به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬آرین روبن، ستاره هلندی بایرن، تاکید کرد که بعد از فصل ناامید کننده ای که پشت سر گذاشتند، انگیزه بیشتری برای فصل جدید پیدا کردند.
شاگردان هاینکس رقابت بر سر قهرمانی بوندس لیگا و لیگا پوکال را به دورتموند واگذار کردند و در فینال چمپیونزلیگ نیز در ضربات پنالتی مغلوب چلسی شدند.
روبن تایید کرد که او و هم تیمی هایش در رسیدن به اهداف شان ناکام ماندند اما اعلام کرد که اکنون تنها به موفقیت در فصل جدید فکر می کنند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" فصل گذشته برای ما واقعا ناامید کننده بود. ما نتوانستیم به هیچ یک از جام هایی که می خواستیم دست پیدا کنیم. اما اکنون همه آنها سپری شده . نمی توان به عقب برگشت و نمی توان چیزی را تغییر داد.
خوشحالم که بار دیگر همه چیز از نو شروع می شود. ما حتی بیشتر از قبل انگیزه داریم.
هفته گذشته، اعلام کردم که کاملا بهبود پیدا کردم. کاملا سرحال هستم و منتظرم تا فصل جدید آغاز شود."
بایرنی ها فصل جدید بوندس لیگا را از 25 آگوست ( 4 شهریور) با دیدار خارج از خانه مقابل تیم تازه صعود کرده گروتر فورت آغاز خواهد کرد.
http://bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم بایرن مونیخ در ادامه تمرینات پیش فصل خود در کمپ ترنتینو ایتالیا موفق شد در یک بازی دوستانه تیم منتخب ترنتینو را با نتیجه ای سنگین در هم بکوبد.
ترکیب نیمه اول تیم بایرن مونیخ:
اشتارکه ، رانکویچ ، فان بویتن ، دانته ، ورزوگیچ ، تیموشچوک ، گوستاوو ، روبن ، شقیری ف مارکوتز ، ماندزوکیج
ترکیب نیمه دوم بایرن مونیخ:
ریدر ، رافینیا ، وین ، جان ، کنتنتو ، اشمیتز ، آلابا ، وایزر ، پیزارو ، هویبرگ ، فایرسباخلر
گل:
مارکوتز (6 ، 11) ، روبن (10 ، 34 ، 43) ، ماندزوکیچ (20) ، آلابا (52) ، فایرسباخلر (54 ، 64 ، 66) ، پیزارو (79)
داور:
فرانچسکو شیفو (ترنتو)
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
آرکو (ترنتو) ، تعداد تماشاگران:2750 نفر
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئیس سوئیسی فیفا اعلام کرد که یکی از اعضای فیفا که در رای گیری میزبان جام جهانی حق رای داشت، در زمان رای گیری سالن را ترک کرد.
سپ بلاتر، رئیس فیفا، اعلام کرد ممکن است اعطای میزبانی جام جهانی 2006 به آلمان به دلیل مسائل پشت پرده اتفاق افتاده باشد.
رئیس سوئیسی فیفا اعلام کرد که یکی از اعضای فیفا که در رای گیری میزبان جام جهانی حق رای داشت، در زمان رای گیری سالن را ترک کرد و معتقد است شک نکردن به این موضوع، از روی سادگی اش بوده است.
او در گفتگو با بلیک گفت:" ممکن است میزبانی جام جهانی فروخته شده باشد. فکر می کنم در مورد جام جهانی 2006 این اتفاق رخ داد، وقتی که یکی از اعضا در آخرین لحظات سالن را ترک کرد؛ به این ترتیب به جای اینکه رای گیری 10-10 شود، 10-9 به نفع آلمان شد.
خوشحالم که رای تعیین کننده به من تعلق نداشت. شاید من در آن زمان زیادی ساده بودم. نمی خواهم کسی را متهم کنم. تنها اتفاقی که رخ داد را تعریف کردم."
این اظهارات بلاتر با واکنش تند مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان روبرو شد.
هلموت ساندروک، دبیر کل فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد بلاتر می خواهد با این اظهارات، اذهان را از ماجرای رشوه گیری ژائو هاوه لانژ منحرف کند.
بلاتر همچنین اعلام کرد یکی از روسای فدراسیون های فوتبال که نامی از آن نبرد، قصد داشت در سال 1986 به او رشوه بدهد.
