به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
![]()
ونگر: المپیک، نه !
آرسن ونگر می گوید دوست ندارد بازیکنانش در المپیک بازی کنند.
بازیکنانی مثل جک ویلشر، تئو ولکات، کایرن گیبز و الکس چمبرلین شانس این را دارند که در تیم منتخب بریتانیا که هدایت آن را استیوارت پیرس در اختیار خواهد داشت در المپیک 2012 لندن به میدان بروند.
همچنین در تابستان آینده رقابت های یورو 2012 هم برگزار می شود که فینال آن 1 جولای است و بازیهای فوتبال در المپیک هم از تاریخ 25 جولای تا 11 آگوست خواهد بود که یک هفته قبل از شروع فصل جدید لیگ برتر است. ونگر معتقد است اینکه بازیکنان در هر دو تورنمنت حضور داشته باشند واقع بینانه نیست.
"اگر به برنامه کل تابستان نگاه کنید کار برای باشگاه ها و مخصوصا بازیکنان غیر ممکن خواهد بود.
بعضی وقتها شما باید تصمیم گیری کنید که بازیکنان تخت فشار بازیهای زیاد در چه وضعیت جسمانی قرار دارند، من می گویم در همین وضعیت فعلی استراحت چندانی پس از رقابت های قهرمانی اروپا وجود ندارد و رقابتهای المپیک برای من یک تورنمنت واقعی فوتبال به حساب نمی آید، برای من المپیک اساسا دو و میدانی است!
فینال رقابتهای قهرمانی اروپا در یک جولای است، شروع لیگ برتر 18 آگوست و ما تمریناتمان را از 4 یا 5 جولای آغاز خواهیم کرد، این بدین معنی است که ما بازیکنانی که در یورو حضور داشته اند را در اختیار نخواهیم داشت و اگر چند بازیکن را هم برای رقابتهای المپیک از دست بدهیم امکان پذیر نیست.
تصور کنید یک بازیکن در یورو و المپیک بازی کند، پس از آن نمی توانید از او استفاده کنید، این غیر ممکن است. من معمولا به بازیکنانی که در یک تورنمت بازی کرده اند چهار هفته استراحت می دهم، این بدین معنی است که من باید آن بازیکنان را در کریسمس تحویل بگیرم!"
استیوارت پیرس اعلام کرده که بازیکنان باید در تصمیم گیری برای حضور در المپیک آزاد باشند اما ونگر معتقد است این پیشنهاد خوبی نیست.
"بدترین چیز این است که این تصمیمات به عهده خود بازیکنان گذاشته شود، این وظیفه اتحادیه فوتبال است که هر مورد را آنالیز کنند و کمی مسئولیت پذیر باشند.
اگر من از شما بپرسم 20 سال پیش چه تیمی قهرمان المپیک شد نمی توانید جواب من را بدهید اما اگر قهرمان اروپا را بپرسم آن را بهتر می دانید، اگر قهرمان جام جهانی را بپرسم بهتر می دانید.
این تورنمتنی است که شما می خواهید در آن خوب کار کنید ولی باید عاقل باشید و تصمیمات احمقانه نگیرید، شخصا معتقدم فدراسیون ها و باشگاه ها باید بر سر هر بازیکن با هم گفتگو و تجزیه و تحلیل داشته باشند.
معتقدم اینکه در تمام طول تابستان بازی داشته باشید برای کشوری مثل انگلستان غیر ممکن است چون در اینجا استراحت زمستانی نداریم. در آلمان یک بازیکن سه هفته استراحت در زمستان دارد اما در انگلیس باید تا ماه می دائما در حال بازی کردن باشد.
شرایط خاصی است چون بازیهای المپیک در انگلستان است ، اگر این بازیها در لندن نبود این مشکلات را نداشتیم اما حتی در لندن هم شما باید مسئولیت پذیر و عاقل باشید."
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر : آرشاوین نگرش فوق العاده ای دارد
بازیساز اهل روسیه در هفته های اخیر نمایش هایی از بهترین فرم خود به نمایش گذاشته است.
ونگر میگوید آرشاوین برای آرسنال بسیار خوب بوده است.
بازیساز اهل روسیه در هفته های اخیر نمایش هایی از بهترین فرم خود به نمایش گذاشته است.
