به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
ادعای جرارد پیکه : پپ گواردیولا قرارداد جدیدی را با بارسلونا امضا خواهد کرد
مدافع ملی پوش تیم بارسلونای اسپانیا ، شک ندارد که سرمربی جوان و پرافتخار این تیم ، قرارداد آینده اش را با تیم فعلی اش به ثبت خواهد رساند .
جرارد پیکه ، مدافع تیم بارسلونا با اعتماد به نفس بالا اعلام کرده است که پپ گواردیولا در این تیم خواهد ماند و از عناوین این تیم دفاع خواهد کرد .
قرارداد پپ در آخر فصل 2011-2012 به پایان خواهد رسید و در این میان به نظر می رسد این مربی 40 ساله بیشتر از همه به نیمکت اینتر نزدیک باشد . موراتی در اظهار نظر های متفاوت خواهان به خدمت گیری گواردیولای پر افتخار است . با این وجود پیکه بدون هیچ گونه نگرانی معتقد است که گواردیولا فقط دوست دارد ، برای بارسلونا مربیگری کند و او بی شک خواهد ماند .
جرارد به رسانه ی ال موندو دپورتیوو این چنین گفت : من به هیچ وجه قصد ندارم که بر روی پپ فشار بیاورم ، او در هر گام و تلاش خود برای آینده کارهای بزرگی می کند و هر ساله قرارداد جدیدی را به ثبت می رساند. گرچه من همچنان معتقد هستم که او دوباره با بارسلونا قرار داد امضا خواهد کرد .
او کارش را در بارسلونا دوست دارد و تمامی بازیکنان نیز به کار او اعتقاد دارند . من اعتقاد دارم این تیم برترین تیم تاریخ است و این تیم شکست ناپذیر است و نباید شاکله ی آن از هم بپاشد . پپ هم دلیل بسیار موجهی را برای ترک این تیم ندارد .
گواردیولا از تابستان 2008 و پس از برکناری فرانک ریکارد بر نیمکت بارسلونا تکیه زد و تا به امروز عناوین قهرمانی زیادی با این تیم کسب کرده است .
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بارسا؛ 112 سال قدمت با 109 قهرمانی رسمی
باشگاه بارسلونا از سال 1899 تاکنون 109 بار قهرمانی در جامهای مختلف را تجربه کرده است.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، 25 جام حذفی، 23 جام قهرمانی در کاتالونیا، 21 جام در لالیگا، 10 سوپرجام و چندین و چند جام مختلف در سطح ایالتی، جهانی، اسپانیا و اروپا در موزه نیوکمپ برای بازدید عموم گردآوری شده و بارسلونا از این نظر یکی از پر افتخارترین باشگاههای جهان است.
هر چند باشگاه رئال مادرید با بیشترین قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا پرافتخارترین تیم باشگاه در جهان محسوب میشود اما بارسلونا به خاطر تعدد جامهای بالای سر برده از این نظر در صدر جدول است.
جامهای کسب شده توسط بارسلونا برای مردم کاتالونیا آنقدر اهمیت دارد که وقایع تاریخ 100 سال گذشته در اسپانیا و کاتالونیا را با نام همین جامها حفظ کردهاند و با هر حادثه تاریخی حتی سیاسی نام یکی از جامهای دریافت شده را مثال میزنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
آبیدال و اسپانیایی های تیم ملی بازگشتند.
ابیدال و 8 بازیکن بارسا به همراه ملی پوشان اسپانیایی به تمرین برگشتند، تمرین از غروب چهارشنبه دوباره اغاز میشود. روز پنجشنبه، با ورود بازیکنان ارژانتینی و برزیلی گواردیولا تمام تیم را در اختیار خواهد داشت.
کم کم تیم اول به استقبال بازیکنان ملی پوش میرود، کسانی که در چند روز گذشته بر روی تیم های ملی کشورشان متمرکز بودند. بازیکنان ملی پوش بارسا؛ والدس، پویول، پیکه، تیاگو، ژاوی، بوسکتس، پدرو ،ویا و ابیدال (کسی که جدا از تیم ملی اسپانیا و به همراه فرانسه بود) همه با همراهی گواردیولا به جلسه تمرین پیوستند.
