Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 63 نخستنخست ... 36444546474856 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 626

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

خوزه مورینیو مربی سابق اینتر میلان از اینکه این تیم نتوانسته به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا برسد ناراحت است. " من بشدت برای اینتر ناراحت هستم. در شب چهارشنبه همه با پشتیبان اینتر بودیم نه تنها من بلکه تمام بازیکنان رئال اینتر را تشویق میکردیم."

او ادامه داد: من غمگین هستم، این یک فصل سخت برای اینتر است. در فوتبال برد و باخت وجود دارد اما من مطمئن هستم اینتر فصل بعد با پیروزی برمیگردد.
    مورینیو در پاسخ به این سوال که چه پیشنهاداتی را برای موراتی دارید تا در تابستان بتوانند تغییراتی را ایجاد کنند اینگونه پاسخ داد:
    " من نمیتوانم به موراتی پیشنهاد بدهم من تنها یک هوادار هستم. موراتی میداند چه باید بکند، رانیری مربی با تجربه ایست و بازیکنان کیفیت بالایی دارند."
    " تغییر دو یا سه بازیکن طبیعی است اما قدرت نهفته ای در این تیم و موراتی وجود دارد و هواداران آن ها منحصر به فرد هستند."

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

2. 5 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

آندره‌آ استراماچوني مربي اينترميلان شد

باشگاه اينتر از طريق سايت خود اعلام کرد که با کلوديو رانيري قطع همکاري کرده است و آندره‌آ استراماچوني، مربي جوانان را جايگزين او کرده است.
    این مربی 60 ساله پس از نتایج ضعیفی که با اینتر گرفت زیر انتقادات شدیدی قرار داشت.

اینتر با رانیری از لیگ قهرمانان کنار رفت و در سری آ هم هشتم است و بخت اندکی برای رسیدن به رقابت‌های اروپایی سال بعد دارد. باخت مقابل یوونتوس در دربی ایتالیا هم بر مصائب اینتر افزود. این هشتمین باخت اینتر در سال 2012 بود.

در بیانیه باشگاه آمده است: «رییس موراتی و تمامی اعضای اینتر از کلودیو رانیری و همکارانش به دلیل حرفه‌ای بودن و تعهدی که در این ماه‌ها داشتند تشکر می‌کند.

باشگاه اینتر اعلام می‌کند که تیم را به آندره‌آ استراماچونی، مربی جوانان اینتر سپرده است. او فاتح اولین دوره رقابت‌های نسل بعد شد.»

رانیری در سپتامبر جانشین جیان‌پیرو گاسپرینی شده بود. اینتر با گاسپرینی در رده هفدهم جدول قرار داشت ولی با رانیری جان تازه‌ای گرفت. اما 9 بازی بدون برد اینتر باعث شد آینده رانیری در این باشگاه به خطر بیفتد، چرا که باشگاه نمی توانست تحمل کند که فصل بعد در اروپا نباشد.

گفته می‌شود استراماچونی تا پایان فصل مربی اینتر می‌ماند تا این که مربی جدیدی بیاید که احتمالا آندره ویلاش-بواش خواهد بود.

از والتر ماتزاری از ناپولی و فرانچسکو گوییدولین از اودینزه هم در هفته‌های گذشته به عنوان مربی اینتر اسم برده شده اما هر دو نفر گفته‌اند به اینتر نخواهند رفت.

همچنین مذاکرات با مارسلو بیلسا ادامه دارد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Argentina te quiero para siempre

4. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

تاکیناردی: اخراج رانیری اجتناب ناپذیر بود

ستاره سابق تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی از برکناری رانیری از سمت مربیگری اینتر گفته