دست کم در بازی با ساندرلند که به عنوان بازیکن جانشین به بازی آمد و تقریبا با اجرای انفرادی و مهیج خود تقریبا به گلزنی نزدیک شد.
آرشاوین شاید هرگز در بالاترین فرم خود همچون زمانی که با پیراهن آرسنال در آنفیلد 4 گل زیبا به ثمر رساند نباشد اما ونگر هرگز از امضای قرار داد با این بازیکن 30 ساله پشیمان نیست.
ونگر میگوید :
" شما از مخالفت من با انتقادات تعجب نمیکنید ، این نظر من است و فکر میکنم او بازیکن بزرگی برای ما بوده است و در ماههای آینده بهتر هم میشود.
"او بازیکن بزرگیست و باید به او اعتقاد داشت ، او برای اجرای برنامه هایش ایستادگی میکند ، من شخصا احترام خاصی برای او قائل هستم و فکر میکنم او بازیکن بزرگ و خوبی است.
"او برای حفظ تمرکز خود به خوبی تمرین میکند و من به خاطر این نگرش خوب او علاقه ی زیادی به آندری دارم .
بازی چهارشنبه شب برای او و تمام بازیکنانی که در جلو بازی میکردند دشوار بود چرا که مارسی برای یک امتیاز بسیار متمرکز دفاع میکرد ، فضای زیادی برای مهاجمان وجود نداشت این چیزیست که در بازی رخ داد .
یه روز خوب میاد ...
مارتين کيون:مالکان ثروتمند چلسي و منچسترسيتي آرسنال را به اين روز انداختهاند
مدافع سابق توپچيها ميگويد آرسن ونگر بايد نهايت تلاش خود را براي حفظ روبين فانپرسي انجام دهد.
مارتین کیون، مدافع سابق آرسنال میگوید توپچیها در رقابت بر سر قهرمانی لیگ برتر عقب افتادهاند چون چلسی و منچسترسیتی مالکانی ثروتمند دارند.
کیون در فصل 04-2003 که آرسنال بدون شکست قهرمان شد عضوی از تیم بود. او میگوید: «محیط آن زمان تیم رویایی بود. بازیکنان برنده بسیاری داشتیم که البته آرسن ونگر به شکلی رویایی آنها را کنار هم قرار دادهب ود.
دورانی عالی برای باشگاه بود. اما از آن زمان تاکنون بسیار افت کردهایم و به نظرم دلیل این موضوع پولی است که به چلسی و بعدتر منچسترسیتی آمده است.»
ملیپوش سابق انگلیس حس میکند که ونگر، زمانش که برسد تصمیم به جدایی از آرسنال خواهد گرفت. او همچنین دلیل شروع ضعیف آرسنال در این فصل را جدایی سسک فابرگاس و سمیر نصری، و مصدومیت جک ویلشر میداند: «تصمیم را ونگر میگیرد. اوست که تصمیم میگیرد آرسنال را ترک کند یا نه، نه هیئت مدیره و مالکان. ونگر زمان رفتن را خودش تشخیص میدهد.
او اهدافی را برای خودش در نظر گرفته که واقعگرایانه نیست. او تلاش میکند به این اهداف برسد چون بسیار زیاد به بازیکنانش باور دارد.
اگر به گذشته نگاه کنیم، نقطه اوج فصل پیش آن برد مقابل بارسلونا بود. فکر میکنم آرسن ونگر به این نتیجه رسیده بود که تیمی دارد که میتواند با بهترینهای دنیا برابری کند.
اما سه هافبک آن بازی – یعنی فابرگاس، نصری و ویلشر – این فصل برای آرسنال بازی نکردهاند چرا که دو نفر فروخته شدهاند و یکی هم مصدوم است.
اینجاست که کنترل بازی را در دست میگیرید. حضور یکی دو مدافع که درک بهتری از اوضاع داشته باشند خوب است، خرید یک مهاجم جدید برای کمک به فانپرسی خوب است، اما بزرگترین ضعف تیم در خط میانی است.»
