سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بعد از کلی ازیت کردنه والدز گفتم یه چند تا عکس حرفه ای ازش بذارم , دلخور نشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اینکه البا خریدش دیگه قطعی به نظر میاد
باید رفت سراغ بقیه خطوط و یه دروازبان ذخیره خوب که جون باشه
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 05-18-2012 در ساعت 20:39
والدز اینقدر خوشتیپ بودو ما خبر نداشتیم!!! خیلی خوش استایله ها!!!البته به چشم برادری!!!![]()
دوستان دارم بی صبرانه ثانیه ها رو شمارش میکنم برای بازی سوپر کاپ البته امیدوارم بارسا بیلبائو رو بزنه .واقعا دلم میخواد سه ماه دیگه صورت موریانه رو تو برنابئو و جهنم نیوکمپ ببینم.اونا بارسایی رو بردن که تیاگو و تیو توش فیکس بودن فکر کردن الان قدرت اروپا هستن دارم ثانیه ها رو میشمرم برای زمانی که ویا و اینیستا و مسی و ژاوی و پویول و پیکه و الوز و الکسیس همشون تو ترکیب جلوی رئال تو سوپر کاپ صف ارایی کنن.خیلی چهره رئال اون موقع دیدن داره.وقتی بچه ها 3 ماه استراحت کردن و هیچ مصدومی هم نداشته باشیم واقعا دلم میخواد ببینم رئال میخواد چی کار کنه.البته اگه شانس ماست که باید یکی دو تا مصدوم رو بدیم اما فکرش رو بکنید با این ترکیب بیاییم تو نیوکمپ.حداقل 3 گل باید رئال نوش جان کنه
والدز
البا......پویول......پیکه......الو ز
بوسکتس
ژاوی.......اینستا
ویا.......مسی.......الکسیس
اگه رئال حتی تونست جلوی این ترکیب تو نیوکمپ مساوی بگیره من اسمم رو عوض میکنم.بی صبرانه منتظر اون روز هستم تا ببینم بسته شدن دهن رئالی ها رو.
از خدا میخوام مصدوم ندیم تا یک بار برای همیشه رئال رو به نافرم ترین شکل تحقیر کنیم و ثابت کنیم هنوز هم بهترین تیم تاریخ هستیم
Fernandez Borbalan داور بازی فینال کوپا دل ری
داور همون بازی برگشت سوپر کاپ بارسا-رئال بود که مورینیو انگشتش رو کرد تو چشم تیتو!
بارسا به جنبش مبارزه برای اشتغال معلولان پیوست
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
کلا هر دوستی از دوستان ترکیب میده اصلا از سسک خبری نیس این فصل دیگه باید جای خودشو باز کنه
اگه جا بیفته میتونه جای ژاوی رو پر کنه واسه سالهای بعد البته تیاگو رو هم فراموش نکنین بازیکنه باهوشی هستش
Argentina te quiero para siempre
بازی کیه؟
پخش میشه؟![]()
داداش برای این خبری از سسک نیست چون ما فقط میتونیم دو هافبک تهاجمی تو این ترکیب استفاده کنیم و دو تا بهترین هاش رو داریم.اگه بخواییم از سسک استفاده کنیم باید یکی از مهاجمان رو کم کنیم و من موافق این کار هستم اما بعید میدونم تیتو این کار رو انجام بده یعنی ترکیب باید بشه مثل این:
.
.
بوسکتس
اینیستا.........سسک........ژاوی
ویا......مسی
من خودم این ترکیب رو خیلی قبول دارم اما پپ ازش استفاده نمیکرد اما شاید تیتو جرعت استفاده ازش رو داشته باشه.من که خیلی امیدوارم این ترکیب بتونه خیلی قوی ظاهر بشه.ناسلامتی سسک بهترین هافبک لیگ انگلیس بود.
فک کنم همش فتوشاپ باشه
در مورد اون ترکیب اگه عملی بشه واقعا میتونیم به قدرت قبلیمون برگردیم , کلا از وسطای فصل چیزی به اسم تیکی تاکای حجومی رو ندیدیم و فقط حفظ توپ بیخودی بود و بیشتر شبیه بازی تاخیری بازی میکردیم .
منم خیلی تشنه اون روزم که دوباره توی سطح اروپا همه جلومون زانو بزنن .
دوستان من یک سوالی برام به وجود اومده که از همه دوستان انجمن از رئالی و میلانی گرفته تا پرسپولیسی و استقلالی گرفته میخوام بهم جواب بدن اگه ممکنه تو همین تایپیک یا اگه هم نمیتونن به اکانتم جوابش رو بدن.
سوالم خیلی سادست.فرق رئال و سیتی رو در چی میبینید که قهرمانی رئال برحق بوده و قهرمانی سیتی بر ناحق؟ همین یک سوال رو دارم از کل انجمن میپرسم از همه دوستان هم میخوام بهم کمک کنن.اصلا اگه به جواب نرسیدم میخوام یک تایپیک هم براش بزنم که اقا فرق سیتی و رئال غیر از رنگ پیراهنشون چیه؟
همین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)