سایت گل – السیو تاکیناردی، ستاره سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که برکناری کلودیو رانیری از نیمکت مربی اینتر اجتناب ناپذیر بود
    بعد از باخت 0-2 اینتر مقابل یوونتوس در دیدار یکشنبه شب، اینتر به رده هشتم جدول سری آ سقوط کرد و هفت امتیاز با جایگاهی که این تیم را به رقابتهای فصل بعد اروپایی می رساند فاصله دارد. از همین رو و یک روز بعد از این شکست بود که رانیری از سمت خود برکنار شد
    تاکیناردی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از شنیدن خبر برکناری رانیری سورپرایز نشدم. بعد ازموفقیت تیم پریماورا و شکست یکشنبه شب مقابل یوونتوس، انتظارش را داشتم که چنین اتفاقی بیفتد.»
    تاکیناردی ادامه داد:« فراموش نکنیم که اینتر به دست تیمی مثل المپیک مارسی ازگردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت. اولین صحبتهایی که استراماچونی به عنوان مربی جدید با بازیکنان اینتر خواهد کرد بسیار مهم است. او باید کاری کند که بازیکنان کاریزمای او را با وجود کم تجربگی اش لمس کنند.»
    اولین حضور استراماچونی 36 ساله روی نیمکت مربیگری اینتر در دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل جنوا در سن سیرو خواهد بود.

www.goal.com

6. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

آيا بیلسا سرمربی‌ آینده نراتزوری خواهد بود؟

اختصاصی Inter.ir- «مارسلو بیلسا»، در تابستان گذشته سرمربی‌گری اینتر را رد کرد اما اکنون می‌گوید امکان دارد نظرش عوض شود: «هنوز خیلی زود است که بخواهم درباره آینده‌ام تصمیم‌گیری کنم.»
    نام بیلسا با بازی خوب شاگردان او و کنار زدن منچستریونایتد، آن هم با برد در تئاتر رویاها دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است. بیلسا درباره تمدید قراردادش با باشگاه اسپانیایی گفت: «دوست ندارم درباره این موضوع صحبت کنم زیرا من را در وضعیت سختی قرار می‌دهد. این پرسش می‌تواند روی رابطه من و باشگاه تأثیر بدی بگذارد. من فکر می‌کنم همه‌چیز باید در پایان فصل تصمیم‌گیری شود، چرا که در آن زمان رتبه‌ها روشن شده است. فوتبال همواره در جریان است و به نتیجه‌ها و حریفان بستگی دارد. تیم من هم در سه جام گوناگون باید بازی کند.»
    نراتزوری تابستان گذشته می‌خواست بیلسا را جانشین لئوناردو کند، اما سرانجام با گاسپرینی به توافق رسید. انتظار می‌رود رانیری در فصل آینده سرمربی اینتر نباشد و به همین دلیل سران اینتر سرگرم بررسی گزینه‌ها هستند.
    دیگر سرمربیان احتمالی اینتر، «ویاس‌بواس» و «فابیو کاپلو» هستند.
    هر چند کاپلو امکان هر گونه همکاری را رد کرده است؛ اما کارشناسان شانس ویاس‌بواس را برای سرمربی‌گری اینتر بالا می‌دانند.

