Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 216 نخستنخست ... 3644454647485696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 2180

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal ناراحتى رحمتى و جبارى از كاپيتانى نكونام

ناراحتى رحمتى و جبارى از كاپيتانى نكونام

جواد نكونام در شرايطى به استقلال تهران پيوسته كه در فصل جديد ليگ برتر بازوبند كاپيتانى اين تيم را بربازو خواهد بست و اين در حالى است كه او تا به امروز سابقه بازى در اين تيم پرطرفدار را نداشته است. قلعه نويى چند هفته پيش بازوبند كاپيتانى را به سيدمهدى رحمتى داد ولى وقتى بحث حضور نكونام در استقلال مطرح شد، امير قلعه نويى اعلام كرد كه جواد كاپيتان اول آبى ها خواهد بود. خيلى ها دنبال اين بودند كه واكنش رحمتى را بببيند اما نقل قول هاى او در روزنامه ها و سايت هاى خبرى بر اين نكته تاكيد داشت كه رحمتى مشكلى با كاپيتانى نكونام ندارد.دروازه بان استقلال سعى دارد در رسانه ها اين موضوع چندان حاشيه درست نكند ولى واقعيت اين است كه رحمتى از كاپيتانى نكونام ناراحت است. او در اين خصوص با على فتح الله زاده حرف زده و به مديرعامل استقلال گفته كه اصلا انتظار نداشته بازوبند را از او بگيرند. رحمتى حتى به فتح الله زاده گفته كه او در استقلال و تيم ملى بازيكن كم سابقه اى نيست و نبايد چنين اتفاقاتى در چند روز اخير رخ مى داد.شايد رحمتى مشكل شخصى با نكونام نداشته باشد اما او به شدت از دادن بازوبند به اين بازيكن ناراحت است. مجتبى جبارى ديگر بازيكن قديمى استقلال هم كه سال گذشته كاپيتان اين تيم بود، از اينكه بازوبند را به نكونام داده اند ناراحت است. البته نكته مثبت اين است كه اين ناراحتى ها به روزنامه ها كشيده نمى شود اما شايد مشكلاتى را درون تيم به وجود بياورد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal نجف نژاد:با رسولى نژاد صحبت كردم كه مجيدى را برگرداند

نجف نژاد:با رسولى نژاد صحبت كردم كه مجيدى را برگرداند

مقداد نجف نژاد رييس فراكسيون ورزش مجلس گفت: من با آقاى رسولى نژاد صحبت كردم و از او خواستم كه مجيدى را برگرداند.مقدادنجف نژاددرخصوص شايعه قهر فتح الله زاده به خاطر عدم جذب فرهاد مجيدى اظهارداشت: من از اين موضوع اطلاعى ندارم و الان از شما مى شنوم.وى افزود: نظر ما اين است كه فرهاد مجيدى بايد به تيم برگردد چون هواداران هم علاقه مند به اين بازيكن هستند. از طرفى باشگاه وعده كرده بود كه مجيدى را به استقلال بازگرداند. نجف نژاد درخصوص سوالى مبنى بر اينكه گفته مى شود ديگر زمان اين انتقال به پايان رسيده، گفت: من فكر مى كنم هنوز امكان اين موضوع وجود دارد. ديروز با جايى صحبت مى كردم و آنطور كه من متوجه شدم يعنى هنوز فرصت باقى است. از طرفى با آقاى رسولى نژاد صحبت كردم و ايشان هم مخالفتى با بازگشت مجيدى ندارند.عضو هيات مديره باشگاه استقلال در واكنش به اينكه قلعه نويى تاكيد كرده بازوبند كاپيتانى به مجيدى داده نخواهد شد و از طرفى خود اين بازيكن چنين انتظارى دارد، تاكيد كرد: اينها مواردى است كه در حوزه اختيارات سرمربى است و ما از هر لحاظ قلعه نويى را قبول داريم اما واقعيت اين است كه پارسال وقتى رفت تيم تا حدودى با مشكل مواجه شد و چون هواداران به اين بازيكن علاقه مند هستند قرار اين بوده كه اين فصل به استقلال بازگردد.اين عضو هيات مديره باشگاه استقلال با اشاره به پيروزى اين تيم در اولين بازى ليگ اظهارداشت: امسال تمهيداتى براى تيم قائل شديم كه حتما قهرمان شويم. استقلال اين پتانسيل را دارد و از طرفى سرمربى فوق العاده توانايى روى نيمكت است. در مجموع ستاد باشگاه استقلال در نظر دارد اين تيم امسال به بهترين وجه ممكن عرض اندام كند.وى درخصوص جذب جواد نكونام گفت: نكونام تجارب فوق العاده اى دارد و بازيكن خوشنامى است. هواداران هم از جذب اين بازيكن خيلى خوشحال شدند.نجف نژاد درباره اينكه آيا قبول دارد نيمه دوم فصل نقل و انتقالات را ازپرسپوليس بردند، پاسخ داد: به نظرم همينطور است. البته ما سعى كرديم نيازهاى سرمربى را تامين كنيم. قلعه نويى مربى كاركشته اى است و تمام تلاشمان برآورده كردن خواسته هاى او بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal حسن زاده : حضور نكونام انگيزه ها رابيشتر خواهد كرد

