Design & Developed BY Patira

صفحه 45 از 113 نخستنخست ... 3543444546475595 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 1125

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیــــر خآن
    بازیکن محبوب
    مسـی,ژیــرو,تــورس
    اسم واقعی شما
    B a R a N

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    273
    تشکر شده 663 در 129 پست

پیشنهاد میداودی به فدراسیون فوتبال در گفتوگو با فارس:
    درآمد دیدار پرسپولیس و استقلال را به زلزلهزدگان بدهید

مهاجم استقلال گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با همکاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال درآمد دربی 75 را به مردم زلزلهزده آذربایجان شرقی بدهند.

میلاد میداودی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از بازی یکشنبه آینده با ملوان و مسائل مختلف صحبت کرد.

فارس: شرایط خودت چطور است؟

همه چیز خوب پیش میرود و در یکی دو روز گذشته 2 جلسه تمرین کردیم و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم تا برای دیدار برای ملوان انزلی آماده شویم.

فارس: فردا هم یک دیدار دوستانه با نفت تهران برگزار میکنید.

این بازی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان تدارک دیده شده و امیدوارم قبل از بازی با ملوان به هماهنگی لازم برسیم.

فارس: دیدار با ملوان را چطور میبینی؟

این بازی قطعا سخت خواهد بود چون ملوان یکی از تیمهای خوب لیگ در چند هفته گذشته بوده است. آنها همیشه در سالهای اخیر در مسابقات خوب ظاهر شدند اما امیدوارم 3 امتیاز را از آن خود کنیم و روندی صعودی داشته باشیم.

فارس: خودت چقدر برای این بازی انگیزه داری؟

همانطور که گفتم شرایطم خوب است و در صورتی که کادر فنی صلاح بداند و بازی کنم، دوست دارم بازی خوبی به نمایش بگذارم و انگیزه زیادی برای گلزنی دارم.

فارس: حتما خبر داری در شهرهای استان آذربایجان زلزله سنگینی رخ داده است.

وقتی تصاویر را از تلویزیون تماشا میکردم، خیلی ناراحت شدم. باید به مردم حادثه دیده کمک کرد و از همین جا به فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیشنهاد میکنم با توافق یکدیگر هزینه دیدار پرسپولیس و استقلال که سوم شهریور برگزار می شود را به حادثه دیدگان شهرهای زلزله دیده اختصاص دهند. این مسابقه پرتماشاگر است و شاید هزینه آن بتواند کمک بسیار کوچکی به این مردم داغدیده کند.

مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ
    کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!

2. 2 کاربر از پست مفید Blue-StaR تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه اميرحسين صادقى

صادقى: نيم فصل معلوم مى شود كدام مدافع لياقت حضور در تيم ملى را دارد

اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال بابت دعوت نشدن به تيم ملى دلخور است اما اعتقاد دارد در طول فصل معلوم مى شود كه كدام بازيكنان شايستگى بيشترى براى دعوت شدن به تيم ملى داشته است.اواظهارداشت: مجبوريم با تعطيلى ليگ كنار بياييم و خودمان را در شرايطى نگه داريم كه براى شروع دوباره ليگ آماده باشيم. اين تعطيلى براى استقلال كه داشت به تدريج آماده مى شد اتفاق خوبى نيست اما بايد با آن كنار بياييم.وى درخصوص نبودن نامش در ليست تيم ملى فوتبال گفت: من هم مثل هر بازيكن ديگرى آرزو دارم در تيم ملى كشورم بازى كنم. فكر مى كنم در بازيهاى اخير عملكرد خوبى داشته ام اما حتما بايد بهتر از اين باشم تا به تيم ملى دعوت شوم.صادقى درباره دعوت شدن جلال حسينى به تيم ملى و دعوت نشدن خودش، ادامه داد: اصلا به سرمربى تيم ملى كارى ندارم اما در طول فصل معلوم مى شود كه كدام بازيكن شايستگى بيشترى براى پوشيدن پيراهن تيم ملى داشته است. فوتبال بازى كردن در تيمهاى بزرگ كار هر بازيكنى نيست و خيلى ها در تيمهاى قبلى خودشان بازيكنان بزرگى بوده اند اما به استقلال و پرسپوليس كه آمده اند افت كرده اند. تا نيم فصل صبر كنيد و بعد معلوم مى شود كدام مدافع لياقت دارد به تيم ملى دعوت شود.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حنیف عمران‌زاده