www.inter.ir

8. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

گاسپرینی: موراتی پیمان‌شکن است
    جیان‌پیرو گاسپرینی، سرانجام سکوتش را پس از جدایی از اینتر شکست. او پرزیدنت موراتی را به پیمان‌شکنی متهم کرده است
    ختصاصی Inter.ir- «جیان‌پیرو گاسپرینی» که در تابستان سال جاری، پس از لئوناردو به عنوان سرمربی به اینتر آمد، نتوانست هیچ‌کدام از پنج بازی نخست خود را ببرد.
    آخرین دیداری که وی در آن دیدار سرمربی‌گری نراتزوری را بر عهده داشت، با نتیجه 3-1 در برابر نوارا پایان یافت. نوارا تنها برای سومین بار از سال 1956 به سری‌آ صعود کرده بود.
    پس از این بازی، موراتی بی‌درنگ به همکاری با گاسپرینی پایان داد و «کلودیو رانیری» را استخدام کرد؛ اما حالا سرمربی پیشین جنوآ رفتار سران نراتزوری را زیر سوال برده و ادعا کرده است فروش «ساموئل اتوئو» به تیم روسی «آنژی‌ماخاچ‌قلعه» باعث شد تا او از بازیکن دلخواه و بهترین مهاجمش محروم شود.
    گاسپرینی در گفت‌وگو با گاتزتادلواسپرت گفت: «به من گفتند که به دلیل بازی جوانمردانه مالی، یک بازیکن باید فروخته شود؛ اما اتوئو در تیم خواهد ماند. هدف ما، نوسازی تیمی بود که نشانه‌هایی از خستگی را در خود داشت و ما باید برای آغاز این دگرگونی‌ها آماده می‌شدیم.»
    وی در دنباله گفت‌وگویش از سیاست خرید بازیکنان در اینتر انتقاد کرد: «با تمام این ماجراها،‌ تمام بازیکنانی که من می‌خواستم، رودریگو پالاسیو، یک هافبک و یک مدافع بودند. سران باشگاه می‌خواستند آرتورو ویدال را بخرند. من همچنین بازی راجا نیگولان را هم پسندیدم که او هم به تیم نیامد. همین ماجرا برای دومینیکو کریسیتو روی داد. البته برای پالاسیو که برای خرید شرایط بهتری داشت، هیچ تلاشی نکردند. آن‌ها به دنبال سانچز، لاوتزی و توز بودند که به دست آوردن چنین بازیکنانی بسیار سخت بود. اگر می‌توانستم پالاسیو، میلیتو و اتوئو را داشته باشم، آماده جنگیدن با هر تیمی بودم. ما به بازیکنان زیادی نیاز نداشتیم؛ تنها دو یا سه بازیکن، نه 9 بازیکنی که این فصل اینتر با آن‌ها قرارداد امضا کرد. به هر حال این رویدادها، پیامد بازی جوانمردانه مالی است. ما فاصله زیادی تا برگشتن به روند خوبمان نداشتیم و این موضوع مرا بسیار ناراحت می‌کند.»
    گاسپرینی در سه ماهی که هدایت نراتزوری را پذیرفته بود، نتیجه‌گیری خوبی نداشت و همین موضوع باعث شد تا بسیاری از کارشناسان و هواداران، کمبود تجربه لازم برای چنین موقعیتی را دلیل اصلی ناکامی‌های او بدانند. اما خود گاسپرینی، از فعالیت بسیار کم اینتر در بازار خرید و فروش بازیکن نیز شکایت کرد که در ایتالیا پیش از این که در حوزه اختیار‌های سرمربی باشد، در حوزه اختیارهای باشگاه قرار دارد.
    گاسپرینی در این باره گفت: «مشکل ما در پنجره تابستانی، فروخته شدن اتوئو بود. مائورو زاراته و دیگو فورلان به تیم پیوستند که سبک بازی هیچ‌کدامشان به پالاسیو نزدیک نبود. همه این جابه‌جایی‌ها در آخرین دقیقه‌ها انجام گرفت؛ اما روشن است که بازی یک تیم بزرگ باید پیش از بازی‌های پیش‌فصل تعریف شده باشد تا بتوانند در کنار یکدیگر خوب بازی کنند.»

او در پایان گفت‌وگویش خاطرنشان کرد: «در جولای بود که نیمی از تیم برای بازی در کوپا‌آمریکا رفتند، در آگوست نیم دیگر تیم برای بازی در تیم‌های ملی به کشورهایشان برگشتند و من تنها سه روز مانده به آغاز لیگ تمام بازیکنانم را در اختیار داشتم.»

10. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

گزارش روز: مربی بعدی اینتر کیست؟5 گزینه پیش روی موراتی

کلودیو رانیری مربی سابق اینتر بعد از شکست 0-2 تیمش مقابل یوونتوس از سمت خود برکنار شد

سایت گل- بعداز باخت 0- 2 اینتر مقابل یوونتوس در روز یکشنبه، کلودیو رانیری کمتر از 24 ساعت بعد از سمت خود برکنار شد و اکنون نام گزینه های محتمل برای هدایت اینتر مطرح شده است. شاید برایتان جالب باشد تا این گزینه ها را مورد بررسی قرار دهید