حسن زاده : حضور نكونام انگيزه ها رابيشتر خواهد كرد

رضا حسن زاده، پيشكسوت اسبق استقلال درخصوص بازى استقلال وآلومينيوم اظهار داشت: هميشه در ابتداى فصل على الخصوص سه ، چهار بازى ابتدايى كسب نتيجه بالاتر از هر هدف ديگرى در اولويت بوده.در اين چند بازى هنوز بدن هاى بازيكنان به شرايط بازى نزديك نشده و همه در حالت بدنسازى مى باشند. چندين روز زمان مى برد تا آن هماهنگى دلخواه در تيم ديده شود.حسن زاده درخصوص پرمهره بودن خط هافبك استقلال با اضافه شدن نكونام در ادامه تصريح كرد: از نظر نام ها بخواهيم نگاه كنيم استقلال بزرگ ترين بازيكنان را به خدمت گرفته و با آمدن جواد نكونام و ايجاد رقابت در اين پست انگيزه بازيكنان بالاتر خواهد رفت. جواد نكونام بازيكن بزرگى است و فوتبال و اخلاق حرفه اى دارد و براى استقلال به طور صد درصد مى تواند مثمرثمر باشد. او تجربه فوتبال برون مرزى هم داشته و براى استقلال يك مهره مطمئن با تجربه كافى به حساب مى آيد.پيشكسوت استقلال در آخر توصيه كرد كه استقلال هيچ حريفى را دست كم نگيرد چون هر تيمى در برابر استقلال با انگيزه خاص خودش به ميدان مى آيد. استقلال بايد به همه تيم ها به چشم يك حريف قدر نگاه كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برومند: استقلال مدل ۹۱ براى قهرمانى آسيا بسته شده است

برومند: استقلال مدل ۹۱ براى قهرمانى آسيا بسته شده است

پرويز برومند، دروازه بان سابق استقلال و يكى از بزرگان فوتبال اين باشگاه پيرامون اولين پيروزى استقلال در ليگ برتر اظهار داشت: خب به عنوان اولين بازى كسب ۳امتياز حياتى بود كه استقلال به اين مهم رسيد. من فكر مى كنم استقلال مدل ۹۱ براى قهرمانى آسيا بسته شده. اين تيم با تدابير امير قلعه نويى چيزى كم نخواهد داشت و قطعا به اين عنوان در آسيا دست پيدا خواهد كرد.وى حضور جواد نكونام را به نفع اين تيم دانست و در ادامه افزود: اين تيم با وجود كاپيتان تيم ملى ايران بهتر از اين هم خواهد شد. بودن نكونام قطعا به نفع استقلال خواهد بود. خط هافبك استقلال با وجود نكونام و جانواريو به يكى از بهترين خط هافبك هاى فوتبال بدل شده.برومند در پايان درخصوص حريف هفته دوم استقلال يعنى سايپا ادامه داد: يكى از بزرگ ترين امتيازهاى فعلى استقلال براى اين بازى حضور آقاى صالح است كه در گذشته سابقه سرمربيگرى در سايپا را داشته و ايشان شناخت كافى از اين تيم دارد. استقلال بزرگ است و ابزار شناخت هر چه بيشتر از سايپا را هم دارد. شك ندارم كه استقلال با اختلاف چند گل سايپا را شكست خواهد داد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    مورینیو پرویزمظلومی فرگوسن گواردیویولا
    بازیکن محبوب
    رونالدینییو فرهاد مجیدی میداوودی
    اسم واقعی شما
    armin