داربى مال ماست

عمران زاده: تعطيلى ليگ كار رابراى استقلال سخت كرد

حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: تعطيلى ليگ كار را براى استقلال سخت كرده است.او اظهارداشت: در حالى كه استقلال هفته به هفته داشت بهتر مى شد و تازه بدن بازيكنان از فشار سنگين بدنسازى خارج مى شد كه ليگ را تعطيل كردند و ما مجبور هستيم دوباره تمرينات پرفشارى را برگزار كنيم. اين تعطيلى كار را براى استقلال سخت كرد.وى در خصوص عملكرد تيم استقلال در ليگ برتر افزود: استقلالى كه تاكنون ديده ايد همه توان اين تيم نبوده است. بازيكنان جديد استقلال به زمان نياز دارند تا با تيم هماهنگ شوند به همين دليل شايد در هفته هاى ابتدايى ليگ بازيهاى زيبايى را از تيم نبينيم. هر چند كه من اعتقاد دارم در ۴ بازى اخير هفته به هفته بهتر شديم و تا چند ديدار آينده هم به تيم ايده آل هواداران تبديل خواهيم شد.
    عمران زاده در خصوص اينكه «آيا استقلال تا داربى به تيمى آماده تبديل
    مى شود؟» گفت: شك نكنيد كه اين داربى مال استقلال است. خيال هواداران بابت داربى راحت باشد و مطمئن باشند كه بازى خوبى را در اين ديدار از استقلال خواهند ديد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فریدون زندی

بردهاى ملوان شانسى بوده است

زندى: بايد قبل از داربى ۳ امتياز را بگيريم

فريدون زندى، هافبك تيم استقلال معتقد است برترى هاى ملوان در هفته هاى اخير كه حريف آبى پوشان در هفته پنجم است، شانسى بوده و آنها با چند پنالتى توانسته اند نتيجه بگيرند. زندى درخصوص نتايج استقلال تا پايان هفته چهارم گفت: قبول دارم كه در چند بازى اخير نتوانسته ايم بازى خوبى را ارائه دهيم اما نتايج نسبتاً خوبى گرفتيم. قول مى دهم هر هفته بهتر شويم و در ادامه ليگ نتايجى بگيريم كه هواداران راضى شوند. وى ادامه داد: مقابل مس هم بازى بسيار خوبى را به نمايش گذاشتيم و بدشانسى هاى زيادى آورديم كه مانع از پيروزى ما شد. هافبك استقلال همچنين تصريح كرد: حالا هم در اردوى تداركاتى هستيم اما اين تعطيلى ها براى ما مشكل ايجاد مى كند. تا مى آيد تيم شكل خود را بگيرد، بازيكنان اصلى مان به اردوى تيم ملى مى روند. البته تيم ملى بايد اولويت داشته باشد اما لطمه به تيم هايى مى خورد كه بازيكنان زيادى در تيم ملى دارند. وى با اشاره به ديدار هفته پنجم استقلال مقابل ملوان خاطرنشان كرد: ملوان تيم خوبى شده و نتايج فراتر از انتظارى هم در اين ۴ هفته گرفته اما به عقيده من اين نتايج اكثراً روى پنالتى هاى به دست آمده بوده و آنها شانس آوردند كه ۱۰ امتياز جمع كرده اند. زندى افزود: در اين ديدار براى ۳ امتياز به ميدان مى رويم زيرا قبل از داربى به يك پيروزى روحيه بخش نياز داريم. وى در پايان گفت: با بازيكنانى كه داريم امسال قطعاً به قهرمانى فكر مى كنيم و اگر هواداران كمى صبر داشته باشند، با قهرمانى در پايان فصل هديه خوبى به آنها مى دهيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه على حمودى