ویاس بواس ــ مرد پرتغالی که مورد توجه اینتر است و اکنون هزینه ی کمتری هم برای آنها خواهد داشت . . .
    ترکیب : 3-3-4 با Winger های سریع را ترجیح می دهد
    مهره کلیدی :لوکاس مورا( 19 ساله) هافبک هجومی برزیلی سائوپائولو

ویاس بواسِ 34 ساله تا کنون تجربه های جالبی کسب کرده است.و جالبتر اینکه این تجارب همیشه در اوج فوتبال اروپا بوده!همکاری با معلم سابق خود ژوزه مورینیو در اینتر و سپس هدایت فوق العاده ی پورتو که منجر به علاقه ی ماسیمو موراتی به استخدام او شد اما در نهایت این رومن آبراموویچ بود که او را به چلسی برد.بنابراین اعجوبه ی کوچک به چلسی و استمفوردبریج رفت،جایی که تفکرات او با عادت های گروه قدیمی چلسی هم خوانی نداشت.گروهی که توسط مورینیو پایه گذاری شده بود.این گونه بود که بواس در چلسی به بن بست خورد و این شکست در چلسی را نمی توان نادیده گرفت! در اینتر علاقه به این مربی پرتغالی همچنان پابرجاست ولی احتیاط هایی نیز در مورد او وجود دارد!
    لوکاس: با اعتباری که لوکاس برای خودش کسب کرده یک تصور بسیار مثبت در مسئولین اینتر درباره ی او ایجاد شده.بواس احتیاجات موراتی را می داند و تفکرات خود را با برانکا و آوزیلیو به اشتراک می گذارد.برای مثال؟سرمایه گذاری روی لوکاس.لوکاس به عنوان هسته ی جوانگرایی در اینتر محسوب می شود و با گذشت زمان موج جدیدی از بازیکنان در اینتر را شاهد خواهیم بود.
    تفکر هجومی: چیزی که پورتو را به جام قهرمانی لیگ اروپا رساند.و این باعث شد تا بواس به 3-3-4 خودش خوشبینانه بنگرد.البته او در چلسی با مشکلات دیگری رو به رو بود اما به نظر می رسد تفکرات او با انتظارات موراتی در یک راستا قرار دارند بنابراین کاندید بودن او برای نیمکت اینتر مدنظر خواهد بود.در حال حاضر صحبتی در مورد قرارداد نیست اما اگر ویاس بواس در دستمزدش تخفیف دهد آنگاه . . . اما یک چیز واضح است:اینتر نمی تواند 5 میلیون در سال را مانند آبراموویچ برایAVB تضمین کند.البته نیازی به یادآوری نیست که هم اکنون بالاترین دستمزد ها در ایتالیا مربوط آلگری و ماتزاری با 2.5 میلیون در سال می شود!

لورن بلان ــ در ارتباط با موراتی.تصمیم قطعی موکول به ماه June

ترکیب: 1-3-2-4 با سه تمام کننده ی تکنیکی را ترجیح می دهد.
    مهره کلیدی: یان ام ویلا(21 ساله) رهبر میانه زمین تیم ملی فرانسه و باشگاه رن
    بلان سه سال در ایتالیا بازی کرد که دو سال آن را در اینتر بود.او فضای ایتالیا و فوتبالش را به خوبی می داند.ماسیمو موراتی را نیز به خوبی می شناسد.در فرانسه او کیفیت و قابلیت های مربیگری خود را با سه سال حضور در بوردو نشان داده.سه سالی که برای او و بوردو یک قهرمانی لیگ،یک جام حذفی فرانسه و دو سوپرکاپ فرانسه را به همراه داشته است.اینگونه بود که او با شایستگی سکان هدایت تیم ملی فرانسه را به عهده گرفت.بله!لوران بلان:مربی کاریزماتیک و البته بسیار با ارزش فرانسوی.

