گاسپرینی: موراتی پیمانشکن است
جیانپیرو گاسپرینی، سرانجام سکوتش را پس از جدایی از اینتر شکست. او پرزیدنت موراتی را به پیمانشکنی متهم کرده است
ختصاصی Inter.ir- «جیانپیرو گاسپرینی» که در تابستان سال جاری، پس از لئوناردو به عنوان سرمربی به اینتر آمد، نتوانست هیچکدام از پنج بازی نخست خود را ببرد. آخرین دیداری که وی در آن دیدار سرمربیگری نراتزوری را بر عهده داشت، با نتیجه 3-1 در برابر نوارا پایان یافت. نوارا تنها برای سومین بار از سال 1956 به سریآ صعود کرده بود.
پس از این بازی، موراتی بیدرنگ به همکاری با گاسپرینی پایان داد و «کلودیو رانیری» را استخدام کرد؛ اما حالا سرمربی پیشین جنوآ رفتار سران نراتزوری را زیر سوال برده و ادعا کرده است فروش «ساموئل اتوئو» به تیم روسی «آنژیماخاچقلعه» باعث شد تا او از بازیکن دلخواه و بهترین مهاجمش محروم شود.
گاسپرینی در گفتوگو با گاتزتادلواسپرت گفت: «به من گفتند که به دلیل بازی جوانمردانه مالی، یک بازیکن باید فروخته شود؛ اما اتوئو در تیم خواهد ماند. هدف ما، نوسازی تیمی بود که نشانههایی از خستگی را در خود داشت و ما باید برای آغاز این دگرگونیها آماده میشدیم.»
وی در دنباله گفتوگویش از سیاست خرید بازیکنان در اینتر انتقاد کرد: «با تمام این ماجراها، تمام بازیکنانی که من میخواستم، رودریگو پالاسیو، یک هافبک و یک مدافع بودند. سران باشگاه میخواستند آرتورو ویدال را بخرند. من همچنین بازی راجا نیگولان را هم پسندیدم که او هم به تیم نیامد. همین ماجرا برای دومینیکو کریسیتو روی داد. البته برای پالاسیو که برای خرید شرایط بهتری داشت، هیچ تلاشی نکردند. آنها به دنبال سانچز، لاوتزی و توز بودند که به دست آوردن چنین بازیکنانی بسیار سخت بود. اگر میتوانستم پالاسیو، میلیتو و اتوئو را داشته باشم، آماده جنگیدن با هر تیمی بودم. ما به بازیکنان زیادی نیاز نداشتیم؛ تنها دو یا سه بازیکن، نه 9 بازیکنی که این فصل اینتر با آنها قرارداد امضا کرد. به هر حال این رویدادها، پیامد بازی جوانمردانه مالی است. ما فاصله زیادی تا برگشتن به روند خوبمان نداشتیم و این موضوع مرا بسیار ناراحت میکند.»
گاسپرینی در سه ماهی که هدایت نراتزوری را پذیرفته بود، نتیجهگیری خوبی نداشت و همین موضوع باعث شد تا بسیاری از کارشناسان و هواداران، کمبود تجربه لازم برای چنین موقعیتی را دلیل اصلی ناکامیهای او بدانند. اما خود گاسپرینی، از فعالیت بسیار کم اینتر در بازار خرید و فروش بازیکن نیز شکایت کرد که در ایتالیا پیش از این که در حوزه اختیارهای سرمربی باشد، در حوزه اختیارهای باشگاه قرار دارد.
گاسپرینی در این باره گفت: «مشکل ما در پنجره تابستانی، فروخته شدن اتوئو بود. مائورو زاراته و دیگو فورلان به تیم پیوستند که سبک بازی هیچکدامشان به پالاسیو نزدیک نبود. همه این جابهجاییها در آخرین دقیقهها انجام گرفت؛ اما روشن است که بازی یک تیم بزرگ باید پیش از بازیهای پیشفصل تعریف شده باشد تا بتوانند در کنار یکدیگر خوب بازی کنند.»
او در پایان گفتوگویش خاطرنشان کرد: «در جولای بود که نیمی از تیم برای بازی در کوپاآمریکا رفتند، در آگوست نیم دیگر تیم برای بازی در تیمهای ملی به کشورهایشان برگشتند و من تنها سه روز مانده به آغاز لیگ تمام بازیکنانم را در اختیار داشتم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]