GermanySS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid مجیدی: مثل برخی نمی‌خواهم نوه و نتیجه‌ام را هم به استقلال بیاورم

کاپیتان پیشین استقلال گفت: مثل برخی نیستم که بخواهم نوه و نتیجه و نبیره‌شان در استقلال باشد یا فقط زمانی که در استقلال هستم این تیم موفق شود.
    فرهاد مجیدی در گفت‌وگو با برنامه ۹۰ گفت: من به خاطر استقلال و هوادارانش می‌ خواستم به این تیم برگردم. به دفتر فتح الله زاده رفتم تا قرارداد امضا کنم اما او به من گفت قلعه نویی گفته کاپیتان تیم من جواد نکونام است. نکونام بازیکن بزرگی و کاپیتان تیم ملی هم است اما استقلال چارچوب خودش را دارد. احساس کردم اگر این مسئله را قبول کنم به هواداران و تاریخچه استقلال بی احترامی کرده ام.
    وی ادامه داد: دفعه اولی نیست که می خواستم کاپیتان شوم و یا بازیکن با سابقه تر از من در تیم باشد، به ذهنم هم خطور نمی کرد که بخواهم بحث کاپیتانی را مطرح کنم. از دوستان می خواهم اگر با بازیکان صادق نیستند حداقل با مردم صادق باشند.
    مجیدی در مورد اینکه اگر بخاطر هواداران به استقلال برگشتی چرا فصل قبل در اوج نیاز این تیم را تنها گذاشتی، تصریح کرد: باشگاه استقلال آنقدر بزرگ هست که به یک فرد وابسته نباشد. ما ۹ امتیاز از تیم دوم جدول جلوتر بودیم و استقلال به یک فرد متکی نیست. من دلیل رفتنم را نمی گویم ولی دلیل آمدنم را گفتم و می خواستم فقط در مورد اتفاق های این فصل صحبت کنم.
    وی در مورد اینکه هواداران همان هواداران هستند، گفت: من منتی سر استقلال نمی گذارم. هر چه دارم از استقلال است و اگر امسال خداحافظی نکنم سال آینده از فوتبال خداحافظی می کنم و مثل برخی نیستم که بخواهم نوه و نتیجه و نبیره شان در استقلال باشد یا فقط زمانی که در استقلال هستم این تیم موفق شود. مردم ما باهوش هستند.

منبع: خبرگزاری فارس
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 2 کاربر از پست مفید ارمین تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid نکونام: کاپیتانی موضوع پیش و پا افتاده ایست