جلسه ریکاوری
همه بازیکنان ملی پوش، در کنار پنج بازیکن، کیتا، اینیستا، مکسول، فونتاس و پینتو، کسانی که در تیم های ملی کشورشان حضور نداشتند، به صورت عادی تمرین کردند. همچنین در این جلسه چند بازیکن جوان هم از تیم ب حضور داشتند: کیکو فمینیا، مونیستا، گوستاوو، دلوفئو و ماسیپ. بازیکنانی که برای تیم های ملی کشورشان در غروب سه شنبه بازی کردند تمرین سبکی در این جلسه انجام دادند.
بازیکنان امریکای جنوبی پنجشنبه باز می گردند.
نتها بازیکن های ارژانتینی و برزیلی بودند که در جلسه تمرینی بارسلونا حضور نداشتند. آنها عصر بازی دارند. انتظار میرود مسی، ماسکرانو، ادریانو و الوز همه در تمرین غروب پنجشنبه به تیم ملحق شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوازده بازیکن بارسا در یورو 2012
بارسا شاید تنها تیمی باشد که بیشترین بازیکنان را به قهرمانی اروپا رسانده است. باشگاه بین اسپانیا، فرانسه و هلند دوازده نماینده در اوکراین و فرانسه، در تابستان آینده دارد.
اگر تمام 12 ملی پوش اروپایی بارسا در ترکیب تیمشان قرار گیرند، این تعداد حتی بیشتر از 10 بازیکنی خواهد بود که در سال 2000 به اوکراین هلند و بلژیک رفتند: آبلاردو، سرگی، گواردیولا، فیگو، رایزیگر، فرانک و رونالد دی بوئر، کلایورت، زندن و کوکو.
10 برای اسپانیا
اگر وینسنته دل بوسکه ترکیب معمول خود را به میدان بفرستد، بدون توجه به مصدومیت ها، ویکتور والدس، ژاوی، پویول، پیکه، بوسکتس، پدرو، اینیستا، سسک، ویا و تیاگو، همگی در ترکیب خواهند بود. نه نفر از این بین در جام جهانی آفریقای جنوبی حضور داشتند و تنها چهره جدید، تیاگو آلکانتارا ست.
همچنین به بازیکن جایگزین، مارتین مونتویا، پس از قرار گرفتن نامش توسط دل بوسکه در تیم نهایی فرصتی داده شده است.
آبیدال یک انتخاب معقول برای بلان
انتخاب اریک آبیدال توسط مربی فرانسه، لورن بلان تقریبا قطعی خواهد بود. در تمام مدتی که او مصدوم نیست، با توجه به اشتیاق فرانسه برای پاک کردن خاطرات بدی که در جام جهانی گذشته رخ داد، انتظار می رود یکی از اولین انتخاب ها برای بازی در تمام پست های دفاعی باشد.
افلای در مسیر بهبودی
اگرچه او در حال حاضر مصدوم و تحت عمل جراحی ست، عملکرد ابراهیم افلای همچنان توسط سرمربی هلند، برت ون مارویک تحت بررسی ست. وی گفته بود هنوز امیدوار است که بتواند او را به مرحله ی نهایی ببرد. اگر روند بهبود او طبق برنامه پیش برود، او دقیقا به زمان بازی برای «نارنجی ها» خواهد رسید. ایبی از ابتدا در ترکیب هیچ یک از بازی های جام جهانی گذشته که در آن هلند فینالیست شد حضور نداشت، اما به عنوان بازیکن ذخیره در 3 بازی و شروع کننده معمول بازی ها در مسابقات مقدماتی اروپا به میدان رفته است.
بارسا به دنبال متس هوملس
به گزارش نشریه اسپانیایی اسپورت، باشگاه بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن متس هوملس، مدافع ملی پوش دورتموند است. آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسا، در حال بررسی شرایط انتقال این ملی پوش آلمانی به نوکمپ است و براساس گزارش ها، هوملس گزینه اصلی گواردیولا برای تقویت خط دفاعی آبی و اناری هاست. هوملس 22 ساله بعد از بازی های درخشانی که در ترکیب اصلی دورتموند در رقابت های فصل گذشته به نمایش گذاشت، به یکی از پرطرفدارترین مدافعان اروپا تبدیل شد. هوملس علاوه بر بازی در خط دفاعی، توانایی حضور در پست هافبک میانی را نیز دارد و همین مسئله توجه باشگاه کاتالانی را جلب کرده است. اما برسر راه این انتقال چندین مشکل وجود دارد. هوملس به تازگی قراردادش با دورتموند را تا سال 2014 تمدید کرد و حتی به این دلیل، پیشنهاد بایرن مونیخ را نیز رد کرد. از سوی دیگر، در صورتی که هوملس بخواهد از دورتموند جدا شود، چندین باشگاه دیگر از جمله یوونتوس نیز خواستار او هستند. در صورتی که مدیران بارسا برای انتقال هوملس به نتیجه نرسند، برای انتقال تیاگو سیلوا از میلان و ویکتور روئیس از والنسیا دست به کار خواهند شد
ویرایش توسط fcb10 : 10-15-2011 در ساعت 01:59
بارسا در کوپا دل ری مقابل ال هاسپیتالت بازی می کند.
