به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رفقا من موقع نصب بازی به این مشکل بر می خورم.
چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم.
In cosmos just soccerIn soccer just Premier LeagueIn premier league just Chelsea F.CIn chelsea F.C just SUPER FRANKIE
ببین دانیال جان رم سیستم من 2 و گرافیکش 512 هستش.در مورد نصب بازیم بگم که من یه بار نصبش کردم، ویندوزمو عوض کردم دوباره نصبش کردم.یه روز دیدم دیگه نمیاد یعنی هر چی کلیک می کنی رو آیکونش ساعت شنی میاد بعد از چند ثانیه دوباره نشونه معمولی میاد و بازی باز نمیشه(قبل از عوض کردن ویندوز بازم این اتفاق می افتاد). خلاصه بازی رو از کنترل پنل remove کردم و دوباره خواستم نصبش کنم که نمیشه. دو مدل از سی دی رو دارم که هر دو اونجوری گیر میدن.من حدود 7 یا 8 بار خواستم نصب کنم که اینجوری شده.
ببین میتونی کمکم کنی؟بازم تشکر
![]()
In cosmos just soccerIn soccer just Premier LeagueIn premier league just Chelsea F.CIn chelsea F.C just SUPER FRANKIE
متاسفانه لینک های دانلود پچ ها و دیگر محصولات pes مسدود شده اند. من فعلا میگذارم . اگر باز شد دانلود کنید.
تم و والپیپر فرناندو تورس با پیراهن چلسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط DanielBahrami : 03-15-2011 در ساعت 10:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)