" زمانی که من دبیرکل فیفا بودم، رئیس فدراسیون یکی از کشورها نزد من آمد و تلاش کرد به من رشوه بدهد. در آن زمان مرحله حذفی رقابت های جام جهانی 1986 در جریان بود. این اتفاق همین جا در مقر فیفا رخ داد.
او نزد من آمد و گفت خیلی خوب می شود اگر داور به سود ما سوت بزند. او یک پاکت که 50 هزار دلار در آن به من داد و من آن به حسابدار مان دادم.
ما حسابی به نام او (فرد رشوه دهنده) باز کردیم و پول را به آن حساب ریختیم و بعد از مدتی به او جریان را گفتیم. از آن پس کسی به من پیشنهاد رشوه نکرد."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئیس سازمان فیفا اعلام کرده که با دستکاری در آرا، میزبانی جام جهانی 2006 به جای آفریقای جنوبی که گزینه مدنظر او بوده، به آلمان داده شده است.
سپ بلاتر، رئیس فیفا اخیر میزبانی آلمان در رقابت های جام جهانی 2006 را زیر سوال برده و اعلام کرده بود که در انتخاب میزبان آن دوره از رقابت ها تقلب شده بود.
بلاتر در گفتگو با روزنامه سوئیسی بلیک به این نکته اشاره کرد که رای گیری برای انتخاب میزبان جام جهانی 2006، سالم نبوده و میزبانی آلمان در این رقابتها را زیر سوال برده. در این میان، بکن باوئر که رئیس کمیته کسب میزبانی برای آلمان بوده، از این صحبت ها راضی به نظر نمی رسد و پاسخگوی اظهارات اخیر بلاتر شده
بکن باوئر دراین باره گفته:« من صحبتها و نظرات سپ بلاتر را درک نمی کنم.»
این درحالی است که رئیس سازمان فیفا اعلام کرده که با دستکاری در آرا، میزبانی جام جهانی 2006 به جای آفریقای جنوبی که گزینه مدنظر او بوده، به آلمان داده شده است.
آلمان در نهایت توانست با دراختیار گرفتن رای نماینده نیوزیلند، به عنوان نماینده کنفدراسیون فوتبال اقیانوسیه و با مجموع 12 رای مقابل 11 رای آفریقای جنوبی، میزبانی جام جهانی 2006 را به دست بیاورد. و بلاتر در صحبتهایش با اشاره به این موضوع گفته:« وقتی که راجع به خریداری حق میزبانی جام جهانی صحبت می شود، یاد جام جهانی 2006 می افتم. که در آخرین لحظه یکی از اتاق بیرون رفت و گفت به جای آنکه رای ها 10-10 باشد، رقابت ها با نتیجه 9-10 به نفع آلمان به پایان رسید . من خوشحالم .. چون من مجبور نبودم که رای سرنوشت ساز و تعیین کننده را بدهم ولی درمورد کسی که ناگهان اتاق را ترک کرد، شاید من خیلی مهربان و یا بیش از حد ساده بودم.»
بلاتر در پاسخ به این سوال که ایا در آرا دستکاری شده است یا نه گفت:« من هیچ فرضی ندارم. من فقط بنابر واقعیت ها نظر می دهم.»
دراین میان، بکن باوئر این مدارک را برای متهم کردن آلمان کافی نمی داند و در این باره به روزنامه بیلد گفت:« او حتی نتایج را هم اشتباهی گفته. نتیجه رای گیری نهایی 11-12 بود و نه 9-10. آنچه سرنوشت ساز و کلیدی بود، این بود که هشت کشور اروپایی به طور متحد، پشت ما بودند و از میزبانی ما حمایت می کردندو به ما رای دادند. »
دکتر رینهارد رائوبال، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان هم ازبلاتر خواسته تا به خاطر جنجال رشوه ISL که اخیرا مطرح شده و خود بلاتر آن را رد کرده است، از سمتش کنار برود.
بلاتر درواکنش به این اتهام گفته:« این اصلا چیز تازه ای نیست که افراد خواهان کنار رفتن من باشند و بخواهند از شر من راحت شوند.گاهی وقتها رسانه های بریتانیایی این مسائل را مطرح می کردند؛ بعد نوبت آمریکایی ها شد و حالا نوبت آلمانی هست. واقعیت این است که رائوبال جمعه پیش به من زنگ زد و به من گفت که باید استعفا بدهم. من به او گفتم که این کار، به آن سادگی که او تصور می کند نیست. راستش را بخواهید، من از سوی کنگره برای این سمت انتخاب شده ام و هیچ کسی به صورت فردی نمی تواند تصمیم بگیرد که من کی و چطور کنار بروم.»