حمودى: اين هفته فقط به بازى با ملوان فكر مى كنيم

على حمودى مدافع تيم استقلال كه در هفته هاى ابتدايى توانسته دقايقى را براى تيمش به ميدان برود معتقد است قلعه نويى به او اعتماد كرده و مى تواند خودش به عنوان يك بازيكن ثابت در استقلال جاى بيندازد. حمودى درخصوص وضعيت استقلال گفت: به جز ملى پوشان ساير بازيكنان در تمرينات حضور دارند و خودمان را براى بازى با ملوان آماده مى كنيم. بازى ها در هفته هاى اول فشرده بوده و اين تعطيلات مى تواند كادر فنى را براى رفع نقاط ضعف كمك كند. وى ادامه داد: خدا را شكر از همان هفته اول آماده حضور در تركيب ثابت بودم و در اين هفته ها نيز با نظر كادر فنى توانسته ام دقايقى را براى استقلال بازى كنم. مدافع استقلال همچنين افزود: قلعه نويى به من اعتماد كرده و قبل از شروع فصل هم نظر مثبتى از من داشت. در هفته هاى آينده مى توانم خودم را به عنوان بازيكن ثابت در تركيب جا بدهم. به هر حال امسال بازيكنان خوبى در خط دفاعى داريم و سرمربى مجبور است از سيستم چرخشى در تمام پست ها استفاده كند. وى با اشاره به بازى با ملوان خاطر نشان كرد: ملوان با تغييراتى كه در مديريت داشته، تيمى متفاوت را امسال به ليگ برتر فرستاده و يكى از مدعيان محسوب مى شوند. آنها بازيكنان باتجربه اى دارند اما ما با توجه به از دست دادن امتيازات در هفته هاى ابتدايى بايد قبل از داربى پيروزى شيرينى را به دست آوريم. حمودى در پايان تصريح كرد: اين هفته با دستور كادر فنى فقط به بازى با ملوان فكر مى كنيم و اميدوارم بعد از برترى مقابل ملوانى ها بتوانيم داربى را هم ببريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میلاد میداودی

درآمد دیدار پرسپولیس و استقلال را به زلزله‌زدگان بدهید

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با همکاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال درآمد دربی 75 را به مردم زلزله‌زده آذربایجان شرقی بدهند.

میلاد میداودی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از بازی یکشنبه آینده با ملوان و مسائل مختلف صحبت کرد.

فارس:‌ شرایط خودت چطور است؟

همه چیز خوب پیش می‌رود و در یکی دو روز گذشته 2 جلسه تمرین کردیم و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم تا برای دیدار برای ملوان انزلی آماده شویم.

فارس: فردا هم یک دیدار دوستانه با نفت تهران برگزار می‌کنید.

این بازی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان تدارک دیده شده و امیدوارم قبل از بازی با ملوان به هماهنگی لازم برسیم.

فارس: دیدار با ملوان را چطور می‌بینی؟
    این بازی قطعا سخت خواهد بود چون ملوان یکی از تیم‌های خوب لیگ در چند هفته گذشته بوده است. آنها همیشه در سال‌های اخیر در مسابقات خوب ظاهر شدند اما امیدوارم 3 امتیاز را از آن خود کنیم و روندی صعودی داشته باشیم.

فارس: خودت چقدر برای این بازی انگیزه داری؟
    همانطور که گفتم شرایطم خوب است و در صورتی که کادر فنی صلاح بداند و بازی کنم، دوست دارم بازی خوبی به نمایش بگذارم و انگیزه زیادی برای گلزنی دارم.
    فارس:‌ حتما خبر داری در شهرهای استان آذربایجان زلزله سنگینی رخ داده است.
    وقتی تصاویر را از تلویزیون تماشا می‌کردم، خیلی ناراحت شدم. باید به مردم حادثه دیده کمک کرد و از همین جا به فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیشنهاد می‌کنم با توا
    فق یکدیگر هزینه دیدار پرسپولیس و استقلال که سوم شهریور برگزار می شود را به حادثه‌ دیدگان شهرهای زلزله‌ دیده اختصاص دهند. این مسابقه پرتماشاگر است و شاید هزینه آن بتواند کمک بسیار کوچکی به این مردم داغدیده کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سیاوش اکبرپور

اکبرپور: رباط پایم پاره نشده است

آماده کمک به مردم زلزله‌زده هستم

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال با ابراز تاسف از زلزله اخیر گفت: با مردم آذربایجان همدردی می‌کنم و از هیچ کمکی به آنها دریغ نمی‌‌کنم.