می رود یا می ماند؟
    : او تا پایان یورو 2012 با فرانسه قرارداد دارد.قراردادی که عده ی زیادی معتقند تمدید نمی شود.در فرانسه گفته می شود که تصمیم اصلی او مبنی بر ماندن در فرانسه و تمدید قرارداد تا 2014 می باشد اما هنوز چراغ سبزی از سوی فدراسیون فوتبال فرانسه نشان داده نشده است.بنابراین هنوز واضح نیست که آیا او به پیشنهاد اینتر فکر می کند یا ادامه ی حضور در تیم ملی فرانسه؟ اکثراً معتقدند که او بعد از یورو فرانسه را ترک می کند.

ارتباط با موراتی و ترکیب تیم
    : موراتی و بلان در روزهای اخیر با یکدیگر در ارتباط بوده اند و صحبتهای یکدیگر را شنیده اند.اما فقط درباره ی مسائلی غیر از فوتبال !
    بلان به دو سیستم 1-3-2-4 یا 3-3-4 بیشتر اعتقاد دارد که معمولاً با توجه به تیم حریف یکی از این دو را انتخاب می کند.بینش او درباره ی فوتبال برپایه ی استفاده از بازیکنان جوان است.
    ام ویلا،بازیکن مورد علاقه: وقتی صحبت از جوانان می شود در تیم بلان یک اسم بیشتر از همه می درخشد؛یان ام ویلا:رهبر میانه ی میدان که جلوی مدافعین مرکزی با قدرت،بینایی و شخصیت خاص خود حضور دارد.ام ویلا در فرانسه ی بلان یک بازیکن کاملاً غیرقابل جایگزین است!او حدود 25 میلیون ارزش گذاری شده و در پایان این فصل رن را ترک خواهد کرد و اینتر دو سال است که او را مدنظر دارد و اکنون مشتاق خرید اوست.
    ماتزاری ــ اگر ناپولی او را آزاد اعلام کند مطمئناً یکی از کاندیداهای نیمکت اینتر است
    ترکیب: تیمهای او در سالهای اخیر با دو سیستم 2-1-4-3 و 1-2-4-3 بازی کرده اند
    مرد کلیدی: لاوتزی مهاجم 26 ساله ی آرژانتینی که از سال 2007 در ناپولی حضور دارد
    یک ایتالیایی برای هدایت اینتر؟برای سری آ،ماتزاری یکی از گزینه های ارجح است.این مربی اهل سن وینچنزو راههای به پیروزی رسیدن را در ناپولی به خوبی نشان داده است.بقیه ی کارنامه ی کاری او نیز با موفقیت عجین بوده است.اوج گیری با سمپدوریا در سالهای 2007 تا 2009 درست بعد از صعود معجزه وار با لیوورنو به سری آ و سه بار نجات پشت سرهم تیم شهر رجیو کالابریا(رجینا) از سقوط که با 9 امتیاز کمتر (به عنوان جریمه) یک فصل را شروع کرده بودند.به طور خلاصه،مربی ای با دستان مطمئن،و یک ویژگی حیاتی به عنوان تجربه!کیفیتی که دی لورنتیس رئیس باشگاه ناپولی هم به آن اقرار کرده است:"ماتزاری همیشه می داند چطور از بازیکنانش بازی بگیرد".و این جمله نشان می دهد که ناپولی هیچ علاقه ای به برآورده کردن تقاضای احتمالی موراتی نخواهد داشت!
    درست یک سال قبل در چنین موقعی یوونتوس به فکر جایگزینی دلنری با ماتزاری بود.و این به معنی یک تغییر مخرب برای ناپولی بود!اما به زودی این بحران برای آتزوری به پایان رسید و ماتزرای تا سال 2013 قراردادش را تمدید کرد.و اکنون دی لورنتیس با اتکا به این قرارداد می تواند امیدوار به حفظ ماتزاری باشد.در هر صورت موراتی قصد این را ندارد که حرکتی ریسکی انجام دهد اما صحبتهای روز جمعه ی او در ورونا نشان داد که علاقه ی او به ماتزاری حقیقت دارد:بنابراین اگر ناپولی نظرش عوض شود . . .
    پوچو(شهرت لاوتزی): علاقه ی ماتزاری به پوچو غیرقابل انکار است.تابستان گذشته نیز اینتر تلاش کرد تا با دی لورنتیس درباره او صحبت کند و تاریخ ممکن است دوباره تکرار شود.به خصوص اگر چراغ سبزی از طرف ماتزاری دیده شود.2-1-4-3 او بسیار انعطاف پذیر و همه کاره است!

