در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ســـــــــــــــــــــــل ام لینک گزارش عربی خرابه که
ببخشید برای این که بخوام تیم باشگاهیمو عوض کنم باید چی کار کنم یعنی مثلا میشه پیشنهاد به یه تیمی داد.من فکر میکردم تو وقتی میری تو قسمت my job انجا که تیم باشگاهی داره پیشنهاد تیم هارو قبول کنی آیا راه دیگه ی هم هست
moshkel bozorg daram khaheshan rahnamaee konin cm13 daram vali kafshesho nemitinam bezaram to menu edit player bazi fhl-bl-editor ham stopworking mide fifa texture11 nasb mishe vali 12 nasb nemishe mibinin taghriban hame barnameharo daram ya kra nemikone ya rahe estefadasho balad nistam kamel khaheshan khaheshan ye komak bokonin sharmande toolani shod delam por boood![]()
بچه ها من وقتی میخوام پچ FIFA13LMW130 رو نصب کنم وقتی روی FIFA 13 MWM Selector کلیک میکنم اصلا باز نمیشه و هیچ اتفاقی نمی افته.تو بعضی از پچ های دیگه باز میشه ولی تو بعضی دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا اگه کسی میدونه جواب بده؟
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
شاید ویندوز رو عوض کردی آبدیت کارت گرافیک پریده!!!!!!!!کد PHP:
نوشته اصلی توسط erfan.king سلام من دوتا سوال از بچه ها دارم.1=کسی آپدیتی واسه نقل و انتقالات سراغ نداره 2= من کامپیوترم به مشکل بر خورده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا وقتی بازی رو با تنظیمات قبلی انجام میدم بازی تیک گرفته دیگه اعصابم خورد شدهکسی نمیدونههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها یه پچ بهتون معرفی میکنم که عالیه و هر چیزی که دلتون میخواد به بازی اضافه میشه از جمله انواع تورنمنت ها مثل جام جهانی-لیگ قهرمانان اروپا-جام یوفا-جام ملتهای اروپا- انواع کفشهای جدید-خالکوبی تمامی بازیکنان.اسکوربورد تمام لیگ های اروپایی-اخرین نقل انتقالات-چهره های جدید بازیکنان -گرمکن های تیم های مختلف.بهتر شدن گیم پلی بازی-توپ های جدید-تبلیغات دور زمین و............ این پچ در 3 پارت هست و یکمی حجمش زیاده ولی واقا ارزش داره.در مرد نصبش هم سوالی داشتید بپرسید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
آقا میلاد دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی1_ این پچو چه جوری نصب کنیم 2_ مشکل پریدن بیرون از بازی در کریر مد حل میشه یا نه؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)