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در اظهاراتی تند تهمت به فدراسیون فوتبال آلمان از جانب سپ بلاتر را جواب داد
اولی هوینس رئیس 60 ساله تیم بایرن مونیخ آلمان معتقد است با رسوایی های اخیر فیفا همانطور که در زمان ریاست ژائو هاولانژ رئیس سابق فیفا باعث برکناری وی شد اکنون نیز باید در مورد سپ بلاتر رئیس کنونی فیفا نیز تکرار شود و باعث برکناری وی شود.
هوینس در گفتگویی با خبرنگاران گفت:"سرانجام عده ای از جمله برخی از خبرنگاران بین المللی جرات کردند به بلاتر حمله کنند . من تصور نمیکنم که اوضاع چنین آرام برای او به پیش برود . خون تازه در رگهای ساختار فیفا تنها با نبود بلاتر به جریان خواهد افتاد."
"من ساختار فدراسیون فوتبال آلمان را دوست دارم و مجموعه بایرن مونیخ کاملا از فدراسیون حمایت میکند. عرصه برای بلاتر هر روز تنگ تر میشود. من به هیچ وجه نمیتوانم تصور کنم که او تا پایان دوره خود در جایگاه ریاست فیفا باقی بماند. "
" مردم اکنون اینچنین واکنش نشان میدهند چون او و دوستان دور و برش چنین استنباط هایی دارند. شما هرگز نمیتوانید از کسانی که منافع خود را از طرف وی تامین شده میبینند انتظار داشته باشید که به او حمله کنند. "
" به هر حال من فکر نمیکنم که بلاتر بعد از این اتهامات به سادگی نجات یابد."
سپ بلاتر رئیس سویسی فیفا اخیرا اظهار داشته بود که در رسیدن میزبانی جام جهانی 2006 به آلمان موارد مشکوکی مشاهده کرده است.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬این دو ستاره بایرن به دلیل سبک بازی انفرادی شان بارها مورد انتقاد قرار گرفتند
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد آرین روبن و فرانک ریبری برای درخشش به حمایت هم تیمی های شان نیاز دارند.
این دو ستاره بایرن به دلیل سبک بازی انفرادی شان بارها مورد انتقاد قرار گرفتند و سامر علی رغم تاکید روی اینکه هر تیمی نیاز به ستاره دارد، اعلام کرد این دو نمی توانند تنها برای خودشان بازی کنند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" در تیم به رهبر نیاز دارید؛ ایده آل این است که یک رهبر داشته باشید.
ما به ستاره هایی مانند روبن و ریبری نیاز داریم؛ با این وجود، این بازیکنان باید بدانند که هرگز نمی توانند به تنهایی به جایی برسند.
باید همه بازیکنان تیم به همراه هم کار را به پیش ببرند. بازیکنان باید با هم متحد شوند و هر یک مسئولیتی را بپذیرد."
روبن بعد از خراب کردن پنالتی در فینال چمپیونزلیگ با واکنش هواداران بایرن روبرو شد اما سامر اعلام کرد که همه اعضای تیم از این ستاره هلندی به طور کامل حمایت می کنند.
" من احساس بسیار بسیار خوبی نسبت به او دارم. او بسیار هوشیار، متمرکز و دینامیک است. طبیعتا، ما باید هم صحبت کردیم. من به او گفتم که در چنین شرایطی و بعد از اتفاقاتی که ماه گذشته رخ داد، همه ما از او حمایت می کنیم.
من همچنین به او گفتم که در فصل پیش رو انتظار بسیار زیادی از او داریم."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬اسطوره آلمانی معتقد است که بکن باوئر باید درک بیشتری نسبت به خستگی بازیکن بایرن داشته باشد
کارل هاینتس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن در صحبتهایی به دفاع از بازیکنان این تیم برخاسته. این درحالی است که فرانتس بکن باوئر، اسطوره باواریایی ها اخیرا در صحبتهایی گفته بود که بازیکنان این تیم با جان و دل در خدمت بایرن نیستند.
بکن باوئر گفته بود که برخی از بازیکنان بایرن، تنها با 70 یا 80 درصد توانشان برای این تیم بازی می کنند ولی رومنیگه در پاسخ او اعلام کرده که بکن باوئر فراموش کرده که فاکتور خستگی ممکن است برروی بازیکنان تاثیربگذارد
رومنیگه در صحبتهایی به تی زد گفت:« من کاملا به یاد دارم که من و بکن باوئر در روزهای 4شنبه در بازیهای اروپایی درکنار هم بازی می کردیم و در روزهای شنبه و در بازیهای لیگ اندکی خسته و کسل بودیم. این پدیده مدرنی نیست و قبلا هم وجود داشته.»