سیاوش اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعاتی که پیرامون پارگی رباط پایش مطرح شده اظهار داشت: چند روز بود که زانویم درد می‌کرد و مجبور شدم MRI بگیرم. پس از گرفتن عکس مشخص شد مشکل خاصی وجود ندارد و تنها پایم اندکی ورم کرده که با فیزیوتراپی حل خواهد شد. رباط پایم پاره نشده و اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد از امروز یا فردا در تمرینات شرکت خواهم کرد.

وی در خصوص آخرین وضعیت تیمش گفت: تمرینات به صورت منظم دنبال می‌شود و تعطیلی لیگ باعث می‌شود هماهنگی بازیکنان نسبت به هفته‌های اول بیشتر شود. تلاش می‌کنیم در بازی هفته آینده مقابل ملوان عملکرد بهتری نسبت به هفته‌های گذشته داشته باشیم و سه امتیاز را کسب کنیم.

اکبرپور در خصوص دعوت نشدنش به تیم ملی تصریح کرد: نگران نیستم و می‌دانم با بازی‌های خوب می‌توانم به تیم ملی دعوت شوم. کی‌روش همه چیز را زیر نظر دارد.
    مهاجم استقلال در ادامه با ابراز تاسف از حادثه زلزله در شمال غرب کشور گفت: وقتی خبر را شنیدم خیلی ناراحت شدم و هنگامی که عکس‌ها را مشاهده کردم دلم سوخت. امیدوارم خدا به خانواده عزیزانی که از دنیا رفته‌اند، صبر دهد و تنها کاری که می‌توان انجام داد این است که برای آنها دعا کنیم.
    اکبرپور تاکید کرد: امیدوارم مسئولان هر چه سریع‌تر به آنها کمک کنند تا سرپناهی برایشان فراهم شود. هر چه به سمت زمستان می‌رویم هوا سردتر می‌شود. سرمای وحشتناک تبریز را تجربه کرده‌ام و می‌دانم آنها در این شرایط چه می‌کشند. اگر قرار به برگزاری دیدار دوستانه و خیرخواهانه باشد با کمال میل شرکت خواهم کرد و از کمک‌های نقدی دریغ نمی‌کنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فابیو جانواریو

براى داربى انگيزه زيادى دارم

جانواريو: نايب قهرمانى واليبال برزيل در المپيك ناراحتم كرد

فابيو جانواريو هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال از عملكردى كه تا كنون در اين تيم داشته راضى نيست و مى گويد توقع بيشترى از خودش دارد.او اظهارداشت: تعطيلى ليگ براى من فرصت خوبى است تا بتوانم خودم را آماده كنم. من ۳ روز مانده به شروع ليگ برتر تمريناتم را آغاز كردم و از عملكردى كه تا كنون در استقلال داشته ام راضى نيستم. من انتظار بيشترى از خودم دارم و بايد خيلى بهتر از اين باشم.وى ادامه داد: هنوز كاملا آماده نشده ام. در اين روزها كه ليگ تعطيل است بيشتر تمرين مى كنم تا با شروع ليگ برتر شرايط ايده آلى داشته باشم.جانواريو درباره ديدار داربى گفت: انگيزه زيادى براى اين بازى دارم و مى خواهم تا آن موقع به آمادگى ايده آل برسم. خيلى دوست دارم در اين ديدار بازى خوبى براى استقلال انجام دهم و به پيروز شدن تيمم كمك كنم.هافبك استقلال با اشاره به نايب قهرمانى تيم كشورش در المپيك ۲۰۱۲ لندن افزود: خيلى از نايب قهرمانى برزيل ناراحت شدم و دوست داشتم تيممان قهرمان شود. تيم خيلى خوبى داشتيم و حيف شد كه قهرمان نشديم.وى درباره شرايط استقلال خاطرنشان كرد: تيم شرايط خوبى دارد و در حال آماده سازى هستيم تا ليگ را با قدرت بيشتر شروع كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آرش برهانی

