سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
فقط مسی راستی david sina پسوند این فایلا که برای دانلود گزاشتی رو چی باید گزاشت؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
لوییس انریکه تو تیم بی بارسا میموند فکر کنم سنگین تر بود ......... دیشب بازی رم و پارما رو دیدم داشت خوابم میبرد از بس کسل کننده بود ........ بیخود نیست که ورزشگاه های ایتالیا همش خالیه
لیگ اسپانیا امسال متحول شده و تیم ها شجاعت و جسارت بیشتری پیدا کردند ....
خیلی باحاله هر یک ماه یک بار یکی از بازیکنای رئال میاد میگه شکست دادن بارسا غیرممکن نیست.این دفعه هم په په گفتهشتر در خواب بیند پنبه دانه
پیش به سوی بلاروس واسه کسب 3 امتیاز ................. فکر نکنم بازی سختی داشته باشیم
اتفاقا این تیمهای گمنام بیشتر دردسرساز میشن و انگیزه ی بالایی هم دارن ولی در کل منم فکر نکنم مشکلی جلوی این تیم داشته باشیم.
messi capità del Barça
اگر خط دفاع آماده باشه تمومه ........ چون از بابت هافبک و مهاجم غمی نداریمم
منم فقط از دفاعا میترسم آخه پیکه و پویول اماده نیستن آبیدل هم تو بازی با والنسیا فاجعه بود میمونه ماسکرانو و دنی !
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)