البته رومنیگه معتقد است که هیچ بهانه ای در این میان وجود نداردو بازیکنان باید با تمام توانشان در تک تک بازی ها به میدان بروند:«شخصیت و عملکرد خوب، چیزی است که باید همیشه وجود داشته باشد. این چیزی نیست که بخواهی از بازیکنان درخواست کنی.»
بایرن رقابتهای فصل قبل بوندس لیگا را پشت سر بوروسیا دورتموند در رده دوم به پایان برد و در فینال دی اف بی پوکال هم مغلوب زردپوشان دورتموند شد ودر لیگ قهرمانان اروپا هم بعد از باخت در ضربات پنالتی مقابل چلسی به عنوان نایب قهرمانی رسید.
bayern.blogsky.com
ویزر: آماده مبارزه ام
Fcbayern.ir-بازیکن جوان و آینده دار تیم فوتبال بایرن مونیخ که از باشگاه کلن به بایرن پیوسته است اظهار می کند که به بایرن مونیخ نیامده است تا ستاره های این تیم را تحسین کند، بلکه می خواهد از آنها چیزهای زیادی یاد بگیرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن 18 ساله که ماه گذشته با مبلغ 500 هزار یورو به بایرن آمد، معتقد است که فیکس شدن در تیم کنونی بایرن کار دشواری است اما او از مبارزه کردن نمی ترسد.
ویزر در مصاحبه ای با spox.com، می گوید:" بازی در بایرن برای من افتخار است، من از حضور در کنار این بازیکنان و کادر فنی بسیار خوشحالم و سعی می کنم بهترین باشم، ستاره های زیادی اینجا هستند وحضور در کنار این همه بازیکن با کلاس جهانی فوق العاده است، اما من فقط برای تحسین آنها اینجا نیامده ام، من میخواهم از این ستاره ها درسهای زیادی بیاموزم و پیشرفت کنم."
ویزر با باشگاه بایرن مونیخ قراردادی 3 ساله دارد و در رقابتهای فصل آینده با شماره 23 برای این تیم به میدان خواهد رفت.
fcbayern.ir
سوبوتیچ: دورتموند از بایرن نمی ترسد
Fcabyern.ir – سوبوتیچ ، بازیکن صرب باشگاه بوروسیا دورتموند معتقد است که باشگاه او هیچ ترسی از باشگاه بایرن مونیخ ندارد.
او همچنین معتقد است که فصل 2013-2012 بوندسلیگا فصلی سرشار از سختی و دشواری برای آنها خواهد بود.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Bild.de ، سوبوتیچ گفت :
" ما از بایرن مونیخ هیچ ترسی نداریم اما برای آنها احترام قائل هستیم. ما میدانیم که فصل 2013-2012 دشوارترین فصل برای ما خواهد بود . اکنون زمانی است که ما باید بدانیم نشان دادن کیفیت خود در چمپینوزلیگ هدف اصلی محسوب میشود."
او همچنین در آخر گفت :
" در حال حاضر شینجی به منچستر یونایتد پیوسته است اما ما همچنان از تیمی بسیار قدرتمند برخوردار هستیم . مارکو رویس و ماریو گوتزه دو بازیکن دورتموند ، بازیکنانی در حد کلاس جهانی هستند."
fcbayern.ir
احتمال جدایی تیموشوک از بایرن
Fcbayern.ir – آناتولی تیموشوک ، در آستانه ی شروع فصل 2013-2012 بوندسلیگا از احتمال جدایی خود از باشگاه بایرن مونیخ خبر داد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Skysports ، آناتولی تیموشوک در سال 2009 به غولهای باواریا پیوست وی که در تیم ملی اکراین بازیکن بسیار بزرگی محسوب میشود در باشگاه بایرن مونیخ نیز برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم تلاش میکند.
قرارداد این بازیکن در سال 2013 به اتمام خواهد رسید با این وجود که هنوز تا پایان قرارداد این بازیکن یک سال فرصت باقی است وی مورد توجه باشگاه های ایتالیا و روسیه قرار گرفته است . این بازیکن 33 ساله و بازیکن اسبق شاختار دونتسک در حال حاضر مورد توجه ناپولی و آث میلان قرار گرفته است ؛ به همین سبب ممکن است که وی باشگاه بایرن مونیخ را ترک کند.
fcbayern.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)