رقم دستمزد من ۳۵۰ میلیون تومان نیست من بیشتر از این پول گرفتم اما نمی‌توانم مبلغ قراردادم را بگویم و بگویم چقدر گرفته‌ام
    جواد نکونام می‌گوید، به استقلال آمده که در این تیم به عنوان یک فوتبالیست بازی کند و بحث کاپیتانی برایش اهمیتی ندارد. مشروح حرفهای نکونام را در کنفرانس مطبوعاتی امروز بخوانید:
    می توانستم مربی جوانان اوساسونا بشوم
    بحث آمدن من بحث ساده‌ای نبود و من با اوساسونا قرارداد داشتم و برای خارج شدن از این تیم دو میلیون یورو باید پرداخت می‌شد. قراردام را سال گذشته با اوساسونا تمدید کرده بودم. قرارداد را به پنج سال تمدید کردم که دوسال آن مشروط بود و قرار بود که فوتبالم را درآنجا به پایان برسانم و اگر دوست داشتم برای جوانان آنها مربیگری کنم. با این حال استقلال در این میان زحمت زیادی کشید و پیگیر کارها بود تا این انتقال زود انجام شود.
    کاپیتانی پیش و پا افتاده است
    آمده‌ام تا به عنوان فوتبالیست بازی کنم و بحث کاپیتانی نه اینجا و نه در هیچ تیم دیگری وجود ندارد. این بحث برای من مساله‌ای پیش پا افتاده است. مربی هر تصمیمی بگیرد همان را قبول می‌کنیم و کاپیتانی برای من اهمیتی ندارد. باشگاه استقلال باشگاه بزرگی است و افراد زیادی در این تیم بوده‌اند. من هم به عنوان یکی از بازیکنان برای استقلال و سربلندی‌اش تلاش می‌کنم.
    هفت سال به خانواده ام سخت گذشت
    حدود هفت سال از فوتبال ایران دور بودم و این مساله باعث شد که به خانواده‌ام سخت بگذرد. برای خودم هم مشکل بود مخصوصا در پنج سال اول که آنجا حضور داشتم به من سخت گذشت. یکی از دلایل جدا شدن من، بودن در کنار خانواده و دیگری مساله مالی است که برای باشگاه اوساسونا پیش آمده است.
    از بچگی استقلالی بودم
    اوساسونا سال گذشته خواست که مبلغ قراردادم را کم کنم و من هم با توجه به لطفی که آنها به من داشتند و مصدومیت من قراردادم را تمدید کردند. من هم تخفیف خوبی دادم و مبلغ را پایین آوردم و قرارداد سه ساله بستیم که دو سال آن مشروط بود و امسال هم می‌خواستند مبلغ قرارداد را پایین بیاورم. آنجا شرایط خوبی داشتم و کاپیتان سوم بودم اما احساس کردم شرایطی که می‌خواهم این فصل در اوساسونا وجود ندارد تا در این تیم بمانم. استقلال را از کودکی دوست داشتم و از طرفی می‌خواستم که در شرایط جدید و در باشگاه جدید بازی کنم.
    باشگاه من را از لیست کنار نگذاشته بود در این صورت بازیکن آزاد محسوب می‌شدم. خود باشگاه قبل از تمرین‌ها لیست مازاد را اعلام کرده بود اما من در این لیست نبودم.
    تمرینم قطع نشده
    من تمرینات خوبی را قبل از حضورم در ایران داشتم و در کمپ تیم‌های ملی هم تمرین می‌کردم اما فوتبالیست نیاز به تمرین دارد و از امروز اگر مربیان صلاح بدانند در کنار سایر بازیکنان تمرین خواهم کرد.
    ایران بهتر از امارات و قطر
    سال گذشته قبل از آنکه با اوساسونا تمرین کنم از اسپانیول پیشنهاد داشتم و امسال هم می‌توانستم به ترکیه بروم و از تیم‌های عربی هم پیشنهاد داشتم اما بازی کردن در فوتبال ایران برایر من لذت‌بخش‌تر از فوتبال کشورهای حاشیه خلیج فارس است. استقلال باشگاهی بود که دوست داشتم در آن بازی کنم. نمی‌خواهم به باشگاه پرسپولیس و طرفدارانش بی احترامی کنم چون آنها در تیم ملی حامی من بودند اما صد در صد فوتبالم را در ایران به پایان خواهم رساند.
    از سال ۲۰۰۶
    مذاکرات ما از سال ۲۰۰۶ و قبل از رفتن به جام جهانی با امیر قلعه‌نویی بود و ایشان دوست داشت من به استقلال بیایم اما مذاکرات امسال ما ربطی به آن اردو نداشت و در ترکیه اتفاق نیفتاد. برای انجام مذاکرات به تهران آمدم و عادت ندارم که بازارگرمی کنم اما دیدید که در این مدت هیچ مصاحبه‌ای در هیچ سایت و یا روزنامه انجام ندادم و از ابتدا حرف‌هایمان جدی بود اما گرفتن رضایتنامه من از اوساسونا سخت بود. یکی از دلایل حضورم در استقلال قلعه‌نویی بود ولی دلیلش این است که من یک استقلالی هستم. قلعه‌نویی را چند سال است که می‌شناسم اما استقلال و مجموعه‌اش در اولویت هستند.

