به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آرین روبن وینگر هلندی تیم فوتبال بایرن از شرایط کنونی اش در بایرن به طور کامل ابراز رضایت کردو اعلام کرد که هیچ علاقه ای به ترک باواریا ندارد.
روبن 30 ساله که سابقه حضور در رئال مادرید و چلسی را در کارنامه دارد تابستان گذشته به شدت مورد توجه منچستریونایند قرارداشت اما تصمیم گرفت رد آلیانزآرنا باقی بماند.
روبن در گفت و گو با daily telegraph می گوید:" من در حال حاضر 30 ساله هستم و اصلا دلم نمی خواهد حضور در یک لیگ جدید را تجربه کنم،من قبلا در انگلستان و اسپانیا بوده ام، اینجا هیچ کمبودی حس نمی کنم و صد در صد مطمئن هستم که می خواهم برای مدت طولانی در بایرن بمانم، از حضور در آلمان کاملا لذت می برم و من اینجا یک باشگاه و یک مربی فوق العاده دارم، خانواده ام نیز از حضور در اینجا خوشحال هستند و این دقیقا همان جایی است که می خواهم در آن باشم، مطمئن هستم که برای من هیچ کشور و باشگاهی بهتر از اینجا وجود نخواهد داشت."آرین روبن در حال حاضر پنجمین فصل حضور خود در بایرن را تجربه می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، روزنامه تورینی توتواسپورت خبر داد که یوونتوس و اتلتیکو مادرید بر سر جذب ژردان شقیری از بایرن مونیخ رقابت خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری ساکرنیوز، این ملی پوش سوییسی در جریان برد 1-7 برابر رم آخرین گل بایرن را به ثمر رساند تا نشان دهد توانایی بازی در بالاترین سطح را داراست و بر هیچ کس پوشیده نیست که او برنامه دارد تا برای بازی به عنوان یار ثابت، آلیانس آرنا را ترک کند.یوونتوس این بازیکن 23 ساله را بهترین گزینه برای جانشینی ویدال در درازمدت می داند اما به خاطر اینکه در صورت آمدن در ژانویه، نمی تواند در لیگ قهرمانان این فصل برای بیانکونری بازی کند، سران این تیم تا تابستان صبر خواهند کرد.تورینی ها همچنین این نکته را مد نظر دارند که قرارداد این بازیکن در ژوئن 2016 به پایان می رسد و در نتیجه تابستان آینده می توانند با مبلغی بسیار پایین تر او را به خدمت بگیرند.اتلتیکو مادرید نیز به جذب این بازیکن علاقه مند است و در نتیجه می توانیم در پایان این فصل یک جنگ را بین این دو تیم برای جذب او شاهد باشیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ در نظر دارد هافبک ملی پوش دانمارکی خود را به آگسبورگ آلمان در فصل نقل و انتقالات زمستانی قرض دهد.
باشگاه بایرن مونیخ میخواهد برای کسب تجربه بهتر و بیشتر پیر امیل هویبرگ هافبک ملی پوش دانمارکی خود را به تیم آگسبورگ المان در ژانویه قرض دهد.هویبرگ به تازگی اعلام کرده بود خواستار بازی بیشتر است و این امر با توجه با شرایط باشگاه بایرن مونیخ برای وی فعلا میسر نمی باشد.لورکوزن وشالکه هم به دنبال خرید این هافبک جوان مونیخیها هستند اما باشگاه باواریایی اعلام کرده قصد فروش قطعی وکامل این بازیکن را ندارد و تنها میخواهد او را به باشگاهی دیگر قرض دهد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره خط میانی بایرن مونیخ و کاپیتان ژرمنها وضعیت جسمانیاش را بعد از دوره نقاهتی طولانی مثبت اعلام کرد.
