با یه تیم لول 8 تو کاپ (که خیلی سخت)بازی دارم فصل قبلم مقامهای خوبی گرفتم
![]()
خب دلایل زیادی داره که ممکنه تیم شما نتیجه نگیره...وضعیت روحی بازیکنای خودی و حریف،انرژی هاشون،قدرتاشون و .....
سایر دوستان هم گفتن.بهتره با یه ترکیب ثابت پیدا کنید.ولی زمان میبره تا بهترین ترکیب رو بتونید پیدا کنید.باید سیستم های مختلفی رو امتحان کنید و در صورت عدم کسب نتایج مناسب ترکیب جدید رو امتحان کنید
بعد که تقریبا اون ترکیب رو پیدا کردین اکثر مواقع یا همیشه با همون بازی کنید.چون بازیکنا بهتر وفق پیدا میکنن با یه سیستم ثابت
در مورد اون جدوله باید بگم راستش خودم فقط یه بازی اینکارو کردم و نتیجه خوبی گرفتم. ولی خب چون علاقه ای ندارم هر بازی یه ترکیب متفاوت بزارم دیگه ادامه ندادم این رویه رو.اگه میخوای چند بازی امتحان کن ضرر آنچنانی فکر نمیکنم داشته باشه.بازم به نظر خودتون بستگی داره.
در رابطه با استفاده بازیکن تو پست غیر تخصصی خودش... مطمئنا اون بازیکن نمیتونه تو پست غیر تخصی خودش خوب بازی کنه و عملکردش خیلی پایین میاد.اگه یه بار اینکارو کردید آخر بازی میتونید ببینید که اون بازیکن چه امتیازی رو گرفته!
من که به شخصه تو چنین شرایطی اگه بازیکن نداشته باشم به کلی سیستم رو تغییر میدم و از بازیکن تو پست غیر تخصصیش استفاده نمیکنم
ممنون فعلا سه تا بازی هست ی ترکیب نسبتا مناسب پیدا کردم و سه تا برد دادم تو سه جام مختلف ک برد های خوبی هم بودن
ممنون علی جان ک همیشه لطف میکنی و جواب من و بقیه دوستان رو میدی
همونطور ک گفتم فعلا ی ترکیب خوب چیدم ببینم چی میشه البته تو ی پستاش بازیکن خوب ندارم و مجبور شدم ی بازیکنام ک قدرتش بالا بود و جوونم بود ولی پستش فرق داشت رو گذاشتم اونجا ، البته ی بازیکن تو اون پست دارم 30 سالشه و قدرتش کمه برا همین نمیذارمش اون پست ، ب نظرتون چیکار کنم؟ بهتره همون ضعیف تره رو بذارم؟
در ضمن تو همه بازی هایی ک همون بازیکن تو پست غیرتخصصیش بازی کرده نمره متوسط و نسبتا خوب 7 رو گرفته !!!
در مورد سیستم هم ب این نتیحه رسیدم ادم باید با سلیقش و با ابزارش و مخصوصا با فکرش سیستم بچینه ن با جدول از پیش مشخص شده ، وقتی از فکرمون استفاده کنیم بیشتر میتونیم نتیجه بگیریم و شیرینی بازی رو بیشتر حس میکنیم
7 امتیاز خوبیه که بازیکنت گرفته!البته بازم به این ربط داره که حریفت ضعیف بوده یا قوی.اگه همینطور به روندش ادامه میده خب تو همون پست ازش بازی بگیر
نظرتون هم کاملا محترم هست در مورد انتخاب سیستم و ... اون جدول رو صرفا جهت اطلاع گذاشتم برای دوستانی که از سیستم های متفاوت استفاده میکنن.البته همین جدول هم تایید شده نیست!
ممنونم
بله متوجه هستم منم خیلی از این تاپیک و راهنمایی های دوستان مخصوصا علی اقای گل استفاده کردم
من ی دونه دوست تو لیستم بوده از اول نمیدونم چ جوریه برا همه همین دوسته هستش یا نه !!! تصویر مورینیو هست و قدرت تیم عالیه و پرتغالیه !!! اتومات فکر میکنم تو لیستم بوده ک احتمالا خود سیستم هر کی عضو بشه میذارتش تو فرنداش
البته باتوجه ب تجربیات دوستان تو این تاپیک ، میگفتن فرندها ممکنه یهویی بازی بذارن و تیممون خسته بشه برا همین منم هیچ فرندی ادد نکردم اما ب نظر لازم میرسه طبق گفته شما ، فقط وقتی کسی درخواست بازی دوستانه میذاره درخواستش واسمون میاد و ما میتونیم قبول یا رد کنیم؟
در مورد فوت و فن ها ک گفتید ، چ جوری میشه اینا رو بهتر درک کرد و یاد گرفت؟
بله ، البته همونطور ک گفتم بازیکن خوبیه و از اول تو تیمم بوده دیدم حیفه همش رو نیمکته و منم دیدم اون ترکیب جواب داد و سه تا برد پیاپی اوردم دیگه دارم فعلا ازش استفاده میکنم تا اینکه ی بازیکن تو این پست بگیرم
سلام بچه ها یه چیز جالب شاید باورتون نشه.امروز توی جام حذفی با یک تیم عربستانی بازی داشتم.رفتم ترکیبشو ببینم سیستم اصلا نمیذاشت برم تو پروفایلش.تا میخاستم برم سیستم قطع می شد چند بار امتحان کردم.منم بی خیال شدم ترکیب چیندم و رفتم.موقع بازی خاستم آنلاین بشم باز سیستم نمی ذاشت.بازی که تموم شد دیدم 5-0بردمش.رفتم تو اطلاعات بازی همه صفحات باز میشد الا صفحه spectators.تنها رکبی که تونستم بهش بزنم این بود که رفتم بازیهای قبلیش رو نگاه کردم و ترکیب تیمش رو توی صفحه اطلاعات بازی پیدا کردم.حتی نمیدونستم قدرت تیمش چقدره و دیگر اطلاعات.
واسه شما هم این اتفاقات افتاده یا نادره؟
بیاید یه گروپ بسازیم تواین وایبر یا واتس آاپ ،اونایی که هستن تواین بازی فرند بشیم ،یه وقت تیما یه چیز کم دارن گیفت بتونیم بفرستیم واسه هم
ویرایش توسط aliexpress : 08-11-2014 در ساعت 14:44 دلیل: تبدیل متن انگلیسی به فارسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)