بارسلونا کار خود را در کوپا دل ری با بازی در یک دربی محلی مقابل ال هاسپیتالت آغاز می کند. بازی رفت در تاریخ 9 نوامبر و بازی برگشت در 21 دسامبر در نیوکمپ برگزار می شود. این اولین تقابل دو تیم در تاریخ دو باشگاه است.
قرعه اف سی بارسلونا به عنوان چهارمین تیم بیرون آمد و طبق قرعه باید در دربی محلی مقابل ال هاسپیتالت قرار بگیرند، تیمی که توسط یکی از مردان سابق بارسا، جوردی وینیالز هدایت می شود. بازی رفت در تاریخ 9 نوامبر در فیکسا ال لارگا و بازی برگشت در 21 دسامبر در نیوکمپ برگزار می شود.
دیدار اول
این دیدار اولین بازی رسمی دو تیم مقابل هم است، اگرچه آنها به صورت نیمه رسمی در فصل قبل، در کوپا کاتالونیا مقابل هم بازی کرده اند. جایی که بارسلونا ب با گلهای دوس سانتوس و سوریانو به پیروزی رسید. آنچه که بود آن تورنومنت تا حد زیادی کم اهمیت بود و در آن مسابقات اسپانیول به مقام قهرمانی دست یافت.
جدول کامل مسابقات
کادیز-والنسیا
پانفرادینا-مادرید
میراندا-ویارئال
لپه-سویا
آلباسته-اتلتیکو مادرید
اوویدئو-اتلتیک بیبائو
آلمریا-اوساسونا
آلکورون-ساراگوسا
کلتا-اسپانیول
کوردوبا-بتیس
رایسینگ-رایو وایوکانو
دپورتیوو-لوانته
مایورکا-اسپورتینگ
ختافه-مالاگا
رئال سوسیه داد-گراندا
تمرین تیم در آستانه بازی با ریسینگ
در روز جمعه، تیم اول برای دومین بار پیش از بازی با ریسینگ سانتاندر، در ساعت 20 (22:30 به وقت ایران) روز شنبه به تمرین پرداخت. گواردیولا تمام 18 بازیکن ثابتش را در اختیار داشت.
در روز جمعه بارسلونا با تمرکز بر روی ریسینگ سانتاندر در زمین کیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداخت. پس از وقفه تیم های ملی، این مسئله که برای بارسا به معنی مواجهه با چالش کانتابریان در ساعت 20 روز شنبه در نیوکمپ است، بازگشت به لالیگا تلقی می شود.
18 بازیکن
پس از اینکه ملی پوشان آمریکای جنوبی در روز پنجشنبه بازگشتند، گواردیولا امروز مجددا موفق به تمرین با ترکیب کامل، با تمام 18 بازیکنی که در لیگ شرکت داشتند شد.
سسک فابرگاس نیز برای ادامه برنامه ریکاوری خود به میدان بازشگته بود. او به دیگر بازیکن آسیب دیده، الکسیس سانچز، که برخی از تمرینات ریکاوری را در روز گذشته انجام داده بود ملحق شد.
تیم اول جلسه تمرین دیگری در 11:30 صبح روز شنبه خواهد داشت.
بارسا به دنبال هافبک جوان برشا
به گزارش نشریه اسپانیایی اسپورت، باشگاه بارسلونا قصد دارد در پنجره نقل و انتقالات زمستانی بارتوش سالامون، هافبک جوان برشا را به خدمت بگیرد.
پپ گواردیولا که خود زمانی در برشا بازی می کرد، در تمرینات پیش فصل این تیم حاضر شده بود و بازی های درخشان این بازیکن نظرش را جلب کرد.
سرمربی کاتالان ها معتقد است سالامون می تواند گزینه مناسبی برای تیمش باشد و قصد دارد این بازیکن را به هر ترتیب ممکن به نوکمپ ببرد.