باستین شواین اشتایگر که از یک هفته پیش، در تمرینات تیمی سرخپوشان مونیخی حاضر است، اظهار داشت: حالم خیلی خوب است و برای بازگشت به بازیها لحظهشماری میکنم.«شواینی» که بعد از جام جهانی برزیل و کسب مقام نخست، فقط در 3 جلسه ابتدای فصل بایرنیها حضور داشت و بعد دچار مصدومیت سنگینی شد، امیدوار است هر چه زودتر با پشت سرگذاشتن دوره نقاهت و آمادهسازی، امکان راهیابی به ترکیب تیم محبوبش را به دست آورد.وی افزود: حالم بسیار خوب است. میتوانم زیاد در زمین بدوم. خوشبختانه روز به روز بر آمادگیام افزوده میشود.شوایناشتایگر که بعد از مسابقات برزیل، به جای «فیلیپ لام» به عنوان کاپیتان اصلی تیم ملی آلمان برگزیده شد، افزود: آینده را مثبت میبینم. امیدوارم بدون مشکل به آمادگی کامل برسم و بتوانم به کمک بایرن بیایم.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ یکشنبه در هفته نهم بوندسلیگا به مصاف مونشن گلادباخ خواهد رفت.
به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ، پپ گواردیولا امروز در کنفرانس خبری شرکت کرد و درباره بازی آینده تیمش حرف زد.پپ در ابتدا کنفرانس خبری گفت: "لطفاً آرام باشید، ما تازه در ماه اکتبر قرار داریم. خیلی چیزها باید بهتر شوند. 10 روز آینده بسیار مهم هستند و پس از آن سطح واقعی ما را می بینید.گواردیولا می گوید بازی بعدی این تیم مقابل گلادباخ، هامبورگ در جام حذفی، دورتموند و بازی برگشت مقابل آ اس رم سنگ محک واقعی برای تیمش خواهد بود."گلادباخ یک تیم بسیار خوب است. آن ها در سطح لیگ قهرمانان هستند. لوسین فاوره فوق العاده کار کرده است. گلادباخ وینگرهای خیلی خیلی خطرناکی در اختیار دارد و آن ها بسیار واقعا سازمان یافته بازی می کنند. نباید گلادباخ را با رم مقایسه کرد، گلادباخ بازیکنانی با ویژگی ها دیگر در اختیار دارد. ما باید خود را با شرایط این بازی انطباق دهیم و سعی کنیم ضدحملات آن ها را خنثی کنیم. "زمانی که برای بایرن کار می کنید چیزی به نام خستگی را فراموش می کنید.پپ درباره ال کلاسیکو روز شنبه هم با خنده گفت: "این مهم ترین بازی اروپا است، البته بعد از بازی گلادباخ و بایرن مونیخ. "
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی بایرن مونیخ در اعتراض به تصمیم داور بازی واکنش عجیب و بحثبرانگیزی را از خود نشان داد تا سوژه رسانهها شود.
پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ در دیدار تیمش مقابل مونشن گلادباخ در صحنهای نسبت به تصمیم داور بازی معترض شد که اعتراض خود را به داور چهارم اعلام کرد.نحوه برخورد او با داور چهارم به گونهای که رسانهها آن را سوژه خود قرار دادهاند.
![]()
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماتیاس سامر بنا به گفته روسای باشگاه بایرن مونیخ کماکان مدیر فتی مونیخیها باقی می ماند و قرارداد وی تا سال 2018 نیز تمدید می شود.این امر مورد استقبال سرمربی مونیخیها نیز قرار گرفته است.
