تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
آدم اگه بخواد میتونه درست شه بعدم خود من یه چند بار گند زدم به اینجا واقعا متاسفم ولی میدونید مشکل کجاست مشکل اینجاست که بعضی ها که مثلا کلیپ hd گذاشتن یا هر کار با ارزشی اینجا کردن فکر میکنه اون یارو کمتر ازش میفهمه یا کمتر اونه مطمعنم مشکل همینجاست
به هر حال یه ترم وکالت خوندم یا حقوق اینا رو میفهمم!
با تشکر
![]()
بابا من سر درنمیارم کدوم دعوا ؟؟؟؟
اصلا یکی بیاد بگه چیکار کنیم مشکل چیه ما همون کار رو بکنیم؟ یه راه حل بزارید هی نگید یادش بخیر
الان من به عنوان واسطه یکی بگه مشکل واقعی چیه تاپیک دعوا رو هم نشون بدید ؟؟!
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
خداییش کمپ جلد دو و سه خیلی خوب بود
اصلا نه دعوایی بود نه بحثی
ولی ماشالا تو این کمپ انواع و اقسام دعوا داشتیم
و به خاطر همین هم بچه های قدیمی پست نمیدن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
بعدم من بخدا از اون پستی که زدم منظورم با کسی نبود باور کنید بچه ها دیگه بسه به جای اینکه بگردیم کی چی گفته فکر چاره باشید ببنید خب چرا کمپ 1 و 2 و 3 بهتر بود خب چرا کمپ 5 مثل 1 2 3 نکنیم آقا بسه یه بحث آزمایشی راه بندازیم مشکل کمپ معلوم میشه بد میگم؟
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
ما هم میخواستیم همین کارو بکنیم هر موضوعی که باز میشد منو رضا و اون رضابرای هم پست میدادیم کسی نمیاد یه نگاه بکنه ببینه اصلا اینجا چه جوریه این دعوا ها مربوط میشد به 6یا 7 صفحه قبل حالا واسه این که جو عوض شه بزن دس قشنگه رو تا بقیشو بگم
یارو ماشین تخلیه فاضلاب میخره پشتش مینویسه چشم امیدما به ک.و.ن شماست شرمنده اگه بی ادبی داشت
موضوع جدید :خاطرات تابستان خود را بنویسد !چیزی بود که همیشه معلما اول مهر موضوع انشا به بچه ها میگفتن
حالا از شوخی گذشته فکر کنید خدایی نکرده نفس های اخرتونهبعد شما میتونید تنها یک خواسته داشته باشید و اون هم همون موقع براورده میشه (برای اون دنیا نه یرای همین دنیا) چه خواسته ایه؟
وای حرفات جالب بود ولی این بحث رو به صورت آزمایشی انجام میدیم
خب میگم خدایا ما اینور هیچ پوخی نشدیم کمک کن اونور یه چیزی شیم!
یه نفر میمیره میبرنش بهشت،بهش میگن هماینجا بشین به چیزی دست نزن مخصوصا دست رو به این دکمه قرمزه نزنی وگرنه قیامت میشه آقا این دکمرو میزنه قیامت میشه بش میگن مگه نگفتم دست به این نزن گفت اخه خدا خواست امتحانم کنه ببینه گناه میکنم یا نه!
![]()
ویرایش توسط RezaVilla7 : 09-11-2012 در ساعت 19:08 دلیل: جا انداختم
به عنوان اخرین پستم میگم:
این جا هوا از دیروز ابری سیاه بوده و تا الان و حتی الان داره رعد و برق میزنه و هوا سرده
خلاصه اینجا زودرس به پاییز و زمستون رسیدیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)