کار بزرگ استقلال
    درم همه چیز را همیشه به عهده خودم گذاشته است. او همیشه مرا راهنمایی می‌کرد و اگر نبود من اصلا فوتبالیست نمی‌شدم. او همیشه به من می‌گوید با دوستانی و بازیکنانی که می‌شناسی مشورت کن. کار بزرگ را استقلال انجام داد که ۲ میلیون یورو را به باشگاه اوساسونا پرداخت نکرد. باشگاه استقلال اگر دوست داشته باشد مبلغ پرداختی را برای رضایتنامه اعلام می‌کند.
    گل بازی رئال را خیلی دوست دارم
    : ۲۴ گل در اسپانیا زدم و دومین گلزن خارجی این باشگاه هستم. گل قشنگ هم به بتیس زده‌ام و البته یک گل مهم هم به رئال مادرید زدم.
    خیلی خوب یارگیری کرده ایم
    سال گذشته خط هافبک استقلال فوق‌العاده بود اما فکر می‌کنم امسال قلعه‌نویی برای چیدمان خط هافبک کار خیلی سختی دارد و با حضور من جایی پر نمی‌شود و با نبودم جایی خالی نخواهد شد.همیشه تیم هایی که خوب یارگیری می‌کنند برای قهرمانی هدفگذاری می‌کنند و امسال اولویت قهرمانی در لیگ و سپس آسیا است. پرسپولیس، سپاهان و مس کرمان خوب سرمایه گذاری کردند ولی یارگیری خوب ملاک قهرمانی نیست و باید هر روز تلاش کرد و حتی با قهرمانی نیم فصل هم به کسی جام نمی‌دهند.
    ... وپرسپولیس
    یکی دیگر از خبرنگاران سوال کرد آیا به پرسپولیس هم گل می‌زنید؟ که نکونام گفت: من سعی می‌کنم خوب بازی کنم و تلاشم این است که تیم برنده شود.وی در خصوص اینکه آیا پیشنهادی از باشگاه پرسپولیس داشت یا خیر گفت: آنها با مدیر برنامه‌هایم صحبت کردند ولی خودم دوست داشتم به استقلال بیایم چون یک استقلالی بودم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 2 کاربر از پست مفید ارمین تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid حجازی: به مردم گفتند ناصر حجازی را تشویق نکنید

فرزند ارشد اسطوره فوتبال کشورمان با انتقاد از رفتار مسئولان باشگاه استقلال گفت: در جشن پیراهن استقلال به هوادرانی که با پیراهن پدرم آمده بودند گفتند ناصر حجازی را تشویق نکنید.
    حرفهای آتیلا حجازی را در ادامه می خوانید.
    * بعد از جدایی از استقلال جایی مشغول نشده اید؟
    - فعلا که نه. با چند جا مذاکره کردم اما به توافق نرسیدیم. از لیگ یک هم ۲ پیشنهاد داشتم اما تیمهای خوبی نبودند که بتوانم در آنها کار کنم. یعنی شرایطشان جوری بود که مدعی صعود به لیگ برتر نبودند و فقط می توانستند در میانه های جدول دست و پا بزنند به همین دلیل پیشنهاد آنها را قبول نکردم.
    * چرا در جشن پیراهن استقلال که از طرف باشگاه ترتیب داده شده بود شرکت نکردید؟
    - من در آن ساعت در مدرسه فوتبالم کلاس داشتم و وقتی کلاس تمام شد به دلیل دوری مسافت توانستم در جشن شرکت کنم اما از اتفاقاتی که آنجا رخ داده با خبر هستم.
    * منظورتان ممنوع شدن تشویق پدرتان است؟
    - بله دقیقا همین طور است. شنیده ام که عده ای از هواداران پدرم با پیراهن هایی که عکس او روی آنها بود درسالن حاضر شده بودند اما مسئول کانون هواداران استقلال دستور گرفته بود که جلوی آنها را بگیرد و بگوید لباسهایتان را در بیاورید و ناصر حجازی را تشویق نکنید! سال گذشته هم همین طور بود و عده ای در استادیوم نمی گذاشتند پدرم تشویق شود.
    * با این حساب امسال نام ناصر حجازی را در استادیوم آزادی نمی شنویم؟
    - پارسال که من در استقلال بودم نمی گذاشتند پدرم تشویق شود دیگر چه برسد به امسال. آقایان از شنیدن نام پدرم هم می ترسند.
    * فرهاد مجیدی هم که به دلیل ندادن بازوبند کاپیتانی به استقلال برنگشت. در این باره چه نظری دارید؟
    - بحث کاپیتانی بحثی توافقی بین سرمربی و بازیکنان است. در هر تیمی ملاک و معیار مشخصی برای کاپیتانی وجود دارد اما مگر می شود مجیدی در استقلال باشد و کاپیتان این تیم نباشد؟ از هر نظر که بخواهید حساب کنید بازوبند حق مجیدی بوده اما خوب این تصمیم کادر فنی استقلال است. بالاخره نکونام هم کاپیتان تیم ملی است و از اسپانیا آمده و توقعاتی دارد.
    * استقلال نسبت به پارسال تقویت شده است. شرایط تیم را چطور می بینید؟
    - بله شرایط استقلال خیلی خوب است و تیم نسبت به پارسال خیلی بهتر شده است. فقط آندو از تیم پارسال رفت که به جایش نکونام را آورده اند. به نظر من استقلال امسال بضاعت خیلی خوبی دارد و نه تنها قهرمان ایران بلکه باید قهرمان آسیا هم بشود.