سالامون محصول آکادمی جوانان لخ پوزنان است و در سال 2007 به برشا پیوست. او فصل گذشته به طور قرضی برای فوجا بازی کرد و نمایش های درخشانش توجهات زیادی را جلب کرد.
این ستاره لهستانی قرارداد دراز مدتی با برشا دارد اما گفته می شود این باشگاه حاضر است او را با مبلغ 2 میلیون یورو بفروشد.
ویرایش توسط David7 : 10-15-2011 در ساعت 15:00
بارسلونا امشب با پیراهن جدید به میدان می آید.
پس از برطرف کردن برخی مشکلات گزارش شده، تیم فوتبال بارسلونا امشب با پیراهن جدید مقابل راسینگ صفآرایی می کند.
به نقل از آس اسپانیا، آندرس اینیستا بازیکنی است که به نمایندگی از سایر بازیکنان بارسلونا پیراهن جدید نایک را امتحان کرده و در تست روز گذشته از وزن، جذب رطوبت، نوع دوخت آرمها و سایز بندی ابراز رضایت کرده است.
پیش از این بازیکنان بارسلونا از جنس پیراهن، وزن بالای آن و عدم جذب تعرق بدن شکایت داشتند.
کمپانی نایک با عذرخواهی از باشگاه بارسلونا و اصلاح این مشکلات پیراهن جدید خود را به باشگاه فرستاده است.
از طرفی هواداران بارسلونا که با کارت رسمی هواداری پیراهن این فصل را خریدهاند میتوانند با مراجعه به فروشگاههای رسمی این باشگاه به صورت رایگان پیراهن جدید و اصلاح شده بارسلونا را تهیه کنند.
كوپر: بازي بارسلونا قابل تقليد نيست.
سرمربي تيم فوتبال ريسينگ سانتاندر در آستانهي بازي تيمش مقابل بارسلونا نسبت به قدرت بي حد و اندازهي آبي- اناريها به بازيکنانش هشدار داد.
در 10 بازي همزمان هفتهي هشتم لاليگا، ريسينگ سانتاندر در ورزشگاه نوکمپ ميهمان بارسلونا خواهد بود و هکتور کوپر با علم به قدرت بارسلونا ميخواهد نتيجهي قابل قبولي کسب کند.
کوپر آرژانتيني در نشست خبري پيش از اين بازي عنوان کرد: هيچ کس فرمول بردن بارسلونا در نوکمپ را ندارد. در مقابله با حريفي مانند بارسلونا يک اشتباه ميتواند به قيمت از دست رفتن بازي تمام شود. بازي مقابل آنها بسيار بسيار دشوار است. هيچ تيم بزرگي نميتواند مانند بارسلونا توپ را در زمين به گردش در بياورد. بازي آنها به هيچ وجه قابل کپي برداري نيست.
وي ادامه داد: مساله فقط حفط توپ نيست. آنها با قدرت و سرعت زيادي بازي ميکنند. بارسلونا کامپيوتري است که در زمين گزينههاي تاکتيکي زيادي براي بازي کردن دارد.
کوپر پس از آخرين تمرين تيمش که پشت درهاي بسته برگزار شد از فاش کردن تاکتيک و آرايش تيمش خودداري کرد و حتي توضيحي دربارهي بازيکن ساحل عاجي ريسينگ که در تيم دوم بازي ميکند، نداد.
سرمربي ريسينگ دربارهي احتمال نتيجه گرفتن تيمش مقابل بارسلونا عنوان کرد: هيچ کس امروز احتماب نميدهد که ريسينگ بارسلونا را شکست بدهد. هواداران در سر روياي شکست بارسلونا را دارند تا برايشان شگفتي را رقم بزند.
کوپر دربارهي تاثير بازيهاي ملي بر بازي بارسلونا که از آن به عنوان ويروس فيفا ياد ميشود، گفت: ما به اين مساله کاري نداريم و با ديدگاهي که خودمان داريم به اين بازي وارد مي شويم. تيمهاي بزرگ ظرفيتهاي بزرگ دارند و بازيهاي ملي شايد تاثير اندکي روي آنها داشته باشد نه تاثير جدي و قابل توجه.
سرمربي آرژانتيني ريسينگ در پايان به تاثير بازيهاي ملي بر تمرين تيمش اشاره کرد و گفت: براي ما بازي ملي ويروس نبود بلکه يک باکتري بوده که باعث شده نتوانيم با برخي بازيکنان تمرين عادي را پيش بگيريم.
ویرایش توسط David7 : 10-15-2011 در ساعت 13:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)