Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 140 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

ArgentinaSS_TehranSS_Tehran

Farhad Majidi

تشکر ها
    30
    تشکر شده 5 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    سلام رفقا
    من دو سه تا بازیه نمیدونم چرا بد نتیجه میگیرم درحالیکه یکی دوتا بازیکن خوب خریدم و میانگین سنیمو کم کردم و قدرتم بالاتر رفته و میشینم ترکیب میچینم ولی تو سه بازی اخیر فقط ی مساوی تونستم بگیرم و دوتای دیگشو باختم دلیلش چیه؟ روز اول دوم ک بلد نبودم و نمیدونستم چی ب چیه و اصلا ترکیب نمیچیدم و تو بازی نمیرفتم دیدم تیمم دوم جدوله ولی الان ک خودم فهمیدم چی ب چیه و تکریب میچینم اینطوری میشه ، دلیلش چی میتونه باشه؟

علی جان شما ی جدول گذاشته بودید از ترکیب ها و ضد اونا ، اون جواب میده؟ میتونه مفید باشه؟
    ی سوال دیگه اونم وقتی تو ی پست بازیکن مربوطه رو ندارم اگه از ی پست دیگه بذارم مشکلی پیش میاد؟ مثلا هافبک هجومی وسط نداشتم ، ی هافبک راست رو گذاشتمش هجومی
    اقا شما سعی کن 1-رو یه ترکیب ثابت بازیکنی....2-دوستانه بذاری 3-تنظیمات بازی سعی کن زیاد تغییر ندی تا وقتی به مراحل بالا نرسیدی 4-انگیزه بازیکنا ن رو همیشه بالا نگه دار و.....

2. کاربر روبرو از پست مفید salar_ss تشکر کرده است .

عضو Derby

ArgentinaSS_TehranSS_Tehran

Farhad Majidi

تشکر ها
    30
    تشکر شده 5 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با یه تیم لول 8 تو کاپ (که خیلی سخت)بازی دارم فصل قبلم مقامهای خوبی گرفتم

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

سلام رفقا
    من دو سه تا بازیه نمیدونم چرا بد نتیجه میگیرم درحالیکه یکی دوتا بازیکن خوب خریدم و میانگین سنیمو کم کردم و قدرتم بالاتر رفته و میشینم ترکیب میچینم ولی تو سه بازی اخیر فقط ی مساوی تونستم بگیرم و دوتای دیگشو باختم دلیلش چیه؟ روز اول دوم ک بلد نبودم و نمیدونستم چی ب چیه و اصلا ترکیب نمیچیدم و تو بازی نمیرفتم دیدم تیمم دوم جدوله ولی الان ک خودم فهمیدم چی ب چیه و تکریب میچینم اینطوری میشه ، دلیلش چی میتونه باشه؟

علی جان شما ی جدول گذاشته بودید از ترکیب ها و ضد اونا ، اون جواب میده؟ میتونه مفید باشه؟
    ی سوال دیگه اونم وقتی تو ی پست بازیکن مربوطه رو ندارم اگه از ی پست دیگه بذارم مشکلی پیش میاد؟ مثلا هافبک هجومی وسط نداشتم ، ی هافبک راست رو گذاشتمش هجومی

خب دلایل زیادی داره که ممکنه تیم شما نتیجه نگیره...وضعیت روحی بازیکنای خودی و حریف،انرژی هاشون،قدرتاشون و .....

سایر دوستان هم گفتن.بهتره با یه ترکیب ثابت پیدا کنید.ولی زمان میبره تا بهترین ترکیب رو بتونید پیدا کنید.باید سیستم های مختلفی رو امتحان کنید و در صورت عدم کسب نتایج مناسب ترکیب جدید رو امتحان کنید

بعد که تقریبا اون ترکیب رو پیدا کردین اکثر مواقع یا همیشه با همون بازی کنید.چون بازیکنا بهتر وفق پیدا میکنن با یه سیستم ثابت

در مورد اون جدوله باید بگم راستش خودم فقط یه بازی اینکارو کردم و نتیجه خوبی گرفتم. ولی خب چون علاقه ای ندارم هر بازی یه ترکیب متفاوت بزارم دیگه ادامه ندادم این رویه رو.اگه میخوای چند بازی امتحان کن ضرر آنچنانی فکر نمیکنم داشته باشه.بازم به نظر خودتون بستگی داره.

