سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
17 مي 2006
فينال ليگ قهرمانان اروپا
بارسا 2 - 1 آرسنال
اشكهاي بلتي بعد گلش اشك خيليا رو در آورد اون شب!
Mes Que Un Club
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
تیتر روزنامه اسپورت
بد شانسی برای مدافع
بازیکن برزیلی، 6 تا 8 هفته به دور از میادین خواهد بود و قادر به بازی در فینال کوپادل ری در برابر اتلتیک بیلبائو نیست.
گواردیولا برای این بازی تنها 4 مدافع را در اختیار دارد: مونتویا، پیکه، ماسکرانو و آدریانو
مصدومیت او دقیقا زمانی رخ داد که بحث آینده او در بارسا مطرح شده بود. بطور کلی مصدومیت او بسیار نابهنگام بود.
ماسکرانو: «تیتو بهترین گزینه است».
کریستیانو، دائما به توپ طلا می اندیشد.![]()
Argentina te quiero para siempre
چند تا عکس دیگه از مهمونی در هتل
فقط ژاوی جون بود تنها اومده بود
![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
اااامسی زنشو اورده!!!تو اون زاویه معلوم نبود!!!زنشم مثله خودش بامزه و ریزه میزس!!! یعنی فقط دوست دارم بچشونو ببینم-گوگولی قرن میشه!!!
زن کیتا چقدر با نمکه...اینو شکیرا و بعدم نامزد سسک از بقیه بهترن!!!
ژاوی چرا تنهاس؟؟؟اینیستا هم که نیست... من چقدر این دختر اینیستارو دوست دارم!!!تپلی جیگیلیه خوردنی!!!
راستی دقت کردین پیکه و شکیرا در همه ی شرایط ژستهای عشقولانشونو دارن!!!
خیلی زوج باحالین فقط اختلاف سنیشون زیاده برای همین فکر نکنم رابطه ی پایداری داشته باشن!!!
آقا ارمان دستتون درد نکنه، خیلی عکسهای خوبی میزارین.تاپیکو از یکنواختی در میارین...![]()
ویرایش توسط flavia : 05-18-2012 در ساعت 03:00
Argentina te quiero para siempre
چه شادی میکنن!!! ماشالله...
ولی واقعا چرا ژاوی تنهاست؟ راستی مال آدریانو اصلا بهش نمیاد، مثل موش و گربه انمال لیو همین چند وقت پیش شبیه میمون های آرژانتین بود ولی الان شبیه مانکن هاشه
واقعا که بچشون باحال میشه...
مال سسک و پیکه هم که دیگه حرفی نیس
آلوز هم بیچاره، تو 2012 به یه فینال رسیدیم، اونم که نمیتونه بازی کنه. برای تیم هم ضرر داره... ولی از همه چی گذشته پیکه، ماسکی، آدریانو خیلی خوبن و مونتویا هم توی بازی های قبل خوب بوده و رو فورمه، میتونه از پسش بر بیاد، فقط نظر من اینه که یا باید آدریانو رو بیارن راست، چون تیم به پشتیبانی از سمت راست توسط آلوز عادت داره و یه حمله خوب رو میتونستن با آلوز شروع کنن ولی مونتویا اون سرعت ممکن یا حداقل اون تکنیک و پاس های خوب رو دارا نیست، پس بودن آدریانو که خیلی رو حملات موثره توی راست میتونه خیلی کمکمون کنه و مونتویا هم فقط دفاع کنه... راه دوم هم اینه که میتونن اینبار بیشتر از چپ حمله کنن یا هم تیم به چپ مایل تر بشه، حتما دیدین که ژاوی وقتی کسی نیست سمت راست و کسی هم نیست تا بهش پاس عرضی بده، میاد یه پاس طولی و هوایی و کات دار میفرسته راست به آلوز ولی الان که اون نیس، بهتره این کارارو به سمت راست اعمال کنه. خوب ایشالله میبریم![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
اگه ون پرسی 29ساله میشه و نمی خواهید بخریدش پس چرا می خواستین یا می خواهین دروگبای سی و چندساله رو با مبلغی قطعا بالا بخرید؟؟اینم از شگفتی های روسل هست دیگه
به نظر من ون پرسی از دروگبا بهتره ولی چون سنشون رفته بالا هیچکدوم بدرد بارسا نمیخوره و بارها گفتم که بارسا باید نیمار یا آگرو یا حداقل یورنته رو بخره اما روسل چطوری باید صدای منو بشنوه
راستی یحیی توره هم خرید خوبیه و اگه بیاد میتونه بازیکن جانشین باشه و همینطور تو این فصل هم خیلی خوب برا سیتی بازی کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)