سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دوستان رئالي جمع كنيد بريم تا جام رو به خاطر ناحق بودن ازمون پس نگرفتن
جالبه ها ! ميگن رئال خوب نبود بلكه بارسا بد بود ! فقط ميتونم بگم
رئال با 9 امتياز فاصله قهرمان شده و حالا قول اين واقعيت واسه هر هواداري سختهولي بايد تحمل كنيم ! (م)
رئال با اقتدار قهرمان شد ! بارسا تو فصل اوجش هم 100 امتياز نياورده بود ! پس بهتره جاي بهانه تراشي يه كم منطقي باشيم
بعدشم اين طبيعيه ! هر تيمي يه فصلهاي افت و اوج داره ! مثلا يووه قهرمان سري آ شد و چيزي كه مسلم بود ميلان هم به خاطر خيلي چيزا از جمله مصدوميت نتونست با يووه رقابت كنه ! البته مهمتر از اون انسجام , بازي زيبا و اقتادر خود يووه بود !
رئال سال 2009 كه قهرمان نشد خيلي تيم خوبي بود ؟!خوب مشخصه كه نه ! پس اينها همه بهانه هستند !
رئال نيمكتش پر از ستاره هست و اين چه كيفي داره
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بهتره به این بحث ادامه ندیم چون عواقبش خوب نیست =(دعوا)
دوستان خواهش میشه از این بحث ها راه نندازین و از دوستان رئال هم دعوت نکنید
و جواب داوود: بله رونالدو رقابت می کنه و آمارش با توجه به 3 فصل که در اسپانیاست مشخصه.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-19-2012 در ساعت 02:08
دوستان فکر کنم این بحث کافی باشه ما همه جوانبو گفتیم و شما هم توضیحاتتونو دادین
خوبیش اینجاس که حداقل بهم توهین نکردیم
در جواب داوود هم اره من حتی یه جاهایی از خریدای اضافه تیم ناراحت شدم اما طبیعیه تیم باید ریسک هم کنه
و فابرگاسم هر چی که بود که قطعا مربوط به لامسیا بود اما کلید ارسنال و پرورش یافته این تیم بود
به هر حال باید به قهرمانی تیمها احترام گذشت و شکستم پذیرفت
و امید به فصل بعد داشت
اما نکته اخر:
فوتبال همش شرایطه پس نمیشه گفت چرا اینجور و..................
همه قبول کنیم سیتی قهرمان انگلیس شده
رئال قهرمان اسپانیا
دورتمند المان
و.................
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این چهار تا بازیکنی که گفتید مثل اینایی که من گفتم نبود....مال بارسا مهره های صد در صد کلیدیه ما بود که هیچ جانشین درستی براشون نداشتیم...فقط نیمکت ذخیره ی مارو با مال خودتون مقایسه کنید تا متوجه بشید...
بله بارسا نتونست 100 امتیازی بشه چون شانس اینو نداشت که تو دقیقه ی 92 بازی یکی مونده به اخرش بازیکن حریف یه گل به خودی خوشگل بزنه...اگه اون گل به خودی نبود این 100 امتیاز هم نبود...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)