او گفته ونگر باید کاپیتان تیم را نگه دارد: «ما یکی از بهترین مربیان دنیا را داریم و اوست که تصمیم میگیرد باشگاه چطور باید پیش برود. زمان ما کسی نمیخواست از تیم برود، اما حال ا بازیکنان به دنبال رفتن هستند. این بازیکنان میتوانند بمانند و قهرمانی به دست بیاورند. اما هدف اصلی در حال حاضر نگه داشتن روبین فانپرسی است. اگر تیم عالی کار کند او تا پایان دوران بازیاش در آرسنال میماند.»
نظر سنجی ...
دوستان عزیز لطفا نظر بدین
PLZ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
ونگر : ویژگیهای بازی ژسنی بهبود یافته است.
آرسن ونگر معتقد است پیشرفت ژسنی با پیراهن آرسنال بسیار بیش از حد انتظار بوده است.
آرسن ونگر معتقد است پیشرفت ژسنی با پیراهن آرسنال بسیار بیش از حد انتظار بوده است.
این بازیکن تیم ملی لهستان در بین پستها بسیار آشکار بوده و نمایش بسیار خوبی برجای گذاشته است.
ژسنی راهی طولانی را با سرعت طی کرده است ، در سال گذشته او تنها 21 سال داشت که شانس در تیم برنتفورد در دسته ی دوم را بدست آورد ، 18 ماه بعد بعد از انتقال قرضی در ترکیب اصلی ونگر حضور یافت .
ونگر به آرسنال-پلیر گفت :
" مشکل است بگوییم چه مقدار ، اما چیزی که مطمئن هستم این است که بسیار پیشرفت کرده است به خصوص در زمینه ی تصمیم گیری و اعتماد به نفس.
"فکر میکنم تصمیم گیری او در خروج ها کند میباشد اما او فرمانده ی خوبیست، جنبه های بسیاری از بازی او بهبود یافته است و این انتظار من را بیشتر میکند ، چرا که او بسیار جوان است.
" باور دارم که او مردم را متعاقد کرده که در سطحی است که برای ما بازی کند ، در کنار او مانونه و فابیانسکی نیز قرار دارند و من فکر میکنم رقابت خوبی دارند.
یه روز خوب میاد ...
آرسن ونگر قبل از انجام بازی یکشنبه با استوک اذعان کرده است که به دنبال فرصتی برای استراحت دادن به این مهاجم هلندی میباشد.
آرسن ونگر معتقد است در حال حاضر پیدا کردن فرصت برای استفاده ی چرخشی از رابین ونپرسی تقریبا غیر ممکن است.
مهاجم آرسنال امسال عملکرد باورنکردنی از خود به جای گذاشته است و به مهره ی مهمی برای باشگاه خود تبدیل شده است.
ونپرسی 28 ساله در طول سال 2011 ، 28 گل در 35 بازی به ثمر رسانده است و به عنوان کاپیتان در هر شرایطی تیم خود را هدایت نموده است.
آرسن ونگر قبل از انجام بازی یکشنبه با استوک اذعان کرده است که به دنبال فرصتی برای استراحت دادن به این مهاجم هلندی میباشد.
ونگر میگوید :
" این تصمیم دشواری است اما میخواهم آن را انجام دهم ، همیشه روز دوشنبه تصمیم به استراحت دادن به او میگیرم اما جمعه دوباره او را بازی میدهم.
در مورد یکشنبه چیزی نمیدانم ،ما شنبه صبح همه را مورد بررسی قرار میدهیم و من همان روز تصمیم میگیرم اما ما باید اندکی سیستم چرخشی انجام دهیم.
" رابین در 35 بازی گذشته 28 گل زده و این کار را دشوار میکند در این فصل در لیگ برتر یک مهاجم همه جانبه بوده است و در شش ماه اخیر مطمئنا از کارآمد ترین بازیکنان بوده است.
" رابین مورد علاقه است به این دلیل که یک مهاجم معمولی نیست ، وقتی بازی او را میبینید فکر نمیکنید که او یک مهاجم است.
وقتی به رکورد گلزنی او نگاه کنید میبینید که او نه تنها یک بازیکن خوب بلکه یک مهاجم سطح بالا و بسیار خوب میباشد.
یه روز خوب میاد ...