بیلسا ــ بت آرژانتینیها! گزینه ای بسیار مشکل

ترکیب : گواردیولا او را الهام بخش خود می داند:با 3-3-4 هجومی کار می کند
    مرد کلیدی: مائوریسیو ایسلا(23 ساله)،اهل شیلی،وینگر راست کنونی اودینزه
    مارسلو بیلسا نفر اول لیست موراتی بود.درست پایان ماه ژوئن بود که موراتی با او برای جانشینی لئوناردو تماس گرفت.متاسفانه،این مربی اهل روزاریو قبل از آن برای قبول یک پروژه ی سه ساله که تمرکز اصلی آن بر آموزش فوتبال بود با اتلتیک بیلبائو به توافق رسیده بود.بسیاری از مردم غیر از خود بیلسا درباره این انتصاب بدبین بودند!شهرت بیلسا در آرژانتین طی سالهای حضور در نیو ولز اُلد بویز و ولزسارسفیلد شکل گرفته بود.سال 1998 بود که آرژانتینیها تصمیم گرفتند تا او را به عنوان سرمربی تیم ملی شان انتخاب کنند و او نیز نمی توانست قبول نکند!نتایج او با تیم ملی آرژانتین خیلی خوب نبود اما بازیکنان او بر یک نقطه اتفاق نظر دارند:او یک استاد است! آموزشهای او در زمین همه را شیفته می کرد.
    محدودیت جدید: مطمئناً خارج کردن بیلسا از اسپانیا آسان نخواهد بود.بعد از <نه> شنیدن در تابستان به خاطر به توافق رسیدن بابیلبائو،il Loco در یک شرایط پارادوکسیکال به سر می برد.منظور از شرایط قرارداد دوساله ی او نیست،بلکه موفقیت های چشمگیر او در بیلبائوست!آیا موراتی این بار قادر به متقاعد کردن بیلسا خواهد بود؟
    وسایل او: مطمئناً بیلسا در اینتر نیز 3-3-4 دینامیک و شدیداً هجومی خود را مد نظر خواهد داشت.درست مثل شیلی و بیلبائو دو وینگر خط میانی در حقیقت نقش دو بال هجومی را بازی خواهند کرد.او این را در شیلی با ایسلا و سانچز و حالا با مونیان در بیلبائو به اجرا گذاشته است.که همه ی اینها منجر به یک نمایش چشم نواز در تیمهای او شد.به طور خلاصه می توان گفت مارسلو بیلسا در 56 سالگی یک رهبر واقعی با تجاربی مطبوع برای تقبل چنین مسئولیتی در اینتر خواهد بود.

پراندلی ــ مورد ستایش برای سالهای متمادی؛اما تحت قرارداد با آتزوری تا سال 2014

ترکیب: با 2-1-3-4(خط میانی لوزی شکل) یک ایتالیای جدید طراحی کرده است
    مهره کلیدی: جوزپه روسی(25 ساله)،مهاجم ویارئال
    چزاره پراندلی،سرمربی تیم ملی ایتالیا یکی از نامهایی هست که موراتی همواره درباره ی آن مثبت فکر کرده است. او همیشه هرجا که بوده از ورونا گرفته تا پارما،فلورانس و تیم ملی ایتالیا جوانهای زیادی را پرورش داده است.و به خاطر اینهاست که مورد توجه موراتی قرار گرفته،کسی که قصد دارد تیمی درست کند نه با کنار گذاشتن همه ی باتجربه ها بلکه با تزریق جوانی لازم با هدف بازگشتی قدرتمندانه به ایتالیا و اروپا.
    قرارداد: پراندلی تا 2014 با FIGC (فدراسیون فوتبال ایتالیا)قرارداد دارد و این یک مانع بزرگ بین او و تفکرات موراتی است.در هر صورت باید دید که ماجراجویی پراندلی در یورو چه خروجی ای خواهد داشت. اما تردیدی در این نیست که سرمربی سابق فیورنتینا عملکرد خیلی خوبی در بوجود آوردن ترکیبی از کیفیت و نتیجه گیری برای آتزوری داشته است و موراتی هم مطمئناً خودش در تقابل با پروژه های FIGC قرار نخواهد داد.باید منتظر بود و دید در پایان یورو 2012 چه خواهد شد.
    بازی و بازیکن: بازی روی زمین و خط میانی لوزی شکل:این سیستمی است که ایتالیا را به دور نهایی یورو رسانده و این مهم است که بدانیم پراندلی در طول دوران کاری اش همواره به دفاع چهار نفره در قالب سیستمهای 3-3-4 و 1-3-2-4 توجه داشته است.مهمترین نکته ای که باید درباره ی ایتالیای پراندلی توجه کرد جوزپه روسی است.زیرک،خلاق و همه کاره.درست همانی که اینتر به دنبال آن است.

