من یادم رفت پاشودم صبحونه خوردم
انگار نه انگار ماه رمضونه
الان اصحاب اهل تکلف بگن تکلیف ما چیه ؟؟؟؟ !!!!
من یادم رفت پاشودم صبحونه خوردم
انگار نه انگار ماه رمضونه
الان اصحاب اهل تکلف بگن تکلیف ما چیه ؟؟؟؟ !!!!
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
یه روز خوب میاد ...
سینا جون طبق فتوای فقهای اهل شرک اگه اسراف نکرده باشی و تعادل رو حفظ کرده باشی هیچ موردی نداره دی:![]()
منم سره صبح یادم رفت آدامس خوردم
بعد فهمیدم آدامسو انداختم
بعد که جعبه آدامسه رو دیدم
دیدم 16 روز از انقضاش گذشته![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
منم يه بار روز اول ماه رمضون صبحونه خوردم رفتم مدرسه تو مدرسه يادم اومد ا روزه بودم!
سينا روزه ات درسته چون نميدونستي و يادت رفته و شانست خوب بوده صبحونه زدي تو رگ![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام بله ملاهای دربی همه درست میفرمایند چون نمیدونستی روزه ات باطل نیست به شرط این که وسط صبحونه فهمیدی قطع کنی و نخوری اگه هنوز به خوردن ادامه بدی مشرک اورجینالی
راستی یه درد و دلی بکنم من وقتی سریالی رو ببینم و خوشم بیاد براش دیوونه میشم الانم اون سریاله افسانه دونگ یی رو خیلی خوشم میاد وقتی هم که تو طول روز نمیده مثل همین الان میشینم موزیک های سریال رو گوش میدم خیلی قشنگن ولی بدتر دلمو میگیره هی به خودم میگم ای کاش منم اون جا بودم و مثلا برنامه رو میدیدم یا اصلا ای کاش ملیتم کره ای بود و ... انصافا برا جومونگ و اینا هم اینطور شده بودم و بعد یه مدت دل گرفتگی فراموش کردم ولی حیف نمیدونین از ناراحتی چی میکشم فک کنم برا موارد دیگه برا شما هم پیش اومده باشه![]()
سلام دوستای گلمعصرتون بخیر خوبید خوش میگذره؟
من که خیلی گرسنمه شما چطور؟معدم چسبیده به کمرمهنوز یک ساعت و نیم دیگه مونده
![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
دوستان PES باز بگوش خواهشا ! آقا امروز مشغول بازی بودیم یهو یه لحظه ارتباط جوی استیک با سیستم قطع شد بعد رفت رو " Select Side" بعد دوباره درست شد ولی از اون به بعد تیم خودش اتوماتیک وار بازی می کنه ! نمی دونم چه مرگش شده !
لطفا کمک کنید ! من چجوری روزمو به افطار برسونم !
یه " I Love You Pmc " هم بچسبون تنگش دیگه جنست جور جوره !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)