Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 193 نخستنخست ... 3644454647485696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    سینا با نام کاربری davidsina خیلی خوب و بدون قصد و غرض اومد در مورد اتفاقات افتاده حول مدیریت پرسپولیس و مدیر عامل شدن رویانیان بحث رو شروع کرد و من خیلی خوشحال شدم وقتی این پست رو از سینا دیدم ولی شما اومدی و بهش گیر دادی ! سینا در جواب شما یه چیز قشنگ گفت! " پرسپولیس و استقلال سرمایه های ایران هستند ! "
    اگر این بحث ادامه پیدا میکرد و بدون تعصب هر کس جنبه منطقی قضیه رو در نظر می گرفت به نظرم یه تبادل نظر دو طرفه و دوستانه خوب اینجا شکل می گرفت که متاسفانه نگرفت !

در مورد اولی که اصلا بحثی توش نیست !
    ولی در مورد قسمت دوم دو تا قضیه هست !
    1 - طرف مقابل جنبشو داشته باشه یا خودداری کنه ! که متاسفانه اصلا تو این قضیه نمیشه اینجا بحث کرد ! پرخاش کمی تو دربی زیاد شده ! دوستان اگر رعایت حال هم رو داشته باشند خیلی از مسائل حل میشه !
    2 - این قضیه باید کاملا دو طرفه باشه ! مثلا یکی از بچه های خودمون یه امضای کاملا ضد استقلالی داره و همونطور که تو قسمت قبلی گفتم اینجا تلافی و کیته توزی غوغا میکنه !
    اصلا کلا امضا باید در جهت تشویق تیم باشه نه توهین به تیم مقابل !
    امیدوارم هم دوستان آبی و هم قرمزها به این نکات توجه داشته باشند !

ساسان اینم در نظر بگیر بعضی وقتها نباید حتما یک مدیر عامل فوتبالی باشه ! مدیریت و سیاست یکی از مهمترین امتیازات مدیر موفقه که امیدوارم رویانیان داشته باشه ! همین فتح الله زاده سیاستش سنگ رو مثل موم نرم میکنه !
    فقط یکی باید به این یارو رویانیان حالی کنه که اینجا خیابون نیست زمین چمنه !

مهدي جان در مورد مديريت غيرفوتبالي بنظرم مديرعامل باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس بايد سابقه حضور در فوتبال رو داشته باشه چون پيچ و خمهاي اين رشته تو ايران عجيب و غريب اين كارش رو مي خواد . نه اينكه يه بازيكن بزرگ ملي و غيره باشه بلكه 2خصوصيت اصلي رو بايد داشته باشه:

1: آگاهي و آشنايي از شرايط فوتبال ايران در حد جزئيات
    2: سابقه مديريت موفق تجاري- فرهنگي در موسسات و شركتهاي بزرگ

در مورد مديرعامل استقلال هم دليل موفقيت امسالش اينه كه قانون رو دور مي زنه و خوب بلده چطوري خلاف كنه . اين يه حسن نيست و در فوتبال ما جواب ميده ولي اين جور كارا در خور شخصيت پرسپوليس نيست .

به شخصه اصلا دوست ندارم به هر طريقي برنده باشيم .كارهاي مثل پولهاي زيرميزي - نفوذ در برنامه ريزيها و تصميم گيريهاي بخشهاي مختلف فدراسيون فوتبال بخصوص كميته داوران - رابطه نزديك و بده بستون با دلالها و...

الان وضعيت هيات مديره و رئيس مجمع استقلال بهتر از پرسپوليس نيست . مثلا وزير اقتصاد چه ربطي داره كه رئيس مجمعش باشه !