برهانى: به مردم آذربايجان تسليت عرض مى كنم

آرش برهانى، مهاجم تيم فوتبال استقلال در خصوص زلزله اى كه در استان آذربايجان شرقى روى داد، اظهار داشت: خيلى ناراحت هستم كه بسيارى از همشهريان ما دچار اين حادثه شدند جا دارد به نوبه خودم به آنها تسليت بگويم اين حادثه مرا ياد زلزله بم انداخت سعى مى كنم هر كمكى از دستم براى مردم عزيز آذربايجان شرقى بربيايد انجام دهم. قول مى دهم به زودى با حضور در اين استان از نزديك با مردم داغدار ابراز همدردى كنم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه‌نویی

نكونام عصاى دستم مى شود

قلعه نويى: آنها كه فوتبال را مى كوبند دلسوز ورزش نيستند

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال به انتقاد از افرادى پرداخت كه از افتخارات ورزشكاران المپيكى در جهت كوبيدن فوتبال استفاده مى كنند و گفت: آنهايى كه اين حرف ها را مطرح كرده و از نتايج ورزش ما در المپيك براى كوبيدن فوتبال استفاده مى كنند دلسوز كشور عزيزمان و ورزش ايران نيستند.او ضمن بيان در خصوص عملكرد تيمش در چهار هفته ابتدايى رقابت هاى ليگ برتر اظهارداشت: عملكرد تيم استقلال بازى به بازى بهتر مى شود. در هفته هاى سوم و چهارم رقابت هاى ليگ نسبت به دو هفته ابتدايى فوتبال بهتر و منطقى ترى را به معرض نمايش گذاشتيم اما هنوز شرايط تيم با آنچه كه ايده آل من است، فاصله دارد.وى در مورد نتايج استقلال نيز تاكيد كرد: در خصوص نتايج استقلال نيز بايد بگويم كه تا پايان هفته چهارم بد نتيجه نگرفته ايم چون اگر داور در بازى با مس كرمان گل سالم ما را مردود اعلام نمى كرد و پنالتى صحيح روى منوچهرى را ناديده نمى گرفت ۹ امتيازى مى شديم و امروز فاصله مان با صدر جدول يك امتياز بود.قلعه نويى خاطر نشان كرد: البته نبايد اين نكته را فراموش كنيد كه ما كار خود را با تيمى شروع كرديم كه بازيكنانش دو گروه بودند، به گونه اى كه برخى از بازيكنان را از ابتداى كار در اختيار داشتيم و بقيه بازيكنان نيز به تدريج در فصل آماده سازى تيم به ما ملحق شدند. در مجموع بايد بگويم كه ايده آل نتيجه نگرفتيم اما نتايج ما بد هم نبوده است.سرمربى تيم استقلال در مورد اردوى تيم ملى در مجارستان و تاثير وقفه در برگزارى مسابقات ليگ برتر روى عملكرد تيم هاى حاضر در اين مسابقات تصريح كرد: وقفه اى كه در برگزارى رقابت هاى ليگ برتر براى برگزارى اردوى تيم ملى در كشور مجارستان به وجود آمد روى عملكرد تيم هاى حاضر در اين مسابقات به ويژه تيم هايى كه بازيكنان ملى پوش زيادى دارند تاثير منفى مى گذارد اما اولويت اول ما همچنان تيم ملى است.قلعه نويى در خصوص اظهارات على فتح الله زاده و انتقاد او از فهرست تيم ملى گفت: فتح الله زاده برخلاف برخى از مديران كه تازه پا به عرصه فوتبال گذاشته اند مسائل فنى فوتبال را به خوبى مى فهمد و تخصص فنى در اين زمينه دارد. سابقه مديريتى فتح الله زاده مويد اين موضوع است.وى توقعات خود از كارلوس كى روش را بدين صورت مطرح كرد: من هم مانند فتح الله زاده اعتقاد دارم كه مى توانستيم در فهرست كى روش بازيكنان بيشترى داشته باشيم، چون چند بازيكن استقلال در چهار بازى ابتدايى ليگ عملكرد فوق العاده اى داشتند كه همين موضوع نشان مى دهد آنها قابليت دعوت شدن به تيم ملى را دارند. ما توقع داشتيم كه اين بازيكنان به تيم ملى دعوت شوند و توانايى خود را در اين تيم نشان دهند.