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

ساکي:استراماچوني مي توانددر اينترتاثيرگذارباشد

آريگو ساکي، سرمربي سابق تيم ملي ايتاليا، معتقد است آندره آ استراماچوني، سرمربي جديد اينتر، کيفيت لازم براي تاثير گذاري در اين تيم را داراست.

کلودیو رانیری روز گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف از اینتر اخراج شد و این مربی 36 ساله هدایت نرآتزوری را برعهده گرفت.
    استراماچونی پیش از این تجربه مربیگری در سطح بزرگسالان را ندارد اما ساکی مطمئن است که این مربی جوان می تواند در اینتر تاثیر گذار باشد.
    او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" همه اعضای فدراسیون فوتبال ایتالیا و من برای هدایت تیم زیر 17 ساله های ایتالیا به دنبال او بودیم.
    او مربی جوان و فوق العاده ای است؛ او برای بر عهده گرفتن این پست آماده است؛ هرچند ایتالیا کشوری نیست که معمولا به جوانان فرصت بدهد.
    من فکر می کنم او می تواند در اینتر تاثیر گذار باشد. او جادوگر نیست. او برای اینکه بتواند خوب کار کند باید در یک جو آرام باشد."
    دیدار این هفته اینتر مقابل جنوا، اولین تجربه استراماچونی روی نیمکت اینتر خواهد بود.
    www.varzesh3.com

13. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

کاریکاتور روز: رانیری از اینتر اخراج شد

او هفدهمین مربی دوران حضور هفده ساله موراتی در راس باشگاه اینتر است

سایت گل- به دنبال نتایج ناامید کننده و سقوط اینتر به رتبه هشتم جدول سری آ و حذف از رقابت های کوپا ایتالیا و چمپیونزلیگ، کلودیو رانیری از این باشگاه اخراج و آندره آ استراماچونی، مربی تیم جوانان اینتر، جای او را گرفت. شکست این هفته اینتر مقابل یوونتوس، آخرین میخ به تابوت رانیری بود.

15. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

موراتي:گاسپريني مسئول ناکامي اينتر است

رئيس باشگاه اينتر اميدوار است که مربي جديد بتواند اوضاع نرآتزوري را رو به راه کند.
    ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر ، جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق تیمش را دلیل مشکلات نرآتزوری در رقابتهای این فصل می داند.

اینتر در حال حاضر در رده هشتم جدول سری آ قراردارد و 10 امتیاز با آخرین جایگاه برای کسب مجوز سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد. موراتی اخیرا کلودیو رانیری، مربی تیمش را هم از سمت خود برکنار کرد و آندره آ استراماچونی، مربی تیم پریماورا را تا پایان رقابتهای این فصل روی نیمکت هدایت تیمش قرار دارد.

اکنون موراتی در صحبتهایی گاسپرینی را که درماه سپتامبر سال گذشته از سمت خود برکنار شد،مقصر روزهای سخت اینتر دانسته و در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفته:« من از تمام کارهای گاسپرینی راضی نیستم. مسئولیت ناکامی این فصل اینتر بیشتر از هر فرد دیگری متوجه اوست.»