انتخابهاي اخير هيات مديره و رئيس مجمع هر 2تيم كاملا همون روش پوسيده شكست خورده قديم در استفاده از افراد سياسي براي مطرح شدنشون و البته اجراء اوامر سياسي بالا دستيهاست كه نتيجش رو هممون مي دونيم چند دهه ناكامي و عقب موندگي فوتبال ما بوده
    ویرایش توسط kick up : 09-22-2011 در ساعت 11:50

3. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    در مورد مديريت غيرفوتبالي بنظرم مديرعامل باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس بايد سابقه حضور در فوتبال رو داشته باشه چون پيچ و خمهاي اين رشته تو ايران عجيب و غريب اين كارش رو مي خواد . نه اينكه يه بازيكن بزرگ ملي و غيره باشه بلكه 2خصوصيت اصلي رو بايد داشته باشه:

1: آگاهي و آشنايي از شرايط فوتبال ايران در حد جزئيات
    2: سابقه مديريت موفق تجاري- فرهنگي در موسسات و شركتهاي بزرگ

در مورد مديرعامل استقلال هم دليل موفقيت امسالش اينه كه قانون رو دور مي زنه و خوب بلده چطوري خلاف كنه . اين يه حسن نيست و در فوتبال ما جواب ميده ولي اين جور كارا در خور شخصيت پرسپوليس نيست .

به شخصه اصلا دوست ندارم به هر طريقي برنده باشيم .كارهاي مثل پولهاي زيرميزي - نفوذ در برنامه ريزيها و تصميم گيريهاي بخشهاي مختلف فدراسيون فوتبال بخصوص كميته داوران - رابطه نزديك و بده بستون با دلالها و...

الان وضعيت هيات مديره و رئيس مجمع استقلال بهتر از پرسپوليس نيست . مثلا وزير اقتصاد چه ربطي داره كه رئيس مجمعش باشه !

انتخابهاي اخير هيات مديره و رئيس مجمع هر 2تيم كاملا همون روش پوسيده شكست خورده قديم در استفاده از افراد سياسي براي مطرح شدنشون و البته اجراء اوامر سياسي بالا دستيهاست كه نتيجش رو هممون مي دونيم چند دهه ناكامي و عقب موندگي فوتبال ما بوده
    اینکه مدیرعامل اگر فوتبالی باشه باشگاه موفق تر میشه که بحثی توش نیست ولی عدم این خصوصیت هم دلیل بر شکست نخواهد بود !
    نمیدونم تو مورد دوم درباره رویانیان چی میشه گفت ؟!!! اینکه آیا موفق بوده یا نه ؟!!! چون اصلا با این طرح های ت خ م ی دولت نمیشه نتیجه گرفت ! ولی اون چیزی رو که دولتمردان خواستند رویانیان تا اینجا ف کنم انجام داده و از این منظر میشه موفق دونست !

درمورد اون دور زدن قانون هم یه چیزی رو در نظر گیر برادر ساسان !
    اولا باید در نظر بگیری که اون قانو تا چه حد درسته !
    ثانیا اصلا به اون قانون کسی عمل می کنه یا نه ؟!!!
    در مورد درست بودنش یا اشتباه بودنش که چند سالی هست تو فوتبال ما داره در موردش بحث میشه ولی هیچکس به نتیجه قطعی نرسیده چون بعضی از ادله های عزیز محمدی محکم بود !
    ولی اینکه رعایت میشه یا نه رو همه می فهمیمی که به جز پرسپولیس هیچ تیمی تو ایران این قانون رو رعایت نکرده !
    مظلومی و فتح الله زاده که خودشون علنا اعلام کردند که ماتبصره و استثنا و هزار تا کوفت زهر مار دیگه به بند های قرارداد بازیکنا اضافه کردیم تا قانو رو دور بزنیم !
    سپاهان و داماش و تراکتور هم که
    ما هم اگر نبود امثال کاشانی و دوستان و رفقای گرمابشون این قانون رو رعایت نمی کردیم و به مراتب موفق تر بودیم تو نقل و انتقالات !
    فوتبال ما 30یا30 شده و گندش به همه جا رسیده !
    خدا دستشون از این فوتبال کوتاه کنه به حق چند تن !

5. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

والا چي بگم مهدي خان ...قبوله

شايد اگه الان صدر جدول بوديم و دربي رو هم برده بوديم نظر ديگري داشتم و مي گفتم هر كاري واس برنده شدن بايد كرد .هميشه بين ايده آلها و واقعيتها فاصله زيادي وجود داره .ولي اينو مطمئنم كه اصلا دوست نداشتم مديري مثل فتل داشتيم .يه عكاس تو جبهه كه با موتور ميرفت باشگاه و حالا ....

ما همون جايي رو سراشيبي افتاديم كه پروين رو ازمون گرفتند . اونم با لابي كردن با بازيكناي خودش! اونم رفت و ياد گرفت چجوري بايد برگرده و حالا باز برگشته . شايد بعضي دوستان اينجا بگن كار درستي نيست با اين اكيپ برگرده ولي من بهش حق ميدم . هيچ كي اندازه پروين تو پرسپوليس حق آب و گل نداره .

بهترين حالت اينه كه اين مديرعامل جديدي كه نه سابقه فوتبالي داشته و نه مديريت موفق تجاري بياد و بره فقط دنبال پول جور كردن و همه چيز رو بسپاره به پنجعلي و پروين .

راستي شنيدم با مترجم دنيزلي ارتباط برقرار شده و ممكنه برگرده .بيچاره اين حميد استيلي. خدايي خيلي بدشانسه .اگه قرعه جور ديگه اي بود و بعد ذوب يه بازي غير دربي بود و يا اون پنالتي گل مي شد الان رو ابرا بود

7. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis کاپیتان متعصب سرخها نیم فصل میرود ؟؟؟؟؟؟

بازوبند از بازویش باز شداز ابتدای فصل تا امروز اتفاقات عجیبی بر شیث گذشت. رضایی که می توانست کاپیتان پرسپولیس باشد، به دلیل دوستی و احترام به علی کریمی، به راحتی بازوبند پرحاشیه و جنجالی سرخها را به جادوگر داد اما این پایان ماجرا نبود چون از باشگاه دستور آمد که شیث (و دیگر بازیکنی که داعیه کاپیتانی پرسپولیس را دارد) کاپیتان دوم و حتی سوم هم نباشد!این ماموریت به حمید استیلی سپرده شد و سرمربی جوان سرخها پس از صحبت با شیث رضایی، نصرتی، نوری، هاشمیان و حتی مازیار زارع را به عنوان نماینده سرخها انتخاب کرد و شاهد حضور آنها در کنفرانس های پیش از بازی نیز بودیم اما حتی گوشه چشمی هم به شیث نشان نداد تا او یک نیمکت نشین صرف شود.مدافع پرهزینه!به گفته پرویز کماسی و مربیان بدنساز پرسپولیس، شیث رضایی آماده ترین بازیکن سرخها از همان روز اول تمرینات تا پیش از دیدار با استقلال بوده است. شیث که توانست با استفاده از اخراجش از پرسپولیس برنامه بدنسازی خوبی را بگذراند، هرگز گمان نمی کرد آن بدن آماده را روی نیمکت بنشاند!