می خواهم بریتانیا در المپیک موفق شود
آرسن ونگر می خواهد بریتانیا در رقابتهای المپیک 2012 موفق شود ولی معتقد است فشار روی بازیکنان هزینه های زیادی به آنها تحمیل می کند...
تابستان آینده نگاه های فوتبال دوستان به رقابتهای یورو 2012 خواهد بود و پس از آن نیز رقابتهای المپیک برگزار می شود، این برنامه فشرده بازیها برای بازیکنانی مثل جک ویلشر و تئو ولکات که شانس حضور در هر دو تورنمنت را دارند شرایط حساسی را رقم خواهد زد.
ونگر از تیم بریتانیا حمایت می کند اما او معتقد است بعضی بازیکنان در تیم استیوارت پیرس بازیکنان بهتری نسبت به بقیه هستند.
"از نظر من اینکه بریتانیای کبیر در المپیک خوب کار کند خوب است اما ما باید یک راه حل منطقی برای استفاده از بازیکنان پیدا کنیم، فکر می کنم اینکه ما هم در مواقع نیاز بازیکنانمان را در اختیار داشته باشیم مهم است.
جک، تئو،چمبرلین، رمزی و گیبز می توانند در آن رقابتها حضور داشته باشند اما ما باید یک راه حل پیدا کنیم، نمی دانم در فوتبال مدرن این اتفاق چگونه رخ می دهد، تا قبل از این رقابتهای زیر 23 سال را داشتیم و حالا به نظر می رسد برای انگلستان تورنمنت زیر 35 سال هم داشته باشیم!
بازیکنانی مثل رایان گیگز، از اینکه او بازی کند خوشحال می شوم نه به خاطر اینکه او برای منچستر یونایتد بازی میکند برای اینکه فکر می کنم گیگز هیچگاه نتوانست در تورنمنت های سطح بالای بین المللی حضور داشته باشد، بنابراین چنین چیزی برای او فوق العاده خواهد بود و او به اندازه ای خوب هست که بتواند این کار را انجام دهد."
ونگر در کنفرانس خبری خود پیش از بازی استوک بحثهای زیادی در مورد تابستان آینده و مشکلات احتمالی انجام داده ولی معتقد است بازیهای فوتبال المپیک را نباید بی ارزش جلوه داد.
"من نمی توانم این تصمیمات را بگیرم، من فقط فکر میکنم کمی مشکل بین استفاده بازیکنان در باشگاه ها و تیمهای ملی وجود دارد.
و وقتی شما به عنوان یک مربی باشگاه صحبت می کنید مردم فکر می کنند شما در مقابل کشور قرار دارید، من در برابر کشور نیستم و از اینکه انگلستان خوب کار کند خوشحال می شوم، چرا نباید از اینکه تیم خوب کار کند خوشحال شوم؟ اما وقتی شما مربی آرسنال باشید این نگرانی را خواهید داشت که بازیکنان خود را وقتی برای بردن بازیها به آنها نیاز دارید در اختیار داشته باشید."
یه روز خوب میاد ...
![]()
والكات: سخت تر از قبل برای يكديگر كار می كنيم
مصاحبه مفصل تئو والكات پيش از بازی مقابل استوك سيتی....
تئو ، در يك هفته دو پيروزي بزرگ را به دست آورده ايد. آيا احساس می كنی اوضاع در حال رو به راه شدن است؟
خوب ، من هميشه اين احساس را داشته ام كه تيم خوب بازی كرده است اما اين را مديريت نكرده ايم تا نتايج خوبی كسب كنيم. عملكرد و نتايج ما در دو بازی اخير بسيار مهم و تاثير گذار بوده است ، نه فقط برای تيم بلكه برای جوی كه در سراسر باشگاه وجود دارد. همه انتظارات بالایی دارند و ما اكنون بايد اين انتظارات را در هر بازی برآورده كنيم. ما خيلی نمی توانيم به مسائل پيش رو نگاه كنيم بنابراين زمانی كه مردم می گويند " آرسنال به مسير خود بازگشته است" تنها بايد آنها را فراموش كنيم. ما تلاش كردن برای يك ديگر را سخت تر از گذشته انجام می دهيم كه اكنون آن مهمترين چيز است و بايد به بازی خود سر و شكل دهيم. آن كمی زمان می برد زيرا هميشه وقتی شما بازيكنان جديدی از باشگاه های متفاوتی به خدمت می گيريد ، آنها برای وفق دادن خود با شرايط جديد به زمان نياز دارند. آنها در حال پوست اندازی هستند و اين تنها به نفع ماست.