در رابطه با استفاده بازیکن تو پست غیر تخصصی خودش... مطمئنا اون بازیکن نمیتونه تو پست غیر تخصی خودش خوب بازی کنه و عملکردش خیلی پایین میاد.اگه یه بار اینکارو کردید آخر بازی میتونید ببینید که اون بازیکن چه امتیازی رو گرفته!

من که به شخصه تو چنین شرایطی اگه بازیکن نداشته باشم به کلی سیستم رو تغییر میدم و از بازیکن تو پست غیر تخصصیش استفاده نمیکنم

5. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    اقا شما سعی کن 1-رو یه ترکیب ثابت بازیکنی....2-دوستانه بذاری 3-تنظیمات بازی سعی کن زیاد تغییر ندی تا وقتی به مراحل بالا نرسیدی 4-انگیزه بازیکنا ن رو همیشه بالا نگه دار و.....

ممنون فعلا سه تا بازی هست ی ترکیب نسبتا مناسب پیدا کردم و سه تا برد دادم تو سه جام مختلف ک برد های خوبی هم بودن

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    خب دلایل زیادی داره که ممکنه تیم شما نتیجه نگیره...وضعیت روحی بازیکنای خودی و حریف،انرژی هاشون،قدرتاشون و .....

سایر دوستان هم گفتن.بهتره با یه ترکیب ثابت پیدا کنید.ولی زمان میبره تا بهترین ترکیب رو بتونید پیدا کنید.باید سیستم های مختلفی رو امتحان کنید و در صورت عدم کسب نتایج مناسب ترکیب جدید رو امتحان کنید

بعد که تقریبا اون ترکیب رو پیدا کردین اکثر مواقع یا همیشه با همون بازی کنید.چون بازیکنا بهتر وفق پیدا میکنن با یه سیستم ثابت

در مورد اون جدوله باید بگم راستش خودم فقط یه بازی اینکارو کردم و نتیجه خوبی گرفتم. ولی خب چون علاقه ای ندارم هر بازی یه ترکیب متفاوت بزارم دیگه ادامه ندادم این رویه رو.اگه میخوای چند بازی امتحان کن ضرر آنچنانی فکر نمیکنم داشته باشه.بازم به نظر خودتون بستگی داره.

در رابطه با استفاده بازیکن تو پست غیر تخصصی خودش... مطمئنا اون بازیکن نمیتونه تو پست غیر تخصی خودش خوب بازی کنه و عملکردش خیلی پایین میاد.اگه یه بار اینکارو کردید آخر بازی میتونید ببینید که اون بازیکن چه امتیازی رو گرفته!

من که به شخصه تو چنین شرایطی اگه بازیکن نداشته باشم به کلی سیستم رو تغییر میدم و از بازیکن تو پست غیر تخصصیش استفاده نمیکنم
    ممنون علی جان ک همیشه لطف میکنی و جواب من و بقیه دوستان رو میدی
    همونطور ک گفتم فعلا ی ترکیب خوب چیدم ببینم چی میشه البته تو ی پستاش بازیکن خوب ندارم و مجبور شدم ی بازیکنام ک قدرتش بالا بود و جوونم بود ولی پستش فرق داشت رو گذاشتم اونجا ، البته ی بازیکن تو اون پست دارم 30 سالشه و قدرتش کمه برا همین نمیذارمش اون پست ، ب نظرتون چیکار کنم؟ بهتره همون ضعیف تره رو بذارم؟
    در ضمن تو همه بازی هایی ک همون بازیکن تو پست غیرتخصصیش بازی کرده نمره متوسط و نسبتا خوب 7 رو گرفته !!!