منبع: خبرگزاری ایپنا

14. 2 کاربر از پست مفید ارمین تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid برهانی: بازوبند کاپیتانی برای نکونام کم است

آرش برهانی در خصوص آخرین وضعیت تیمش قبل از دیدار روز چهارشنبه با سایپا صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:
    * جواد نکونام هم که به استقلال پیوست؟
    او بازیکن بزرگی است و می‌تواند به تیم ما کمک کند. با آمدن نکونام مطمئن هستم که تیم ما خیلی بهتر از قبل شکل می‌گیرد و به آینده خوشبین می‌شویم.
    * ظاهرا جمع‌بندی‌ها به گونه‌ای بوده که نکونام کاپیتان استقلال شود.
    نمی‌خواهم زیاد در این باره صحبت کنم چون در حیطه وظایف من نیست اما اعتقاد دارم بازوبند کاپیتانی برای کسی که از میلیاردها پول در کشورهای عربی و ترکیه می‌گذرد و به استقلال می‌آید کم است.
    * شرایط تیمتان چطور است؟
    می‌دانم که در بازی اول فصل اصلا خوب کار نکردیم اما مطمئن هستم هفته به هفته بهتر خواهیم شد. به هواداران این اطمینان را می‌دهم که هفته‌های آینده علاوه بر بازی‌ها خوب ۳ امتیاز را می‌گیریم.
    * در تمرین دیروز ضربه محکم جانواریو یک توپ را منفجر کرد...
    قبلا هم گفته بودم توپ‌های بازی‌های لیگ برتر باید بهتر باشد. ما سال گذشته هم همین مشکل را داشتیم و فکر می‌کنم مسئولان می‌توانند حداقل توپ‌های بهتری را برای بازی‌ها در نظر بگیرند. این توپ‌ها از سوی سازمان لیگ در اختیارمان گذاشته شده و کیفیتش به درد بازی‌های لیگ برتر ما نمی‌خورد.
    * از عملکرد خودت در بازی با آلومینیوم راضی بودی؟
    این را مربیان باید نظر بدهند اما تا زمانی که در زمین بودم تلاش خودم را انجام دادم. همه می‌دانند در هفته‌های ابتدایی بدن‌ها به خاطر بدنسازی سنگین است ولی رفته رفته در شرایط مسابقه قرار گرفتیم و روند بهتری خواهیم داشت.
    * بازی چهارشنبه با سایپا را چطور می‌بینی؟
    این بازی بسیار سخت است. می‌دانیم تمام تیم‌ها مقابل استقلال انگیزه دارند. درست است که در بازی اول خوب کار نکردیم اما مطمئن هستم ۳ امتیاز این بازی را هم می‌گیریم.

منبع: خبرگزاری فارس

16. 2 کاربر از پست مفید ارمین تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadide جباری، انتخاب جدید قطری ها به جای نکونام