باشگاه بایرن مونیخ به طور رسمی اعلام نمود مایل است تا چند روز اینده قرداد ماتیاس سامر را به مدت 3 سال دیگر تمدید نمایند.کارل هاینس رومنیگه نایب رئیس این باشگاه عصر امروز اعلام کرد: "هیچ مشکلی برای تمدید وجود ندارد. اصولا تمدید قرارداد در بایرن سنتی دیرینه است. خود من هم قراردادم را دو ماه پیش از آنکه به پایان برسد تمدید کردم، اگرچه از لحاظ حقوقی مجاز به اینکار نبودم. کارل هوپفنر به عنوان رییس باشگاه و مدیر شورای نظارت باشگاه با ماتیاس قرار ملاقاتی را ترتیب دادهاند تا در این زمینه صحبت کنند وتا انجاییکه که من میدانمهمه چیز خوب پیش میرود. سامر بهترین فرد برای مدیریت ورزشی باشگاه بایرن می باشد."پپ گواردیولا هم از تمدید قرداد سامر استقبال نموده واعلام نموده است از اینکه سامر کماکان در کادر فنی و مدیریتی باشگاه باواریایی حضور خواهد داشت بسیار خوشحال و راضی می باشد.بدین ترتیب شایعه امدن مدیر فنی باشگاه سویا به بایرن مونیخ به کلی منتفی خواهد بود.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مطبوعات آلمانی و پرتغالی تایید کردند که باشگاه بایرن مونیخ برای جذب گونزالو گوئدس ستاره 17 ساله تیم فوتبال بنفیکا با آرسنال وارد رقابت شده است.
در حای استعداد یاب های بایرن تلاش خود را برای انتقال این فوتبالیست آینده دار پرتغالی به آلیانس آرنا آغاز کرده اند که توپچی های لندن مدتهاست که عملکرد این بازیکن را زیر نظر گرفته اند.گونزالو در حال حاضر در تیم دوم بنفیکا حضور دارد و درخشش او در تیم ملی زیر 17 سال پرتغال او را به یکی از محبوبترین بازیکنان جوان نزد باشگاههای بزرگ اروپایی تبدیل کرده است، سایت ترانسفرمارکت نیز ضمن تایید خبر علاقه بایرن مونیخ به جذب این ستاره آینده دار، او را جانشینی مناسب برای بزرگانی همچون ریبری و روبن می داند.به جز باشگاههای بایرن مونیخ و آرسنال باشگاه موناکو فرانسه نیز تلاشهایی را برای جذب این بازیکن انجام داده است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا برای دیدار حساس امشب آرین روبن را در اختیار نخواهد داشت.
به نقل از بیلد، در آخرین بازی هفته نهم بوندس لیگا از ساعت 20 (به وقت تهران) گلادباخ در بروسیا پارک میزبان بایرن مونیخ خواهد بود. بیلد مدعی است که آرین روبن در آخرین تمرین بایرن دچار مشکل عضلانی شده است و همراه تیم به دوسلدورف نرفته است. قبل از این غیبت بازیکنانی نظیر شواین اشتایگر، تیاگو و مارتینز به علت مصدومیت مشخص بود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، نیکو روزبرگ راننده مشهور آلمانی فرمول یک در مصاحبه با شبکه اسکای فرمول یک ایتالیا عنوان کرده یک طرفدار بایرن مونیخ است و از همین رو بین دو بارسایی گیر افتاده است.
نیکو روزبرگ راننده تیم مرسدس در این باره به شبکه ایتالیایی می گوید: من طرفدار سر سخت بایرن مونیخ هستم و از این امر نیز به خودم افتخار می کنم بایرن یکی از بهترین باشگاه های فوتبال دنیاست ولی چیزی که برایم جای تعجب دارد سباستین فتل است سباستین بر خلاف من طرفدار دو آتیشه و عاشق بارسلوناست البته او طرفدار تیم شهرش یعنی اینتراخت فرانکفورت هم هست اما بیشتر از او به عنوان یک هوادار سرشناس بارسلونایی در همه جا نام برده می شود. لوئیس (همیلتون) هم تیمی و دیگر دوست من نیز طرفدار و عاشق سر سخت بارساست در حقیقت من بین دو بارسایی گیر افتاده ام. فرناندو الونسو!؟ همه دیگر میدانند فرناندو طرفدار چه تیمیست "رئال مادرید".نیکو روزبرگ راننده آلمانی مرسدس بعد از هم تیمی خود لوئیس همیلتون در رده دوم جدول قهرمانی رانندگان فرمول یک قراردارد و هنوز از شانس زیادی برای قهرمانی در این مسابقات معتبر برخوردار می باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)