يكی از ويژگی های برجسته تيم در بازی با مارسی ، كار دفاعی بود. اكنون چه كاری را زمانی كه توپ نداريد انجام می دهيد كه قبلا نمی كرديد؟
مردم می گويند كه اين فقط به چهار مدافع تيم بستگی دارد ولی آن به كل تيم مربوط می شود. من فكر می كنم كه ما اكنون به عنوان يك مجموعه واحد تمركز دفاعی بيشتری داريم. زمانی كه ما توپ را از دست می دهيم می خواهيم كه در سريع ترين زمان ممكن آن را پس بگيريم ، از مهاجم گرفته تا دروازبان تيم. زمين مارسی محل بسيار سختی برای بسته نگاه داشتن دروازه است و اين هدف اصلی ما بود چنانكه هدف اصلی ما در تمام بازی هاست. اما گل زنی در آخرين دقيقه بازی نشان داد كه ما در پايان مزد زحمات خود را خواهيم گرفت.
شما می دانيد كه در بازی روز يكشنبه مقابل استوك چه چيزی در انتظارتان است. بازی كردن در مقابل آنها تا چه اندازه دشوار است؟
تونی پوليس در اين تيم عالی كار كرده است. آنها به لحاظ فيزيكی بسيار قدرتمند هستند و اكنون در ليگ اروپا بازی می كنند بنابراين آنها اين مساله را برای فكر كردن به آن دارند كه چيز متفاوتی برای آنهاست. اما با تركيبی كه آنها در اختيار دارند فكر می كنم به تعداد كافی بازيكن دارند تا از پس آن بر بيايند. ما نقاط ضعف و قوت آنها را می دانيم و فقط نياز داريم از آنها استفاده كنيم و بعد اميدوار باشيم. با هوادارانی كه ما در خانه داريم و نوع بازی كه ما در حال حاضر می كنيم ، من دليلی برای اينكه نتوانيم آنها را شكست دهيم نمی بينم.
رابين ونپرسی در آخرين بازی در ورزشگاه امارات عملكرد خيره كننده ای از خود ارائه داد. او تا چه اندازه تاثير گذار شده است؟
او از زمانی كه بازوبند كاپيتانی را از فابرگاس دريافت كرده است فوق العاده خوب كار كرده است. او در حال حاضر كاپيتان بزرگی برای ما شده است. ضربات آزاد ، گلها و بازی معمول او...او از بازی اش لذت می برد. اين دلچسب است كه او را آماده می بينيد ، بسيار مهم است او را تمام فصل سالم و آماده داشته باشيد. بسيار ناراحت شدم كه چرخش او و ضربه چيپش منتج به گل نشد. دعا می كردم كه آن توپ گل شود و خود را برای شادی آماده كرده بودم زيرا آن بهترين گلی می شد كه تا كنون ديده ام. ما می خواهيم رابين هميشه آماده باشد و او دارد نشان می دهد كه بازيكن واقعی يعنی او.
تو رابطه خاصی با رابين داری - هفت پاس گل اخير تو برای او بوده است. چه چيزی باعث آن شده است؟
ما فقط می بينيم كه ديگری در كجای زمين است. او تك مهاجم است بنابراين اين مساله اين نگرش را برای من ايجاد می كند كه او تنها هدف برای رساندن توپ در محوطه جريمه است. او نيز به من پاس های خوبی می دهد و من فكر می كنم زمانی كه شما يك مهاجم باشيد می دانيد كه كجا توپ را می خواهيد. زمانی كه شما بازيكنی مثل او را در جلوی زمين داريد كه اين كار را به راحتی انجام می دهد ، آن كار من را راحت تر می كند. اين اتفاق به طور طبيعی و نا خود آگاه می افتد و به نظر می رسد كه ما به يك پارچگی رسيده ايم.