در مورد سیستم هم ب این نتیحه رسیدم ادم باید با سلیقش و با ابزارش و مخصوصا با فکرش سیستم بچینه ن با جدول از پیش مشخص شده ، وقتی از فکرمون استفاده کنیم بیشتر میتونیم نتیجه بگیریم و شیرینی بازی رو بیشتر حس میکنیم

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

ممنون علی جان ک همیشه لطف میکنی و جواب من و بقیه دوستان رو میدی
    همونطور ک گفتم فعلا ی ترکیب خوب چیدم ببینم چی میشه البته تو ی پستاش بازیکن خوب ندارم و مجبور شدم ی بازیکنام ک قدرتش بالا بود و جوونم بود ولی پستش فرق داشت رو گذاشتم اونجا ، البته ی بازیکن تو اون پست دارم 30 سالشه و قدرتش کمه برا همین نمیذارمش اون پست ، ب نظرتون چیکار کنم؟ بهتره همون ضعیف تره رو بذارم؟
    در ضمن تو همه بازی هایی ک همون بازیکن تو پست غیرتخصصیش بازی کرده نمره متوسط و نسبتا خوب 7 رو گرفته !!!

در مورد سیستم هم ب این نتیحه رسیدم ادم باید با سلیقش و با ابزارش و مخصوصا با فکرش سیستم بچینه ن با جدول از پیش مشخص شده ، وقتی از فکرمون استفاده کنیم بیشتر میتونیم نتیجه بگیریم و شیرینی بازی رو بیشتر حس میکنیم

7 امتیاز خوبیه که بازیکنت گرفته!البته بازم به این ربط داره که حریفت ضعیف بوده یا قوی.اگه همینطور به روندش ادامه میده خب تو همون پست ازش بازی بگیر

نظرتون هم کاملا محترم هست در مورد انتخاب سیستم و ... اون جدول رو صرفا جهت اطلاع گذاشتم برای دوستانی که از سیستم های متفاوت استفاده میکنن.البته همین جدول هم تایید شده نیست!

8. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    چند موردو لازم بگم
    اولین مورد این که این بازی کلا طوری درست شده که انگار شما واقعا مدیر و مربی تیم هستی..یعنی اینکه اگه واقعا برای 1 تیم به صورت واقعی چنین برنامه ریزی بکنی میتونی یه تیم حقیقی خوب بسازی....
    البته این کار وحتی این بازی فوتو فنهای خیلی زیادی داره که حتی من که تاحالا بیشتر از 10 تا جم گرفتم کامل نمیدونم ...(لول 7)و خیلیاشم از راهنمایی علی جان یاد گرفتم...
    اما بازی دوستانه که به من خیلی کمک میکنه برای پیدا کردن تجربه و ترکیب مناسب..من 12 نفر دوست دارم که با توجه به تاکتیک وقدرتشون باهاشون دوستانه میزنم..بهت گفتم فکر کن تیمت واقعی هست وای امکاناتو داری...من چون خودم خیلی به فوتبال فنی نگاه میکنم خیلی تو این بازی دقت میکنم ...اما بگم که اینجا ادمای باهوش زیادن
    انگیزه هم که به خیلی موارد بستگی داره و وقتی کم میشه از طریق پک انگیزه میشه.زیاد کرد با برد وپول وتماشاگر هم انگیزه میره بالاو مارد بسیار که دوستان عزیز هستند
    ممنونم
    بله متوجه هستم منم خیلی از این تاپیک و راهنمایی های دوستان مخصوصا علی اقای گل استفاده کردم
    من ی دونه دوست تو لیستم بوده از اول نمیدونم چ جوریه برا همه همین دوسته هستش یا نه !!! تصویر مورینیو هست و قدرت تیم عالیه و پرتغالیه !!! اتومات فکر میکنم تو لیستم بوده ک احتمالا خود سیستم هر کی عضو بشه میذارتش تو فرنداش
    البته باتوجه ب تجربیات دوستان تو این تاپیک ، میگفتن فرندها ممکنه یهویی بازی بذارن و تیممون خسته بشه برا همین منم هیچ فرندی ادد نکردم اما ب نظر لازم میرسه طبق گفته شما ، فقط وقتی کسی درخواست بازی دوستانه میذاره درخواستش واسمون میاد و ما میتونیم قبول یا رد کنیم؟
    در مورد فوت و فن ها ک گفتید ، چ جوری میشه اینا رو بهتر درک کرد و یاد گرفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    7 امتیاز خوبیه که بازیکنت گرفته!البته بازم به این ربط داره که حریفت ضعیف بوده یا قوی.اگه همینطور به روندش ادامه میده خب تو همون پست ازش بازی بگیر