قطری ها در سال جام جهانی با زیرکی و سیاست خاص به دنبال جذب مهره های کلیدی تیم ملی فوتبال ایران هستند. بعد از آندو حالا جباری در تیررس آنها است
    بازی خطرناک قطری ها تازه شروع شده است . بعد از آنکه اماراتی ها به دنبال مسائل سیاسی ، دیگر بازیکن ایرانی جذب نمی کنند این قطری ها هستند که به طرز زیرکانه ای به فکر جذب چند شاه کلید فوتبال ایران هستند .
    تیموریان ، اولین شکار بزرگ آنها بود که با یک پیشنهاد وسوسه برانگیز به قطر رفت . آنها بر خلاف اماراتی ها گویا اهل کمیت نیستند و فقط به کیفیت فکر می کنند . در سالی که قرار است تیم ملی ایران با قطر و دیگر حریفان برای صعود به جام جهانی نبرد نفسگیری را انجام بدهند ، دومین صید آنها هم در حال شکل گرفتن است .
    مجتبی جباری به واسطه یک مدیر برنامه ایرانی که در این فصل بیشتر در اطراف تیم پرسپولیس حضور داشت پیشنهاد خوبی را از یکی از باشگاههای قطری دریافت کرده . شنیده می شود که خود جباری هم دوست دارد به قطر برود . البته در این میان باید استقلال و فتح الله زاده به جباری رضایت نامه بدهند . اتفاقی که فصل گذشته برای مجیدی رخ داد . بعد از ماجراهای بازوبند کاپیتانی و شایعاتی که درباره اختلاف نظر شدید بین قلعه نویی و فتح الله زاده ایجاد شد حالا هیچ بعید نیست که مدیرعامل استقلال در واکنش نسبت به فراهم نشدن شرایط پیوستن مجیدی به استقلال اجازه دهد که جباری به قطر برود .
    البته کسی که باید به این انتقال رضایت بدهد امیر قلعه نویی است . اتفاقی که بدون تردید رخ نخواهد داد و سرمربی استقلال تقریبا محال است که اجازه بدهد جباری از استقلال برود .
    در کنار همه این مسائل نباید از سیاست قطری ها هم درباره شکار ستاره های ایرانی غافل ماند . اگر چه حرف اول را در این میان پول می زند اما اگر این تحلیل به سنتی بودن متهم نشود ، باید لحظه ای به این موضوع فکر کرد که چطور عرب ها بعد از سالها علاقه به بازیکنهای هجومی و فوروارد به سراغ هافبک های ایرانی رفتند ؟! جباری و تیموریان مهره های کلیدی تیم ملی ایران هستند و بدون تردید فوتبال ما فعلا ستاره های چندانی برای صادرات ندارد !
    این را هم نباید نادیده گرفت که بعد از نرفتن نکونام به تیم الغرافه قطر ، انتخاب جباری را نباید ساده و عادی تلقی کرد . شاید هم باید تصور کرد که حرف اول و آخر و پول و اقتصاد می زند و آنها دارند با برنامه معدود ستاره های ما را به سرزمین خود می برند . در این میان چیزی که مشخص است غفلت مسئولان فوتبال ایران نسبت به این گونه تاکتیک های همسایگان است . مسئولانی که حریف حق پخش تلویزیونی نیستند چه برسد به دلارهای قطری!

18. 2 کاربر از پست مفید ارمین تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

رحمتي:استقلال نيازبه کاپيتان ندارد

کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت:بازيکنان تيم ما همه با تجربه هستند و اين تيم نياز به کاپيتان ندارد.

سيد مهدي رحمتي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: بازيکنان تيم ما هفته گذشته لطف کردندوبازوبند را باحضور تمام بازيکنان باتجربه و ملي پوش به من دادند.

وي ادامه داد: باحضور نکونام اعلام کردم او کاپيتان من درتيم ملي است و بازوبند را در استقلال به او اهدا مي کنم، ولي او بازوبند را قبول نکرد.

دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران،گفت: به اعتقاد من استقلال نياز به کاپيتان ندارد،زيرا تمام بازيکنان اين تيم بزرگ و ملي پوش هستند و چنين بازيکناني نياز به کاپيتان ندارند.

روز گذشته حواشي زيادي در خصوص کاپيتاني استقلال به وجود آمد و در همين راستا فرهاد مجيدي پس از مطلع شدن از کاپيتاني نکونام از حضور در استقلال انصراف داد.

وي در خصوص انتظارات هواداران از استقلال، تصريح کرد: انتظارات آنها از ما بسيار بالا است و بايد تمام تلاش خود را براي برآورده شدن انتظارات آنها بکار بگيريم.

وي اظهار داشت: فردا بازي بسيار سختي مقابل سايپا البرز داريم که اميدوارم بتوانيم اين بازي را نيز با پيروزي پشت سر بگذاريم.

تيم فوتبال استقلال تهران فردا در چارچوب هفته دوم ليگ برتر فوتبال ايران در ورزشگاه آزادي ميهمان سايپا البرز خواهد بود.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

صفحه 46 از 216 نخستنخست ... 3644454647485696146 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)