هرچند شیث رضایی به دلیل دوری از تمرینات گروهی و مستطیل سبز در بازی های ابتدایی پرسپولیس در لیگ دچار اشتباهاتی شد ولی مقایسه عملکرد او با دیگر مدافعان مرکزی پرسپولیس و عملکرد آنها نشان می دهد که آنها نیز دچار اشتباهات زیادی شده اند اما حساسیت ها در مورد او بعد از جنجال هایش با علی دایی هزینه بازی دادن به او را برای استیلی بسیار سنگین کرد تا با کوچک ترین اشتباهی قید استفاده از او را بزند.درخواست شیث برای رفتنجدا از این اما و اگرها و جدا از بحث نیمکت نشینی های شیث رضایی، صحبت های او با یکی از مقامات بلندپایه باشگاه موضوع مهمی بود که در لابه لای اتفاقات و حواشی داربی گم شد. شیث رضایی که به دلیل سوءتفاهمات با علی دایی فصل پیش (لیگ دهم) را از دست داده بود با هزار امید و آرزو به پرسپولیس آمد تا شاید با توجه به دوستی و شاگردی دیرینه اش با حمید استیلی به روزهای خوب برگردد اما سخت گیری های استیلی و توقع بالای او از شیث رضایی باعث شد تا شماره 13 خیلی زود به نیمکت منتقل شود و حتی به محمد نصرتی لقب فرمانده خط دفاعی داده شود. گویا شیث در گفت و گو با این مقام باشگاه از او در مورد شرایط جدایی اش از پرسپولیس در نیم فصل پرسیده و البته مدیریت باشگاه هم همه چیز را منوط به نظر سرمربی و کادر فنی پرسپولیس دانسته است.شیث که خودش را مدیون حمید استیلی می داند، نمی خواهد یک فصل دیگر از فوتبال و جوانی اش را از دست بدهد. او که تا امروز سکوت را پیش گرفته، به خوبی می داند که با توجه به شرایط پرسپولیس کوچک ترین صحبت و عکس العمل او به سوژه حاشیه سازان تبدیل می شود و شاید به همین دلیل بود که شیث در عرض چند هفته بار دیگر شماره تلفن همراهش را عوض کرد.شنیده ها در مورد شیث رضایی حکایت از آن دارد که او به زودی در جلسه ای با حمید استیلی شرکت می کند تا پس از گفت و گو با سرمربی سرخها تکلیفش را روشن کند. یک منبع موثق در مورد این ماجرا می گوید: «یکی از تیم های لیگ برتری شیث را می خواهد و چون احتمال جابجایی بازیکن بین دو باشگاه وجود دارد، شاید شیث پس از جلسه با کاشانی و استیلی در نیم فصل از پرسپولیس برود.»خود شیث هم از شرایط ایده آل خودش می گوید: «من روی فرم هستم. نه مصدوم هستم و نه مشکل دارم. بیرون نشستن من، فقط و فقط به نظر حمید استیلی و کادر فنی برمی گردد. من دنبال آرامش هستم و می خواهم کارم را با آرامش دنبال کنم. ترجیح می دهم حرفی نزنم و بهتر است که به موفقیت پرسپولیس فکر کنیم.»هرچند شیث رضایی می کوشد تا صحبتی در مورد پرسپولیس و نیمکت نشینی اش انجام ندهد ولی بدون شک پس از جلسه با حمید استیلی تکلیف خیلی چیزها روشن می شود. شیث همچنان با احترام خاصی از استیلی نام می برد و با وجود وضعیتش در پرسپولیس ترجیح می دهد سکوت پیشه کند.
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

9. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    بازوبند از بازویش باز شداز ابتدای فصل تا امروز اتفاقات عجیبی بر شیث گذشت. رضایی که می توانست کاپیتان پرسپولیس باشد، به دلیل دوستی و احترام به علی کریمی، به راحتی بازوبند پرحاشیه و جنجالی سرخها را به جادوگر داد اما این پایان ماجرا نبود چون از باشگاه دستور آمد که شیث (و دیگر بازیکنی که داعیه کاپیتانی پرسپولیس را دارد) کاپیتان دوم و حتی سوم هم نباشد!این ماموریت به حمید استیلی سپرده شد و سرمربی جوان سرخها پس از صحبت با شیث رضایی، نصرتی، نوری، هاشمیان و حتی مازیار زارع را به عنوان نماینده سرخها انتخاب کرد و شاهد حضور آنها در کنفرانس های پیش از بازی نیز بودیم اما حتی گوشه چشمی هم به شیث نشان نداد تا او یک نیمکت نشین صرف شود.مدافع پرهزینه!به گفته پرویز کماسی و مربیان بدنساز پرسپولیس، شیث رضایی آماده ترین بازیکن سرخها از همان روز اول تمرینات تا پیش از دیدار با استقلال بوده است. شیث که توانست با استفاده از اخراجش از پرسپولیس برنامه بدنسازی خوبی را بگذراند، هرگز گمان نمی کرد آن بدن آماده را روی نیمکت بنشاند!هرچند شیث رضایی به دلیل دوری از تمرینات گروهی و مستطیل سبز در بازی های ابتدایی پرسپولیس در لیگ دچار اشتباهاتی شد ولی مقایسه عملکرد او با دیگر مدافعان مرکزی پرسپولیس و عملکرد آنها نشان می دهد که آنها نیز دچار اشتباهات زیادی شده اند اما حساسیت ها در مورد او بعد از جنجال هایش با علی دایی هزینه بازی دادن به او را برای استیلی بسیار سنگین کرد تا با کوچک ترین اشتباهی قید استفاده از او را بزند.درخواست شیث برای رفتنجدا از این اما و اگرها و جدا از بحث نیمکت نشینی های شیث رضایی، صحبت های او با یکی از مقامات بلندپایه باشگاه موضوع مهمی بود که در لابه لای اتفاقات و حواشی داربی گم شد. شیث رضایی که به دلیل سوءتفاهمات با علی دایی فصل پیش (لیگ دهم) را از دست داده بود با هزار امید و آرزو به پرسپولیس آمد تا شاید با توجه به دوستی و شاگردی دیرینه اش با حمید استیلی به روزهای خوب برگردد اما سخت گیری های استیلی و توقع بالای او از شیث رضایی باعث شد تا شماره 13 خیلی زود به نیمکت منتقل شود و حتی به محمد نصرتی لقب فرمانده خط دفاعی داده شود. گویا شیث در گفت و گو با این مقام باشگاه از او در مورد شرایط جدایی اش از پرسپولیس در نیم فصل پرسیده و البته مدیریت باشگاه هم همه چیز را منوط به نظر سرمربی و کادر فنی پرسپولیس دانسته است.شیث که خودش را مدیون حمید استیلی می داند، نمی خواهد یک فصل دیگر از فوتبال و جوانی اش را از دست بدهد. او که تا امروز سکوت را پیش گرفته، به خوبی می داند که با توجه به شرایط پرسپولیس کوچک ترین صحبت و عکس العمل او به سوژه حاشیه سازان تبدیل می شود و شاید به همین دلیل بود که شیث در عرض چند هفته بار دیگر شماره تلفن همراهش را عوض کرد.شنیده ها در مورد شیث رضایی حکایت از آن دارد که او به زودی در جلسه ای با حمید استیلی شرکت می کند تا پس از گفت و گو با سرمربی سرخها تکلیفش را روشن کند. یک منبع موثق در مورد این ماجرا می گوید: «یکی از تیم های لیگ برتری شیث را می خواهد و چون احتمال جابجایی بازیکن بین دو باشگاه وجود دارد، شاید شیث پس از جلسه با کاشانی و استیلی در نیم فصل از پرسپولیس برود.»خود شیث هم از شرایط ایده آل خودش می گوید: «من روی فرم هستم. نه مصدوم هستم و نه مشکل دارم. بیرون نشستن من، فقط و فقط به نظر حمید استیلی و کادر فنی برمی گردد. من دنبال آرامش هستم و می خواهم کارم را با آرامش دنبال کنم. ترجیح می دهم حرفی نزنم و بهتر است که به موفقیت پرسپولیس فکر کنیم.»هرچند شیث رضایی می کوشد تا صحبتی در مورد پرسپولیس و نیمکت نشینی اش انجام ندهد ولی بدون شک پس از جلسه با حمید استیلی تکلیف خیلی چیزها روشن می شود. شیث همچنان با احترام خاصی از استیلی نام می برد و با وجود وضعیتش در پرسپولیس ترجیح می دهد سکوت پیشه کند.
    اینا همش 30ا30یه نامردا میخوان پرسپولیس رو به آتش بکشن و نابودش کنن خدا کنه پروین به داد تیم برسه