سرمربى تيم استقلال در همين خصوص تاكيد كرد: در حال حاضر آرامش تيم ملى براى ما اهميت زيادى دارد. هرمربى از جمله كى روش افكار خاص خود را دارد و ما بايد به ديدگاه هاى او احترام بگذاريم، چون در نهايت اين كى روش است كه بايد در خصوص نتايج تيم ملى پاسخگو باشد.قلعه نويى با اعلام اينكه هافبك ملى پوش تيم استقلال به دربى هفتاد و پنجم نمى رسد، در خصوص آخرين وضعيت مصدوميت مجتبى جبارى گفت: جبارى به دربى هفتاد و پنجم نمى رسد، اين بازيكن بايد تحت عمل جراحى قرار بگيرد و دو ماه پس از آن مى تواند ما را همراهى كند.وى ديدار استقلال مقابل ملوان در چارچوب هفته پنجم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى كشور را دشوار خواند و گفت: ملوان تيم بسيار خوبى است. اين تيم داراى يك مربى با تجربه است كه شناخت خوبى نسبت به تيم و بازيكنانش دارد. ملوان در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبى جذب كرده و نسبت به فصل گذشته تقويت شده است. «با حضور هدايتى و درودگر تحول خوبى در تيم ملوان به وجود آمده و مشكلات اين تيم تا حدود زيادى برطرف شده است»، سرمربى تيم استقلال درهمين خصوص افزود: ما در هفته پنجم ليگ بازى سختى را مقابل ملوان داريم اما چون نمى خواهيم از صدر جدول فاصله بگيريم، براى شكست اين تيم در ورزشگاه آزادى برنامه ريزى كرده ايم.سرمربى تيم استقلال ضمن ابراز رضايت از عملكرد نكونام و مخالفت با انتقال اين بازيكن به تيم هاى خارجى گفت: در باشگاه استقلال كارها به صورت مشورتى انجام شده و بعد در خصوص يك موضوع تصميم گيرى مى شود. بنابراين اگر پيشنهادى براى ترانسفر يكى از بازيكنان ما برسد، ابتدا كادر فنى به بررسى اين پشنهاد و تاثير آن بر شرايط تيم پرداخته، سپس در نشست با مديرعامل باشگاه نقطه نظرات خود را مطرح مى كند و در نهايت آن تصميمى كه به سود باشگاه باشد، اتخاذ مى شود.وى در ادامه خاطر نشان كرد: در باشگاه استقلال بدين شكل نيست كه فقط قلعه نويى تصميم گيرنده باشد و حرف اول و آخر را بزند بلكه همه كارهاى ما به صورت مشورتى صورت مى گيرد.وى درهمين خصوص تاكيد كرد: در مورد نكونام و پيشنهادى كه اين بازيكن دارد بايد بگويم وى در بازى با ذوب آهن و مس كرمان خواسته هاى من را به طور كامل درون زمين اجرا كرد و من صددرصد از او راضى هستم. نكونام يك بازيكن كاملا حرفه اى است. مطمئنم شرايط اين بازيكن روز به روز بهتر شده و دراستقلال عصاى دست من خواهد شد.قلعه نويى با بيان اينكه «آمارها ادعاى من را در خصوص نكونام تاييد مى كند»، تاكيد كرد: نتايج آناليزهاى گروه آناليز ۱۲ نفره ما كه اكثرا جزو دانشجويان دانشگاه صنعتى شريف هستند نشان مى دهد كه در بازى با تيم ذوب آهن نكونام جزو چهار بازيكن برتر استقلال بوده است.سرمربى تيم فوتبال استقلال در خصوص عملكرد كاروان ايران در المپيك ۲۰۱۲ لندن گفت: به ورزشكاران كاروان المپيك ايران چه آنهايى كه مدال آوردند و چه ورزشكارانى كه موفق به كسب مدال نشدند، تبريك مى گويم، چون نتايج كاروان ايران در المپيك لندن بهترين نتايج ايران در ادوار مختلف المپيك بود.