چه قدر از فرم خودت رضايت داری؟
من راضی هستم. از من خواسته شده كارهای دفاعی بيشتری انجام دهم اما اين بخشی از وظيفه من است و تا كنون جواب داده است زيرا ما نتايج خوبی گرفته ايم و مهمترين چيز اين است كه تيم برنده شود. من تمايل دارم گلزنی كنم يا اينكه پاس گل بدهم زيرا در مورد عملكرد شما به عنوان يك وينگر بر اين اساس قضاوت می كنند اما به طور كلی خوب بازی می كنم و آمادگی بدنی بالايی دارم و از خودم مراقبت می كنم. همه اينها مزد زحمات من است و من اميدوارم كه آن ادامه داشته باشد.
Arsenal.ir
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر : رمزی بهترین نمایش خود بعد از مصدومیت را نشان داده است
آرسن ونگر معتقد است که آرون رمزی نشانه هایی از بهبود کامل بعد از شکستگی پایش مقابل استوک سیتی به نمایش گذاشته است
آرسن ونگر معتقد است که آرون رمزی نشانه هایی از بهبود کامل بعد از شکستگی پایش مقابل استوک سیتی به نمایش گذاشته است و سه گل در چهار بازی گذشته ی خود برای باشگاه و تیم کشورش به ثمر رسانده است.
این هافبک اهل ولز بعد از خروج فابرگاس از آرسنال بیشترین بار مسئولیت را داشته است ، اگرچه ونگر معتقد است که سبک او با کاپیتان سابق کاملا متفاوت است .
در بازی یکشنبه ، که شکستگی پای رمزی مقابل این تیم بوده است فرصت دیگری برای رمزی خواهد بود که نشان دهد شکستگی وحشتناک پایش در پی تکل رایان شاوکروز در فوریه 2010 بهبود یافته است.
ونگر میگوید :
" او زمانی را از دست داد و اکنون او برگشته است ، تاثیر خود را بدست آورده است ، سرعت در تغییرات در پای او وجود دارد اما مدتی طولانی طول خواهد کشید."
" او کاملا با فابرکاس متفاوت است چرا که به موقع و بیشتر در منطقه ی 18 قدم حضور میابد و تمام کننده میباشد وقتی توپ زیر پاهای او میباشد دید خوبی دارد و قطعا فابرگاس نمونه هایی به او القا کرده است.
او فیزیک خوبی دارد و قدرت دوندگی و سرعت دارد و اگر بازی خود را توسعه دهد در پایان فصل گلهایش دو رقمی هم میشود.
مچ پای شما اطلاعاتش را از مغزتان دریافت میکند ، زمانی که حساسیت کاهش می یابد ، خیلی بیشتر برای آسیب دیدگی مستعد میشوید
یه روز خوب میاد ...
![]()
چاماخ ژانویه جایی نمیرود
مدیر برنامه های چاماخ نیز صحبتهای ونگر مبنی بر ماندن چاماخ در این ژانویه را تایید کرد.
مدیر برنامه های چاماخ نیز صحبتهای ونگر مبنی بر ماندن چاماخ در این ژانویه را تایید کرد.
این مهاجم مراکشی در تابستان گذشته از لیگ یک فرانسه و تیم بوردو به انگلستان آمد و در ابتدای حضورش همه را تحت تاثیر قرار داد
اما در نیم فصل دوم از فرم ایده آل خارج شد به طوری که منجر به نیمکت نشینی کامل او در این فصل شد.
شایعاتی مبنی بر بازگشت او به فرانسه بود و همچنین از انتقال او در ژانویه به رم ایتالیا ، اما مدیر برنامه های او همه را کذب خوانده است.
پیر فرلوت میگوید :
" همه ی اخبار پیرامون انتقال مروان به رم کاملا بی اساس میباشد.
"موکل من در آرسنال خوشحال است و آنجا خواهد ماند و ذره ای شک وجود ندارد"
با وجود کم گل زدن چاماخ برای آرسنال ، او از سوی رئیس مورد حمایت قرار گرفته است.
ونگر گفته است :
مروان چاماخ هیچ جا نمیرود و اینجا هیچ مشکلی با چاماخ وجود ندارد .
" در حال حاضر در فرم خوبی قرار دارد و برای پستش با ون پرسی به رقابت میپردازد ، او شانس خواهد داشت چرا که بازیهای بسیاری باقی مانده است.
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)