لعنت به باعث و بانی این بغض

11. 5 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 نمایش پست ها
    اینا همش 30ا30یه نامردا میخوان پرسپولیس رو به آتش بکشن و نابودش کنن خدا کنه پروین به داد تیم برسه

میشه بگی کجاش 30یا30 بود این واقعیت چون شیث و علی رضا محمد به احتماله زیاد نیم فصل دوم از تیم برن ...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

13. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    میشه بگی کجاش 30یا30 بود این واقعیت چون شیث و علی رضا محمد به احتماله زیاد نیم فصل دوم از تیم برن ...
    ببین شیث اول کاپیتان بود بعد خودش کاپیتانی رو داد به کریمی اما اونا دیگه کاپیتان دوم و سومش هم نکردن بعد اونو پرت کردن رو نیمکت که دیگه خودش برداره بره

لعنت به باعث و بانی این بغض

15. 5 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

ميگم خودمونيم كيفيت بازي بازيكنايي كه تو بوندسليگا بازي كردن يه سر و گردن از كل فوتبال ايران بالاتره

حركات علي كريمي و وحيد هاشميان تو بازي ديشب يا مهدوي كيا تو بازي ديشبشون با راه آهن واقعا يجورايي سرتر از فوتبال ايرانه . حالا كريم و خداداد و دايي به كنار .

بيخود نيست پاي هيچ بازيكن اس اسي به هيچ ليگ معتبري تو دنيا نرسيده و اوج افتخارشون ليگ اماراته !!!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 09-27-2011 در ساعت 01:17 دلیل: استفاده از عبارات ممنوعه

17. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

خوشبختانه بعد از باخت مقابل استقلال به پیروزی رسیدیم.
    پرسپولیس خوب بازی کرد و بازی رو همدر خانه ی حریف بردیم.
    امیدوارم مشکلات هرچه سریع تر حل بشه و پرسپولیس واقعی رو ببینیم.
    اگه پرسپولیس پیروزیش ادامه داشته باشه شانس قهرمانی داریم.

HALA MADRID

19. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

نتايج ضعيف پرسپوليس در ابتداي اين ليگ رو ميشه در 2بخش عمده خلاصه كرد :

يكي مسائل حاشيه اي و ضعف روحيه برخي بازيكنا كه تاب بازي در شرايط پر فشار با حاشيه فراوون رو نداشتند و اين مسئله باعث شده تا نصف كارايي خودشون رو هم نداشته باشند . نمونه بارزش هم ممد نوريه كه هنوز هم از اين شرايط بيرون نيومده

يكي هم اشتباهات تاكتيكي حميد استيليه كه عجيبه چرا هنوز هم تكرارش مي كنه ! گرچه خوشبختانه در خط دفاعي به تركيب تقريبا قبل اتكايي رسيده ولي در فاز حمله هنوز هم اشتباهاتي داره . نمونه بارزش استفاده نادرست از علي كريميه كه پست تخصصيش پشت مهاجما بصورت فوروارد كاذب يا هافبك هجوميه . تو بازي با استقلال بهمين خاطر وسط زمين رو 2دستي تقديم حريف كرد . همچنين استفاده از غلومرضايي كه نه گلزدن بلده و نه ايجاد موقعيت كردن براي ديگران باعث شده تا خط حمله ما عين فصل پيش كارايي لازم رو نداشته باشه . كاري كه دايي هم مي كرد و كوتاه بيا هم نبود . استفاده از بادامكي هم كه يعني بهم ريختگي وسط ميدون و تاثير بسيار منفي هم در كار هجومي و هم در كار حمله

راه حل هم اينه كه علي كريمي پشت فورواردا بياد و حداقل يك مهاجم نوك جلوش بازي كنه و براي هافبك دفاعي در كنار مازيار هم يه فكري بكنه . ميشه از زوج كاظميان - هاشميان براي نوك حمله استفاده كرد بصورتيكه وحيد كاملا نوك باشه و جواد از چپ و راست بزنه تو قبل خط دفاعي حريف يا خط دفاعي رو دور بزنه

اشتباه داشتن براي مربي جووني مثل استيلي رو نميشه ايراد دونست ولي تكرار استباهات موضوع ديگه ايه .ضمنا رفتارش رو هم بايد درست كنه و با اعتماد به نفس يادش نره سرمربي چه تيميه و چه انتظاري ازش ميره.

21. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

صفحه 46 از 193 نخستنخست ... 3644454647485696146 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)