«اگر در برخى از مسابقات ناداورى نبود ما مدال هاى بيشترى را در المپيك بدست مى آورديم»، قلعه نويى با بيان اين جمله افزود: من واقعا براى ورزشكارانى مانند مظاهرى، عبدولى و اسماعيل پور كه با ناداورى نتوانستند به مدال المپيك برسند، ناراحت شدم. من تمرينات مظاهرى را از نزديك در آكادمى ملى المپيك ديده بودم و زمانى كه با ناداورى حق او را خوردند، بسيار متاثر شدم. مطمئنم كه مردم و مسئولان براى اين دسته از ورزشكاران نيز احترام زيادى قائلند و از آنها نيز قدردانى خواهد شد.وى در همين خصوص اظهار داشت: خوشبختانه رتبه ما در المپيك لندن از نظر تعداد ورزشكارانى كه در المپيك داشتيم و تعداد مدال هايى كه كسب كرديم تك رقمى شد اما با اين پتانسيلى كه ما در ورزش داريم با يك مديريت و برنامه ريزى صحيح مى توانيم جزو پنج كشور اول جهان در المپيك هاى آتى باشيم. براى رسيدن به اين هدف بالا بايد از فدراسيون ها و ورزشكاران به ويژه در خصوص مسائل مالى به خوبى حمايت شود، چون كسب يك مدال طلاى المپيك نياز به پنج ميليون دلار هزينه دارد.سرمربى تيم استقلال در خصوص اظهارات برخى ها كه از افتخارات ورزشكاران المپيكى در جهت كوبيدن فوتبال استفاده كرده و مربى بزرگى مانند بنا را با مربيان ايرانى شاغل در فوتبال مقايسه مى كنند، گفت: آنهايى كه اين حرف ها را مطرح كرده و از نتايج ورزش ما در المپيك براى كوبيدن فوتبال استفاده مى كنند دلسوز كشور عزيزمان و ورزش ايران نيستند و دوست ندارند كه ورزش ايران جايگاه واقعى خود را در سطح آسيا و جهان بدست آورد.وى در ادامه افزود: آنها با مطرح كردن مغرضانه اين مسائل كمر به نابودكردن فوتبالى بسته اند كه ميليون ها جوان ايرانى به آن دلبستگى دارند. بايد علاوه بر اينكه به فوتبال توجه مى +شود ساير رشته ها را نيز مورد حمايت و توجه قرار دهند. در حال حاضر فوتبال ايران به توجه بيشترى نياز دارد چون هنوز در زمينه زيرساخت هاى سخت افزارى و نرم افزارى اين رشته ورزشى مشكل داريم.قلعه نويى تصريح كرد: شما نگاه كنيد تيم هاى پرسپوليس، استقلال، تراكتورسازى، سپاهان و صنعت نفت آبادان چه تعداد هواداران پرشور داشته و زمانى كه اين تيم ها بازى دارند چند هزار ساعت اين هواداران را به خود مشغول مى كنند. كدام بخش در كشور ما قادر به چنين سرويس دهى به مردم به ويژه جوانان است؟!سرمربى تيم فوتبال استقلال با تاكيد بر اينكه از عملكرد بازيكنان تيمش در خطوط مختلف راضى است و نياز به جذب بازيكن جديدى ندارد، گفت: خوشبختانه روز به روز هماهنگى بين بازيكنان ما بيشتر مى شود و در شرايط فعلى نيازى به جذب بازيكنان جديد در پست هاى مختلف نداريم.سرمربى تيم استقلال در خصوص داربى هفتاد و پنجم نيز اظهار داشت: همانقدر كه بازى با پرسپوليس براى ما اهميت دارد بازى با ملوان نيز براى ما مهم است. بنابراين در حال حاضر فقط تمركز خود را روى بازى با ملوان قرار داده ام و پس از انجام اين بازى با جزئيات بيشترى در خصوص ديدار داربى صحبت خواهم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 45 از 113 نخستنخست ... 3543444546475595 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)