منصور پورحيدرى: يك باخت بعد از چند پيروزى طبيعى است
تيم استقلال بعد از چند برد مقابل تيم صنعت نفت آبادان متوقف شد تا انتقادهاى فراوانى را به سمت خود بكشد منصور پورحيدرى سرپرست تيم استقلال معتقد است يك باخت نبايد ملاك ضعيف بودن تيم قرار بگيرد در ادامه گفت و گويى با وى انجام داديم كه از نظرتان مى گذرد:
•از باخت مقابل تيم صنعت نفت آبادان صحبت كنيد.
- قبول دارم كه ما در اين بازى در حد و اندازه هاى استقلال حاضر نشديم اما نبايد از بازى خوب بازيكنان صنعت نفت به راحتى بگذريم طبيعى است كه تيمى چند بازى خوب كار نكند و در يك مسابقه بازيكنان نتوانند آن طور كه بايد و شايد بازى كنند. فوتبال ۹۰ دقيقه است و نمى شود از قبل پيش بينى كرد كه چه تيمى برنده و بازنده خواهد بود.
• در حال حاضر شرايط استقلال را چگونه مى بينيد؟
- ما شرايط بدى نداريم و در رده سوم قرار داريم. همه مى دانند كه فصل را چطور آغاز كرديم، ۱۲ بازيكن ما از تيم جدا شده بودند و ديرتر از همه تيم هاى ليگ توانستيم بازيكن به خدمت بگيريم و كار بدنسازى خود را آغاز كنيم با اين فصل كادر فنى اعلام كرد اگر تا نيم فصل بتوانيم خود را به پايگاه سوم برسانيم خوب نتيجه گرفته ايم قبول دارم كه در بعضى پست ها كمبود بازيكن داريم گاه مجبور مى شويم بعضى ها را در جاى غيرمتخصصان بازى بگيريم اما مطمئن باشيد كه در پايان استقلال را به جايگاهى كه حقش است مى رسانيم
• قصد جذب بازيكن جديد را نداريد؟
- همانطور كه قبلا گفتم ما در بعضى پست ها با كمبود بازيكن مواجه هستيم و حتما در نيم فصل با در اختيار گرفتن بازيكنان جديد اين مشكلات را نيز برطرف نماييم.
•اگر سپاهان بازى هاى عقب افتاده اش را انجام بدهد جاى شما را در جدول خواهد گرفت.
- ما به نتيجه اى كه ساير تيم ها مى گيرند كارى نداريم. در حال حاضر تمام تمركز خود را بر روى بازى مقابل شاهين گذاشتيم تا بتوانيم با يك برد شيرين دل هوادارنمان را به دست بياوريم. تيم استقلال تيم بزرگى است و با يك برد و باخت وارد بحران نخواهد داشت. ما به زودى به استقلال محبوب هواداران تبديل خواهيم شد.