موراتی درادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که استراماچونی بتواند اوضاع این تیم را خیلی سریع بهبود ببخشد:« استراماچونی مربی بامهارتی است و دیدگاه های تاکتیکی خوبی دارد؛ پس هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. من امیدوارم که او بتواند راهکار ما در آینده باشد. اگر او بتواند در تمام دیدارهای باقی مانده اینتر را به پیروزی برساند؛ شاید او را نگاه دارم.»

رئیس اینتر ادامه داد: «امیدوارم که تیمم بتوانم به رقابتهای اروپایی راه بیابد ولی بعید می دانم که بتوانیم این کار را انجام دهیم و ناکامی در صعود به رقابتهای اروپایی مشکل بزرگی برای ما خواهد بود. روی کار آمدن این مربی جدید خوب است و دست کم از صبح امروز هوای تازه ای در رختکن تیم دمیده می شود.»

موراتی درادامه به تمجید از برخی مربیانی که صحبتهایی درمورد انتقال آنها به سن سیرو در پایان رقابتهای این فصل به گوش می رسد پرداخت و گفت:« بیه لسا، مربی اتلتیک مربی بزرگی است؛ مثل وینچنتزو مونتلا و زندک زمان. ولی من از خیلی از مربی ها خوب تعریف می کنم.»

الان زمان خوبی برای تمرکز برروی بازیکنان بود. موراتی در صحبتهایی به مصدومیت فورلان پرداخت و گفت:«فورلان اندکی برای تیم بازی کرده و دراین بازیها هم بد بوده.»

www.varzesh3.com
    بازی بعدی اینتر روز یکشنبه مقابل جنوا در جوزپه مئاتزا برگزار خواهد شد.

17. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

مي خواهم پاسخ اعتماد سران اينتر را بدهم

مربي سابق پريماورا در صحبتهايي اعلام کرد که انتصاب او به سمت مربيگري اينتر رويايي است که محقق شده است.
    آندره آ استراماچونی ، مربی جدید اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا پاسخ اعتماد سران نرآتزوری برای انتصاب او به عنوان مربی جدیداین تیم را بدهد.

این مربی 36 ساله روز 2شنبه و بعد از برکناری کلودیو رانیری به عنوان مربی جدید اینتر معرفی شد و در صحبتهایی اعلام کرده که انتصابش به عنوان مربی اینتر، رویایی است که محقق شده است.

استراماچونی در مراسم معارفه رسمی اش به خبرنگاران گفت:« این رویای فوق العاده ای است. احساساتی که فقط دنیای ورزش و دنیای فوتبال می توانی آن را لمس کنی. من این رویا را به چه کسی تقدیم می کنم؟ به تیم باشگاهی ای که به من اعتتماد کرده. الان باید پاسخ این اعتمادرا بدهم.»

این مربی جوان ادامه داد:« این کاملا غیرمنتظره بود و یک هدیه از سوی ماسیمو موراتی بود. فکر می کنم که خیلی ساده است:« من همیشه خودم بوده ام و اگر موراتی تصمیم گرفته تا این فرصت را دراختیار من قرار دهد، به خاطر نتایجی بوده که تیمهایم کسب کرده. رئیس باشگاه از من سوال کرد که آیا می توانم آنچه با پریماورا کسب کرده ام را با خودم به اینتر بیاورم؟ «تعهد و عشق به رنگهای پیراهن باشگاه». ...همان طور که موراتی هم گفت:" ماباید به پیروزی برسیم." من به این بازیکنان، این باشگاه و به خودم باور دارم و بازی به بازی خودمان را آماده می کنیم.»

استراماچونی روز اول آوریل اولین حضورش روی نیکت اینتر را در دیداری خانگی مقابل جنوا تجربه می کند.

در جریان این کنفرانس خبری بود که ماریو بالوتلی، ستاره سابق اینتر با ورود به سالن
    کنفرانس خبری، یک سورپرایز بزرگ را به همراه داشت.

www.varzesh3.com

19. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

صفحه 46 از 63 نخستنخست ... 36444546474856 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)