتار مردم ژاپن كاملا شگفت زده شدم البته در ان رقابت ها اين كشور را شناختم و واقعا شيفه اين كشور و مردمش شدم. هرگز نمي توانم طرفداران ژاپني را فراموش كنم . طرفداران ژاپني كه هرگز شور و شوق خود را كنار نمي زنند مردمي با احساس با حس بالاي مهمان نوازي كه به انسان حس احترام مي دهد. خوشحالم كه اين گروه به من علاقه دارند.

شهر تورينو

بسته و ساكت مثل من. در سال هايي كه اينجا زندگي مي كنم حس عجيبي را تجربه كردم. هيجان فانتزي همراه با لبخندها و پيروزي ها. من و تورينو همراه هم رشد كرديم، تورينو شهر من است، جايي كه گذشته من و زندگي من در ان خلاصه شد، جايي كه همه احساساتم به ان تعلق دارد. من عميقا به اين شهر گره خوردم.

امريكا

ورزشي هاي كشور امريكا براي من لذت بخش و دوست داشتني اند. سطح ورزش اين كشور بسيار بالاست و تجربه و هيجان خوبي در اين كشور ديده مي شود. يك هيجان يگانه، من عاشق ورزش هستم، ورزش ها و تيم هاي اين كشور را دوست دارم. لوس انجلس و اورلندو در فينال NBA و ديدن رقابت هاي NFL و MLB لذت بخش است و من از اين مسابقات لذت مي برم. دنياي ديگري ست. من اكثر رقابتهاي جهان را دنبال مي كنم، رقابت هاي جهاني راگبي و تيم ال بلك كه واقعا جذاب بازي مي كردند. در سال 2009 زماني كه در سن سيرو بودم اين گروه براي رقابت برابر ايتاليا انجا بودند.

انگليس

بازي در ليگ جزيره؟ياد گرفتم و تشويق و حمايت باشگاه هاي انگليسي به وي‍ژه منچستريونايتد. عاشق دنياي انگليسي فوتبال هستم با هيجان و حس ورزشي خاص. فضا و روح ورزش استاديوم اولدترافورد را دوست دارم و حضور تيفوسي ها، واقعا هيچ چيز زيباتر از هيجان تيفوسي هايي كه در ورزشگاه دارند نيست. تيم ها به راحتي و بدون مشكل به زمين مي ايند و بعد از زمين خارج مي شوند.

فرانسه

قانون و شرايط خاصي در اين كشور حكم فرماست. تيم ملي اين كشور مرا به ياد گريه فينال يورو مي اندازد و شادي ديگران. هم تيمي هاي بسيار زياد فرانسوي داشتم و همچنين مربي فرانسوي. تجربه حضور و بازي در كنار بزرگاني نظير زيزو و خوشحالم كه با همه انان رابطه خوبي داشتم و دارم. زيزو الگويي ست و احترام زيادي براي او قائلم. دو سال پيش ديدار خيريه اي را برگزار كرديم و من از ان بابت احساس غرور مي كنم، واقعا فوق العاده بود مانند هميشه.

گفتنی ست شبکه اسکای در برنامه ای ویژه با عنوان " الکس تولدت مبارک " که شامل بخش هایی ریمیکس شده گل ها، ضربات ایستگاهی، جام ها ، پیروزی ها و نمایش های ویژه او در طول 19 سال حضورش در یووه به ویژه دیدار دیدنی یوونتوس و رئال در مقاطع مختلف و بازی این دو تیم در 5 نووامبر سال 2008 همراه با تشویق حاضرین در برنابئو است را در شب تولدش پخش خواهد کرد تا هدیه ای ویژه را برای این کاپیتان وفادار داشته باشد.

دوربین الکس، شبکه اسکای که یک دوربین اختصاصی برای تصویربرداری از دل پیرو در کلیه صحنه ها از جمله نیمکت و حتی حضور در رختکن است نیز بخش ویژه ای را از زمانی که اظهارات اندره ا انیلی مطرح شد و واکنش و برخورد دل پیرو با این مسئله را در این مدت نشان خواهد داد.

Alessandro Del Piero

22. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 47 از 83 نخستنخست ... 37454647484957 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)