نظرتون هم کاملا محترم هست در مورد انتخاب سیستم و ... اون جدول رو صرفا جهت اطلاع گذاشتم برای دوستانی که از سیستم های متفاوت استفاده میکنن.البته همین جدول هم تایید شده نیست!
    بله ، البته همونطور ک گفتم بازیکن خوبیه و از اول تو تیمم بوده دیدم حیفه همش رو نیمکته و منم دیدم اون ترکیب جواب داد و سه تا برد پیاپی اوردم دیگه دارم فعلا ازش استفاده میکنم تا اینکه ی بازیکن تو این پست بگیرم

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 3 در 2 پست

سلام بچه ها یه چیز جالب شاید باورتون نشه.امروز توی جام حذفی با یک تیم عربستانی بازی داشتم.رفتم ترکیبشو ببینم سیستم اصلا نمیذاشت برم تو پروفایلش.تا میخاستم برم سیستم قطع می شد چند بار امتحان کردم.منم بی خیال شدم ترکیب چیندم و رفتم.موقع بازی خاستم آنلاین بشم باز سیستم نمی ذاشت.بازی که تموم شد دیدم 5-0بردمش.رفتم تو اطلاعات بازی همه صفحات باز میشد الا صفحه spectators.تنها رکبی که تونستم بهش بزنم این بود که رفتم بازیهای قبلیش رو نگاه کردم و ترکیب تیمش رو توی صفحه اطلاعات بازی پیدا کردم.حتی نمیدونستم قدرت تیمش چقدره و دیگر اطلاعات.
    واسه شما هم این اتفاقات افتاده یا نادره؟

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

بیاید یه گروپ بسازیم تواین وایبر یا واتس آاپ ،اونایی که هستن تواین بازی فرند بشیم ،یه وقت تیما یه چیز کم دارن گیفت بتونیم بفرستیم واسه هم
    ویرایش توسط aliexpress : 08-11-2014 در ساعت 14:44 دلیل: تبدیل متن انگلیسی به فارسی

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط Seprb نمایش پست ها
    Biad ye group besazim tu viber ya whats app ,unayi ke hastan tu baazi freind beshim ,ye vaqt teama ye chiz kam daran gift betunim befrestim vase ham
    دوست عزیز نمیشه کسانی که بدون فیسبوک بازی میکنن رو اد کرد،مگه اینکه تو مسابقات همدیگه رو ببینیم که اونم تقریبا غیر ممکنه!

بنابراین با این شرایط ساختن گروه به درد ماها نمیخوره.ولی دوستانی که با فیسبوک بازی میکنن اگه صلاح دونستن میتونن اینکارو بکنن

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 3 در 2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Seprb نمایش پست ها
    Biad ye group besazim tu viber ya whats app ,unayi ke hastan tu baazi freind beshim ,ye vaqt teama ye chiz kam daran gift betunim befrestim vase ham
    سلام من موافقم.توی واتس آپ بهتره

صفحه 46 از 140 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع